- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
mediiii
kayın validen nasıl oldu?:26: bir de adet oldun mu ne durumdasın:44: ben de ateş ölçme topiğinden bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım çok sevindim kendi haberimi almış gibi mutlu oldum inşallah bir gün seninkini aldığımda da böyle sevineceğim
Canim sen yurtdisindamisin neredesin1700 gr olmus,42 cm,eger bir aksilik cikmazsa normal dogum olacak insallah,eylülün sonu dogum insallah,cicilerini aldim yikadim ütüledim kaldirdim,yatagimiz vardi zaten abimizden kalma,bir tek yatak takimi alicam,onuda gördüm begendim internetten siparis edicem,,dogsunda bi evimiz senlensin,oglan essek kadar oldu sevdirmiyo artik kendini,bebek kokusunu özledik,burda okullar yarin tatile giriyo,artik dinlenicez,sabahlari kalkip oglani okula getirmek zoruma gidiyodu,6 hafta erken kalka derdim yok artik,ramazan geldi catti,oruc tutamiycam ama mukabele yapicam nasipse,iste böyle canim ya,
Canim sen yanliz mi kullandin klomeni dr suz yani klomen kullaninca cat igneside oluyor beni bgilendirirsen sevinirim canim cunku bende dra gitmeden klomen kullanicamselam kızlarr ne bu suskunlukkbenm klomenim bitti pazartesiyi bekliyorum bakalım.. inş yumurtam olmuştur şöyle olgun olgun :)
Canim sen yanliz mi kullandin klomeni dr suz yani klomen kullaninca cat igneside oluyor beni bgilendirirsen sevinirim canim cunku bende dra gitmeden klomen kullanicam
oldu regl maalesef yaaa
Canim sen yurtdisindamisin neredesin Canim sen yanliz mi kullandin klomeni dr suz yani klomen kullaninca cat igneside oluyor beni bgilendirirsen sevinirim canim cunku bende dra gitmeden klomen kullanicam
Sagol guzelim benim ben zaten korkuyorum bu tur seylerden su an sadece folibol yani elevit kullaniyorum sadece folik asid yerineablacım, klomen kafamıza göre kullanabileceğimiz bir ilaç değil.. ona doktor yazdı klomeni.. bunun takibi var.. ayrıca yumurta çok olgunlaşıp ta çatlayamayabilir kiste dönüşür.. sakın ama sakın doktorsuz kullanma derim.. ayrıca sen hamile kalabildin.. ve ne yazık ki yeni kaybettin, bence ilaca hiç gerek yok... bak Canom bile 2 kez düşük yaptı ama 3. Allahın izniyle sapa sağlam geliyor şurda 2 aya kalmazsonracıma görümcemin de 2 kızı var, 3. istiyorlar, doktor takibine başladılar, yumurtlaması olmuyor diye klomen yazdı doktor, üstüne de çatlatma iğnesi, ki bu metod herzaman garantili değil.. pozitif sonuç alan da var alamayan da..sakın beni yanlış anlama güzel ablam.. öptüm seni
Canim bende isvicre bizim iki hafta ksldi okulin acilmasinaben almanyada yasiyorum ablacigim
mediiii
kayın validen nasıl oldu?:26: bir de adet oldun mu ne durumdasın:44: ben de ateş ölçme topiğinden bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım çok sevindim kendi haberimi almış gibi mutlu oldum inşallah bir gün seninkini aldığımda da böyle sevineceğim
kayınvalıde iyi ilaçlarla tabı bıraz da nazımız var.. :)
evet oldum tam gunum de çok şükür
iyi haberıme sevınecegınden hıc suphem yok canım bende senden mujde beklıyorum hayırlısı olsun ne dıyelım..
:82:
Canim sen yurtdisindamisin neredesin Canim sen yanliz mi kullandin klomeni dr suz yani klomen kullaninca cat igneside oluyor beni bgilendirirsen sevinirim canim cunku bende dra gitmeden klomen kullanicam
Yeni topik açılmış, hiç haberim yok wallahi
Bu sefer toplanabilecek miyiz bakalım...
cumartesi akşamı ayağımı fena burktum çıtırt diye ses bile çıktıhastene yakıntı hemen acilden röntgen çekildi kırık çatlak yokmuş ama ortopediste göster dedi doktor ayağım dün şişmeye başladı acıyor üstüne basamıyorum:84: 2 saat sonra randevum var ortopedi uzmanı baksın bir de içerden bağ lif filan kopmuş mu acaba:26: bugün yumurtlama sonrası 8. gündeyim 6 günüm kaldı tam da bu bekleme sürecinde başıma gelenlere bakın uff inşallah bundan dolayı kötü etkilenmemişimdir
geçmiş olsun canımmm nasıl becerdin anam sen bunu.. inşallah kötü bir durum yoktur, ama şişmeye başlamış.. inletir seni 1-2 hafta..
doktordan gelince durumu bize de söylersin.. öptüm cnm
cumartesi akşamı ayağımı fena burktum çıtırt diye ses bile çıktıhastene yakıntı hemen acilden röntgen çekildi kırık çatlak yokmuş ama ortopediste göster dedi doktor ayağım dün şişmeye başladı acıyor üstüne basamıyorum:84: 2 saat sonra randevum var ortopedi uzmanı baksın bir de içerden bağ lif filan kopmuş mu acaba:26: bugün yumurtlama sonrası 8. gündeyim 6 günüm kaldı tam da bu bekleme sürecinde başıma gelenlere bakın uff inşallah bundan dolayı kötü etkilenmemişimdir
doktordan geldim
doktor elle muayene etti bu esnada hiç canım acımadı kırık çıkık görünmüyor dedi boş yere bir kere daha rasyasyon almana gerek yok dedi. buz koy ağrın olursa da vereceğim kremi sür dedi 1-2 haftaya iyileşirsin dedi. rahatladım
trilaylom pek toplanılmıyor ya ben her gün bakıyorum ama pek kimse yok. yine de herkes girdiği zaman birşeyler yazıyor.
sen nasılsın nasıl geçiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?