Eski dostlar burada

Bugunku menum
Sabah 1 elma
Ogle corba 1 sis tavuk
Ara 1 kase yogurt
Aksam hamsi salata

Evet ben akrep degilmisim yukselinimmis burcum sezen yazinca anladim benim vur enseme al agzimdan lokmayi hic uyanik degilim hic fazla iyi niyetliyim fazla olunca enayi saf olunuyo bu turkiy sartlarinda

günaydın kkızlar. sabah 55.5 dum. inşallah yarın fazla çıkmam. valla bende güne çok güzel başladım. sabah sabah birde elbise giydim.ise bir geldim bir baktım mübarek icim dışım bir. ayna gibi nasıl içimi gosteriyor. eve heri gidecektim neyse bir arkadasın yaninda şöyle hafif payetli bir gece elbisesi gibi bir elbise vardı onu giydim her an düğüne gidecekmiş gibi dolaniyorum şubede. milletde simdi diycek bu ne diye

gece 3 de uyandım hala ayakdayım.sabah gene ödemle uyandım.sanırım pes etmek üzereyim . diyetisyene gideceğim kızlar tek başıma beceremiyorum.

yakar elinden gelen herşeyi denedindemi pes ediyosun aslında şanslısınki problemi bulmuşsun senin vücudun ödem tutuyoo demmki senin dietlerinde detoksda olması lazım haftada 2 kere pirinçlapası yapıyorum misal ben aslında her bireyin haftada 1 yapması gerkirmiş sende muzlu detoks yapmıştın vermiştinde ödem yağdan iyidir dicem ama değil tabikide tartıda anında 1 kg + - olabiliyor buda senin piskolojini bozuyor senide anlıyorum ama pes etme iradene karşı dur inatla dene denemekten bıkma bol bol detokslu dietler yap bi araştıralım bakalım ödem attırıcı dietleri hem bak yeni bi başarı hikayesi eklenmiş kk sabh sabh motive oldu bana muska diye 54 kg vermiş bi oku silkelen

gece 3 de uyandım hala ayakdayım.sabah gene ödemle uyandım.sanırım pes etmek üzereyim . diyetisyene gideceğim kızlar tek başıma beceremiyorum.
Bacım bu haftasonu liste yapsan alışveriş yapıp bir çizgide yürüsen daha iyi olmaz mı?
Ödemdir evet ama Simit, bisküvi bunlar zaten full karbonhidrat. Tam tahıllı ekmek alsan evine, bu karbonhidratları bıraksan , sadece 1 dilim sağlıklı ekmek yesen inan daha kolay olacak.

Diyetisyen motivasyon sağlayacaksa ne güzel, inşallah istediğin gibi bir diyetisyen bulursun ama onun da vereceği ara öğünlü bilindik liste olacak, neticede hersey insanın kafasında, içinde bitiyor.
İnşallah motivasyonunu toplarsın.

haklısınız kızlar.1 hafta daha.
daha önce yaptım gene yapabilirim diyorum hep .sabah oturup ağladım . eşim eğer sana iyi gelecekse ailecek diyete başlarız dedi. oda bıktı benim bu halimden .ne yeter ben artık şişmanım diyorum nede adam gibi bir düzen tutup bu illetten kurtulamadım. kendime kızıyorum . sizi geriyorsa inan bir daha yazmayabilirim. kimseyi olumsuz etkilemek istemem. bırakıp gitmekde istemiyorum. amannnn hüsmen ağa ile şu psikopat karışımı bişey oldum işte

Niye gersin bacım, laf aramızda kaç yıldır birbirimizi tanır olduk ben bu gruba yeni birinin gelmesini bile istemiyorum, aile gibi olduk, bir şey yazarken darılır mı , kırılır mı demiyoruz , samimi ve yakın olduk. He keşke başka bi platformda tanışsaydık ama zalım iştah işte napak.

Hepimizin inişleri çıkışları var, ben daha 3 hafta önce hedefim yok motivasyonum yok yiyip oturuyorum diyordum bak şimdi aslan takliti yapıyorum. Herkesin bir uyanışı, zamanı , kırılma noktası var.

Ben gırgırına ve senin kilo veremediğinize inanmıyorum. Benim ilk bebek kaybından sonra kilolarım durmuştu hatta şaka gibi dukan yapıyor üstüne kilo alıyordum, bi baktım troid fırlamış o halde kilo gitmezmiş.
Çok şükür ikiniz de sağlıklısınız ama o tam irade, motivasyon yok, bir çizginiz yok. Günü kurtarma peşindesiniz, yarına allah kerim. Böyle olunca da bir plan, program ,b planınız yok. Yarın akşama ne yiyeceksiniz mesela, pişirince belli olacak misal. Böyle olunca da düzen olmuyor, vücut zorlanıyor.
Yapın bi haftalık plan, tamam öğlen iştesiniz dışardasınız tamam yanınıza ara öğün alın, ceviz elma vs, sabahlarınız sağlam ve güzel kahvaltıyla başlasın, akşamlarınız planlı olsun.

Bana kızıyorsanız söyleyin. 90 kiloluk obez gelmiş akıl veriyor diyorsunuzdur belki ama moraliniz bozulup bırakmayın, gitmeyin istiyorum. El ele halledelim istiyorum.

Gırgırına bana çok yazdı buraya dönme işini. Hep taşınıyorum dedim, kız huysuz dedim, evde tekim dedim ama dayanamadım geldim ve sizlerle motive olup neredeyse 5 kilo verdim ve hepimiz başaralım istiyorum.

aynen masal gibi düşünüyorum (hala winston yazıp silip masal yazıyorum )
yakar bacım ne germesi yaa burda zaten açıkcası benim amacım şu deşarjz olmak içimi dökmek rahatlmak yeri geliyo bu isyanla oluyo yeri geliyo bu tam gaz dietisyen bilmişliğinde oluyo tam tersine habire yazalım burda yazarak içini boşalt ağla ben neyi fark ettim burda sizin yazdıklarınızı okudukça kendimin kullanma klavuzunu bilmediğimi halan neden yediğimi yemediğimi neden pes ettiğim bahane bulduğum açıkcası sizde kendimi buluyorum şişmanın halinden şişman anlıyor beni eleştirin bacım sert konuşun salakmısın kzım demeyinde hani ya aklını niye kulanmıyon edasıyla itekleyin beni masalın uzun yazılarının hatta kendini eleştirdiği yazıalrının etkisi büüyk bende evt bend eböyleyim ben niye yapmıyom gibi diyorumya burda yazıkça sizin yorumları okudukça aslında kendimi görüyorum yakar bi rsmini at çok merak ediyorum seni feste sezenle maslı görüyorumda seni bilmediğimden yahu diyorum kadının kilo 65 ya benim nerdeyse hayalini bile kuramadığım kilo nası bukadar seni mutsuz eder merak ediyorum şuan içinizde en şişman olan benim iğrencim bu akşam size dar badili bi fotomu çekip atıcam kendimi utandırıyımda siz ben her pes ettiğimde yuh san nası şişmansın resminide gördük diyin bende içten size gıcık olup zayıflayıp resmimi atmak için dahada gazlanayım

yakar şeyda çoşkun Ödem Çayı
Tarifi:Tarçın,zencefil,karanfil,limon,maydanoz,kiraz sapı,yeşil elme,siyah kayısı.Tüm malzemeler kaynatılır.Kaynadıktan sonra maydanoz ve kiraz sapları çıkarılır.Kalan malze
http://happymoodcake.blogspot.com.tr/p/seyda-coskun.html

Bu kaynakta tum gazete listeleri var. Kesinlikle ise yariyor ama sirasiyla yapilmali. Mantik once detoksla kilo verdirip sonra normal menu ile kiloyu sabitlemek

hepiniz iyiki varsınız. iyiki tanımışım sizi. dışarıdan bir gözün görmesi benim farkeemediğim şeyleri yazmışsın. bende plan yok yol yok. ilk aksaklıkda pes ediyorum. çok haklısın bırak bu akşamı benim yarın akşamı planlamalıyım. evde kendime göre yemek yapıp yediğim zamanlar gayet güzel kaçamaksız yiyip birde üstüne kiloda veriyorum.
her bir satırı allah rası olsun diyerek okudum ne kızması. hayranım hepinize azminize

sağol canım not ettim bir yere

uzun zamndır int terndyol gibi 42 beden üstü olmayan elbiseler bakmamıştım tesadüf girdimki terndyoleniyiler diye katalog elbiseler gömlekler benki paspalım ama zor beğenirim ama hepsinimi beğenir insan bayıldım eridim bitim en büyük bedenleri 42 olan kıyafetler aslında motive olmak isteyen bu bile yetiyo gir gir bakk kedinin ete baktığı gibi aklıma masal sen geldin 29 beden bi kot almıştında int sitesinden kaç ay konuşulmuştuuu takımda giyecemde giyecem diyekii giymiştinn hatta buluşmamızdaaa giydiğin kotmuydu

Hahaha evet canım zırh gibi olmuştu ama giyip gelmiştim.

Gün kapanışı;
Sabah ; dukan kahvaltısı
Öğlen; 2 etimek doğranmış yoğurt, 1 muz

Su ; az (sassy suyu bıraktım, kızımın kakasında hafif kırmızılık gördüm, tek farklı zencefildi iki gündür kullandığım, o yüzden suyu döktüm, detoksu bıraktım)

Canım sıkıldı, moralim bozuldu, öğlen hiç iştahım kalmadı, zorla saçma sapan bir şeyler yedim.

Yarın görüşürüz.

Nihayet yükleyeceğim bildim
İflah olmaz iştahım ve iradesizliğimin eseri

Önce menü
Dünün aynısı yine tek tek saymayayım akşam iki çatal helva yedim bakalım yarın ne olacak.

Yakar bacım kızlar haklı kendine bir diyet seç bacım. Bak dukan olur karatay olur ya da ne bileyim herhangi listesi olan bir diyet olur böyle kesin kuralları olan bir diyet seç o zaman inan daha az bozuyor insan.Tamam biraz zorluyor insanı ama işte ağzına iki çatal helva da atınca böyle suçluluktan hangi çayı içsemde erise diye bakıyorsun. Ama biz iki yapıp bir bozuyoruz böyle de vücudun o kırılma noktasını yakalayamıyoruz. Diyetisyene istiyorsan tabii ki hatta en doğrusu bu olur aslına bakarsan ama pes etme bacım. Sonra biz ne ederiz içimizden kimse pes etmesin. Evet masalında dediği gibi burası ailemiz gibi oldu. Hepimiz biliyoruz birbirimizi biz birbirimize destek olucaz bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…