Eski Bir Telefon Kaydı: ''Ağrıdı mı Bacağın? ''

Kıyamam, çok seviyorsun değil mi :97:
Ben hala aynı fikirdeyim, bir Metin Oktay'ı aratmadığın kalmış ama yine de ben efendiliğini, kendine bile itiraf edemediğin aşırı sevgini sevimli buldum. Mutlu ol çok, tamammı

Bilmemek mutluluktur der İngilizler. Ben de çok deşmeye çalıştım zamanında sevgilimin benden öncesini. Sonra düşündüm ben bu adamı seviyorum, geçmişini değiştiremem o yüzden benden önce ne yaptığı beni ilgilendirmez. Kafam rahat vallahi. Ha seninle sevgili olduğu dönemde olsa tamam kuruntu yap ama senden öncesini boş ver. Tam güven hiç bir zaman duyma gözün senin ilişkin esnasında neler yaptığında olsun. Bir de ola ki bir cinsellik yaşamış bilsen ne geçecek eline. Bakir değilsin ayrılalım mı diyeceksin hayır tabi ki. Sonra hep aklına gelecek bana yalan söyledi, benden önce biriyle birlikte oldu diye. Tekrar söylüyorum bilmemek bazen mutluluktur

Son düzenleme:

Çok ama çok teşekkür ederim, anladığınız ve en önemlisi bunu dile getirdiğiniz için :) :)
Buraya konu açmak işte bu yüzden cesaret gerektiriyor, ama böyle beni anlayan arkadaşları görünce yüzüm gülüyor :)
Ben çok mutlu oldum, amin hepimiz mutlu olalım inşallah, sevgiler... :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hissedilen dile getirilmeli Telefonunu aç-kuruntuları aklından sil-sana verdiği kıymet bariz belli olan erkek arkadaşınla da çok mutlu ol tamam mı Bir de özür dile en önce onu böyle rencide ettiğin için

İlk üç sayfayı okudum ve bodoslama dalıyorum konuya

1 : Senden öncesi için niye kendini üzüyorsun canım? Hem kendini hem ilişkini yıpratma bunun için.

2: Sevgilin bakir olduğunu iddaa etmiş ama büyük ihtimalle değil....

3: Kız bırakta bakir olmasın zaten anasını sattığımın memleketinde bakirelik büyük olay erkekler bari bakir olmasında cinselliğin bir anlamı kalsın

Not: şimdi okuyup kızanlar olacak bakir olsun diye olmasınlar canım tecrübe faydanılması iyi bişiydir

Bazıları için bu konu çok mahrem ve tek kişi ile yaşanması gerekir...
Bilmiyorum, belki yaşça küçüğüm sizin kadar hayatın gerçeklerini göremediğim için, olgun düşünemiyorum
Ama büyük ihtimalle değil diyorsunuz demek, uzun aradan sonra can alıcı bir cevap geldi...
Doğrusunu Allah biliyor, o görüyor, ondan başka kime sığınırım ki..
Kusura bakmayın, ruh halim çok depresif o yüzden böyle yanlış yerlere çekebiliyorum bazen

Bak canım benimde yaşım senden çok büyük değil henüz 25 yaşındayım işi deliliğe vurayım dedim olmadı sen buraya gelipte ben bakire değilim deseydinde pek çoğumuz sana arka çıkacak ve bunu önemsememeni söyleyecektik eminim...

Bedenin değil Ruhun ilki olur canım.... Sen ne sevgilini ne de kendini eski bir olay hatta senden önce ki bir olay için boş yere üzme ...

Sevgin ortada ve bence herşeyi unutup sevgine sahip çık

İlginize teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı....

Konunu okuyup yorumlayanlara kırılma, dediğin gibi yaşın küçük, en azından bizlere göre küçük, zamanla anlayacaksın ki şu anda seviyorsun seviliyorsun, geçmişi veya flörtünün senden önce ne yaşadığını öğrenmeye çalışmak gereksiz yere mutluluğunu gölgelemekten başka bir işe yaramaz, öğrenmek istediklerini öğren tabii ama çok fazla ısrarcı olmadan zira gün gelir aşırı tepkilerin karşındakini bunaltır ve şimdiye kadar sana dürüst olan delikanlı aranız açılmasın diye bazı şeyleri saklamaya başlar, bu da kafanda daha fazla soru işaretleri ve şüphelere neden olur, ilişkiler böyle böyle zedeleniyor, tabii ki hayatını birleştireceğin insan için kriterlerin olsun ama bu kriterlerde daha önce birşeyler yaşayıp yaşamadığı ilk sırada yer almamalı, dürüstlük, çalışkanlık, karakter bundan çok daha önemli, hiçbir kızın eli eline değmemiş olsa tembel, şiddete meyilli biri olduktan sonra ilk ve tek aşkı sen olsan ne fark eder?

Dürüstlük....
Dürüstlük dediniz öyle değil mi? İşte tüm bu krizlerim bana dürüst olmadığını düşündüğüm için oldu...
Çünkü daha önce kimseyle bir birliktelik yaşamadığını söylüyordu, son ilişkim 4 yıl önce bitti vs vs dedi... Oysa ki kayıt 2 yıl öncesine ait.
Tüm bunlar sebep oldu benim onu bunu aratmama... Aptal yerine konulduğumu düşündüm çünkü.
Çok sevdiğim sevgilimin bana yalan söylediğini düşündüm...
Değerlerim hiçbir zaman değişmedi, ona karşı da durum böyle, ben onu üzmek hiç istemedim.
Zira o bana inandırmaya çalışırken oldu bu saçmalıklar...
Tepkilerim aşırı; doğrudur... Bunları törpülemeyi deneyeceğim en başta.
Benden ilerde bişey saklamasını, gizli saklı işler yapmasını istemem çünkü...

Ama çok aşırı tepki vermişsin, daha doğrusu verdiğin tepkide komşu, komşunun annesi dahil olmuş konuya, bu kısım kötü olmuş, kendi aranızda çözmeyi denemeliydin.
Yaşananlara dışardan biriymiş gibi bakabilirsen ayağında çıban çıkan kızı ve kızın annesini konuya müdahil etmenin aşırı olduğunu fark edeceksin.
O ses kaydı yeni olsaydı bir nebze belki en kötü ihtimal kızla konuşurdun, annesiyle görüşmek olmaz ne olursa olsun, kızla konuşurdun, ikna okurdun veya olmazdın ama kayıt eski tarihli, tekrar düşününce abartı olduğunu göreceksin.
Neyse sanırım sevgilin seni ikna etmek için çon çaba sarf etti, sende en azından ikna etmeye uğraştığı halde telefonu kapatttığın için özür dilersin.

Allah iyilerle karşılaştırsın, mutluluklar dilerim...

Ee ama yok artık.
Şu adamlara bazen cidden acıyorum yemin ederim.
Şu yaptığını bi'erkek bi'kıza yapsa " sen bana güvenmiyosun İsmaiiilll her şey bitti" diye arkasını döner giderdi hiç iknaya bile gitmeden.

Senin sevgilin de saçmalamış. Sen adamı yerin dibine sokmuşsun o da kendinden ödün verip senin bunu yapmana izin vermiş.
Resmen senden önce seni ilgilendirmeyen bi'ses kaydı için herkese rezil etmişsin adamı ve hala ikna olmadım diyosun.
Kızma ama artık sanane deyip ayrılsa cidden hakediyorsun yani.

Benim merak ettiğim kızı arayıp ne dediniz "canım ben alt kat komşunuz X abin sene 2011de bacağın ağrıyodu ya geçti mi" mi dediniz?

Millet de garip kızın annesi bile aramış, yaranın fotoğraflarını göndermeler falan tövbe tövbe

Alınma ama şu anlattığın ve verdiğin cevaplardan sonra bi'ilişkiyi yürütebilme olgunluğunda olmadığını düşündüm. Her şeyde böyle art niyetli olursan zaten ilişkinin ömrü hayallerindekinden çok çok uzak olur.

Birkaç yanlış anlaşılmalar olmuş, onları düzeltmek istiyorum.
Ben kimseyi aramadım konuşmadım, sevgilime arattırdım...
Komşu kızı da annesini aramadı; yine sevgilim aradı komşusunu bilgi almak için.
Yalnızca bir kez gördüğüm bir kişiyi arayıp böyle şeyler soramazdım haliyle...
Durum bundan ibaret, evet aşırılıklar var kabulleniyorum ama insan kendini çok kötü hissediyor o esnada...
Bir anlık gaflet diyelim, farkındayım yanlış yaptığımın.

Son düzenleyen: Moderatör:
yazık çok üzüldüm erkek arkadaşının düştüğü duruma.benim oğullarıma bir kız böyle yapacak olsa ömrüm boyunca affetmem

Tüm sorun aslında sevgilisinin söylediği birşeyin şimdiki ile tutmamasından kaynaklanıyor.
İlişkim olmadı en son 4 yıl önceydi demiş belki de sadece flört ediyorlardı bir ilişki yoktu ortada belki de sadece arkadaştılar.
O değilde erkek arkadaşını anlamak için kendini birazda onun yerine koy.

*Buarada onca eleştirilere ragmen uslubunu bozmamanı takdir ediyorum, doğru olan da bu.

Kamera şakası gibi
Bu hayat böyle geçmez emin ol ,akla zarar bu kadar şüphecilik .
Sevgilini düşürdüğün durumlara ise ne söylesem bilemedim.

ben olsam şu arattırma olaylarından sonra seninle 1 dk daha sevgili kalmam hoş ben böyle saçma bir şey içinde kimseyi aramam yazık çocuğa

Senden önceki bir şeyi bu kadar didik didik etmene gerek yoktu.. Tamam merak et ama yok kızı aramalar sonra annesini yetmedi sevgilinin annesini, fotoğraflar baya fazla olmuş. Siz çıkarken olsa hadi neyse.. Sevgiliniz sizi seviyormuşki bu kadar saçma sapan isteklerinizi yerine getirmiş kaldı ki ona güvenmediğiniz için ve saçma istekleriniz için sizden ayrılabilirdi de.. Bence kendinizi durdurun bu konularda. Geçmiş geçmiştir.. Kaldıramıyorsanız kurcalamayın boşuna..

peki bu ses kaydı telefonda görüşme esnasında yapıılan bir ses kaydı olabilir mi? biz eski erkek arkadaşımla yapardık eskiden arada telefon konusmalarımızı konusma esnasında kaydederdik bir ara telefonlarda o özellik vardı sonradan yasaklandı sanıyorum. yani ortam kaydı mı yoksa telefon görüşmesi kaydı mı onu anlamak lazım. belki telefonda konusurken kaydetti yanlışlıkla.

kaydın kısa olması sanki yanlışlıkla kayıt tuşuna basılmış gibi. bir diğer aklıma gelen de ilk sayfalarda biri daha yazmış, kız kim o demiş sanki o an bi konusma varmış ve telefon calınca bölünmüş, sevgilin de boşver şimdi onu ağrıdı mı bacağın diye aynı konuya dönmek istemiş ve bu esnada bir kayıt var. cinsel birliktelik olmasa da sanki konuyu oraya getirme çabası gibi bi sey de sezmedim değil.

yine de çok eski bi mevzu olduğu için çok takılma derim. içini kemirmeye devam ederse de açık açık söyle, gözlerine bak yalan mı söylüyor doğru mu en iyi sen anlarsın

ortalıgı ayaga kaldırmıssınız,
umalım da diger kızın nisanlısı "komsunun oglu senin bacagını merak edecek kadar aranızda ne gecti" diye olay cıkartıp 2.telefon trafigine neden olmasın...
bir de adam neden seni kıskanıyor" diyip kıza çıkışırsa...
kendi huzurunuz icin baskalarının yasayabilecegi sorunları biraz gormezden gelmisssiniz.
onlar da iyi insanlarmıs acıklama yapmıslar, ben olsam bu ne sacmalık diyerek teli kapatabilirdim.

bu konuda aşırı tepki verdiginizin farkındasınız, neyse ki tatlıya baglanmıs,
nisanlınızın sizi cok sevidigini ve iyi biri oldugunu dusunuyorum, yoksa kimse ikna etmek icin olur olmaz herkesi aramazdı.
fakat evlilik boyle gecmez, bakkalın eli manavın kolu derken... boyle abartılı davranarak guzelim iliskinize yazık edersiniz.
guveniniz bir kelimeyle sesle hemen kaybolacak kadar zayıfsa hic evlenmeyin,
ya da anlatılanın dogru olma ihtimalini dusunerek sevdiginiz deger verdiginiz insanlara artık inanmayı secin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…