Eski burnumu yapabilirler mi sizce burnumu büyütmek istiyorum.

Anlıyorum sizin adınıza üzgünüm ben sadece kemeri düzelttirdim önden değişmedim açıkcası ama kesinlikle eski halimi özlüyorum. İnsan kusurlarıyla güzelmiş siz bu kadar farklı bir burunla karşılaşınca neler hissettiniz inanın anlayabiliyorum. Çok geçmiş olsun.

Neden begenmediniz? Eski halinden kesinlikle ama kesinlikle daha guzel gorünuyor. Ben de oldum burun estetiği etraftan birkac kendini bilmez bu tarz yorumlar yaptığında etkilenebiliyor insan. Acaba mı diyip benim de keske yaptırmasaydim eski kemerli burnum bana daha cok yakışiyordu dedigim oldu ya da ilk zamanlar değişimi kabul edemedigim gibi. Hic moralinizi boznayin. Fıstık gibi olmuş burnunuz. Güzel gunlerde kullanın :)

Küçük burun daha naif büyük burun yaşlı gösteriyor

Herhangi bir şey yaptınız mı? Yoksa gözünüz mü alıştı pişmanlığınız devam ediyor mu?

Herhangi bir şey yaptınız mı? Yoksa gözünüz mü alıştı pişmanlığınız devam ediyor mu?
Hatalar var burnumda be nefes almakta da zorlanıyorum belki bunlar olmasaydı daha kolay alışılır ama benim pişmanlığım bambaşka büyük bir değişim beklemiyordum.ilk ameliyat zamanlarına göre tabiki çok daha iyiyim ama bu pişmanlık geçmiyor. İnsan kendini özlüyor. Burdan tavsiyem kendi kusurları ile barışık ve mutlu olan bir insan güzellik uğruna bu büyük değişime girmemeli. Benim karakterim buna uygun değilmiş. Çok geç anladım. Acı oldu. Ama doktorum da benim ne istediğimi anlamak için çaba göstermedi maalesef. Belli kalıpları var. Ve onların dışına çıkmıyorlar.

Nefes almakta zorlanıyorsanız bunu ameliyatla giderebilirsiniz ama ben yeni burnunuzu size daha çok yakıştırdım eski burnunuz sizi daha yaşça büyük gösteriyormuş yeni burnunuz size daha çok yakışmış bence nefes alma sorununuzu giderin eski burnunuzu yaptırmanız mümkün değil zira hiç bir doktor da yapmaz öyle bir burunu

Konu sahibi ben senin yeni burnunu beğendim valla. Daha genç şirin tatlı olmuşsun

Eskiden gerçekten karakteristik bir burun yapısına sahipmişsiniZ ve size yakışıyormuş Fakat estetikli olan hali de çok çok yakışmış ifadeniz değişmiş bence olan oldu deyip buna alışmaya çalışın ki zaten çok güzel ve başarılı bir operasyon geçirmişsiniz.

Merhaba size bu konu ilgili bir sorum olacaktı. Size özelden mesaj atabilir miyim acaba?

Gulden hanim sizi o kadar iyi anliyorum ki benim de burnum daha iriydi ama karakteristikti ve ben kemigime de dokundurmadm burun ucumu icine dikti ve kuculdu o kadar fenayim ki etrafa da mutluymus gibi yapiyorum( cunku cok istiyordum ameliyati.. resmen o karizmatik havamizi bozduk..sizin yil gecmis yuregime su serpin ve diyin ki eski kabul edememisligim yok daha alisigim diyin lutfen( bnm henuz 4 ay olacak bir de kac ayda tam sekli cikar oturur sizce

Arkadaşlar ben sizi gerçekten anlamıyorum eski burnun çok kötüymüş zaten yeni burnun daha iyi burda herkes burnunda bi kusur arıyor evet haklı olanlar var doğrudur ama 9. Gününde konu açıp revizyon olmak istiyorum diyende var insanları yanlış yönlendiriyorsunuz korkutuyorsunuz ameliyat olmak üzere olan arkadaşlarıda lütfen küçücük birşeyi bile burda çok büyük sorunmuş gibi yazmaktan vazgeçin
Ve hiç moralini de bozma bence gayet güzel büyütürsen pişman olursun

Ben bu yorumunuza katılmıyorum ve herkese gönül rahatlığıyla ameliyat olun diyenlerin büyük vebal altında kaldığını düşünüyorum çünkü burdaki fotoğraflar gerçeği yansıtmıyor bakın gerçekten burun olarak güzel olmuş olabilir ama yüze uyumu çok önemli ve maalesef estetikten sonra kaş göz dudak yüz hatları çok değişebiliyor ha bu iyi anlamda da olabilir kötü anlamda da .. Benim en yakınlarım estetik oldu ve ameliyattan baya zaman geçti gerçekten son halleri bi tuhaf bi yapay estetik burun çoğu zaman belli oluyor yani o karakteristik hava bozulunca inanın geri gelmiyor zaten bu estetikten memnun olan kesim eski burunları çok çirkin olanlar.. O yüzden iyi düşünülmesi gereken bi konu çünkü riskler her zaman var.

Riskler tabiki var herkeste olmamalı zaten bu ameliyatı ama olanlarda daha tamponu yeni çıkar çıkmaz 2. Ameliyatı düşünüyorum diyorsa baştan zaten böyle bir ameliyata hazır olmadıklarını gösteriyor
Keyfi olarak ameliyat olmasın kimse zaten ama onun dışında da burnu ile mutlu olmayan kim varsa olmak istemekte haklı burda yazılanları okuyanlar korkuyor nekadarı gerçek birde bukadar doğallıktan yana olanlarında hiçbirşekilde estetik operasyon geçirmelerini de bi okadar garip geliyor bana.
yanlış anlık psikolojilere göre yorum yapılmasın diyorum ben burda gelip 3 ay çok kötü diye gezinip 6. Ayda burnu oturup memnun olanların çoğu tekrar girip durum güncellemesi bile yapmıyor sanılıyor ki hep öyle kötü kaldı o burunlar bence sağduyulu olup biraz gerçekçi yorumlar yapmakta fayda var.

Tabi dediğiniz doğru erken süreçte hemen karar vermemek lazım uzun dönem sonuçlarına bakmak daha mantıklı ama dediğim gibi tamamen şans işi eğer her türlü durumu hesap edip cesaret edebilenler olmalı bnce çünkü her ameliyat sonucu güllük gülistanlık olmuyor keşke risksiz burun düzeltme yöntemi olsa

Kesinlikle her ameliyatta risk var herkesin içine sinen istediği burunlara kavuşmalarını diliyorum benimde 6.günüm dilerim benimde istediğim gibi olur herşey şuan için mutluyum ama bakalım zaman artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…