Eski burnumu özledim :(

Konu sahibi yaklaşık iki saattir Yeni fotonu bekledim öyle yazmışsınki çok merak etmiştim Allah aşkına bırakıp gidenler burnun icin gitttilerse defolup gitsinler o körler, kız burnun güzel olmuş gerçekten

A
Evet banada sakin kbb gitme mahvederler dedi estetisyene gittik derdimizi anlattik burnum gitti vala kotu olsada eski burnum istiyorum

Cnm benim cok guzel yuzunede cok guzel gitmis sen buyuk yuzlu biri degilsin yuzune burnun buyukmus simdi yariya inince garipsemissin dudak payin falan ortaya cikinca garip gelir
Kiz hem cok yakismis hem 5yas assagi cekmis o giden salak ben bunla basedemem bakani edeni cok olur diye gitmistir:)

Bence sen de burnunun son halini beğendin şuan sirf başkalarindan da güzel yorumlari almak için ters psikoloji yarattin. Zira iki burunda bu kadar netken diğerini beğeniyor olman bu yenisini de bu kadar kötülemen mümkün değil.
Ha bir de yeni burnun yüzünden psikoloğa gidiyodun dimi ? Yok artik diyorum

Can
valka canim bana ylakismadi eski burnum yakisyordu mesele bu

A

Evet banada sakin kbb gitme mahvederler dedi estetisyene gittik derdimizi anlattik burnum gitti vala kotu olsada eski burnum istiyorum
Neyi mahvedicekler anlamadım. eski şekli neyse o , sadece nefes alışverişim düzeldi sorunlarımdan kurtuldum.. nasıl bi mahvediş olacakmışki hakkaten anlamadım?

kaşlarına şekil kavis veerdirirssen 3d kaş dizayni ile süper değişşim oolur yaşın ufak göstrmiş burnun yakışmıış

Canli gorseydin keske eski burnumu fotoda kotu ve beni taniyan herkes eski burnun iyiydi diyor ameliyata girmeden doktor bile burnunda sorun yok dedi ameliyata sorun cikti iste

Valla bence sen bir de göz doktoruna git derim.Doktorun eline sağlık yahu ne güzel minicik burun yapmış zaten suratın ufacık hiç sırıtmıyor ki o şekil daha da oturacak yani.
Önce göz doktoruna sonra psikoloğa gitmelisin diyorum.Zira eski burnunla bu yeni burnu kıyaslaman bile saçmalık.
Fotoğraf istediği kadar iyi veya kötü olsun eski burnun kötü yani burda bu kadar insanız yalan mı söylicez sana.
Yeni burnun daha iyi ama senin psikolojin kötü ne desek boş.
Doktorun kimdi bu arada hangi şehirde gidip ameliyat olabilirim :)

Canli gorseydin keske eski burnumu fotoda kotu ve beni taniyan herkes eski burnun iyiydi diyor ameliyata girmeden doktor bile burnunda sorun yok dedi ameliyata sorun cikti iste
Madem sorun yoktu neden ameliyat oldun ki? Demek ki sende pek memnun değilmiş sin.

Amel
Güzel Can'ım ameliyat olanlarda bu oluyormuş kendi ameliyat tan önce psikolojik destek alsaydın
ameliyattan sonra ayni burun cok sis hakine hazirladim kendimi kisa ucu kalkik kucuk burun beklemiyordum ters kose oldum resmen ters v var oda cabasi

Istanbulda canim

O kadar yazdin cizdinki dedim kikirdagi yedi cokuntu falan var asimetri kesin burun delikleri gozukuyor tanyeli gibi bise
Su resimden sonra gidipte adami mahkemeye falan verme o seni verip alir herseyini
Bence yerin kbb degil psikiyatri alinmaca darilmaca yok bazilari ilk anestezi alimindan sonra 3 aya varan depresyon yasayabilirmis oyle bise olmus sana yada
Gayet farkindasin buraya ovgu toplamaya geldin
Gayet guzel gule gule kullan

2 burnu karsilastirdiginda sonraki burnun sekli daha guzel ama yuz hatlarina kendi burnu daha cok yakisiyormus yada 2. foto da makyaj falan yok ondan mi oyle geldi bilmiyorum ama bu kadar insan 2. daha guzel diyo sanirim bende bi prblem var :)

Ilk fotoyla ikinci ayni kişimi ben

oraya takildim burun farkli

anladikta
geriside farkli sanki
İlk bende acaba dedim ama Benler hafif kepcelik ayni cnm
Ayni kiside daha 36 gunluk sisligi vardir yuzun sivriligi ovale donmus bide sac farkettirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…