Hepsimi gider valla canim gittiler eski burnun cok yakisyordu foto kotutöbe bismillah... dayanamadım cvp yazıyorum. bacım o seni bırakıp giden de göz de yokmuş izan da... zevk meselesi demek ki
Evet banada sakin kbb gitme mahvederler dedi estetisyene gittik derdimizi anlattik burnum gitti vala kotu olsada eski burnum istiyorumOzaman estetik ameliyat yapan birine değil devlet hastanesine gidicektin sorunu halletmesi için. devlet hastanesinde kessen fiziksel görüntüsünü değiştiricek müdahele yapmıyolar
Ben kemik ve et büyümesinden ameliyat oldum, burnum normalde güzeldir ama üstte kemik eğriliğinden dolayı az bi çıkıntı var oyayı düzeltsinler istedim asla yapamayız ssk bu şekilde işliyor dedi.
Yani kendimden biliyorum, adresiniz en başta yanlış
Cnm benim cok guzel yuzunede cok guzel gitmis sen buyuk yuzlu biri degilsin yuzune burnun buyukmus simdi yariya inince garipsemissin dudak payin falan ortaya cikinca garip gelirYeni hali
valka canim bana ylakismadi eski burnum yakisyordu mesele buKonu sahibi yaklaşık iki saattir Yeni fotonu bekledim öyle yazmışsınki çok merak etmiştim Allah aşkına bırakıp gidenler burnun icin gitttilerse defolup gitsinler o körler, kız burnun güzel olmuş gerçekten
Neyi mahvedicekler anlamadım. eski şekli neyse o , sadece nefes alışverişim düzeldi sorunlarımdan kurtuldum.. nasıl bi mahvediş olacakmışki hakkaten anlamadım?A
Evet banada sakin kbb gitme mahvederler dedi estetisyene gittik derdimizi anlattik burnum gitti vala kotu olsada eski burnum istiyorum
Canli gorseydin keske eski burnumu fotoda kotu ve beni taniyan herkes eski burnun iyiydi diyor ameliyata girmeden doktor bile burnunda sorun yok dedi ameliyata sorun cikti isteBence sen de burnunun son halini beğendin şuan sirf başkalarindan da güzel yorumlari almak için ters psikoloji yarattin. Zira iki burunda bu kadar netken diğerini beğeniyor olman bu yenisini de bu kadar kötülemen mümkün değil.
Ha bir de yeni burnun yüzünden psikoloğa gidiyodun dimi ? Yok artik diyorum
Eski burnunu unut sen. Bu saatten sonra müdahale ederlerse kötü olur. Adam nasıl daha büyük bir burun yapacak ki?Can
valka canim bana ylakismadi eski burnum yakisyordu mesele bu
Madem sorun yoktu neden ameliyat oldun ki? Demek ki sende pek memnun değilmiş sin.Canli gorseydin keske eski burnumu fotoda kotu ve beni taniyan herkes eski burnun iyiydi diyor ameliyata girmeden doktor bile burnunda sorun yok dedi ameliyata sorun cikti iste
ameliyattan sonra ayni burun cok sis hakine hazirladim kendimi kisa ucu kalkik kucuk burun beklemiyordum ters kose oldum resmen ters v var oda cabasiGüzel Can'ım ameliyat olanlarda bu oluyormuş kendi ameliyat tan önce psikolojik destek alsaydın
Istanbulda canimValla bence sen bir de göz doktoruna git derim.Doktorun eline sağlık yahu ne güzel minicik burun yapmış zaten suratın ufacık hiç sırıtmıyor ki o şekil daha da oturacak yani.
Önce göz doktoruna sonra psikoloğa gitmelisin diyorum.Zira eski burnunla bu yeni burnu kıyaslaman bile saçmalık.
Fotoğraf istediği kadar iyi veya kötü olsun eski burnun kötü yani burda bu kadar insanız yalan mı söylicez sana.
Yeni burnun daha iyi ama senin psikolojin kötü ne desek boş.
Doktorun kimdi bu arada hangi şehirde gidip ameliyat olabilirim :)
İlk bende acaba dedim ama Benler hafif kepcelik ayni cnmIlk fotoyla ikinci ayni kişimiben
oraya takildim burun farkli
anladikta geriside farkli sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?