Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Canım ben uyuşturmadan alıyorum üst bölgeyi;ama önemli olan altı..Böyle beynim dönüyor alırkenkafamçokkarıştı akannehir

Haber veririm tabii ki canım.Bi uzasın benimkiler:kedi:

Canım ben uyuşturmadan alıyorum üst bölgeyi;ama önemli olan altı..Böyle beynim dönüyor alırkenkafamçokkarıştı akannehir

Haber veririm tabii ki canım.Bi uzasın benimkiler:kedi:

alla benim üstler bitene kadar alt uyuşuyo sanırım çünkü alta geçince rahatlıyorumkaydirigubbakcemile3
sanırım bende bi gariplik var
ya bu ağda içinde uzatmak gerekıyoya çok tiksiniyorum yaaaaaaaa

alla benim üstler bitene kadar alt uyuşuyo sanırım çünkü alta geçince rahatlıyorumkaydirigubbakcemile3
sanırım bende bi gariplik var
ya bu ağda içinde uzatmak gerekıyoya çok tiksiniyorum yaaaaaaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım vallahi ya.Hani evli olmasak neyse ;ama evli olunca da bööög yane:tomato:

sorun yapan erkekte yok heralde, yada bizi üzmemek için bişey demiyolar...
ben çok tüylü değilim allahtan ama yinede mahvoluyorum bu temizlik seanslarında..
bende şu emlayı bi deniyim bakalım,i belki işe yarar

İyiyim ben tatlişkom nerdesin sen,nasılsın?Dün de görüşemedik:sinifsinif:

evet canım ben dün doktordaydım
kontrole gittim
sapasağlammışım çok şükür
sen nasılsın canımın içii

kıl tüy muhabbeti yapıyoruz angel.. sen napıyosun. yoğunsun bugün galiba

:)))
iyiym canım bende
evet yoğun dün yoktum ya
hala da halledemedim
yarında yoğun olucağımm

bende ayda bir kuaföre gidiyorum sir ağdaya:))
kızın eli çok hafif 10 dk da hallediyor:))

bende bi kaç kere gittim ama çok utanıyorum ya, hiç gidesim gelmiyo, kendimde yapamıyorum, çekemiyorum ağdayı... debelenip duruyoz yani anlıcan:)

şekerler artık ben iftar hazırlamaya başlayayım
vakıt geldi
hepiniz içok öpüyorumm

Görüşürüz canım..
Kolay gelsin..
Şeniz

Çok şükür canım.Birşeyinin olmayışına sevindim.

İyiyim tatlım bende sağol..

saat 6 olmuşşş... benimde istikamet mutfak, bi tek çorbam hazır, yemeğe girişmem lazım:)
yaın görüşrüz arkadaşlar.. öptüm sizii

saat 6 olmuşşş... benimde istikamet mutfak, bi tek çorbam hazır, yemeğe girişmem lazım:)
yaın görüşrüz arkadaşlar.. öptüm sizii

Görüşürüz hayatım:a015:
Kolay gelsin sanacokacimcoook

Canlarım ben de çıkıyorum.Yemeği hazırlayayım bari kocişim gelir birazdan...

Ben yarın olamayacağım dışardayım tüm gün...Cuma günü görüşürüz artık hayırlısıyla...

Angelcim profilime gir bir bak tatlım:) Sevgilim var oradakaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

kızlarr koskocaman öptüm sizleriiii kaçtım bendeeeeee:))) hayırlı iftarlarr hepinizeeee

ben geldim kocişle ufak geziye gitmiştik sanırım sizlerde gidiyorsunuz eh neyapalım bende cıkacam zaten iftar hazırlyayım

Hiçte bikerem ışıkları ben kapatacağım teologcum:)))))
Bugün misafirlerim nedeniyle uğrayamadım iftara ucu ucuna yetişti mamalarım hatta böreği yemek esnasında fırından çıkarıp sıcak servis yaptım.
Cssacım sen sonucunu merak etmiştin gerçekten muhteşem olmuş,bundan sonrasında diğer zor böreklerimle uğraşmayı hiç ama hiç düşünmüyorum.Birebir su böreği tadında olmuş.Hiçbirşey beğenmeyen yeğenim bile teyze neden bunlardan yapıp satmıyorsun dedi:))))
Böreği dilimleyip servis yaptıktan sonra fotoğraf çekmek geldi aklıma :)))Yarısı yok idare edin artıkım;
Diğer salatalarımıda misafirlerim gelmeden çekmiştim onlarıda ekliyorum masayı ve ana yemekleri çekmeyi unutmuşum

Koskocaman bir gül olur kendileri;
[/URL][/IMG]
Havuç salatası ;
[/URL][/IMG]
Birazdaha yakından;(Eniştem epeyce gülümsetti beni kadehlerde servis ettiğim için masa süsü zannetmiş ablama yenilir bu demiş koptum:roflol:)

Közlenmiş biberli sarma;
[/URL][/IMG]
Vee patlıcan salatası;

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…