Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Jazmin nerelere attın mail bende geçen gün bir yere attım ama acep nereye unutum:roflol:

Canım İxora'ya attım.Mail geldi 2 hafta içinde istediğim numuneler gelecekmiş.Açık parfüm,beğenmezsem artıkın odaya sıkarımkaydirigubbakcemile3

Sonracığıma Doluca Şarap'ın sitesinde ödüllü soru vardı yaptım,bakalım ne hediye göndercekler bilmiyorum tabii..kaydirigubbakcemile2

Birkaç tane daha site vardı;ama hatırlamıyorumkaydirigubbakcemile3

Ahanda buldum kaç gündür maiilerime bakmıyordum :)))))))(ixora kozmetik)
Cevap gelmiş;
Merhaba,

Espaş Kozmetik’ den Satış Pazarlama ve Reklam sorumlusu Sibel KAYa ben. Öncelikli olarak

Ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü teşekkür ederiz. Numune talebiniz tarafımıza

ulaştı. ıki hafta içinde gönderim yapılacaktır. Ayrıca sitemizi ziyaret ederek hangi illerde bayilerimizin olduğunu,

Mağazalarımız kısmından öğrenebilirsiniz

Bende de aynısı var.İxora KK yüzünden batcak vallahi:roflol:

kızlar yarına görüşürüz
öpüyorum sizi
cssa cım hoşgeldin
iyisiniz inş
bebişe isim bulabildiniz mi aklıma geldi ?

mutlu naptı acaba
kızlar birazdan mesai bitiyor zemuszemus

Ayyy bir sürü soru sormuşlar google dan araştırma yapıyorum 1.nin cvb nı buldum

Sadece bunu bulamadım nedir jazmincim?
Aşağıdakilerden hangisi Kav Narince şarabının özelliklerinden değildir?
a) Meyvemsi
b) Güçlü
c) Yarı tatlı
d) Gövdeli

Son düzenleme:
:roflol: :roflol: :roflol:

ilahi yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar yarına görüşürüz
öpüyorum sizi
cssa cım hoşgeldin
iyisiniz inş
bebişe isim bulabildiniz mi aklıma geldi ?

Görüşürüz canımcımŞeniz

mutlu naptı acaba
kızlar birazdan mesai bitiyor zemuszemus

Yarın iyi haberlerle gelir inşallah...

Evet bitiyor;ama benim için daha var:umursamaz:

Ay geç gördüm msj nı tüh ha bre araştırıyordum yukardakinin cvb ı yarı tatlı mıydı jazmincim,mesaim bitti gitmem lazım

slm lar evet geldik alınyazımsın bizde az önce eşimle konuştuk isim konusunu ben aileme sormuştum çok önceden onların istediği bişi varmı veya abimin ismini koymak isterlermi die onlarda hayır istemeyiz koymayalım ismine siz karar verin dediler sizin koymanz gerek falan dediler eşimede ailene sor dedim koymak istedikleri varsa bi ismini koyabilirler dedim oda sormuş bakalım ne dicekler gelelim bize bizde eşimle iki isim arasında kaldık birincisi EYMEN anlamı:en hayırlı en bereketli en uğurlu..ikincisi KAYRA:Allahın lütfettiği insan..
sizce hangisi daha ii kızlar sizinde fikrinizi alayım canlarım

Son düzenleme:
Ay geç gördüm msj nı tüh ha bre araştırıyordum yukardakinin cvb ı yarı tatlı mıydı jazmincim,mesaim bitti gitmem lazım

Evet yarı tatlı canımcımkaydirigubbakcemile2

Görüşürüz mısracımŞeniz

Hoşgeldiniz canımmm

Kayra bence çok güzel bir isimopuyorumnanaktan

hoşbulduk jazmincim kayra bende beğeniorum kararsızım ya ikisi arasında bakalım burdaki çoğunluk ne dicek:)sen nasılsın cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…