Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

voooooooooovvvv tekne hee masallahh dielimm ben olsam bende sıkılmm sahsenn
izmire gelirseniz banada beklerimm

Bu gün çoçuklar evde ya ben biraz böyle oldum:111: selam vereyim dedim
selam canımm nasılsınn

voooooooooovvvv tekne hee masallahh dielimm ben olsam bende sıkılmm sahsenn
izmire gelirseniz banada beklerimm

selam canımm nasılsınn

Eşim artık burayı biliyo ya olabilir izmire gelirsek bi söylerim ona zaten ben tatilde ara ara giriyorum buraya tamamen ortadan kaybolmuyorum

eşimde sinir oluyor alıpta kullanmadığım bir şey olunca bir heves alıyorum da kullanmıyorum. Şimdi dün kızartma yaparken falan sıçramasını önleyecek bişi aldım İstanbul'dan tenis raketi gibi kocaman bir şey yuvarlak nereye sokucan bunu merak içindeyim ve kullanacak mısın diyor dedim bulurum yer ben ona ama sonra koyduğum yerde unutabilirim temizlik yaptıkça aklıma gelir

bakayım evet sitesinden canımm

Biz 1 hazirandan sonra ayvalığa gidicez canım 15 gün kalırız heralde sonra geliriz yine gideriz yani bi gidip bi geliyoruzgeçen sene 1 ay boyunca gelmemiştik

ben çok severim ayvalığı sarımsaklıyı bekarken gitmiştim. ne güzel gezersiniz benim yerime de gezin bana tatil yok bu sene.

Ohh ne güzell canımm tekne başka yaa çok severim tekne gezintilerini bizim de yatımız vardı ama Eskişehir'de deniz yok yatıyor yatımız o yüzden sattık yani Ağaoğlu istedi yalvardı etti nolurr çok beğendim bana satın dedi iyi al senin olsun çok ağladın dedim bende : 60:

:111::111::111:
Bizimki çok hevesli mavi tur yapalım diye ama ben cok çekiniyorum bu yüzden

Ben de yüzme bilmiyorum eşim de bilmiyor bana babam öğretirken kormuşum bir defa daha da korkumu yenip öğrenemedim ama dalıyorum falan mesela kormuyorum deniz tutmaz beni çok severim tatillerde mutlaka bir günü tekne gezintisine ayırırım koyları gezer böyle çok severim. Bir teknem falan olsa tüm yazı içinde geçirebilirim.

Tekne dediğim yat işte küçük bi yat bi yatak odası bi mutfak

Eşim çok seviyo ayvalığı ben bıktım sanki

Yok canım bende izmirde kordonda yürürken kenarına dahi gidemedim bakamıyorum zanediyorum içine düşecem hani kötü bi anımda yok

:111::111::111:
Bizimki çok hevesli mavi tur yapalım diye ama ben cok çekiniyorum bu yüzden
Deniz tutuyosa zor canım ama kısa bi geziye çıkarak deniyebilirsin bu durum
Hiç öyle deme valla bütün yaz geçmiyo onun içinde bi kaç gece kalıyoruz uyuyamıyorum ben
bir ay da az diil ara gel tabi özleriz seni zaten bosallmaya basladı bile

Gelirim canım cepten de girerim pc dende geçen sene giriyodum

Tekne dediğim yat işte küçük bi yat bi yatak odası bi mutfak

Eşim çok seviyo ayvalığı ben bıktım sanki

bende severim yaa yat falan balıkçı teknesi de olabilir bana

Yok canım bende izmirde kordonda yürürken kenarına dahi gidemedim bakamıyorum zanediyorum içine düşecem hani kötü bi anımda yok

yo ben yüzme bilmem ama denizi çok severim 1 saat çıkmam içinden dalarım falan ama yüzemiyorum maalesef.

öyle mi valla deneyimim olmadı yani yatta uyumak gibi yok eşime desem hemen alır hiç kırmaz ama o da sevmiyor ondan yani deniz falan çok tutuyormuş sadece bana özel olacaktı kaptan falan ama onsuz ben bir yere gidemem ki aldırmadım o yüzden

Kaptan ehliyeti alırsın ne var kursları var

Ya sen yüzme bilmiyosan tekneden giremezsin ki:26:

bugün okul yokuyduu ooh aksam babaları ayırır ancak
Da ha beter oluruk

Öyle biraz :120::120::120:ben ayderi çok istyorum gecen sene bir gün kalabildik eşim gıçıklık etmişti

ay ben daha cokefkarlandımm şimdii
tekneyle bi tur atsak inn kendime gelirimm

Da ha beter oluruk

Öyle biraz :120::120::120:ben ayderi çok istyorum gecen sene bir gün kalabildik eşim gıçıklık etmişti
Ayder çok güzel gitmiştik ama kalmadıkniye gıcıklık etti
ay ben daha cokefkarlandımm şimdii
tekneyle bi tur atsak inn kendime gelirimm

Siz bi yere gitmeyi düşünmüyomusunuz

Yok canım bende girerimde ama boynumu aşmıyacak aşarsa direk panik yaparımama derin olan yerlere bakamıyorumbide ben yanamıyorum birtürlü
Kaptan ehliyeti alırsın ne var kursları var

Ya sen yüzme bilmiyosan tekneden giremezsin ki:26:

Benimkide kaptanı ben olurum diyor bende yanlış gödürüp korsanlara bizi yem edersin yada sınırda yakalarlar hapisden çıkmayız diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…