cok güzel şeyler ya yeni eşya filan almak ama ben de olumsuz yönde heyecanlıydım sıkıntı vardı içimde cok güzel gercekten mutluluk duyman bunu yaşayan biri olarak söylüyorum düğünün bile tam keyfine varamadım hep mutlu ol inşallah düğününde güzel olur
merhaba kızlarr
biz geldik ama keyifsizim bugün yorgun ve uykusuzum
vede anlayışsız insanlardan nefret ediyorum
bencede canım aynen sana katılıyorum, söyleyince alıngan oluyosun en iyisi yok saymak onları.seni sevdiklerin seni unutasın yeterki ama yinede üzülyoruz işte elimizde değilkitesekkürler cnm bnm cok sağol ne bilim çok zoruma gitti ama belli etmemeye calıştım zaten unutmaya calışacağım dediğin gibi değmez sölersin alıngan olursun kendilerini bişi sanarlar en iyisi kaale almayacaksın
inş canım, vakit önemli değil 2 yıl tabiki kısa ama sonu mutluluk getirmez diyemez kimse, 10 yıl birlikteliklerde huzursuz olunrken bazende 6 aylık birliktelik üzerine elilik bile huzur getirebiliyo.balayına nereye bakalım ?inş canımm inşş 2 yıllık bi birlikteliğimiz var duyan deli dio bana bu kadar çabuk sürede evlenilir mi diye ama evlenilirmişş :) inş canımm sorunsuz bi evliliğimiz olsn yeter zaten eşimle tek duamız evimizde huzurumuz olsun başka bişi istemeyizz..
dediğin gibi herşeye çok ii niyetle yaklaşıyorum inş bundan dolayı bi sorun yaşamam canımm güzel dileklerin için de çook saoll balayı tatili dönüşü tavsiyelere devam edin derim artk :)
gelelim teo ya canım yaa üzülme senn onlarn düşüncesizliğii senin hoş sohbetini kaçırdıklarına yansın onlar boşver senn:1hug:
canım hoşgeldin tatlım neyin varkicanlarım merhaba.. ben bugün rahatsızım işe gidemedim rapor aldım.. merake etmeyin öpüyorum sizleri.şimdi yatıp uyucam azcık.. görüşmek üzere..
koçiş aramıştı onla konuştum geldim, haber veremedimi sizedeherkes nereye gitti
merhaba kızlarr
biz geldik ama keyifsizim bugün yorgun ve uykusuzum
vede anlayışsız insanlardan nefret ediyorum
alınyazımsın daha iyiyim cnm bnm ben bundan çok çok kötü şeylerle karşılaştım düşününce bu hiç kalıyor zaten benim evden cıkma olaylarını filan biliyorsunuz hayatın her döneminde cıkacak karşımıza biz de yapıyorzudr ama yaptığım hatayı elimden geldiğnce tamir etmeye calışrım bir de ortama biri yeni gelsin onunla ilgilenmeye yardımc omaya calışrım zorluk çekmesin diye ama hep de bnm başıma gelir ilk atanadığımdada olmuştu
canlarım merhaba.. ben bugün rahatsızım işe gidemedim rapor aldım.. merake etmeyin öpüyorum sizleri.şimdi yatıp uyucam azcık.. görüşmek üzere..
ohh süper valla, bizde koçişle gitcez bi ara bursaya, daha önce gitmşmiydin?çok güzelmiş orasıhaklısın alınyazımm aksilik olmassa abisinin yazlığı var bursada oraya kaçalım bi kaç gün diyoruz eğer aksilk olursa da alıcaz çantamızı yol bizi nereye götürürsse oraya gitcez :)))
alınyazımsın daha iyiyim cnm bnm ben bundan çok çok kötü şeylerle karşılaştım düşününce bu hiç kalıyor zaten benim evden cıkma olaylarını filan biliyorsunuz hayatın her döneminde cıkacak karşımıza biz de yapıyorzudr ama yaptığım hatayı elimden geldiğnce tamir etmeye calışrım bir de ortama biri yeni gelsin onunla ilgilenmeye yardımc omaya calışrım zorluk çekmesin diye ama hep de bnm başıma gelir ilk atanadığımdada olmuştu
teocuumm üzme kendinii amaa çıkcam ben bi saat içinde sonra taa p.tesi ye kadr yokum merak ediyorum üzülüyo olarak bırakınca sizii
ohh süper valla, bizde koçişle gitcez bi ara bursaya, daha önce gitmşmiydin?çok güzelmiş orası
şimdi çok sevindim teom, doğru söylüyosun yaşadıklarının yanında bu neki?ve de hiçbir zaman son olmayacak, en iyisi sallamamayı öğrenelimki her darbede üzülmeyelim, herkesi kendimiz gibi iyi sanıyoruz işte e büyük yanılgıda bu zaten.koçişin senle ya en büyük tesellin olsun bence, onu düşününce yüzüne gülümse yerleşiyosa en büyük mutluluklardan biridir bu :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?