Ayvalık balıkesire bağlı canım genelde cunda adasında oluyoruzgüzel geçiyo teknemiz var bizim orda açılıp denize giriyoruz her gün bazen teknede kalıyoruz ama genelde otelde kalıyoruz çevre tatil beldelerine gidiyoruz bazen mesela akçay küçükkuyu altınoluk eşimin izmirde arkadaşları var oraya bi uğruyoruz istanbuldan arkadaşlarımız geliyo yanımıza ara ara onlar olduğu zaman bar bar geziyoruz
selam canımm nasılsınnBu gün çoçuklar evde ya ben biraz böyle oldum:111: selam vereyim dedim
Eşim çok istiyor tekne almayıbeni deniz dutar yüzmede bilmem gelmem diyorum
voooooooooovvvv tekne hee masallahh dielimm ben olsam bende sıkılmm sahsenn
izmire gelirseniz banada beklerimm
selam canımm nasılsınn
Erkeklerin hemen bi cevabı var zatenbenimki de der ki bi şey alıyoruz önce mutfağa yerleşiyo sonra arkaya kilere gidiyo yeni gelene yer açıyo
Tamam canım bi bakayım ben sana söylerim sen de sitesine bi bak şimdi kampanya var rengarenk resimlerini koymuşlar
Biz 1 hazirandan sonra ayvalığa gidicez canım 15 gün kalırız heralde sonra geliriz yine gideriz yani bi gidip bi geliyoruzgeçen sene 1 ay boyunca gelmemiştik
Ayvalık balıkesire bağlı canım genelde cunda adasında oluyoruzgüzel geçiyo teknemiz var bizim orda açılıp denize giriyoruz her gün bazen teknede kalıyoruz ama genelde otelde kalıyoruz çevre tatil beldelerine gidiyoruz bazen mesela akçay küçükkuyu altınoluk eşimin izmirde arkadaşları var oraya bi uğruyoruz istanbuldan arkadaşlarımız geliyo yanımıza ara ara onlar olduğu zaman bar bar geziyoruz
Deniz tutuyosa sana göre değilbeni deniz tutmaz ben bile uzun süre kalınca karaya çıkınca her yer sallanıyo hissediyorum
:111::111::111:
Bizimki çok heveslimavi tur yapalım diye ama ben cok çekiniyorum bu yüzden
voooooooooovvvv tekne hee masallahh dielimm ben olsam bende sıkılmm sahsenn
izmire gelirseniz banada beklerimm
selam canımm nasılsınn
Eşim artık burayı biliyo ya olabilirizmire gelirsek bi söylerim ona zaten ben tatilde ara ara giriyorum buraya tamamen ortadan kaybolmuyorum
eşimde sinir oluyor alıpta kullanmadığım bir şey olunca bir heves alıyorum da kullanmıyorum. Şimdi dün kızartma yaparken falan sıçramasını önleyecek bişi aldım İstanbul'dan tenis raketi gibi kocaman bir şey yuvarlak nereye sokucan bunu merak içindeyim ve kullanacak mısın diyor dedim bulurum yer ben ona ama sonra koyduğum yerde unutabilirim temizlik yaptıkça aklıma gelir
bakayım evet sitesinden canımm
ben çok severim ayvalığı sarımsaklıyı bekarken gitmiştim. ne güzel gezersiniz benim yerime de gezin bana tatil yok bu sene.
Ohh ne güzell canımm tekne başka yaa çok severim tekne gezintilerini bizim de yatımız vardı ama Eskişehir'de deniz yok yatıyor yatımız o yüzden sattık yani Ağaoğlu istedi yalvardı etti nolurr çok beğendim bana satın dedi iyi al senin olsun çok ağladın dedim bende: 60:
İylik canım çoçuklarla yumak oltuk ayıra bilene aşk olsun
Ben de yüzme bilmiyorum eşim de bilmiyor bana babam öğretirken kormuşum bir defa daha da korkumu yenip öğrenemedim ama dalıyorum falan mesela kormuyorum deniz tutmaz beni çok severim tatillerde mutlaka bir günü tekne gezintisine ayırırım koyları gezer böyle çok severim. Bir teknem falan olsa tüm yazı içinde geçirebilirim.
Deniz tutuyosa zor canım ama kısa bi geziye çıkarak deniyebilirsin bu durum:111::111::111:
Bizimki çok heveslimavi tur yapalım diye ama ben cok çekiniyorum bu yüzden
Hiç öyle deme valla bütün yaz geçmiyo onun içindeBen de yüzme bilmiyorum eşim de bilmiyor bana babam öğretirken kormuşum bir defa daha da korkumu yenip öğrenemedim ama dalıyorum falan mesela kormuyorum deniz tutmaz beni çok severim tatillerde mutlaka bir günü tekne gezintisine ayırırım koyları gezer böyle çok severim. Bir teknem falan olsa tüm yazı içinde geçirebilirim.
bir ay da az diil ara gel tabi özleriz seni zaten bosallmaya basladı bile
Yok canım bende izmirde kordonda yürürken kenarına dahi gidemedim bakamıyorum zanediyorum içine düşecemhani kötü bi anımda yok
Tekne dediğim yat işteküçük bi yat bi yatak odası bi mutfak
Eşim çok seviyo ayvalığı ben bıktım sanki
Yok canım bende izmirde kordonda yürürken kenarına dahi gidemedim bakamıyorum zanediyorum içine düşecemhani kötü bi anımda yok
Deniz tutuyosa zor canım ama kısa bi geziye çıkarak deniyebilirsin bu durum
Hiç öyle deme valla bütün yaz geçmiyo onun içindebi kaç gece kalıyoruz uyuyamıyorum ben
Gelirim canım cepten de girerim pc dende geçen sene giriyodum
bende severim yaa yat falan balıkçı teknesi de olabilir bana
yo ben yüzme bilmem ama denizi çok severim 1 saat çıkmam içinden dalarım falan ama yüzemiyorum maalesef.
öyle mi valla deneyimim olmadı yani yatta uyumak gibi yok eşime desem hemen alır hiç kırmaz ama o da sevmiyor ondan yani deniz falan çok tutuyormuş sadece bana özel olacaktı kaptan falan ama onsuz ben bir yere gidemem ki aldırmadım o yüzden
Da ha beter olurukbugün okul yokuyduu ooh aksam babaları ayırır ancak
Hiç öyle deme valla bütün yaz geçmiyo onun içindebi kaç gece kalıyoruz uyuyamıyorum ben
Ayder çok güzel gitmiştik ama kalmadıkDa ha beter oluruk
Öyle biraz :120::120::120:ben ayderi çok istyorum gecen sene bir gün kalabildik eşim gıçıklık etmişti
ay ben daha cokefkarlandımm şimdii
tekneyle bi tur atsak inn kendime gelirimm
Yok canım bende girerimde ama boynumu aşmıyacak aşarsa direk panik yaparımbende severim yaa yat falan balıkçı teknesi de olabilir bana
yo ben yüzme bilmem ama denizi çok severim 1 saat çıkmam içinden dalarım falan ama yüzemiyorum maalesef.
öyle mi valla deneyimim olmadı yani yatta uyumak gibi yok eşime desem hemen alır hiç kırmaz ama o da sevmiyor ondan yani deniz falan çok tutuyormuş sadece bana özel olacaktı kaptan falan ama onsuz ben bir yere gidemem ki aldırmadım o yüzden
Kaptan ehliyeti alırsın ne var kursları var
Ya sen yüzme bilmiyosan tekneden giremezsin ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?