Eski Bir Telefon Kaydı: ''Ağrıdı mı Bacağın? ''

Ben 21, o 23 yaşında.
Üniversite okuyoruz, aynı sınıftayız.

Bak canım bu yaşlardaki ilişkilerin pek azı bir gelecekle sonlanıyor.

Günün keyfini yaşamak yerine, adamı kocan zannedip neler yapmışsın sen öyle. Eşim yada ben birbirimize bunun 10 da biri gibi davransak çoktan mahkemeye gitmiştik, çoluk çocuğa rağmen.

Güvensizlik, itham bir ilişkinin en çirkin halidir.

Emin ol bugün olmazsa bile bir süre sonra bu çocuk kaçar. Sende ben ne yaptım dersin ve gene emin ol bu yaptıklarından olduğunu kendine bile itiraf edemezsin.

yazık çok üzüldüm erkek arkadaşının düştüğü duruma.benim oğullarıma bir kız böyle yapacak olsa ömrüm boyunca affetmem

Şu yazdığını annem okusa abla aynen böyle söylerdi, eee onun 2 tane kızı var ''Klasik erkek annesi tavrı ''

Sonucları okuyunca aklıma şey geldi. Keşke; cocuğun annesinin kaynına da sorsaydın :)

şaka yapıyorsunuz değilmi. kamera şakası gibi.
nerdeyse söyleyin el sallayım
o tellefonla aradığınız nişanlı kız ve annesi olacaktım ben ,size demediğim kalmamıştı. onlar yine iyi davranıp birde açıklama yapmışlar.yine sakin insanlara düşmüşsünüz. benim namusuma laf edecek şekilde bacağımın ne amaçla ağrıdığını sorgulayan o telefona var ya,neler derdimde,şanslısınız ki o insanlar mülayim çıkmış.

canım benim yazdığın şeyleri sonuna kadar okudum ve inanki sonunda bir baktım ki tebessüm etmişim :) yaşın kaç bilmiyorum ama şuan bu yazdığın inan bana dert bile değil.tatlım senden öncesini unut ... unutta demek saçma yaşanmayan birsey zaten unutulamaz öyle değil mi ? madem ortada o tarihlerde seninle onun arasında bir yaşanmışlık yok o halde şuan neden bu zihnini meşgul ediyor :) canım erkek arkadaşına güven duymanı gerektiricek tarih , seninle ilk tanıştığı andan ilişkinin devam ettiği zaman dilimidir.. o yüzden senden öncesini takma kafana bile... böyle gereksiz seylerle o tatlı canınıda sıkma olur mu :) öpüldün :)

edit : son yazdığın mesajı yeni gördüm ve eklemeden gecemedim.bebeğim sen bunca seyi o çocuğa nasıl yaptırabildin buna şaş kaldım doğrusu.tebrik etmek mi gerek yoksa kızmak mı inanki tam çözemedim. ama eğerki senin bunca şeyine rağmen o çocuk kalkıp sırayla önce kızı sonra annesini vs aradıysa seni çok seviyor olmalı.kaybetmek istememiş bellli ki .. buna sevinmelisin.ama diğer yandan üzüleceğin seylerin var olduğunun sinyalleri de var.sen böyle hala ona güvensiz ve tur sorunlarla karşısına gelirsen bu sevginin tükenmesi an meselesidir bilesin.hala da güvenmiyorum telefonumu kapadım diyorsun.bence bir silkelen kendine gel .. bu çocuk bunu yaşasa bile senden önce yaşamış bitmiş gitmiş sen hala neyin derdindesin.bence bu kıskançlık olayında kendini frenlemeyi bil.kıskandığın olaya bakarmısın ya senden öncesi...sakın yapma bunu..bu zamanda böyle deger veren erkek zor bulunur.elindekinin kıymetini bil derim :) sevgiyle kal bitanem ...

Son düzenleme:
Şu yazdığını annem okusa abla aynen böyle söylerdi, eee onun 2 tane kızı var ''Klasik erkek annesi tavrı ''

evet evet erkek annesiyim
sor bakalım annene bir erkek kızlarına bunları yaşatsa annen ne düşünümüş

birincisi bu kişi ses kaydı yapıyor. bu normal mi değil. ikincisi niye ses kaydı yaptığını hatırlamıyor ki bu daha garibi. üçüncüsü ikisi öyle samimi ki birbirlerine misafirliğe gitmiş gibi bir halleri yok. ayrıca bu iki kişinin Ali diye ortak bir arkadaşları var mı ve kız ona niye kimin aradığını soruyor, ona ne? bacağı hasta olan kişiye bence bacağın "ağrıdı mı" denmez, bacağın nasıl oldu, bacağın acıyor mu denir. sevgilin ne yaşamış yaşamamış önemli değil. ama bence gözgöre göre yalan söylüyor. seni inandırmak için elinden geleni yapmış sen de inanmışsın.
ben de öncesini karıştırma derdim diğerleri gibi. ama karıştırmışsın artık. be sonucunda da bana kalırsa yalan var. ve bacağı cinsellikle bağdaştıramayanlar, dediğiniz gibi, maalesef biraz cahil kalmışsınız :26:

evet ben zaten cahil kaldığımı,siz gençlerin çok çok şey bildiğinizi yazdımgenede bacak ağrısıyla cinselliği bağdaştıramıyorum
ayrıca cinsellik yaşamamış,cinselliği bilmeyen birinin de bacak ağrısıyla cinselliği bağdaştırmasına da anlam veremiyorum.

heee ayrıca kaç kişiyle konuşursa konuşsun yapılan açıklamalar da mantıklı değil.o kadar sorgulayan birinin inanması da ilginç

Son düzenleme:
ters bir pozisyon kızın bacağına bir şey olmuş.kesinlikle cinsellik var işin içinde.tamam noktayı ben koydum işte

ayrıca konu sahibi sezgilerine güvensin

bence kızdan kan örneği alıp, ses kaydıyla beraber amerakadaki laboratuvarlara gönder. bakalım arada bir bağlantı bulacaklar mı:44: ne malum senin bütün sülaleyi sorguya çekeceğini anlayıp önceden planlamadıkları

Ortada yalan olup olmamasından ziyade , geçmişte yaşandığı düşünülen seylerin şüphesiyle , hic olmadık insanların aranması cok kötü. O donem evli degil , nişanlı degildiniz .
Bahsi gecen kızı annesi , komşusu nezdinde ne duruma düşürdüğünüzün farkındamisiniz ? Kendi içinizi rahatlatmak icin başka bir kızın hayatında nelere sebebiyet verebileceğinizi de düşünmeniz gerekirdi bence.
Bu olayı siz/erkek arkadasınız bir kac kişiye anlatırsınız bir bakarsınız kızın nişanlısı duymuş .
Olabileceklerin vebalini de düşünmek gerekir.
Olmaz olmaz su dünyada ...

nişanlı duysa olay çıkar. onu geçtim anne babaya dese baba kızını mahveder. gelde babaya ikna et. kız kendini aklayamaz belki.
insan sadece kendini düşünmemeli.
birşey yaparken karşıdaki kişininde başına neler getireceğini bilmeli.

Bu konuda benim anlamadıgım bir şey var konu sahibinin arkadaşı karşı tarafla konuşurken neden ses kaydı yapmış her konuştugu kişi ile ses kaydımı yapıyor,izinsiz ses kayıdı yapmak normalde suç şimdi o kız yıllar sonra telefonla konuşurken ses kaydının yapıldıgını ögrenmiş oldu istese konu sahibinin arkadaşına dava açabilir haberim yok ses kaydı yapıldı diye.

Yorum yapmadan duramadım kusura bakmayın da yara için ağrıdı mı bacağın denmez bacakta yara olacak iltihaplı fln ee ağrıdı mı bacağın ne alaka bir yere çarptıysa acıyor mu çok fln denir en fazla bence yalnışlıkla yapılmış bir ses kaydı sonra fark edilip kayıt sona erdirilmiş uzun yollar yürüse bile insan ayakların ağrıdı mı yoruldun mu der ne bileyim bacak ağrıması neden olur ben mesela eşimin kucağına otursam derim anca ağrıdı mı bacağın diye aklıma bu geldi en mantıklı gerçi bu olaylar baya mantıksız da benim aklım almadı o komşularla tel görüşmelerini fln

Sana bu kadar taviz verdiği ve kendini bu denli düşürdüğü için erkek arkadaşınızın yüzüne tüküresim geldi.

Biraz ağır olmuş ama gerçek maalesef. Şimdi kendini erkek arkadaşının yerine koy ve düşün ne hissediyorsun? Ben olsam bu denli bencil biriyle asla ama asla bir gelecek düşünmem. Ne bu kadar sorgulamasına izin veririm ne de onu bunu ararım kendimi inandırmak için. Komşuyu, komşunun annesini, kendi annesine kadar aratıp adamda gurur bırakmamışsınız.

çok düşüncesizce davranıp hem kendini hem sevgilini rezil etmişsin bence. ileride bir gün sevgilin de senin sözüne inanmazsa anlarsın onu düşürdüğün durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…