- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
canim hayirlisi olsun,sagligin yerindemi önemli olan o,saglikli olda bebek er yada gec olur,sen olacagina inan yeterki
selam kızlar nasılsınız
benım kayınvalıdenın tansıyon dusmedı bı turl ne yaptıysak olmadı ya
şimdi hastaneye getırdık tetkıkyaptırıyoruz yıne
dil altıyla bile yarım saat dusuyo sonra yıne cıkıyo
canim agrim sizim yok ilacim dun itibariyle bitti kanamam da bittii ay ins birsey kalmamistir yaaaaagurbet abla kanaman ne durumda ağrın sızın var mı:26:
merhabaaaa
fotodaki hanım NİL :)
ellerinizden öper
bıde fıkrınıze ıhtıyacım var
benım ütü durup duruken bozuldu yere mere de düşürmedım tefal program 400 idi rahmetlı
garantısı bıttı yenı utu almak ıstıyorum
aklımda rowenta var delonghı var sız hangısını onerırsınız şöyle ömürlük olsun zırt pırt utuyle ugrasmak ıstemem aldımmı bıkere alayım
selam kızlar nasılsınız
benım kayınvalıdenın tansıyon dusmedı bı turl ne yaptıysak olmadı ya
şimdi hastaneye getırdık tetkıkyaptırıyoruz yıne
dil altıyla bile yarım saat dusuyo sonra yıne cıkıyo
merhabaaaa
fotodaki hanım NİL :)
ellerinizden öper
oyyyy kurban olsunlar onu yaratana,benimde yarin 30 hafta kontrolüm var,doppel ultrosona giricez ,insallah her sey yolundadir,yarinki randevuya oglumuzuda getiriyoruz,ilk defa kardesiyle tanisacak,resimlerine bakiyor ama daha hic gelmemisti dr kontrolüne,simdiden cok benimsedi kardesini,arada aldiklarii görünce kiskanclik krizine girmiyo degil,ama normal,9 sene sonra oglumun kardesi olacak,allahim sag salim hayirlisiyla dogurmak nasip etsin bana ve tüm hamislere,rabbim olmayanlarada en kisa zamanda nasip etsin insallah
sorma canim ya,bazen inanamiyorum hala,rüyadamiyim diyorum kendime ,rabbime sükürler olsun,bugün kontrolümüz vardi her sey iyi cok sükür,sag salim dogsunlar insallahoy maşallah kuzuyaaa
potim şaka maka bitirdin be sende :)
sorma canim ya,bazen inanamiyorum hala,rüyadamiyim diyorum kendime ,rabbime sükürler olsun,bugün kontrolümüz vardi her sey iyi cok sükür,sag salim dogsunlar insallah
ohh ii ii maşallah
kaç gr olmuş
sezeryan mı normal mi
ne zaman doğum
anlat accık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?