Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

tchiboya bakıcam zaten canımm.. Alem bu adamlar yaa

haklısın bende annemle konuşacak bir şey bulamıyorum bir süre sonra yani arkadaş gibi olmuyor tek çıkabiliyorsan çık canım maksat hava almak kafa dinlemek.

He sen türk kahvesi için mi istiyodun benim aklımda öteki kalmış:26:

misafir için falan öyle istiyorum kendim için ötekilerden istiyorum.

Evet kuzum nescafe latte espresso ne istersen yapıyo öffff görgüsüzlüğe bak

heh bende aynen öyle istiyorum aslında ama eşim içmiyor hiç bir türünü kahvenin kendim içinde alsam mı bilemedim bakıcam artık küçük ama dimi büyük bir şey istemem.

Unuttun mu kızım bizim topiğimiz görgüsüz öyle olmalıyız zaten normal halimiz bu bizimm

arsız+gamsız insan çok napalımm
bende denemedim denicem ay alıp gelim barii su karımı bi doyurımda

bende hiç sevmem arsız insanları hele hatalı olup su üstüne çıkanları hiç sevmem hep kendileri haklıdır üzerine söz söylenmez şurada haksızsın deyince senden kötüsü olmaz ikiyüzlülük zaten almış başını gidiyor o nedenle çok ama kof arkadaşlıklardansa az ve öz olmasını tercih ediyrum sevmediğim insana sırf çok arkadaşım olsun diye seviyorum numarası yapamam ben önünden ay canımm bitanem arkasından ay bu da çok ikiyüzlü yalancı yaa o zaman nedne arkadaşlık ediyorsun diye sorarlar adama.

Tchibonunkiler küçük görünüyo resimde bi de yakından bakmak lazım ben alınca söylerim sana

al benden o kadar bos verdim artık zaten en yakın arkadasımı da hiç hiç yüzüne kaybedincee kimselere güvenmiorum
yalnıs takılım daha ii sevmedikden sonra takılsak beraber neye yarar

Tchibonunkiler küçük görünüyo resimde bi de yakından bakmak lazım ben alınca söylerim sana

tamam sen al söyle bana nasılmış küçük mü nedir çünkü sığdırmam lazım bir yerlere ki tezgahım zaten dolu tost makinesi, ekmeklik, su ısıtıcısı, milrodalga fırın ne ararsan var onu nereye sığdrırım bilemm mutfak dolap dolu hepsi full. Tabak çanağım çok benim yaa ben ayrı aldım kaynanam ayrı koymuş ay al bunlar çokta diyemedim sığdırdım her türden tabak çanak var hala daha dün mutfak eşyası aldım İstanbul'dan küçük küçük annem doymadın diyor hala daha da almam gereken çok şey var düdüklü tencerem yok korktuğum için alamamıştım geçen shafferin gördüm hem de indirimdeydi açma kapama çok kolaydı almadım, seramik tencere tava istiyorum öbürlerini napcam bilmem bir de muffin kalıbım yok, döküm tava istiyorum yani eksik bitmezzz eşim diyor nereye sığdırcan aaba oturma odasını mutfak yapsak yine sığmazsın sen diyor

al benden o kadar bos verdim artık zaten en yakın arkadasımı da hiç hiç yüzüne kaybedincee kimselere güvenmiorum
yalnıs takılım daha ii sevmedikden sonra takılsak beraber neye yarar

bence de sırf yanımızda adam olsun yalnız kalmayalım diye sevmediğimiz insanları mı pohpohlucaz bir de. Ben kendi kaç senelik kankamdan iyi niyetim, yok yapmaz demelerim yüzünden öyle bir kazık yedim ki bir daha hep ama hep dikkat ettim o yüzden birisi leb deyince leblebliyi de anlarım kim yalan söylüyor kim doğru kim samimi pat diye anlarım bazen ya acaba ben mi abarttım günahını mı aldım derdim de zamanla haklılığım çıkar ortaya. Bir dediği öbürünü tutmayan kendi içinde tutarsız insanlardan nefret ederim çok net yani ama işte herkes etrafında kuru kalabalık bulundurmaya bayılıyor nedense.

Erkeklerin hemen bi cevabı var zaten benimki de der ki bi şey alıyoruz önce mutfağa yerleşiyo sonra arkaya kilere gidiyo yeni gelene yer açıyo

Tamam canım bi bakayım ben sana söylerim sen de sitesine bi bak şimdi kampanya var rengarenk resimlerini koymuşlar

sen biyere gidecekmisinn ben gitmm sanırım
bazen bakıorum gecmişe
sanırım sen gidiormussun arada bi yerlere

Biz 1 hazirandan sonra ayvalığa gidicez canım 15 gün kalırız heralde sonra geliriz yine gideriz yani bi gidip bi geliyoruzgeçen sene 1 ay boyunca gelmemiştik

Biz 1 hazirandan sonra ayvalığa gidicez canım 15 gün kalırız heralde sonra geliriz yine gideriz yani bi gidip bi geliyoruzgeçen sene 1 ay boyunca gelmemiştik

vaavvvyy süper desene ayvalık nerdeydi yaa ikiniz bi ay napıonus güsel gecior mu:26:

vaavvvyy süper desene ayvalık nerdeydi yaa ikiniz bi ay napıonus güsel gecior mu:26:

Ayvalık balıkesire bağlı canım genelde cunda adasında oluyoruz güzel geçiyo teknemiz var bizim orda açılıp denize giriyoruz her gün bazen teknede kalıyoruzama genelde otelde kalıyoruzçevre tatil beldelerine gidiyoruz bazen mesela akçay küçükkuyu altınolukeşimin izmirde arkadaşları var oraya bi uğruyoruzistanbuldan arkadaşlarımız geliyo yanımıza ara ara onlar olduğu zaman bar bar geziyoruz

Eşim çok istiyor tekne almayı beni deniz dutar yüzmede bilmem gelmem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…