Eski dolandırıcıdan yeni sevgili olmalı mı?

Ben anlamıyorum, bütün bekar kadınlar her daim mükemmel erkeklerle mi tanışıyorlar da benim bulduklarım garip geliyor
Yyyoooooovv sadece normal erkekler ile tanışıyoruz. Bu arada bizim orda bir laf var, dolandırıcının tövbesi kerize denk gelene kadardır.

Acele edince demek ki sonu böyle oluyor.
Biraz kafanızı dinleyin, normal düşünme yetilerinizi kazanmaya fırsat verin.

Bi kere insanlar hata yapabilir tamam mı. Geçmişe değil geleceğe bakmak lazım!!!

Umutsuz’un sevgili listesi vardı, üyeler tutmuştu. Sizinki üç günde onu sollayacak gibi: 1 numara eski koca ( henüz hakkında bir bilgiye sahip değiliz) . 2 numara jartijer seven fantezi adamı. 3 numara boşanmış, şiddet eğilimli ve tecavüzcü. 4 numara dolandırıcı. 5 numara cezaevinde olan ( suçu meçhul, hikayesi açıklanmadı.) Sıradaki lütfen...

Cezaevinde yatan bir sevdiğim var zaten, onu da anlatmak istiyorum da inanmıyor bazı üyeler şikayet etmiş beni diye anlamıyorum
Madem her seferinde hayatına böyle ipsiz,sapsız tipler alacaktın ne diye boşandın ki?
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak için mi?
Ya belanı arıyosun ya da çok güzel senaryo yazıyosun.

bence hiç bulaşma

bu ne arkadas her gun bir baska adam. hayir bu kadar mi yokluktasiniz acaba?

sizden hizlisi mezarda valla. masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…