- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Beni haklı bulan arkadaşlara teşekkür ediyorum, anlaşılamadığımı düşünüyorum hala.
Belki de kendimi yanlış tarif ettim, bunda kabulüm ama bazı arkadaşların ne yaşadınız da onun hayatına bu kadar müdahale ediyorsun vb.. sözlerine çok ama çok üzüldüm...
Benim sevgilime bağlanmam için ille çok yakınlaşmak gerekmiyor hanımlar.
Yaşım belki küçük, birçoğunuzdan küçüğüm ama benim de hayat tarzım budur...
Ne yazık ki kurcalıyorum...
Yadırgamamak ve ona göre yorum yapmak gerektiğine inanıyorum..
Teşekkür ederim.
Kıyamam, çok seviyorsun değil mi :97:
Ben hala aynı fikirdeyim, bir Metin Oktay'ı aratmadığın kalmış ama yine de ben efendiliğini, kendine bile itiraf edemediğin aşırı sevgini sevimli buldum. Mutlu ol çok, tamammı
Çok ama çok teşekkür ederim, anladığınız ve en önemlisi bunu dile getirdiğiniz için :) :)
Buraya konu açmak işte bu yüzden cesaret gerektiriyor, ama böyle beni anlayan arkadaşları görünce yüzüm gülüyor :)
Ben çok mutlu oldum, amin hepimiz mutlu olalım inşallah, sevgiler... :)
İlk üç sayfayı okudum ve bodoslama dalıyorum konuya
1 : Senden öncesi için niye kendini üzüyorsun canım? Hem kendini hem ilişkini yıpratma bunun için.
2: Sevgilin bakir olduğunu iddaa etmişama büyük ihtimalle değil....
3: Kız bırakta bakir olmasınzaten anasını sattığımın memleketinde bakirelik büyük olay erkekler bari bakir olmasında cinselliğin bir anlamı kalsın
Not: şimdi okuyup kızanlar olacak bakir olsun diye olmasınlar canım tecrübe faydanılması iyi bişiydir
Bazıları için bu konu çok mahrem ve tek kişi ile yaşanması gerekir...
Bilmiyorum, belki yaşça küçüğüm sizin kadar hayatın gerçeklerini göremediğim için, olgun düşünemiyorum
Ama büyük ihtimalle değil diyorsunuz demek, uzun aradan sonra can alıcı bir cevap geldi...
Doğrusunu Allah biliyor, o görüyor, ondan başka kime sığınırım ki..
Kusura bakmayın, ruh halim çok depresif o yüzden böyle yanlış yerlere çekebiliyorum bazen
Bak canım benimde yaşım senden çok büyük değil henüz 25 yaşındayım işi deliliğe vurayım dedim olmadı sen buraya gelipte ben bakire değilim deseydinde pek çoğumuz sana arka çıkacak ve bunu önemsememeni söyleyecektik eminim...
Bedenin değil Ruhun ilki olur canım.... Sen ne sevgilini ne de kendini eski bir olay hatta senden önce ki bir olay için boş yere üzme ...
Sevgin ortada ve bence herşeyi unutup sevgine sahip çık
Bazıları için bu konu çok mahrem ve tek kişi ile yaşanması gerekir...
Bilmiyorum, belki yaşça küçüğüm sizin kadar hayatın gerçeklerini göremediğim için, olgun düşünemiyorum
Ama büyük ihtimalle değil diyorsunuz demek, uzun aradan sonra can alıcı bir cevap geldi...
Doğrusunu Allah biliyor, o görüyor, ondan başka kime sığınırım ki..
Kusura bakmayın, ruh halim çok depresif o yüzden böyle yanlış yerlere çekebiliyorum bazen
Konunu okuyup yorumlayanlara kırılma, dediğin gibi yaşın küçük, en azından bizlere göre küçük, zamanla anlayacaksın ki şu anda seviyorsun seviliyorsun, geçmişi veya flörtünün senden önce ne yaşadığını öğrenmeye çalışmak gereksiz yere mutluluğunu gölgelemekten başka bir işe yaramaz, öğrenmek istediklerini öğren tabii ama çok fazla ısrarcı olmadan zira gün gelir aşırı tepkilerin karşındakini bunaltır ve şimdiye kadar sana dürüst olan delikanlı aranız açılmasın diye bazı şeyleri saklamaya başlar, bu da kafanda daha fazla soru işaretleri ve şüphelere neden olur, ilişkiler böyle böyle zedeleniyor, tabii ki hayatını birleştireceğin insan için kriterlerin olsun ama bu kriterlerde daha önce birşeyler yaşayıp yaşamadığı ilk sırada yer almamalı, dürüstlük, çalışkanlık, karakter bundan çok daha önemli, hiçbir kızın eli eline değmemiş olsa tembel, şiddete meyilli biri olduktan sonra ilk ve tek aşkı sen olsan ne fark eder?
Dürüstlük....
Dürüstlük dediniz öyle değil mi? İşte tüm bu krizlerim bana dürüst olmadığını düşündüğüm için oldu...
Çünkü daha önce kimseyle bir birliktelik yaşamadığını söylüyordu, son ilişkim 4 yıl önce bitti vs vs dedi... Oysa ki kayıt 2 yıl öncesine ait.
Tüm bunlar sebep oldu benim onu bunu aratmama... Aptal yerine konulduğumu düşündüm çünkü.
Çok sevdiğim sevgilimin bana yalan söylediğini düşündüm...
Değerlerim hiçbir zaman değişmedi, ona karşı da durum böyle, ben onu üzmek hiç istemedim.
Zira o bana inandırmaya çalışırken oldu bu saçmalıklar...
Tepkilerim aşırı; doğrudur... Bunları törpülemeyi deneyeceğim en başta.
Benden ilerde bişey saklamasını, gizli saklı işler yapmasını istemem çünkü...
Arkadaşlar sevgilimin yanından geliyorum, durumu çok net bir şekilde konuştuk.
Ses kaydını ona dinletmeden önce hep inkar etti ama kayıtta kendi sesini duyunca inandı tabiii..
Önce hatırlayamadı, evet bu benim sesim ama yanımdakini hatırlayamadım, benim o tarihlerde bir sevgilim yoktu dedi.
Bacak muhabbetinden sonra aklına birtakım şeyler geldi ama emin olamıyorum dedi.
Bu ses kaydını yaptığım zamanı hatırlamıyorum, o zamanlar tek görüştüğüm insan (bayan x)di o da zaten üst kat komşumuz dedi.
Kendisiyle bir kez tanışma imkanı buldum, aile dostları..
Anneleri ve babaları da çok iyi görüşüyorlar, bir onunla olabilir bu konuşma kaydı dedi.
Zaten o kızın da bacağında bir iltihap çıkmış zamanında, ara ara çıban gibi patlıyormuş.
Ama o benim kardeşim dedi.
Yanımda aramasını istedim, kız açtı durumu anlattı..
Benim bacağım da çıkmış bir iltihaptan dolayı sormuşsundur gününü ben de hatırlayamadım dedi. Ama sen benim abim gibisin dedi.
Ayriyeten kız da nişanlı şu an.
Ama resmini göndereyim bakın dedi, hakkaten kötü bir yara, belki telefonda konuşurken çarpmışsındır o yüzden sormuşsundur dedi, kaydı dinledikten sonra.
İçim rahat etmedi tabi, kızın annesini arasın istedim.
O da kızımın bacağında yara zaman zaman patlıyor dedi.
Bu da yetmedi, sevgilimin annesini aramasını ve bacağındaki yarayı hatırlayıp hatırlamadığını sormasını istedim.
Annesi: evet öyle bir durum var diye hatırlıyorum diye cevap verdi.
Çok yakın oldukları için annesinin hatırlaması da normal dedim...
Ama hala tam inanmış değilim....
Çünkü insanın güveni bir kez kayboldu mu zor toparlanıyor..
Bana inan, ben sana bu konuda en ufak bir yalan söylemedim diyor.
O kızla da bu kadar samimi olmalarını kaldıramadım, o ayrı onun için kızdım bir de...
Telefonumu kapadım bir ara görüşmek istemiyorum, hala içim tam anlamıyla soğumuş değil....
Haksız mıyım kızlar?
Ne yapmalıyım?
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu konuda yardımcı olup, beni dinlediğiniz için.
Ee ama yok artık.
Şu adamlara bazen cidden acıyorum yemin ederim.
Şu yaptığını bi'erkek bi'kıza yapsa " sen bana güvenmiyosun İsmaiiilll her şey bitti" diye arkasını döner giderdi hiç iknaya bile gitmeden.
Senin sevgilin de saçmalamış. Sen adamı yerin dibine sokmuşsun o da kendinden ödün verip senin bunu yapmana izin vermiş.
Resmen senden önce seni ilgilendirmeyen bi'ses kaydı için herkese rezil etmişsin adamı ve hala ikna olmadım diyosun.
Kızma ama artık sanane deyip ayrılsa cidden hakediyorsun yani.
Benim merak ettiğim kızı arayıp ne dediniz "canım ben alt kat komşunuz X abin sene 2011de bacağın ağrıyodu ya geçti mi" mi dediniz?
Millet de garip kızın annesi bile aramış, yaranın fotoğraflarını göndermeler falan tövbe tövbe
Alınma ama şu anlattığın ve verdiğin cevaplardan sonra bi'ilişkiyi yürütebilme olgunluğunda olmadığını düşündüm. Her şeyde böyle art niyetli olursan zaten ilişkinin ömrü hayallerindekinden çok çok uzak olur.
Arkadaşlar sevgilimin yanından geliyorum, durumu çok net bir şekilde konuştuk.
Ses kaydını ona dinletmeden önce hep inkar etti ama kayıtta kendi sesini duyunca inandı tabiii..
Önce hatırlayamadı, evet bu benim sesim ama yanımdakini hatırlayamadım, benim o tarihlerde bir sevgilim yoktu dedi.
Bacak muhabbetinden sonra aklına birtakım şeyler geldi ama emin olamıyorum dedi.
Bu ses kaydını yaptığım zamanı hatırlamıyorum, o zamanlar tek görüştüğüm insan (bayan x)di o da zaten üst kat komşumuz dedi.
Kendisiyle bir kez tanışma imkanı buldum, aile dostları..
Anneleri ve babaları da çok iyi görüşüyorlar, bir onunla olabilir bu konuşma kaydı dedi.
Zaten o kızın da bacağında bir iltihap çıkmış zamanında, ara ara çıban gibi patlıyormuş.
Ama o benim kardeşim dedi.
Yanımda aramasını istedim, kız açtı durumu anlattı..
Benim bacağım da çıkmış bir iltihaptan dolayı sormuşsundur gününü ben de hatırlayamadım dedi. Ama sen benim abim gibisin dedi.
Ayriyeten kız da nişanlı şu an.
Ama resmini göndereyim bakın dedi, hakkaten kötü bir yara, belki telefonda konuşurken çarpmışsındır o yüzden sormuşsundur dedi, kaydı dinledikten sonra.
İçim rahat etmedi tabi, kızın annesini arasın istedim.
O da kızımın bacağında yara zaman zaman patlıyor dedi.
Bu da yetmedi, sevgilimin annesini aramasını ve bacağındaki yarayı hatırlayıp hatırlamadığını sormasını istedim.
Annesi: evet öyle bir durum var diye hatırlıyorum diye cevap verdi.
Çok yakın oldukları için annesinin hatırlaması da normal dedim...
Ama hala tam inanmış değilim....
Çünkü insanın güveni bir kez kayboldu mu zor toparlanıyor..
Bana inan, ben sana bu konuda en ufak bir yalan söylemedim diyor.
O kızla da bu kadar samimi olmalarını kaldıramadım, o ayrı onun için kızdım bir de...
Telefonumu kapadım bir ara görüşmek istemiyorum, hala içim tam anlamıyla soğumuş değil....
Haksız mıyım kızlar?
Ne yapmalıyım?
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu konuda yardımcı olup, beni dinlediğiniz için.
Ses tonu hani nasıl yorulur, çekyata uzanırsın bir rehavet çöker insana bir yorgunluk gibi öyle bir ton.
Ama dediğin gibi yürümekten de kaynaklanan bir ton olabilir.
Bu ses kaydının amacını ben de anlamadım, belki ali diye biri arayınca telefonu açtı ve konuştu.
Kız '' kim o '' diye soruyordu çünkü.
O da adeta hesap veriyordu...
Ve bu kayıt 2 yıl öncesinin kaydı, ama bana en son ilişkim 4 yıl önce bitti diyor...
Acaba diyorum, birlikte olurken seslerini mi kaydediyordu sonra dinleyip, tahrik olmak için
Off çok özür diliyorum af edersiniz ama o kurt düştü mü kolay çıkmıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?