Eski burnumu yapabilirler mi sizce burnumu büyütmek istiyorum.

Gecekusu01

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
189
60
623
42
İstanbul
Ben eski burnumu geri istiyorum. Biliyorum bu mümkün değildir ve cocukca bir istek belki. Ama bu burun benim burnum değil. Eski burnum bana çok yakışıyormus. Lütfen en azından buna benzer yapılabilir deyin. Burnum küçücük ve yüzümle uyumsuz.

Son düzenleme:
Merhaba ılık olarak geçmiş olsun sizinle aynı şeyleri yaşıyorum bu soruya cevap bulabildiniz mi herhangi birinden veya doktordan? Eğer çözümü varsa ben de istiyorum en azından benzetilsin yeter şimdiden teşekkürler

Maalesef 1.5 sene geçti hala aynı durumdayım çözüm var tabiki ama o riskleri göze alıp yaptırabilmek cesaret istiyor siz ne zman ameliyat oldunuz? Geçmiş olsun çok çok zor

Maalesef 1.5 sene geçti hala aynı durumdayım çözüm var tabiki ama o riskleri göze alıp yaptırabilmek cesaret istiyor siz ne zman ameliyat oldunuz? Geçmiş olsun çok çok zor
merhaba sizi sık sık forumda görüyorum ne demek istediğinizide çok iyi anladım eski burnunuz sizi daha çekici gösteriyormuş ayrı bi hava katıyormuş şuanki burnunuz biraz daha sıradan göstermiş sizi, maalesef bende benzer bi şikayetten yakınıyorum o yüzden ne demek istediğinizi anlıyorum... neyse ki 2. ameliyatımızda istediğimiz burun için çok yüksek bi şans var bunu çok iyi doktorları araştırıp, fiyatı 2. planda bırakmamız gerekiyor çünkü ömür boyu bu burunla yaşayacağız,olacaksa en iyisi olmalı en önemlisi psikolojik açıdan bizi çok fazla etkileyen bir olay bende uygun doktor arayışı içerisindeyim umarım en uygun doktoru bulup isteğimizi gerçekleştiririz ve birdaha burun konusunu aklımıza bile getirmeyiz çünkü insan sürekli düşünüyor hele eski halini arıyor olunca daha bi üzülüyoruz. Ne burunlar güzel hale getiriliyor bizimki mi getirilmeyecek canımızı sıkmadan arayışa devam edelimm

İki buçuk Ay oldu ve ben iki buçuk aydır abartısız söylüyorum evden çıkmıyorum iyice psikolojim kayboldu. Alışamıyorum asla alışamıyorum boşuna yaptırdım burnumu göze batan bir kemer bile yoktu düşüklüğüydü beni sinir eden keşke kemiğe dokundurmasaydım diyorum keşke. Bazıları anlamıyor bile önden ama ben kahroluyorum özlüyorum eski halimi. Bana özelden mesaj atabilir misiniz acaba? Ben size atamıyorum da

Yeni burnunuz çok yakışmış hiç bozmayın böyle kalsın. Kuruntu yapmışsınız yeni hali daha güzel :)

merhaba geçmiş olsun aynı sorunu yaşıyoruz şu an.. çözüm buldunuz mu acaba

bir de ilk aylarınızın fotoğrafı var mı bana özelden yazar mısınız fikir alışverişi yaparız
ben de size yollarım

merhaba Gülden ,seninle aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ben de okul açılmasın istiyorum dışarı çıkmak istemiyorum. Kısacık ve kalkık bir burun Yaptı doktor. Bir buçuk ay oldu ama revizyon için doktor araştırıyorum.Doktor bir yıl sonra düzeltir istedğin gibi yaparız dedi ama güvenmeli miyim bilmiyorum. O kadar para verdik

Ayy yeni burnunuz da çok güzel. Neden beğenmiyorsunuz.

Kesinlikle insan çok küçük değişiklik yaptırsa bile eski burnu çok kötü ve dikkat çeken bir burun değilse ve eğer ameliyat klnusunda kesin emin olmadan yaptırdıysa pişmanlık oluyor. Özlüyor eski halini.

Kesinlikle öyle. Defalarca defalarca düşünülmesi gereken bir konu. Öyle küçük kusurları dert edip olmayın bu ameliyatı. Eğer burnunuz psikolojinizi bozacak haldeyse yaptırın, şahsi görüşüm. Değişime fazla açık olmayan insanlar, ‘zaten burnum çok kötü değil, çok fark olmaz zaten.’ Düşüncesiyle girildiğinde nu ameliyata, sonuç iyi de olsa psikolojik boyutu dramatik olabiliyor.

Kesinlikle size katılıyorum. Siz ne kadar oldu olalı neden beğenmiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…