canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın ?slm kızlar nasılsınız
kabul küçüküm ama sorumluluk almak ya bilmiyorum eşime çook güveniyorum her konuda 5 aydır nişanlıyız ailesiyle en ufak bi sorunumuz olmadı Rabbim bozmasınn
canım bnm bizim müdür tüm öğretmenli iftara almış bnm haberim yok bugün okuldada konuşup duruyorlar cok cnm sıkıldı belki yeni geldim diye cağırmamışlardır ama yanımda bari konuşmayın
o onun ve mvkisinin ayıbı olsun, seni zamanla tanıdıkça yaptığından utanacaktır.boşver, onlarda kendince haklı görürler kendilerini, seni tanımadıkları için.ama konuşmasaymışlar keşke, üzülme be teom, hayatımızın önemli insanları tarafından es geçilmeyelimm bu daha önemli bence,
AAAAA gerçekten çok ayıp etmiş birde eğitimci olacak boşver cnm.
nişanlım 26 yaşında canm ve ailesine bana karşı bi kelime ettirmez kesinlikle dediklerini mutlaka uygulucam canm evlilik başka bişi çünkü inş altından kalkabilirimm yaşımdan dolayı bende çok acaba dedim ama aşkma baskı uyguluyolardı artk evlen diee
cnm dikkat ettim ben orda bozuldum onlar fark etmedi bile ben de seslenmedim eşime söledim onunda canı sıkıldı şu aglamamak için zor tutuyorum kendimi
içimden hep kendime destek vermeye calıştım güçlü olmalıyım diye belli etmemeye calıştım nasıl moralim bozuk anlatamam
haklısın alınyazımsın onlar kim ki öenmli değer verdiğimiz kişiler yapmasın yeter ki
canım benim ya çok haklısın kesinlikle bende bozulurdum, ama bu insanların yüzünü ilk aydan anlamış oldun, bu güzel bişey,hep başkalarını önemsediğimiz için kendimizi yıpratıyoruz, seni üzmeye hakkı yok onların, kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz, varsın yapan yaptığından utansın, hayat çok kısa, böylesine basit değersiz insanalr için harap etme kendini, sen bizim için çok değerlisin, biz sni çok seviyoruz,
anlıyorum tatlım, zaten hep erkek ailelerin vbaskısı yokmu.önemli olan eşinin sana sahip çıkması,ona güvenebilmen, esasında eşle evlenmiyosun sadece, aileylede evleniyosun maalesf.ama eşinin desteğini kaybetme.allahn izniyle altından kalkacağına inan, belliki iyi niyetli bi insansın, bu iyi niyetini fazla kullanma üzülebilirsin çünkü.şimdi ben böyle diyorum diye umudunuda kırma.gerçekler bunlar, ama hayat eşinlede başka güzel, inş her daim çok mutlu olursun tatlım
inş canımm inşş 2 yıllık bi birlikteliğimiz var duyan deli dio bana bu kadar çabuk sürede evlenilir mi diye ama evlenilirmişş :) inş canımm sorunsuz bi evliliğimiz olsn yeter zaten eşimle tek duamız evimizde huzurumuz olsun başka bişi istemeyizz..
dediğin gibi herşeye çok ii niyetle yaklaşıyorum inş bundan dolayı bi sorun yaşamam canımm güzel dileklerin için de çook saoll balayı tatili dönüşü tavsiyelere devam edin derim artk :)
gelelim teo ya canım yaa üzülme senn onlarn düşüncesizliğii senin hoş sohbetini kaçırdıklarına yansın onlar boşver senn:1hug:
canlarım merhaba.. ben bugün rahatsızım işe gidemedim rapor aldım.. merake etmeyin öpüyorum sizleri.şimdi yatıp uyucam azcık.. görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?