- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Yerini yadırgadın dimi ben de tatile gittiğimiz zaman yerime alışana kadar eve geri dönüyoruz
Canım ne diycem sen de kahve makinesi istiyodun dimi:26: eğer istiyosan tchibo nunkiler çok güzel küçük onlara bakıcam ben
Eşime az önce tchibo nerde vardı ya telefonda bana diyo ki kahveci değil mi onlar hahahaha gıcık
arkadaslarım calısıor canımm olmuor yalnısdaa önceden annmle gezerdim ama artık sıkıor benii yalnısligi seviorum kafam almıor kalabalıgıı
hım reklamlarda gösterior onlardan mı alacaksınn nescafe bile yapıorr
evet herkesler geziorrkalabalık heryer
He sen türk kahvesi için mi istiyodun benim aklımda öteki kalmış:26:
Evet kuzum nescafe latte espresso ne istersen yapıyo öffff görgüsüzlüğe bak
arsız+gamsız insan çok napalımm
bende denemedim denicem ay alıp gelim barii su karımı bi doyurımda
tchiboya bakıcam zaten canımm.. Alem bu adamlar yaa
haklısın bende annemle konuşacak bir şey bulamıyorum bir süre sonra yani arkadaş gibi olmuyor tek çıkabiliyorsan çık canım maksat hava almak kafa dinlemek.
misafir için falan öyle istiyorum kendim için ötekilerden istiyorum.
heh bende aynen öyle istiyorum aslında ama eşim içmiyor hiç bir türünü kahvenin kendim içinde alsam mı bilemedim bakıcam artık küçük ama dimi büyük bir şey istemem.
Unuttun mu kızım bizim topiğimiz görgüsüz öyle olmalıyız zaten normal halimiz bu bizimm
bende hiç sevmem arsız insanları hele hatalı olup su üstüne çıkanları hiç sevmem hep kendileri haklıdır üzerine söz söylenmez şurada haksızsın deyince senden kötüsü olmaz ikiyüzlülük zaten almış başını gidiyor o nedenle çok ama kof arkadaşlıklardansa az ve öz olmasını tercih ediyrum sevmediğim insana sırf çok arkadaşım olsun diye seviyorum numarası yapamam ben önünden ay canımm bitanem arkasından ay bu da çok ikiyüzlü yalancı yaa o zaman nedne arkadaşlık ediyorsun diye sorarlar adama.
Hadi ye canım burdayım ben
Sağol tatlım
Yuh öyle mi dedi çok nazikmiş
yedim canım saol ama ben bi yarım saat çıkıcam duş alıcam burda olursan gelirimm
evet öle dediiac karnına 65 kilo geldimm
tchiboya bakıcam zaten canımm.. Alem bu adamlar yaa
haklısın bende annemle konuşacak bir şey bulamıyorum bir süre sonra yani arkadaş gibi olmuyor tek çıkabiliyorsan çık canım maksat hava almak kafa dinlemek.
misafir için falan öyle istiyorum kendim için ötekilerden istiyorum.
heh bende aynen öyle istiyorum aslında ama eşim içmiyor hiç bir türünü kahvenin kendim içinde alsam mı bilemedim bakıcam artık küçük ama dimi büyük bir şey istemem.
Unuttun mu kızım bizim topiğimiz görgüsüz öyle olmalıyız zaten normal halimiz bu bizimm
bende hiç sevmem arsız insanları hele hatalı olup su üstüne çıkanları hiç sevmem hep kendileri haklıdır üzerine söz söylenmez şurada haksızsın deyince senden kötüsü olmaz ikiyüzlülük zaten almış başını gidiyor o nedenle çok ama kof arkadaşlıklardansa az ve öz olmasını tercih ediyrum sevmediğim insana sırf çok arkadaşım olsun diye seviyorum numarası yapamam ben önünden ay canımm bitanem arkasından ay bu da çok ikiyüzlü yalancı yaa o zaman nedne arkadaşlık ediyorsun diye sorarlar adama.
Tchibonunkiler küçük görünüyo resimde bi de yakından bakmak lazım ben alınca söylerim sana
al benden o kadar bos verdim artık zaten en yakın arkadasımı da hiç hiç yüzüne kaybedincee kimselere güvenmiorum
yalnıs takılım daha ii sevmedikden sonra takılsak beraber neye yarar
tamam sen al söyle bana nasılmış küçük mü nedir çünkü sığdırmam lazım bir yerlere ki tezgahım zaten dolu tost makinesi, ekmeklik, su ısıtıcısı, milrodalga fırın ne ararsan var onu nereye sığdrırım bilemm mutfak dolap dolu hepsi full. Tabak çanağım çok benim yaa ben ayrı aldım kaynanam ayrı koymuş ay al bunlar çokta diyemedim sığdırdım her türden tabak çanak var hala daha dün mutfak eşyası aldım İstanbul'dan küçük küçük annem doymadın diyor hala daha da almam gereken çok şey var düdüklü tencerem yok korktuğum için alamamıştım geçen shafferin gördüm hem de indirimdeydi açma kapama çok kolaydı almadım, seramik tencere tava istiyorum öbürlerini napcam bilmem bir de muffin kalıbım yok, döküm tava istiyorum yani eksik bitmezzz eşim diyor nereye sığdırcan aaba oturma odasını mutfak yapsak yine sığmazsın sen diyor
Hoşgeldin
sessizlik devam ediorrr bu yaz bi biz kalıcaz sanırım
Öyle olcak kuzum geçen senede böyleydi
sen biyere gidecekmisinn ben gitmm sanırım
bazen bakıorum gecmişe
sanırım sen gidiormussun arada bi yerlere
Biz 1 hazirandan sonra ayvalığa gidicez canım 15 gün kalırız heralde sonra geliriz yine gideriz yani bi gidip bi geliyoruzgeçen sene 1 ay boyunca gelmemiştik
vaavvvyy süper desene ayvalık nerdeydi yaa ikiniz bi ay napıonus güsel gecior mu:26:
Bu gün çoçuklar evde ya ben biraz böyle oldum:111: selam vereyim dedim
Ayvalık balıkesire bağlı canım genelde cunda adasında oluyoruzgüzel geçiyo teknemiz var bizim orda açılıp denize giriyoruz her gün bazen teknede kalıyoruz ama genelde otelde kalıyoruz çevre tatil beldelerine gidiyoruz bazen mesela akçay küçükkuyu altınoluk eşimin izmirde arkadaşları var oraya bi uğruyoruz istanbuldan arkadaşlarımız geliyo yanımıza ara ara onlar olduğu zaman bar bar geziyoruz
Naber canımyazın yandın sen o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?