- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Da ha beter oluruk
Öyle biraz :120::120::120:ben ayderi çok istyorum gecen sene bir gün kalabildik eşim gıçıklık etmişti
selam kızçelerrrrr,
noldu kim gidiyo mavi tura???
Kaptan ehliyeti alırsın ne var kursları var
Ya sen yüzme bilmiyosan tekneden giremezsin ki:26:
aayyyy ben de bu sene yazın kaçkar dağına çıkmayı planlıyorum.
Yok canım bende girerimde ama boynumu aşmıyacak aşarsa direk panik yaparımama derin olan yerlere bakamıyorum bide ben yanamıyorum birtürlü
Benimkide kaptanı ben olurum diyorbende yanlış gödürüp korsanlara bizi yem edersin yada sınırda yakalarlar hapisden çıkmayız diyorum
Selam canımtanem gitmek istiyoda deniz tutuyomuş
aayyyy ben de bu sene yazın kaçkar dağına çıkmayı planlıyorum.
Ayder çok güzel gitmiştik ama kalmadıkniye gıcıklık etti
Siz bi yere gitmeyi düşünmüyomusunuz
selam kızçelerrrrr,
noldu kim gidiyo mavi tura???
o tip şeyler için bi ilaç oluyo galiba ya,bi araştır tanem.
ya aslında ben de isterim de bi de sürekli teknede durursam başım ağrırı mı diye düşünüyorum.yoksa iyi yüzme biliyorum ben o konuda sıkıntı yok deniz de tutmaz da migren tutar mı ,o var.
aman neyse zaten bu yaz deniz tatili istemiyom ben yurtdışı ve doğa tatili istiyom ,kaçkara çıkmak istiyom mesela
sanmıorum canımm eşim bu işe yeni basladı senelik izin olmas demişler seneye olur ancak ramazan
yada kurban bayramında istanbula gitmek istiorum arkadasım var nasip olursa eger maddi açıdanda zor
bi sene gecerdik çok sükür yinede bizim tatilimiz
cumartesi pazar cesme yada kusadası oluor genelde yakın ya sıkıldıkca turluyos
Ayder çok güzel gitmiştik ama kalmadıkniye gıcıklık etti
Siz bi yere gitmeyi düşünmüyomusunuz
Kaçkar dağına mı çıkıcan normal bir tatil düşünsen şaşardım zatenbeni de alsana yanınaaa
Treking mi yapcan
Evet çok güzel gecen sene uzun gölde 4 gün kaldık 10 kalma planıyla çıktık aydere gittik bizimki sıkıldım dönelim dedi niye sıkıldın dedim ne güzel temiz hava yeşil huzur dedim bune ya her yer yeşil insanın inek olası varbu kadarı fazla piskolijiyi bozar dedi dön dü bahane biraz iş kolik canım işten ayrı kalınca pirelendi gitmek istiyor bulabula bunu buldu gitsekte ellinde telefon sürekli iş görüşmesi yapıyor oturup iki kelam da yok
eveetttt ,inşallah giderim .1 ya da 2 gün çadırda kalınıyo dağa çıkarken.Onun dışında oradaki pansiyonlarda kalınıyo pansiyon olmayan yükseklikte çadırda kalınıyor ama daha öncesinde çadır tecrübeniz olsun diyorlar çünkü gün boyunca tırmanıp gece çadırda uyuyup uyanıp yine yürüme var ve ben daha hiç çadırda kalmadım haftasonu çadırda kalmalı bir tura gitmem lazım gitmeden önce.
Çık canım çok güzel z bizde giderken fıtına vadisinden geçtik harikaydıaayyyy ben de bu sene yazın kaçkar dağına çıkmayı planlıyorum.
Yok benimki ordada 3 günde sıkılır döneriz zaten
Biz bazen yunan adalarına yaklaşıyoruz hemen anons ediyolar o kadar korkaklar ki
Alem kocan varah bu sokullu
Biz bazen yunan adalarına yaklaşıyoruz hemen anons ediyolar o kadar korkaklar ki
o tip şeyler için bi ilaç oluyo galiba ya,bi araştır tanem.
ya aslında ben de isterim de bi de sürekli teknede durursam başım ağrırı mı diye düşünüyorum.yoksa iyi yüzme biliyorum ben o konuda sıkıntı yok deniz de tutmaz da migren tutar mı ,o var.
aman neyse zaten bu yaz deniz tatili istemiyom ben yurtdışı ve doğa tatili istiyom ,kaçkara çıkmak istiyom mesela
eveetttt ,inşallah giderim .1 ya da 2 gün çadırda kalınıyo dağa çıkarken.Onun dışında oradaki pansiyonlarda kalınıyo pansiyon olmayan yükseklikte çadırda kalınıyor ama daha öncesinde çadır tecrübeniz olsun diyorlar çünkü gün boyunca tırmanıp gece çadırda uyuyup uyanıp yine yürüme var ve ben daha hiç çadırda kalmadım haftasonu çadırda kalmalı bir tura gitmem lazım gitmeden önce.
Çık canım çok güzel z bizde giderken fıtına vadisinden geçtik harikaydı
Yok benimki ordada 3 günde sıkılır döneriz zaten
Mavi turda neyapar bilmem balık olasım var derse şaşmam
ayy süpermiş
süper canım ya tatil planın valla.
o zaman ayarlayacaksın canım sen yaparsın yaa bu azimle maşallahh.. Ben severim öyle şeyleri de eşime göre hiç değil yaaa..Tatilde parasinge bindirmedi adam beni yahu.
Karnım acayip acıktı yaa sanki 2 gündür yemek yemiyorum öğlen pek bir şey yemedim bezelye ve pilav vardı pekte güzel olmuyor hadi akşam oluyor diye birşeyde almadım kütüphaneden zaten lavabo harici çıkamıyorum öğrenci varken dışarda yicez ama işten çık git yemeğin gelmesini bekle ona bile dayanamayacak gibiyim çocuk zamanında gelse bekletmese bari yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?