Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

götürmem mi hiç.....sen gel..... komşumla çerçeveciye gideceğim....yani gezmeye gitmiyorum...istanbul bugün soğuk....hava kapalı..biraz önce eşimle kamera ile görüştüm o kısa kollu..ben ise ince boğazlı bir kazak ile duruyorum.. ama ikimizde kırmızı giymişiz...birde benim boğazım hassas...meslek hastalığı ...

Oyy kıyamam tabi yüksek sesle konuşmaktan ses telleriniz bir süresonra deforme oluyor değil mi?
Ben de kısa kolluyum :)))))))

Sen git çerçeveciye bende temizliği bitireyim.Ablamada gidemeyeceğim revani yapacaktım,tepsim oradaydı ,ablamda o boy borcam yokmuş sen yeniden bu borcamdan al bu benim olsun madem,evde yap yada yarın sabah gel istersen dedi.

merhaba kızlarrr
bugün cumartesi pek sesiz burası bizde doktora gittik paşamla. bağdaş kurmuş oturuyordu sıpam :)
çok şükür onda bi sorun yok ama ben sıkıntılıyım hem boğazım tahriş olmuş durumda öksürmekten hemde bacağıma kramp giriyor
sizlerde iyisinizdir inşallah
mısracım bende tatlı yapayım diyorum ama ne yapacağıma karar veremedim

Jnazcım bende ablama yapacağım yarın annemler ,erkek kardeşim ve eşi geliyor.
Azeri kızının Revanisi var muhteşem, ondan yapalım dedik ama benim gözüme başka şeylerde takılıyor.Yarın revani yaparım belki ama hafta içi annemleri yemeğe alacağım o zaman aşapıdakilerden birini yapayım diyorum.

Topikte ılknur un Taçınlı Ceviz Rüyası diye bir tatlısı var epeydir gözüme kestirdim yapamadım.

Birde Libyana nın kadayıflı süpriz şekerparesi var .

Çok yorgunum şimdi çıkıyorum canım yapacağın tatlı ve neticesi hakkında bilgilendirirsen sevinirim cnm.

Çok öpüyorum,tosunumuzunda keyfi yerindeymiş:)))))))))yerim onu ben

ohh ohh ne güzel mısramm kavuşuyorsun annenlere
azeri kızının revanisi çok güzel oluyor canım denedim ve revani tarifim o oldu
tarçınlı ceviz rüyasınıda ramazanda misafirlerime yapmıştım canım ama nedense pek beğenmedim ben tarçınını çok katmamama rağmen pek hoş olmadı tadı bi daha denermiyim bilmiyorum yiyenler beğendi ama benim içime sinmedi
bi güzel dinlen güzelim yormuşsun kendini
onun keyfi yerinde tabi şekerim rahat rahat oturuyor yerinde:)

Jnazcım azerikızının revanisini 6 kez yaptım gerçekten çok güzel yiyen herkes resmen şok oluyor.

Cssa cım nasılsın?

iim mısram sen nasılsın bende bugün güllaç yaptım yapmamş olsaydım revaniyi denerdim başka zamna inşş

Günaydınnnn sanırım siz gördüğünüzde tünaydın veya iyi günler olacak.
ıyi pazarlar

eheheeheee aynen öle mısracım tünaydın ama bende çoktan kalktım
ama dışarlarda gezdik :)

ben bugün biraz rahatsızım...hep yattım...çok halsizim...başım ağrıyor...arada bir midem bulanıyor...dün akşamda saat 9 da yattım...şimdi yine uzanacağım...

slm cssa cım..

tatlıcım geçmiş olsun canım benim..
bende annemlerdeyim kızlar. onlara mantar kurabiye yaptım :)
sizlede payşalıyım istedim..

Eklentiler

• $Fotoğraf-0003.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 15
  • $Fotoğraf-0004.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 14
ellerine sağlık cnm güsel görünüo bende yapmıştım bundan önceden bende bugün gazozlu poğaça yaptım fırında pişio koçişim yarın nöbete gitcek o götürsün die yaptım:)
bizz iiz cnm sen nasılsın koçişin yinemi çalışıo

Süprizzzzzzzz ben geldimmmmmmmmmmmmmm.
Pokacım kurabiyelerin çok cici olmuş canem.Yıllar önce pek modaydı bu kurabiye,hem görüntüsü hemde ağızda dağıkan tadıyla.
Bende bu hafta Derya BAYKAL ın programında görüp gülümsemiştim.:)))))))))))))

Cssa cım seninde ellerine sağlık favori poğaçamı yapmışsın yanlış hatırlamıyorsam sende birkaç kezdaha yapmıştın demekki beğenmişsin.

Bende sabah çok erken kalktım büyük yeğenim için poğaçalar yaptım.Kahvaltıdan sonra evin son yerleştirme rötuşunu yapıp eşimle ablamlara gittik.çÜNKÜÜÜÜÜÜÜ BUGÜN ANNEM BABAM ,MıNıK PRENSESıM NEHıR,ERKEK KARDEŞıM VE EŞı GELDıLER.ORADADA REVANı YAPTIM :))))))

Eve şimdi geldim,salı veya çarşamba günüde annemleri yemeğe alacağım.Menü düşünüyorum.Erkek kardeşimle eşide bizde kalacaklar birkaç çeşit pasta kurabiye vs yapmam lazım

Bu arada yarın sabahtan hastaneye gideceğim beni merak etmeyin muhtemelen akşama kadar nette olmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…