Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

iyiyim mutlu sen nasılsın, nasıl geçti akşam yemek.. bende yarın eltime yemeğe gidicem.. hiç hoşlanmıyorum ama elim mahkum ne yapalım:)

evet canım cidden benziyomuşuz, sanırım benimde çenemi tutmam gerektiğini anlamam 10 ayımı aldı, eğer sussaydım herşey lehimeydi, ama susamadım, arttık onlar konuşsada karşımdakinin adam olmadığını düşüneceğim.eşimin desteğini ancak sessizlikte alabilirim,gerçekten tek çare sabır, keşke eşim yanımda olsaydı bunların çoğu olmazı, ama uzakta olmasıda annesinin yalancılığını anlamasındaki en büyük etki oldu.yalnız eşi ablama destek fakat eskisi gibi değil demişsin ya, nasıl yani?onu anlayamadım ?
bana kk ya resim koymak yasak ya kızalr
eşim istemiyor kusurabakmayın.
mısra görmüştü beni azıcık anlatsın olmazmı.
anladım canım
kusur ne demek :)

bende burda olurum alınyazım elimden geldiğince cnm ama senin yanındada olabilsem keşke
canım ya senin böyle demen düşünmen yeter, Allah razı olsun
Kızlar resimleri gördünüz değil mi sileceğim.
Ama nasıl sileceğim bilemiyorum:roflol:
Kim biliyor bir zahmet anlatıversin

canım kullanıcı paneline tıkla
solda resim ve albümleer var
ordan adımları gösterir sanırım
bende albüm olsa bulur anlatırımda yok maalesef

ahh pokacım bedavaya gittim desene, yüz görümlüğü filan istemeden koydum resimlerimi:):):)
bak şimdi altınları görünce özendim:)

iyiyim mutlu sen nasılsın, nasıl geçti akşam yemek.. bende yarın eltime yemeğe gidicem.. hiç hoşlanmıyorum ama elim mahkum ne yapalım:)
ben kesşn eltiden de çekerim, kardşinin yaptığı terbiyesizliği görünce çirkef bir eltim olacağını düşünmeye başaldım , sanada bol şanslar akşam için:) çok sinir değilmi
kızlar bi kontrol edermisiniz silinmiş miii

evet canım silinmiş

yanlış cümle kurmuşum alınyazım, eskisi gibi değiller, artık eşi ablama destek demek istemiştim.. en azından ailesini savunmuyo, onları pek fazla bi araya getirmemeye özen gösteriyo.. yine ortayı bulacak olan eşler aslında.. sanada düşen sadece sabır

mısracım albümün içine gir.. sağ üst köşede albümü düzenle var. ona tıklayınca sil çıkıo ...

cssa cım silinmiş canımmm..

çakır
canım benimmm çok ama çok tatlısın sen kaç yaşındasın canım benim

maşallah çakırcım sende çok hoşsun ya gözler çakır yani :) maşallah ..

idare eder simiciğim hep surat astı durdu eltim sanki davet eden o değilmiş gibi bende yarın görümceme gideceğim davete

valla " kuma gemisi yürür, elti gemisi yürümez" derler bizim orada, doğruluk payı var heralde...
bizim hiç bi sıkıntımız olmadı henüz ama pek hoşlanmıyorum.. gerçi ben uysam sıkıntımızda fazlasıyla olurdu.. aman kimse kırılmasın diye ben sabrettiğim için olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…