Bacım bu haftasonu liste yapsan alışveriş yapıp bir çizgide yürüsen daha iyi olmaz mı?gece 3 de uyandım hala ayakdayım.sabah gene ödemle uyandım.sanırım pes etmek üzereyim . diyetisyene gideceğim kızlar tek başıma beceremiyorum.
Niye gersin bacım, laf aramızda kaç yıldır birbirimizi tanır olduk ben bu gruba yeni birinin gelmesini bile istemiyorum, aile gibi olduk, bir şey yazarken darılır mı , kırılır mı demiyoruz , samimi ve yakın olduk. He keşke başka bi platformda tanışsaydık ama zalım iştah işte napak.haklısınız kızlar.1 hafta daha.
daha önce yaptım gene yapabilirim diyorum hep .sabah oturup ağladım . eşim eğer sana iyi gelecekse ailecek diyete başlarız dedi. oda bıktı benim bu halimden .ne yeter ben artık şişmanım diyorum nede adam gibi bir düzen tutup bu illetten kurtulamadım. kendime kızıyorum . sizi geriyorsa inan bir daha yazmayabilirim. kimseyi olumsuz etkilemek istemem. bırakıp gitmekde istemiyorum. amannnn hüsmen ağa ile şu psikopat karışımı bişey oldum işte
Niye gersin bacım, laf aramızda kaç yıldır birbirimizi tanır olduk ben bu gruba yeni birinin gelmesini bile istemiyorum, aile gibi olduk, bir şey yazarken darılır mı , kırılır mı demiyoruz , samimi ve yakın olduk. He keşke başka bi platformda tanışsaydık ama zalım iştah işte napak.
Hepimizin inişleri çıkışları var, ben daha 3 hafta önce hedefim yok motivasyonum yok yiyip oturuyorum diyordum bak şimdi aslan takliti yapıyorum. Herkesin bir uyanışı, zamanı , kırılma noktası var.
Ben gırgırına ve senin kilo veremediğinize inanmıyorum. Benim ilk bebek kaybından sonra kilolarım durmuştu hatta şaka gibi dukan yapıyor üstüne kilo alıyordum, bi baktım troid fırlamış o halde kilo gitmezmiş.
Çok şükür ikiniz de sağlıklısınız ama o tam irade, motivasyon yok, bir çizginiz yok. Günü kurtarma peşindesiniz, yarına allah kerim. Böyle olunca da bir plan, program ,b planınız yok. Yarın akşama ne yiyeceksiniz mesela, pişirince belli olacak misal. Böyle olunca da düzen olmuyor, vücut zorlanıyor.
Yapın bi haftalık plan, tamam öğlen iştesiniz dışardasınız tamam yanınıza ara öğün alın, ceviz elma vs, sabahlarınız sağlam ve güzel kahvaltıyla başlasın, akşamlarınız planlı olsun.
Bana kızıyorsanız söyleyin. 90 kiloluk obez gelmiş akıl veriyor diyorsunuzdur belki ama moraliniz bozulup bırakmayın, gitmeyin istiyorum. El ele halledelim istiyorum.
Gırgırına bana çok yazdı buraya dönme işini. Hep taşınıyorum dedim, kız huysuz dedim, evde tekim dedim ama dayanamadım geldim ve sizlerle motive olup neredeyse 5 kilo verdim ve hepimiz başaralım istiyorum.
sağol canım not ettim bir yereyakar şeyda çoşkun Ödem Çayı
Tarifi:Tarçın,zencefil,karanfil,limon,maydanoz,kiraz sapı,yeşil elme,siyah kayısı.Tüm malzemeler kaynatılır.Kaynadıktan sonra maydanoz ve kiraz sapları çıkarılır.Kalan malze
http://happymoodcake.blogspot.com.tr/p/seyda-coskun.html
Bu kaynakta tum gazete listeleri var. Kesinlikle ise yariyor ama sirasiyla yapilmali. Mantik once detoksla kilo verdirip sonra normal menu ile kiloyu sabitlemek
Hahaha evet canım zırh gibi olmuştu ama giyip gelmiştim.uzun zamndır int terndyol gibi 42 beden üstü olmayan elbiseler bakmamıştım tesadüf girdimki terndyoleniyiler diye katalog elbiseler gömlekler benki paspalım ama zor beğenirim ama hepsinimi beğenir insan bayıldım eridim bitim en büyük bedenleri 42 olan kıyafetler aslında motive olmak isteyen bu bile yetiyo gir gir bakk kedinin ete baktığı gibi aklıma masal sen geldin 29 beden bi kot almıştında int sitesinden kaç ay konuşulmuştuuu takımda giyecemde giyecem diyekii giymiştinn hatta buluşmamızdaaa giydiğin kotmuydu
Yakar senin kilon aslında çok da fazla değil ama seninde boyun ben gibi kısa bacım sanırım ondan daha kilolu duruyorsun aslında baktın mı 67 kilo normal gibi duruyor ama boy faktörü olunca işte o zaman kilo epey fark ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?