sağol bokacığım allah kesene bereket versin cnm
ben geldim arkadaşlar...
bugün keyifler nasıl.
alınyazm toparlandınmı biraz canım, haftasonunun etkilerini silebildin mi biraz..
Anlatamam çakırcım hem eşin nerden bilecek koy hemen kaldırklava:
evet canım cidden benziyomuşuz, sanırım benimde çenemi tutmam gerektiğini anlamam 10 ayımı aldı, eğer sussaydım herşey lehimeydi, ama susamadım, arttık onlar konuşsada karşımdakinin adam olmadığını düşüneceğim.eşimin desteğini ancak sessizlikte alabilirim,gerçekten tek çare sabır, keşke eşim yanımda olsaydı bunların çoğu olmazı, ama uzakta olmasıda annesinin yalancılığını anlamasındaki en büyük etki oldu.yalnız eşi ablama destek fakat eskisi gibi değil demişsin ya, nasıl yani?onu anlayamadım ?alınyazım ben sende ablamı görüyorum.. benim ablmada aynı sıkıntıları yaşadı ve yapı olarak ta senin gibi aynı, haksızlığa tahammülü yok, çenesinide pek tutamaz.. ama çok konuştukça haklıyken haksız duruma düştüğünü farketti sonunda ( evliliğinin 1. yılı sonunda) . fazla konuşmamaya, muhtap olmamaya başladı eşide zaman içinde gördü durumu şimdi herşey düzeldi çok şükür.
aileyle sıkıntılar devam ediyo tabiide eşi ablama destek ama eskii gibi değil.. eşlerin ailelerinin hatasını kabullenmesi bi zaman istiyo galiba.. sabretmekten başka çare yok...
anladım canımbana kk ya resim koymak yasak ya kızalr
eşim istemiyor kusurabakmayın.
mısra görmüştü beni azıcık anlatsın olmazmı.
canım ya senin böyle demen düşünmen yeter, Allah razı olsunbende burda olurum alınyazım elimden geldiğince cnm ama senin yanındada olabilsem keşke
Kızlar resimleri gördünüz değil mi sileceğim.
Ama nasıl sileceğim bilemiyorum:roflol:
Kim biliyor bir zahmet anlatıversin
ben kesşn eltiden de çekerim, kardşinin yaptığı terbiyesizliği görünce çirkef bir eltim olacağını düşünmeye başaldım , sanada bol şanslar akşam için:) çok sinir değilmiiyiyim mutlu sen nasılsın, nasıl geçti akşam yemek.. bende yarın eltime yemeğe gidicem.. hiç hoşlanmıyorum ama elim mahkum ne yapalım:)
kızlar bi kontrol edermisiniz silinmiş miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?