Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kaptan ehliyeti alırsın ne var kursları var

Ya sen yüzme bilmiyosan tekneden giremezsin ki:26:

girmiyorum zaten tatile gittiğimiz otelin çevresinde günlük turlar oluyor koyları geziyorlar o koylara demirliyorlar oradan kıyıdan giriyorum ama denizin ortasında giremiyorum tabii. Genelde denizi sakin ve sığ olduğu için evlendikten sonra Side'ye gittik biz hep eşimde sevdi orayı ama çok sıcak o yüzden hep denizde oluyordum. Bu sene gidemicez maalesef tedavi falan.

Biz bazen yunan adalarına yaklaşıyoruz hemen anons ediyolar o kadar korkaklar ki

Selam canımtanem gitmek istiyoda deniz tutuyomuş

o tip şeyler için bi ilaç oluyo galiba ya,bi araştır tanem.

ya aslında ben de isterim de bi de sürekli teknede durursam başım ağrırı mı diye düşünüyorum.yoksa iyi yüzme biliyorum ben o konuda sıkıntı yok deniz de tutmaz da migren tutar mı ,o var.
aman neyse zaten bu yaz deniz tatili istemiyom ben yurtdışı ve doğa tatili istiyom ,kaçkara çıkmak istiyom mesela

Ayder çok güzel gitmiştik ama kalmadıkniye gıcıklık etti

Siz bi yere gitmeyi düşünmüyomusunuz

sanmıorum canımm eşim bu işe yeni basladı senelik izin olmas demişler seneye olur ancak ramazan
yada kurban bayramında istanbula gitmek istiorum arkadasım var nasip olursa eger maddi açıdanda zor
bi sene gecerdik çok sükür yinede bizim tatilimiz
cumartesi pazar cesme yada kusadası oluor genelde yakın ya sıkıldıkca turluyos

selam kızçelerrrrr,
noldu kim gidiyo mavi tura???

selam canım hoş geldin nasılsınn

Son düzenleme:

Beni deniz tutmuyo ama sürekli teknede olamıyorum ya kafam bi tuhaf oluyo:111:karaya çıkmalıyım yani

Olsun tatlım ya çalışsın da seneye gidersiniz siz de

Ayder çok güzel gitmiştik ama kalmadıkniye gıcıklık etti

Siz bi yere gitmeyi düşünmüyomusunuz

Evet çok güzel gecen sene uzun gölde 4 gün kaldık 10 kalma planıyla çıktık aydere gittik bizimki sıkıldım dönelim dedi niye sıkıldın dedim ne güzel temiz hava yeşil huzur dedim bune ya her yer yeşil insanın inek olası var bu kadarı fazla piskolijiyi bozar dedi dön dü bahane biraz iş kolik canım işten ayrı kalınca pirelendi gitmek istiyor bulabula bunu buldu gitsekte ellinde telefon sürekli iş görüşmesi yapıyor oturup iki kelam da yok

Kaçkar dağına mı çıkıcan normal bir tatil düşünsen şaşardım zaten beni de alsana yanınaaa

Treking mi yapcan

eveetttt ,inşallah giderim .1 ya da 2 gün çadırda kalınıyo dağa çıkarken.Onun dışında oradaki pansiyonlarda kalınıyo pansiyon olmayan yükseklikte çadırda kalınıyor ama daha öncesinde çadır tecrübeniz olsun diyorlar çünkü gün boyunca tırmanıp gece çadırda uyuyup uyanıp yine yürüme var ve ben daha hiç çadırda kalmadım haftasonu çadırda kalmalı bir tura gitmem lazım gitmeden önce.

Alem kocan var ah bu sokullu

Harika ya lakecim kesinlikle yap bunu yürüycek gücüm olsa biz de giderdik trekingcileri görüyoduk yazın karadenize gittiğimizde

aayyyy ben de bu sene yazın kaçkar dağına çıkmayı planlıyorum.
Çık canım çok güzel z bizde giderken fıtına vadisinden geçtik harikaydı

Biz bazen yunan adalarına yaklaşıyoruz hemen anons ediyolar o kadar korkaklar ki
Yok benimki ordada 3 günde sıkılır döneriz zaten
Alem kocan var ah bu sokullu

Mavi turda neyapar bilmem balık olasım var derse şaşmam

Son düzenleme:

ayy süpermiş

süper canım ya tatil planın valla.

o zaman ayarlayacaksın canım sen yaparsın yaa bu azimle maşallahh.. Ben severim öyle şeyleri de eşime göre hiç değil yaaa..Tatilde parasinge bindirmedi adam beni yahu.

Çık canım çok güzel z bizde giderken fıtına vadisinden geçtik harikaydı

Yok benimki ordada 3 günde sıkılır döneriz zaten

Mavi turda neyapar bilmem balık olasım var derse şaşmam

Mavi turda sıkıldım dönelim de diyemez

Karnım acayip acıktı yaa sanki 2 gündür yemek yemiyorum öğlen pek bir şey yemedim bezelye ve pilav vardı pekte güzel olmuyor hadi akşam oluyor diye birşeyde almadım kütüphaneden zaten lavabo harici çıkamıyorum öğrenci varken dışarda yicez ama işten çık git yemeğin gelmesini bekle ona bile dayanamayacak gibiyim çocuk zamanında gelse bekletmese bari yaa..

Hiç uyumlu olmuyo bu eşler benimki de öyle şeylere bayılır ben yapamam adamın iş programı uysa survıvora katılacak

Ne yiycen akşamaben dolma yaptım öğlen yedim hala tokum galiba akşam yiyemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…