Eski dostlar hep beraber elele verelim

kızlar dün doktora gittim 14. günümdü 12mm yumurta vardı yavaş gelişiyo dedi doktor perşembe veya cuma yine gel dedi bu ayı da mı kaçırdık sizce

merhaba canım hoşgeldin
karadeniz turu güzel olmuştur tahmin edebiliyorum oh yeşil mavi bir arada
ayağım iyileşiyor heralde şişlik var ama daha kolay yürümeye başladım gibi sağol canım :26:
eğer adetin 30 günde bir oluyorsa 16. gündeki çalışma nokta atışı olmuştur. ama genelde 28 günde bir oluyorsa da inşallah bu ay 2 gün geç yumurtlamışsındır da çalışma günlerine denk gelmiştir

kızlar dün doktora gittim 14. günümdü 12mm yumurta vardı yavaş gelişiyo dedi doktor perşembe veya cuma yine gel dedi bu ayı da mı kaçırdık sizce

yumurtan çatlamadığına göre hiçbirşey kaçırmış değilsin olabilir yani illaki 14. gün yumurta olgunlaştırıp çatlatacaksın diye bir şart yok bu büyüklüğe bakılırsa yumurtan 20. günü bulacak gibi çatlaması:26: sen o yüzden 15-17-19-21. günler çalışma yap kaçırma ihtimalin azalır. hiç canını sıkma bazen yumurtlama geç olabiliyor doktorlar istiyor ki hep 14. gün yumurta çatlasın:97:

hoşbuldum canım
canım ya nasıl mutlu oldum şimdi ben üç aydır felan 30 veya 31 günde oluyorum
bebek düşünmeye başlayınca regl bi şaştı dengesini 26 veya 31 günler arasında oluyodu üç aydır çok şükür normala döndüm
inşallah nokta atışı olmuştur

:) teşekkürler canım ya moral oldun bana. bide birşey sorucam da hani ilişkiyi bir gün arayla demişsin ya her gün olsa daha mı iyi yoksa birgün olup birgün olmasa daha mı iyi oluyor

meraba canım
bu yumurlama işinden pek anlamıyorum ama yumurtan olduğuna göre bence kaçırmamışsınızdır
bu yumurta takibide bence stresli bi gelişme yok acaba yumurta çatladımı çatlamadımı ne kadar büyüdü offff offff bide bebek olmasıiçin stres yapmayın diyolar biz kadınların işi çok zor çok
inşallah bu ay hayırlısıyla güzel haberler verirsin bize

:) teşekkürler canım ya moral oldun bana. bide birşey sorucam da hani ilişkiyi bir gün arayla demişsin ya her gün olsa daha mı iyi yoksa birgün olup birgün olmasa daha mı iyi oluyor

bir gün arayla olması iyidir çünkü süre uzun tam olarak ne gün çatlayacağını bilmiyoruz doktorlar da zaten gün aşırı tarih verir genelde yumurta takibi yapınca:97: mesela doktor bugün baktı yumurtana yarın öbürgün çatlayacak gibi duruyor yumurtan dedi o zaman bugün-yarın ve öbür gün ard arda çalışabilirsin kaçırmamak için

sorma ya stres yapmamak mümkün mü doktor takibi çok geriyo beni. zaten ramazan ayı geldi bi ara vericez doktora bakalım.. inşaallah rabbim hepimize güzel haberler vermek nasip etsin

bıdıkcığım nehaber nasılsın? klomen başlayacaktın?:26: haberdar et kendinden

taf-sarıkalemlik
iyiyim çok şükür uğraşıyoruz işte iş-güç..

ramazanı bekliyorum susuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum

taf-sarıkalemlik
iyiyim çok şükür uğraşıyoruz işte iş-güç..

ramazanı bekliyorum susuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum

susuzluk olayı beni de düşündürüyor ama Allah verir kolaylığını heralde:97: iyi olduğuna sevindim tatilini yaptın döndün heralde biz bu yaz tatil yapamadık eşimin işleri çok yoğun mayıs ayında 1 haftasını kullanmıştık tatilin memleketime giderek diğer kalan 1 haftasını da artık ramazandan sonra mı kullanırız nasıl olur bilmiyorum Allah sağlık versin yeterki

uff aynen ya işten eve dönüş çok zor olacak. eşime beni alması için şirinlik yapıyorum ama bakalım..

allahtan biz bir arabayla gidiyoruz evden işeişten eve zamanlarımızı ayarlıyoruz yoksa otobüste perişan olunuyor sabahları ben 1 saat erken gelmiş oluyorum işe akşamları da o 1 saat oyalanıyor beni alacağı için

oh ne güzel yapıyorsunuz :)
biz 7ay öncesine kadar aynı yerde çalışıyorduk eşimle. ohh arabayla birlikte gidip geliyorduk. şimdi eşim bizim eve çok yakın çalışıyor ama sağolsun sabahları bırakıyor beni işe de akşamları kendim dönüyorum

eşin eve çok yakın çalışıyorsa sen alsana arabayı ondan o arabasız gitsin işe madem iş yeri eve yakın :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…