- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
merhaba kızlar
eşimin yanına gittim ailecek çok güzel bi tatil yaptık oradan karadenize geçtim dağ bayır deniz heryeri gezdim iyi geldi aylardır yalnızlığımın acısını çıkardım sanki
bi sorum var arkadaşlar bu ay bizim çalışmalar benim 16 ncı günümde oldu hamile olma ihtimalim olurmu tabi allah izin verirse olurda acaba şansım varmı merak ettim günümede az kaldı merakla bekliyorum
taf çım geçmiş olsun allah daha büyük kazalardan korusun
sizler nasılsınız bakalım kızlar ben biraz geçmişi okuyayım
kızlar dün doktora gittim 14. günümdü 12mm yumurta vardı yavaş gelişiyo dedi doktor perşembe veya cuma yine gel dedibu ayı da mı kaçırdık sizce
hoşbuldum canımmerhaba canım hoşgeldin
karadeniz turu güzel olmuştur tahmin edebiliyorum oh yeşil mavi bir arada
ayağım iyileşiyor heralde şişlik var ama daha kolay yürümeye başladım gibi sağol canım :26:
eğer adetin 30 günde bir oluyorsa 16. gündeki çalışma nokta atışı olmuştur.ama genelde 28 günde bir oluyorsa da inşallah bu ay 2 gün geç yumurtlamışsındır da çalışma günlerine denk gelmiştir
yumurtan çatlamadığına göre hiçbirşey kaçırmış değilsin olabilir yani illaki 14. gün yumurta olgunlaştırıp çatlatacaksın diye bir şart yok bu büyüklüğe bakılırsa yumurtan 20. günü bulacak gibi çatlaması:26: sen o yüzden 15-17-19-21. günler çalışma yap kaçırma ihtimalin azalır. hiç canını sıkma bazen yumurtlama geç olabiliyor doktorlar istiyor ki hep 14. gün yumurta çatlasın:97:
kızlar dün doktora gittim 14. günümdü 12mm yumurta vardı yavaş gelişiyo dedi doktor perşembe veya cuma yine gel dedibu ayı da mı kaçırdık sizce
:) teşekkürler canım ya moral oldun bana. bide birşey sorucam da hani ilişkiyi bir gün arayla demişsin ya her gün olsa daha mı iyi yoksa birgün olup birgün olmasa daha mı iyi oluyor
meraba canım
bu yumurlama işinden pek anlamıyorum ama yumurtan olduğuna göre bence kaçırmamışsınızdır
bu yumurta takibide bence stresli bi gelişme yok acaba yumurta çatladımı çatlamadımı ne kadar büyüdü offff offff bide bebek olmasıiçin stres yapmayın diyolar biz kadınların işi çok zor çok
inşallah bu ay hayırlısıyla güzel haberler verirsin bize
taf-sarıkalemlik
iyiyim çok şükür uğraşıyoruz işte iş-güç..
ramazanı bekliyorum susuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum
taf-sarıkalemlik
iyiyim çok şükür uğraşıyoruz işte iş-güç..
ramazanı bekliyorum susuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum
uff aynen yaişten eve dönüş çok zor olacak. eşime beni alması için şirinlik yapıyorum ama bakalım..
allahtan biz bir arabayla gidiyoruz evden işeişten eve zamanlarımızı ayarlıyoruz yoksa otobüste perişan olunuyor sabahları ben 1 saat erken gelmiş oluyorum işe akşamları da o 1 saat oyalanıyor beni alacağı için
oh ne güzel yapıyorsunuz :)
biz 7ay öncesine kadar aynı yerde çalışıyorduk eşimle. ohh arabayla birlikte gidip geliyorduk. şimdi eşim bizim eve çok yakın çalışıyor ama sağolsun sabahları bırakıyor beni işe de akşamları kendim dönüyorum
akıllbıdık nasılsın güzelim hiç sesin çıkmıyo keyifler nasıl
eşin eve çok yakın çalışıyorsa sen alsana arabayı ondan o arabasız gitsin işe madem iş yeri eve yakın :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?