Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

can boğazdan gelir cnm boşver yacokacimcoookben de bişeyler yiyip gideyim bari kuzucuklarımın yanına

Boğazdan da basen ve göbiş olarak geri döner canişkomkaydirigubbakcemile3

Sana da afiyet olsun canım.İyi dersler sana:a015:

kemiklerin batıyor diyordu bana artık demiyorkaydirigubbakcemile3
bende eşimi çok bunaltırım
kilo almışmıyım
yok aldım sen saklıyosun felan :kedi:
bana alsam bile söyleyemiyor :hulya:
evlendikten sonra azalttım bende
ama alasım var,ya ben zamanında sabah çıkar akşama kadar gezerdim
alışveriş yapardım şimdi tık yok
bide evlendikten sonra keyfi alışveriş yapmıyorum
hoşuma giden bişey olursa alayım mı diye soruyorum ya
hiç bana göre değil ama naparsın :kedi:

off bend eyemek bekliyorum hala gelmedi.zaten böle dikkat etmem gerek diyince daha çok acıkıyorum.şuan felaket açım.inşalah iyi bişey gelir ya

Boğazdan da basen ve göbiş olarak geri döner canişkomkaydirigubbakcemile3

Sana da afiyet olsun canım.İyi dersler sana:a015:

dirim ve alınyazımsın iştahımızı kaçırttlıar yahuu azıcık da olacak da basen ve göbişş bnm az basenim var ama hoşuma gidiyor tabi önceden yoktu inaşllah fazla büyümez göbişse yok şimdilik

Bende aynen canım ya.Çıkardım tüm alışveriş merkezleri benim olurdudelikafadulden Şimdi yüz kez düşünüyorum:sinifsinif:

Amamakyaj malzemesinde tutamıyorum kendimi:umursamaz:

Tam bir canavarım yane-tatlicadiarzu-

off bend eyemek bekliyorum hala gelmedi.zaten böle dikkat etmem gerek diyince daha çok acıkıyorum.şuan felaket açım.inşalah iyi bişey gelir ya

kaydirigubbakcemile3

Ben bugünü su ile geçiştircem inşallahfisfisfis

Yemeğe didenlere afiyet olsunşakkıdı

Ben yemeyeceğim sanırım tıkandım
:kedi:
benimde karnım şişti balon gibi
pantolonun düğmesini açıcam nerdeyse ya :kedi:

anneciğim k.lahana sarıcaktı akşama,çok severim ya
bol limonlu olsa da yesek opuyorumnanaktan

Göbiş bende var canım basende eh işte:hulya:

Göbişimde ayva gibikaydirigubbakcemile3 Ama yakında başka meyve türlerinden olcak diye korkuyorum karpuz gibi mesela:roflol:

jazminim alışveriş deme bana nolur ben yapamıyorum mafoldumben zayıf noktam galiba kendimi kaybediyorum

jazminim alışveriş deme bana nolur ben yapamıyorum mafoldumben zayıf noktam galiba kendimi kaybediyorum

Demedim canım artık demem merak etme.Bende sendenim çünkü:çok üzgünüm:

Ay kızlar karnımdan ben acıktım diye sesler geliyor sankiiiiiiiiiiiiii:tomato:

Demedim canım artık demem merak etme.Bende sendenim çünkü:çok üzgünüm:

Ay kızlar karnımdan ben acıktım diye sesler geliyor sankiiiiiiiiiiiiii:tomato:

aslında kalorisi düşük yiyecekler yediğimizde sorun olmaz diye düşünüyorum hepten aç da kalacak değiliz ya sebze yemeği bol salata çorba yoğurt olabilir abur cubur kolayı da kessek tamam artık ben o şekilde beslenmeyi düşünüyorum

Ben kola içmiyorum artık;ama çikolataya karşı zaafım var.O olmadan asla yani:kedi:

Sabahları da muhakkak abur cubur yerim.İşyerinde düzgün kahvaltı yapamıyorum çünkü.Öğlende hep dışarıdan olunca bünyem sapıtıyor haliyle..

jazminim bugünden itibaren başlayalımmı düzgün beslenmek için ne dersin çikolata ve tatlıyı ben de maesef karşı koyamıyorum ama koymka zorundayım artık..

Teom geldim ama sen ditmişsin:gitme:

Ben tavuklu salatamı yedim,yanında da sodakaydirigubbakcemile2

Akşama bozabilirizdemi kocişlerle azcık:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…