Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

tam gaz devam canım ya halılarımızı da aldın dün hafta içi gelecekk bayramda da çeyiz gidecek inşş sonra evimizdeyiz
yok güzelim ya heycan var ama öyle olumsuz panik yaptıracak bi heycan deil sadece mutluyumm
kaldı 16 günn
bu gece rüyamda düğünümüzü gördüm zaten rüyamda bile annemlerle vedalaşırken nasıl ağlıyodum yaa ben napcamm
demiştim canmm başta bide napıosn demşsn onu kaçırdım ben

cok güzel şeyler ya yeni eşya filan almak ama ben de olumsuz yönde heyecanlıydım sıkıntı vardı içimde cok güzel gercekten mutluluk duyman bunu yaşayan biri olarak söylüyorum düğünün bile tam keyfine varamadım hep mutlu ol inşallah düğününde güzel olur

merhaba kızlarr
biz geldik ama keyifsizim bugün yorgun ve uykusuzum
vede anlayışsız insanlardan nefret ediyorum

inş canım yaa inşş hayrlısıyla bi atlatsakk

bencede canım aynen sana katılıyorum, söyleyince alıngan oluyosun en iyisi yok saymak onları.seni sevdiklerin seni unutasın yeterki ama yinede üzülyoruz işte elimizde değilki
inş canım, vakit önemli değil 2 yıl tabiki kısa ama sonu mutluluk getirmez diyemez kimse, 10 yıl birlikteliklerde huzursuz olunrken bazende 6 aylık birliktelik üzerine elilik bile huzur getirebiliyo.balayına nereye bakalım ?

canlarım merhaba.. ben bugün rahatsızım işe gidemedim rapor aldım.. merake etmeyin öpüyorum sizleri.şimdi yatıp uyucam azcık.. görüşmek üzere..
canım hoşgeldin tatlım neyin varki ((
herkes nereye gitti
koçiş aramıştı onla konuştum geldim, haber veremedimi sizede (

merhaba kızlarr
biz geldik ama keyifsizim bugün yorgun ve uykusuzum
vede anlayışsız insanlardan nefret ediyorum

canım hoşgeldin
neden keyifsizsin ?

haklısın alınyazımm aksilik olmassa abisinin yazlığı var bursada oraya kaçalım bi kaç gün diyoruz eğer aksilk olursa da alıcaz çantamızı yol bizi nereye götürürsse oraya gitcez :)))

alınyazımsın daha iyiyim cnm bnm ben bundan çok çok kötü şeylerle karşılaştım düşününce bu hiç kalıyor zaten benim evden cıkma olaylarını filan biliyorsunuz hayatın her döneminde cıkacak karşımıza biz de yapıyorzudr ama yaptığım hatayı elimden geldiğnce tamir etmeye calışrım bir de ortama biri yeni gelsin onunla ilgilenmeye yardımc omaya calışrım zorluk çekmesin diye ama hep de bnm başıma gelir ilk atanadığımdada olmuştu

teocuumm üzme kendinii amaa çıkcam ben bi saat içinde sonra taa p.tesi ye kadr yokum merak ediyorum üzülüyo olarak bırakınca sizii

canlarım merhaba.. ben bugün rahatsızım işe gidemedim rapor aldım.. merake etmeyin öpüyorum sizleri.şimdi yatıp uyucam azcık.. görüşmek üzere..

Geçmiş olsun tatlım.
Bu arada stickerları unutmadım yakında rüyalarıma girecek bir türlü istediğim gibi bulamıyorum üstelik burada çokkk pahalı.

Şayet yolun yine o civara düşerse kelebek ve çiçek objeli birşeyler alıp bana kargoyla gönderir misin cnm?

haklısın alınyazımm aksilik olmassa abisinin yazlığı var bursada oraya kaçalım bi kaç gün diyoruz eğer aksilk olursa da alıcaz çantamızı yol bizi nereye götürürsse oraya gitcez :)))
ohh süper valla, bizde koçişle gitcez bi ara bursaya, daha önce gitmşmiydin?çok güzelmiş orası

şimdi çok sevindim teom, doğru söylüyosun yaşadıklarının yanında bu neki?ve de hiçbir zaman son olmayacak, en iyisi sallamamayı öğrenelimki her darbede üzülmeyelim, herkesi kendimiz gibi iyi sanıyoruz işte e büyük yanılgıda bu zaten.koçişin senle ya en büyük tesellin olsun bence, onu düşününce yüzüne gülümse yerleşiyosa en büyük mutluluklardan biridir bu :asigim:

Ben birazdan bahçeye ineceğim kızlar hem sıkıldım hemde yoğurtlu birşeyler yediğim için uykum geldi

ayy hayır gitmedim canmm aşkımla gitmek kısmet olcak herhall :)))
ev hazır olursa masraf az olur die orayı tercih ettik bakalımm

gercekten doğu söylüyorsun cnm bnm insanları kendimiz gibi sanıp aynı şekilde karşılık bekliyoruz bişi göremeyeince hemen yıkılıveriyoruz en iyiysi eşimizle sorun olmasın da en önemlisi bu gerisi gelir gider unutulr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…