Hiç...Ben anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
Yyyoooooovv sadece normal erkekler ile tanışıyoruz. Bu arada bizim orda bir laf var, dolandırıcının tövbesi kerize denk gelene kadardır.Ben anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
Sevgilim değil hiçbiri, tanışma aşaması , reddettim zaten2gun önce jartiyer isteyen sevgili vardi, dün iki karisina da tecavüz eden adam, bugun dolandırıcı, yarın kimi anlatacaksın konu sahibi?
hapisteki sevgilim yazdın ya az önceBu adamların hiç biriyle sevgili olmadım asla, sadece tanıma oldu.
Aynı dünya da yaşamak bile ürkütücü oysa bu kafa yapısıylanikinin sonunda 06 yazıyor ya ürktüm.ben bu kadınla aynı şehirde miyim şimdiiii?
Hepsi nasıl pespese geliyor hergun biriyle mi tanisiyorsunuzSevgilim değil hiçbiri, tanışma aşaması , reddettim zaten
Bi kere insanlar hata yapabilir tamam mı. Geçmişe değil geleceğe bakmak lazım!!!Bir sonraki konu başlığı: Eski Katil Yeni Sevgili Olur mu?!! Bir arkadaşım beni biriyle tanıştırdı.Çok naif, çok iyi birisi. Araştırınca daha önce cinayet işlediğini öğrendim.Sorduğumda , o zaman bilmeden, cahilliğinden katil olduğunu söyledi. ama görseniz öyle sevecen öyle iyi bir insan ki.Tamam eskiden adam öldürmüş ama şimdi katil değil!!!
Madem her seferinde hayatına böyle ipsiz,sapsız tipler alacaktın ne diye boşandın ki?Cezaevinde yatan bir sevdiğim var zaten, onu da anlatmak istiyorum da inanmıyor bazı üyeler şikayet etmiş beni diye anlamıyorum
Bir değil ki sorun orada işte.Forumdaki herkes evli mutlu çocuklu galiba, benim karşıma biraz ilginç bir adam çıkınca garipsiyorsunuz, her bekarın başına bunlar gelir, doğru kişiyi bulamamış olabilirim
öyle.hangi semttesin diye sormaya korkuyorummmAynı dünya da yaşamak bile ürkütücü oysa bu kafa yapısıyla
bence hiç bulaşmaKızlar, bir adamla arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Bir süre konuştuk. Bana evlilik teklifiyle geldi. Yaş olarak vs bana uygun.
Bu kişiyi araştırınca eskiden insanları dolandırdığını öğrendim. Adam da kendisinin de mağdur olduğunu söylüyor. Yani eskiden olmuş bu olaylar, eskiden dolandırmış.
Ben de iletişimi kestim, ama aklımda kaldı biraz. O da beni aramadı. Sizce ben arayayım mı?
Erkek olmadığına şükret bu durumda benceöyle.hangi semttesin diye sormaya korkuyorummm
harika yorum.şu konuya aklı başında üyeler bile dalga geçmeyin kadınla yazmaz.nasıl yazalımm?baştan aşağı tuhaf herşey üye de dahillEski dolandırıcıyla olmaz, eski seri katil olsa neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?