- Konu Sahibi Gecekusu01
-
Ben tam da o dediğinizi yapmak isterim ne kadar ameliyat olmak isteyen insan varsa vazgeçirmek. Çünkü bir insan zaten güzelse o haliyle güzeldir burun çirkin olsa bile. Bütün karakteristik özelliklerini mahvediyor o estetik burunlar. Özellikle şimdiki yapılan burunları çok güzel mi zannediyorsunuz? O instagramda paylaşılan Shop yapılmış yandan çok güzel görünen burunlar bakıp aldanmayın. Bazı kişiler maalesef estetik manyağı. Estetik yaptırıp kendini güzel olduğunu zanneden bir sürü kişi var maalesef. Estetik ancak seni değiştirmeden senin karakterini koruyan bir burun şeklinde yapılırsa seni güzelleştirir. Yine sen sen kalırsın. Ha kendini hiç sevmeyip tamamen inst. O kızlara benzemek istiyorsanız o sizin bileceğiniz iş. Ben inanın bu ameliyatı olmak isteyen herkesi vazgeçiriim. Çünkü hiçbir şey göründüğü gibi değil. Yalancı sahtekar inst. Hesaplarına bakıp aldanmayın. Olacaksanız gerçekten sizi çok iyi dinleyen ve gereksiz başka bir işlem yapmayan doktorları bulun. Ama en önemlisi de sizin gibi estetiğe özendiren insanlardan uzak durun. Kendinizle barışın.Arkadaşlar ben sizi gerçekten anlamıyorum eski burnun çok kötüymüş zaten yeni burnun daha iyi burda herkes burnunda bi kusur arıyor evet haklı olanlar var doğrudur ama 9. Gününde konu açıp revizyon olmak istiyorum diyende var insanları yanlış yönlendiriyorsunuz korkutuyorsunuz ameliyat olmak üzere olan arkadaşlarıda lütfen küçücük birşeyi bile burda çok büyük sorunmuş gibi yazmaktan vazgeçin
Ve hiç moralini de bozma bence gayet güzel büyütürsen pişman olursun
Vallahi benim 10. günüm çok doğal ve güzel bir burna sahip oldum insanları yanıltmayın artık doğru Dr seçerlerse ve istediklerini net bir şekilde dile getirirlerse kendinize olan özgüveniniz bile artıyorBen tam da o dediğinizi yapmak isterim ne kadar ameliyat olmak isteyen insan varsa vazgeçirmek. Çünkü bir insan zaten güzelse o haliyle güzeldir burun çirkin olsa bile. Bütün karakteristik özelliklerini mahvediyor o estetik burunlar. Özellikle şimdiki yapılan burunları çok güzel mi zannediyorsunuz? O instagramda paylaşılan Shop yapılmış yandan çok güzel görünen burunlar bakıp aldanmayın. Bazı kişiler maalesef estetik manyağı. Estetik yaptırıp kendini güzel olduğunu zanneden bir sürü kişi var maalesef. Estetik ancak seni değiştirmeden senin karakterini koruyan bir burun şeklinde yapılırsa seni güzelleştirir. Yine sen sen kalırsın. Ha kendini hiç sevmeyip tamamen inst. O kızlara benzemek istiyorsanız o sizin bileceğiniz iş. Ben inanın bu ameliyatı olmak isteyen herkesi vazgeçiriim. Çünkü hiçbir şey göründüğü gibi değil. Yalancı sahtekar inst. Hesaplarına bakıp aldanmayın. Olacaksanız gerçekten sizi çok iyi dinleyen ve gereksiz başka bir işlem yapmayan doktorları bulun. Ama en önemlisi de sizin gibi estetiğe özendiren insanlardan uzak durun. Kendinizle barışın.
Merhabalar bence burunuz gayet güzel size yakisiyor hic bozmyin...Ben eski burnumu geri istiyorum. Biliyorum bu mümkün değildir ve cocukca bir istek belki. Ama bu burun benim burnum değil. Eski burnum bana çok yakışıyormus. Lütfen en azından buna benzer yapılabilir deyin. Burnum küçücük ve yüzümle uyumsuz.Eki Görüntüle 2188795 Eki Görüntüle 2189070 Eki Görüntüle 2189071 Eki Görüntüle 2189072 Eki Görüntüle 2189073 Eki Görüntüle 2189074
Gulden hanim mesaj ozelliginizi acip bana bi ozelden mesaj atabilir misinizMaalesef Dilara hanım. 3 yıl geçti. İlk ay şişlikler indikten sonra ne düşünüyorsam onu düşünüyorum. Ama o ilk anlarda yaşadığım şok halim yok. Siz yine bence benden daha iyisiniz. Benim mutsuzluğumu saklama gibi bir durumum olmadı maalesef çünkü kendimi tanıyamadığım için sürekli panik atak geçirmeye başladım. Sonuçta istenmeyen müdahaleler yapıldı yüzüme. Doktorun bana söylemediği ve benim istemediğim gerkesix işlemler. Ama sizin bana göre artıklarını var. Daha az işlem yapılmış. Yine de maalesef karakteristik özellikler gidiyor. Daha çok erken sizin için eminim daha kolay alışırsınız.
Ben bide şunu düşünüyorum kadınından erkeğine çoğu plastik cerrahın burnu düşük,uzun ve kemerli ama hiçbiri estetik yaptırmıyor üstelik bu sektörün içindeler çok dikkatimi çekmiştir bu konu .. Onlar bile meslektajlarına kendilerini emanet edemiyorsa normal vatandaş napsınBurada çok güzel, muntazam burunları için beğenmedim yazanlar tabii ki var ama şöyle bir şey de var: Bırakın dokuzuncu günü ameliyattan çıkar çıkmaz bir sorun olduğu da fark edilebiliyor. Mesela ben anlamıştım. Çünkü burnumdaki eğrilik alçılı haliyle bariz belliydi, hatta üzerine konan düz bir cisim var. O daha da belli etmişti. Burun kanatlarım çok geniş olmasına rağmen daraltılacağı söylendiği halde daraltılmamıştı. Ameliyathanede çekilen fotoğraf her şeyi zaten anlatıyordu. Ameliyat süresi çok kısaydı ve o sürede zaten benim o burnumun düzelmesi imkansızdı. Aynaya baktığımda tekrar ameliyatın gerektiğini anlamıştım. Şimdi iki sene oldu. Bu arada burnumda bazı bozulmalar da oldu. Başka doktorlar da burnumu gördü. Ameliyat etmem, gerek yok diyen olmadı. Hepsi de bahsettiğim sorunları düzelteceklerini söylediler. Yani şunu demek istiyorum. Gereksiz yere güzel burnuna kötü diyen ve doktoruna haksızlık yapan olduğu gibi erken dönemde sorunları anlayıp ikinci ameliyatı düşünmeye başlayan haklı insanlar da var. Genellemek doğru değil. Zaten zor bir süreç bu insanlar için. Ayrıca doğru doktoru seçmenin çok önemli olduğuna katılıyorum ama tıp okumayan ve çevresi geniş olup tavsiye alamayan biri için de bu çok zor. Maalesef instagramda doktor beğeniyoruz. Birkaç aylık maaşımızı veriyoruz. Bazılarımız yetmiyor kredi çekiyor. Gerçekten zor ve önemli bir süreç. Umarım herkes kendisi için en doğru doktoru seçer ve başarılı bir ameliyat süreci geçirir. Burun yüz ifadesini çok değiştiriyor ve güzelleştiriyor. Bu sebeple tekrar ameliyatı olacağım zaten. Burada paylaşırım zaten süreci. Sevgiler...
Ne mutlu size. Şanslılardansınız. Siz de etrafınıza bakın ne kadar mağdur insan olduğunu fark edin.Vallahi benim 10. günüm çok doğal ve güzel bir burna sahip oldum insanları yanıltmayın artık doğru Dr seçerlerse ve istediklerini net bir şekilde dile getirirlerse kendinize olan özgüveniniz bile artıyor
Kötü örnekleri baz almazsınız insanları da böyle korkutup saçma sapan bi psikolojiye sokmaya hakkınız yok her burnunu beğenmeyen burda ver yansın mı yapacak
Burnum kalkık olsun minicik olsun diyip sonra ayy yüz ifadem değişti diyemezsiniz ben kavis verdirttim önden hafif kalındı çok zarif bir şekilde de incelttiler ama kalkık istemedim burun kanatlarıma dokundurtmadım hiçbir ifademde de değişiklik olmadı keşke daha önce olsaydım dedim.
Emin olun keşke daha önce olsaydım diyen birçok kişi de Var çevremde
Ben onlara hakveriyorum zaten ama birde küçücük birşey için yada geçecek bir durum için ortalığı ayağa kaldıranlar var bu bi süreç hazır değilsen olmayacaksınNe mutlu size. Şanslılardansınız. Siz de etrafınıza bakın ne kadar mağdur insan olduğunu fark edin.
gülden hanım mesaj atabilir misiniz ben de sizin gibi düşünüyorumNe mutlu size. Şanslılardansınız. Siz de etrafınıza bakın ne kadar mağdur insan olduğunu fark edin.
ben de aynı durumdayım bana da mesaj atar mısınızMaalesef 1.5 sene geçti hala aynı durumdayım çözüm var tabiki ama o riskleri göze alıp yaptırabilmek cesaret istiyor siz ne zman ameliyat oldunuz? Geçmiş olsun çok çok zor
Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Ben 2016 yılında ilk ameliyatımı oldugum da daha tamponlar burnumda atel olmasına ragmen anlamıştım sorun oldugunu doktora da söyledim sürekli bana ödem var şu var bu var 3 ay geçsin 5 ay geçsin düzelecek diye diye aylarca bekledim ve burnum daha beter oldu burun ucundaki kıkırdak çöktü ve burnum bildiğiniz sola dogru kaydı burun deliklerim inanılmaz orantısızdı Bi delik büyük Bi delik küçüktü. Ondan sonra 2018 yılında aynı doktora (aynı doktor olması benim için Bi hataydı) tekrar burun ucunu düzeltmek için ameliyat oldum Bi doktor burun ucunu o kadar sorunlu Bi burnu 30 dk da ameliyat etti (düşünün genel anestezi aldım uyutulmam aytılmam ve ameliyat toplam 40 dk sürdü) bu seferde ilkinden daha beter etti burnumun ucunda kıkırdak bırakmadığı gibi sag burun deliğimi oymuş ben bu şekilde de iki yıl gezdim ta ki 1 ay öncede başka Bi doktora 3.kez ameliyat oldum ve eski burnumdan kurtuldum sadece burun ucu ameliyatım 2-2.30 saat surdu. Ben artık burun ameliyatında ilk çıktığınızda Bi sorun varsa o sorun düzelmiyor özellikle burun delikleri orantısızsa böyle de devam ediyor bu benim fikrim. İnşallah hersey gönlünüzce olur.Burada çok güzel, muntazam burunları için beğenmedim yazanlar tabii ki var ama şöyle bir şey de var: Bırakın dokuzuncu günü ameliyattan çıkar çıkmaz bir sorun olduğu da fark edilebiliyor. Mesela ben anlamıştım. Çünkü burnumdaki eğrilik alçılı haliyle bariz belliydi, hatta üzerine konan düz bir cisim var. O daha da belli etmişti. Burun kanatlarım çok geniş olmasına rağmen daraltılacağı söylendiği halde daraltılmamıştı. Ameliyathanede çekilen fotoğraf her şeyi zaten anlatıyordu. Ameliyat süresi çok kısaydı ve o sürede zaten benim o burnumun düzelmesi imkansızdı. Aynaya baktığımda tekrar ameliyatın gerektiğini anlamıştım. Şimdi iki sene oldu. Bu arada burnumda bazı bozulmalar da oldu. Başka doktorlar da burnumu gördü. Ameliyat etmem, gerek yok diyen olmadı. Hepsi de bahsettiğim sorunları düzelteceklerini söylediler. Yani şunu demek istiyorum. Gereksiz yere güzel burnuna kötü diyen ve doktoruna haksızlık yapan olduğu gibi erken dönemde sorunları anlayıp ikinci ameliyatı düşünmeye başlayan haklı insanlar da var. Genellemek doğru değil. Zaten zor bir süreç bu insanlar için. Ayrıca doğru doktoru seçmenin çok önemli olduğuna katılıyorum ama tıp okumayan ve çevresi geniş olup tavsiye alamayan biri için de bu çok zor. Maalesef instagramda doktor beğeniyoruz. Birkaç aylık maaşımızı veriyoruz. Bazılarımız yetmiyor kredi çekiyor. Gerçekten zor ve önemli bir süreç. Umarım herkes kendisi için en doğru doktoru seçer ve başarılı bir ameliyat süreci geçirir. Burun yüz ifadesini çok değiştiriyor ve güzelleştiriyor. Bu sebeple tekrar ameliyatı olacağım zaten. Burada paylaşırım zaten süreci. Sevgiler...
Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Ben 2016 yılında ilk ameliyatımı oldugum da daha tamponlar burnumda atel olmasına ragmen anlamıştım sorun oldugunu doktora da söyledim sürekli bana ödem var şu var bu var 3 ay geçsin 5 ay geçsin düzelecek diye diye aylarca bekledim ve burnum daha beter oldu burun ucundaki kıkırdak çöktü ve burnum bildiğiniz sola dogru kaydı burun deliklerim inanılmaz orantısızdı Bi delik büyük Bi delik küçüktü. Ondan sonra 2018 yılında aynı doktora (aynı doktor olması benim için Bi hataydı) tekrar burun ucunu düzeltmek için ameliyat oldum Bi doktor burun ucunu o kadar sorunlu Bi burnu 30 dk da ameliyat etti (düşünün genel anestezi aldım uyutulmam aytılmam ve ameliyat toplam 40 dk sürdü) bu seferde ilkinden daha beter etti burnumun ucunda kıkırdak bırakmadığı gibi sag burun deliğimi oymuş ben bu şekilde de iki yıl gezdim ta ki 1 ay öncede başka Bi doktora 3.kez ameliyat oldum ve eski burnumdan kurtuldum sadece burun ucu ameliyatım 2-2.30 saat surdu. Ben artık burun ameliyatında ilk çıktığınızda Bi sorun varsa o sorun düzelmiyor özellikle burun delikleri orantısızsa böyle de devam ediyor bu benim fikrim. İnşallah hersey gönlünüzce olurBurada çok güzel, muntazam burunları için beğenmedim yazanlar tabii ki var ama şöyle bir şey de var: Bırakın dokuzuncu günü ameliyattan çıkar çıkmaz bir sorun olduğu da fark edilebiliyor. Mesela ben anlamıştım. Çünkü burnumdaki eğrilik alçılı haliyle bariz belliydi, hatta üzerine konan düz bir cisim var. O daha da belli etmişti. Burun kanatlarım çok geniş olmasına rağmen daraltılacağı söylendiği halde daraltılmamıştı. Ameliyathanede çekilen fotoğraf her şeyi zaten anlatıyordu. Ameliyat süresi çok kısaydı ve o sürede zaten benim o burnumun düzelmesi imkansızdı. Aynaya baktığımda tekrar ameliyatın gerektiğini anlamıştım. Şimdi iki sene oldu. Bu arada burnumda bazı bozulmalar da oldu. Başka doktorlar da burnumu gördü. Ameliyat etmem, gerek yok diyen olmadı. Hepsi de bahsettiğim sorunları düzelteceklerini söylediler. Yani şunu demek istiyorum. Gereksiz yere güzel burnuna kötü diyen ve doktoruna haksızlık yapan olduğu gibi erken dönemde sorunları anlayıp ikinci ameliyatı düşünmeye başlayan haklı insanlar da var. Genellemek doğru değil. Zaten zor bir süreç bu insanlar için. Ayrıca doğru doktoru seçmenin çok önemli olduğuna katılıyorum ama tıp okumayan ve çevresi geniş olup tavsiye alamayan biri için de bu çok zor. Maalesef instagramda doktor beğeniyoruz. Birkaç aylık maaşımızı veriyoruz. Bazılarımız yetmiyor kredi çekiyor. Gerçekten zor ve önemli bir süreç. Umarım herkes kendisi için en doğru doktoru seçer ve başarılı bir ameliyat süreci geçirir. Burun yüz ifadesini çok değiştiriyor ve güzelleştiriyor. Bu sebeple tekrar ameliyatı olacağım zaten. Burada paylaşırım zaten süreci. Sevgiler...
Bence burnun güzel. Bir kere yaptirmissin alışmaya çalış bir defa olursan daha kötü olursa bi sefer 3. Ye burnun çöker nefes alamazsın. Böyle olup nefes almak icin dua edenler çok oldu. Saflığın daha önemli hoş bayansın yüzüne de yakışmış ciddenBen eski burnumu geri istiyorum. Biliyorum bu mümkün değildir ve cocukca bir istek belki. Ama bu burun benim burnum değil. Eski burnum bana çok yakışıyormus. Lütfen en azından buna benzer yapılabilir deyin. Burnum küçücük ve yüzümle uyumsuz.Eki Görüntüle 2188795 Eki Görüntüle 2189070 Eki Görüntüle 2189071 Eki Görüntüle 2189072 Eki Görüntüle 2189073 Eki Görüntüle 2189074
Merhaba size yardımcı olmak istiyorum. Mail veya insta hesabını varsa ordan görüşebilrmiyiz. ÖnemliMaalesef Dilara hanım. 3 yıl geçti. İlk ay şişlikler indikten sonra ne düşünüyorsam onu düşünüyorum. Ama o ilk anlarda yaşadığım şok halim yok. Siz yine bence benden daha iyisiniz. Benim mutsuzluğumu saklama gibi bir durumum olmadı maalesef çünkü kendimi tanıyamadığım için sürekli panik atak geçirmeye başladım. Sonuçta istenmeyen müdahaleler yapıldı yüzüme. Doktorun bana söylemediği ve benim istemediğim gerkesix işlemler. Ama sizin bana göre artıklarını var. Daha az işlem yapılmış. Yine de maalesef karakteristik özellikler gidiyor. Daha çok erken sizin için eminim daha kolay alışırsınız.
Var ama özelden mesaj atamadım sizeMerhaba size yardımcı olmak istiyorum. Mail veya insta hesabını varsa ordan görüşebilrmiyiz. Önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?