• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski çalıştığı yere uğramak rezillik midir?

Niye kovuldu mu ki? Cikis sebebi nedir? Okey arkadasi ordaymis da baska yerlerde de gorusebilirler surekli oraya gelmesi bana da garip geldi
Seni gormek icin her firsatta geliyor desem neyse de
Erkek arkadas icin de surekli gelen bana da tuhaf gelirdi sahsen
Baska isi yok mu evinin alt sokagi da degilmis
Evet aynı mahallede oturuyorlar birde. Çıkarken bana “onunla da daha görüşemem herhalde ben 3 te o 7 de çıkıyor olacak demişti” kovulmadı kendisi çıktı. Müdürü çıkma dedi hatta. Evine 15 dakika falan yürüme mesafesi var hatta her akşam kendini oranın şöförüne yol üstü diye eve bıraktırıyordu üşeniyorum yürümeye diye

Evet aynı mahallede oturuyorlar birde. Çıkarken bana “onunla da daha görüşemem herhalde ben 3 te o 7 de çıkıyor olacak demişti” kovulmadı kendisi çıktı. Müdürü çıkma dedi hatta. Evine 15 dakika falan yürüme mesafesi var hatta her akşam kendini oranın şöförüne yol üstü diye eve bıraktırıyordu üşeniyorum yürümeye diye
E kendi iste yorulmuyor mu eve gidip dinlenmek yerine oraya geliyor
Ne bileyim ya herkesin yorumlama tarzi farklidir
Flortum benim icin gelse tamam da sık sık gelmesi bana da baska hobisi ugrasi yok mu diye dusundurtur
Eve git uzan dinlen film izle cik yuruyus yap bisiklete bin vs vs ne isin var dukkanin etrafinda dolasiyorsun
Sana yakindim simdi az gorucem demiyor da kankasiyla az goruscegini dert ediyor
Ilginc 🥴

E kendi iste yorulmuyor mu eve gidip dinlenmek yerine oraya geliyor
Ne bileyim ya herkesin yorumlama tarzi farklidir
Flortum benim icin gelse tamam da sık sık gelmesi bana da baska hobisi ugrasi yok mu diye dusundurtur
Eve git uzan dinlen film izle cik yuruyus yap bisiklete bin vs vs ne isin var dukkanin etrafinda dolasiyorsun
Sana yakindim simdi az gorucem demiyor da kankasiyla az goruscegini dert ediyor
Ilginc 🥴
İşte başka hobisi yok mu diye düşündüm . Boş insan bile olsa insan eve gider yatar uyur

E sormadin mi peki
Surekli buralara gelmen bana tuhaf geliyor
Surekli buraya geleceksen keske isten cikmasaydin gibi gibi
Sormadım.sadece bu aralar ondan biraz soğudum. Fakat onun arkasından söylenenleri ona söylemeyi düşünüyorum

Evine 15 dakika falan yürüme mesafesi var hatta her akşam kendini oranın şöförüne yol üstü diye eve bıraktırıyordu üşeniyorum yürümeye diye

Burası yüzünden soğurdum çıkmış gitmişsin hala neden işyerininn servisine yamanırsın :KK51: ayrıca nasıl her gün her gün geliyor kendi işi yok mu ... ben olsam soğurdum

Uğrarsa uğrasın bu rezillik değil.
Rezillik bence iş çevresinden flört yapmak.

Kısa bir flörtüm var. İşyerlerimiz yan yanaydı. Ordakiler bizi bizde oradakileri tanıyoruz. Ama benim ki işten çıktı, başka işe girdi. Fakat çıktığından beri 2-3 kere oraya geldi. (En yakın dostu çocukluk arkadaşı orda çalışıyor beraber buraya girdiler hatta) bi işten çıktığı ertesi günü geldi hayırdır dediğimde uğurun yanına geldim ya dedi. Ertesi hafta şimdi ki işinden erken çıkıp geldi yan tarafımızda cafe var oraya oturdu falan. Sonra haftasonu ben yoktum yine gelmiş. Bugün eski iş arkadaşlarından biri bana “X neden geliyor ben o kadar işte çalıştım asla eski iş yerime gitmedim. Çıktıysan bitmiştir. Hadi bir kere geldi sürekli niye geliyor işsiz başka kimsesi yok herkes arkasından konuşuyor ne alaka diye” dedi. Bilmiyorum bana da garip geldi. 5 sene burda çalıştı ve en sevilen elemandı arkalarından böyle demeleri de saçmalık. Ben onu da anlamıyorum neden geliyor buraya yani çıkmasaydın o zaman. Ya da bu gerçekten rezillik mi bilmiyorum daha yeniyiz ama ondan hoşlanıyorum baya fakat bu duyduklarım soğuttu.
bende sevdiğim bi ortamsa arkadaşlarım varsa orada uğrarım rezil olacak bi durum yokki bence siz üzerinize alınmışsınız sanki gelmesini bana öyle geldi.

Zina yapıp cunup gezmek cenabet olmayı korumak anal ilişkiyi savunmak rezillik değilse bu hiç değildir Korkma.be suzanna iyi kötü tanıyoruz seni konularından yorumlarından 🤣
Evet zina da yapıyorum, gusül abdesti almıyorum. Bunun hesabını diğer tarafta sanırım ben vereceğim. Anal ilişki de benim tercihim ya da değil. Ahahaha ya biliyor musun asıl sen kendi konularına bak seni sevmeyen bir annen, eşin var çocuğun çok yaramazmış. Sevgisizlik veriyorsun çocuğuna çünkü . O da acısını başka yerden çıkarıyor. Dikkat et de bana bu dediklerin evladından çıkmasın. Sana sadece gülüyorum çünkü ben mutlu bir hayat yaşıyorum. Annem beni çok seviyor. Sen de zina yap belki seni de sever😂

Uğrarsa uğrasın bu rezillik değil.
Rezillik bence iş çevresinden flört yapmak.
İş çevresi değil farklı iş yerindeyiz. İş arkadaşı değiliz. Rezil olan durum yok. İki bekar ve iki özgür insanız

İş çevresi değil farklı iş yerindeyiz. İş arkadaşı değiliz. Rezil olan durum yok. İki bekar ve iki özgür insanız
Sonuçta iş çevresi işte. Aynı yerde çalışıyor olmanız şart değil. Mahalleden arkadaş değilsiniz neticede.

İki bekar özgür insanız diyebiliyorsanız o da tek başına bekar ve özgür bir insan. İstediği yere girer çıkar. Sizi ilgilendirmez.

Zina yapıp cunup gezmek cenabet olmayı korumak anal ilişkiyi savunmak rezillik değilse bu hiç değildir Korkma.be suzanna iyi kötü tanıyoruz seni konularından yorumlarından 🤣

Evet zina da yapıyorum, gusül abdesti almıyorum. Bunun hesabını diğer tarafta sanırım ben vereceğim. Anal ilişki de benim tercihim ya da değil. Ahahaha ya biliyor musun asıl sen kendi konularına bak seni sevmeyen bir annen, eşin var çocuğun çok yaramazmış. Sevgisizlik veriyorsun çocuğuna çünkü . O da acısını başka yerden çıkarıyor. Dikkat et de bana bu dediklerin evladından çıkmasın. Sana sadece gülüyorum çünkü ben mutlu bir hayat yaşıyorum. Annem beni çok seviyor. Sen de zina yap belki seni de sever😂
Belli ki birbirinize negatif hisler besliyorsunuz, hanginiz konu açarsa diğeri laf sokmak için topiğe dalıyor, bu laf sokmalarınız sebebiyle uyarı puanlarınızın artmaması için göz ardı et butonunu kullanıp birbirinizin konularından uzak durun bence.

Rezillik değil ama gereksiz bir hareket. İş yerinden ayrılmıs hala oradaki ortamı dedikoduları merak ediyor uzak kalmak istemiyor belli ki.

Kısa bir flörtüm var. İşyerlerimiz yan yanaydı. Ordakiler bizi bizde oradakileri tanıyoruz. Ama benim ki işten çıktı, başka işe girdi. Fakat çıktığından beri 2-3 kere oraya geldi. (En yakın dostu çocukluk arkadaşı orda çalışıyor beraber buraya girdiler hatta) bi işten çıktığı ertesi günü geldi hayırdır dediğimde uğurun yanına geldim ya dedi. Ertesi hafta şimdi ki işinden erken çıkıp geldi yan tarafımızda cafe var oraya oturdu falan. Sonra haftasonu ben yoktum yine gelmiş. Bugün eski iş arkadaşlarından biri bana “X neden geliyor ben o kadar işte çalıştım asla eski iş yerime gitmedim. Çıktıysan bitmiştir. Hadi bir kere geldi sürekli niye geliyor işsiz başka kimsesi yok herkes arkasından konuşuyor ne alaka diye” dedi. Bilmiyorum bana da garip geldi. 5 sene burda çalıştı ve en sevilen elemandı arkalarından böyle demeleri de saçmalık. Ben onu da anlamıyorum neden geliyor buraya yani çıkmasaydın o zaman. Ya da bu gerçekten rezillik mi bilmiyorum daha yeniyiz ama ondan hoşlanıyorum baya fakat bu duyduklarım soğuttu.
Ben eski iş yerime uğrarım orada sevdiğim arkadaşlarım var onları görür kahve içer hal hatır sorarım. Niye rezillik olsun çok saçma

Back
X