Eski dostlar burada

Boy 155 birde bende yağlar karın bölgesinde hep

Bacakların ip gibi
Boyun var galiba bacım
Hiçte şişman durmuyorsun
Belki ondan çok disiplinli olmuyor olabilir misin?
Boy kısa 155 benin kilo karın bel bölgesi bol tunik ve gömlekler le kapatıyorum.
Çevreden hep abarttığın kadar yoksun diyorlar.bende ondan cesaret alıyorum herhal

Şu ayça kaya diyetlerin baktım.
Şöyle ara öğünü ekmekli falan beni anca onlar paklar

Valla tunikten ben kilo goremedim bende bole giyiniyorum acik olmama ragmen bol tunik giyiyorum en azindan kiloyu sakliyorum
Bugunku menum
Sabah sutlu nescafe
Ogle corba patlucan yogurt
Ara ogun 1 sutlu nescafe
Aksam ispanak patates salatasi

günaydın geçen hafta 100,300 bu hafta 98,700 fark 1,600 valla şöle 3 kg falan olsa iyi olurdu beee
size en dar şeklinde giiynip foto çekildim sabah sabah renkli dar buluz aradım yoksa bende tuniklerle geziyorum ben öncedende bu kiloları gördüm ama göbeğimin alt kızmı böle durmazdı sezeryndan sanırım tüh arkadanda bi çekilseydim keşke yağlar portlemiş şimdi yandan fotoya bakarken fark ettim

resmi cektim ama gene yükleyemedim. 56.1 yine dun 55.5 du yarım.kilo alacak ne yedim bilmiyorum. gun icinde tekrar denerim.

Gırgırına bacım eşin haklı yanlız senin gögüslerde. valla ilk dikkati onlar cekiyor gerci emzirdikten sonra epey bi gidecek onlar emin olabilirsin. benimde hayatım boyunca büyüktü ilk kızdan sonra bir de zayıflayınca tahta gibi kalmıştı ben bile inanamadım. bu arada iyi kilo vermissin bacım tebrik ederim. bsk burda atkadaslar var diyetisyene giden biri 100 kilo erkek iki haftada 2 kilo veriyor devamlı digeri iki haftada 1 kilo veriyor.

winston seni de tebrik ederim bacım iste inat diye buna derler. bende bugun uarim kilo fazla ciktim ama daha fena gaza geldim. haftaya 55 e kesin dusucem kızlar. bu hafta yatmadan da olsa mutlaka spor yapicam artık

SEZEN AYNEN BACIM ASILALIM DİETE YAZ GELİYOO BENM GÖĞÜSLERİM FENA ÇOCUĞU MEMEYE ALIŞTIRIKEN 3 KİŞİ TUTUP EMZİRİYODUK ÇOCUGUN YÜZÜNE DÜŞÜYODU HİÇ YARARINI GÖREMEDİM BEN BU GÖĞÜSLERİMİN AH AHH HATTA DAHADA KİLOLU GÖSTERDİ BENİ HEP BU RESMİDE SİZE MOTİVE OLSUN DİYE ATTIM AYNEN BÖLE Bİ ELBİSEM VAR ERİNMEZ BULURSAM ONUNLADA GİYİNİP SİZN GÖZ ZEVKİNİZ BOZACAĞIM

Tünaydın kızlar,
Kahvaltıya annem geldi giremedim.
Sağolsun gırgırına bacım akşam aradı tabii ben kıxı uyutmuş yanında yatıyordum açamadım ama mesajlaştık, kaka konusunda rahatladım uyudum, bugünkü kakamız normaldi çok şükür, sanırım zencefil dokundu ya da hormonaldi.

se_zen , dukanda sen de biliyorsun yapılan her kaçamak balona iğne sokmaktır, ben fazla çıkacağını düşünüyordum zaten çünkü dukan affetmiyor kaçamakları. Allah kolaylık versin işin epey yoğun. Sen azimlisin kilolar gider elbet.

GIRGIRINA , belin incecik olmuş çok beğendim, kum saati gibisin. Evet basenden de öte memintolar kocaman.
Benim küçüktü şimdi büyüdü ama kızın ağzına sokup ayakta kucak pozisyonunda gezebiliyorum o kadar küçüğe yakınlar.ama neticesinde süt ve yağ dolular çabuk erirler.

Haftaya daha da güzel sonuçlar alalım inşallah. Mart bitti nisan geldi , bahara yetimedik yaza bitsin bu iş bari.

Temmuza tatil ayarladık, yeni bir motivasyonum oldu, incecik gitmek istiyorum.

masal çekine çekine kızmazsan bişey diyeceğim zencefgil içyorum dedinde artık sorayım dedim anne sütünün değerini beliyoruz sütüm kesilir diye hiç korkmuyosun şaşırıyorum vallahi sütün kalitesi önemli ben baharat falan yeşil çay heleki kırmızı biberi ben avuç avuç döken çorbasına 20 aydır kulanmıyorum sütünü etkiliyor tadını dr um söyledi hazır mama kulanıyorum arada dedin dr bizede ilk hafta kızım 4900 doğdugu için sütün yetmez mamada verin dedi kiloluya çocuk şekeri düşer aç kalırsa diye ama eşim gıdacı branş olarak aslında hiç sağlıklı değilmiş mamalar sen sütüne ağırlık versen tamamen kessen mamayı daha iyi olmazmı ben tek göğüsle emzirmem rağmen kilosu hiç düşmedi hatta ayına göre +2 kg daydı hep
kızlar sizi merak ediyorum nası annalersiniz misal ben çok rahat insanımdır hani elmayı pazardan gelirken alıp yerim aman pis olsun ne olcak görmeden ne pis şeyleri yiyoruz derim v.s ama kızım konusunda öle değilim dikkat ediyorum çikolata cubukkaker bisküvi prinç muhallebisi bal şekerli yoğurt limon bunları genelde normal görüp 7 ay sonrasında veren ailler var aslında bendeki büüyk etken olan eşim dün akşam ekmek verdim durmuyo mızmız oyalnsın diye eşim niye veriyon alışmasın yararlımı sanki şişman olmasın :) adamın gözü benden korkmuş siz nasılsınız çocuklara karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…