Eski dostlar hep beraber elele verelim

oldu regl maalesef yaaa

Canim sen yurtdisindamisin neredesin
selam kızlarr ne bu suskunlukkbenm klomenim bitti pazartesiyi bekliyorum bakalım.. inş yumurtam olmuştur şöyle olgun olgun :)
Canim sen yanliz mi kullandin klomeni dr suz yani klomen kullaninca cat igneside oluyor beni bgilendirirsen sevinirim canim cunku bende dra gitmeden klomen kullanicam

Canim sen yanliz mi kullandin klomeni dr suz yani klomen kullaninca cat igneside oluyor beni bgilendirirsen sevinirim canim cunku bende dra gitmeden klomen kullanicam

ablacım, klomen kafamıza göre kullanabileceğimiz bir ilaç değil.. ona doktor yazdı klomeni.. bunun takibi var.. ayrıca yumurta çok olgunlaşıp ta çatlayamayabilir kiste dönüşür.. sakın ama sakın doktorsuz kullanma derim..
ayrıca sen hamile kalabildin.. ve ne yazık ki yeni kaybettin, bence ilaca hiç gerek yok...
bak Canom bile 2 kez düşük yaptı ama 3. Allahın izniyle sapa sağlam geliyor şurda 2 aya kalmaz
sonracıma görümcemin de 2 kızı var, 3. istiyorlar, doktor takibine başladılar, yumurtlaması olmuyor diye klomen yazdı doktor, üstüne de çatlatma iğnesi, ki bu metod herzaman garantili değil.. pozitif sonuç alan da var alamayan da..
sakın beni yanlış anlama güzel ablam.. öptüm seni

Sagol guzelim benim ben zaten korkuyorum bu tur seylerden su an sadece folibol yani elevit kullaniyorum sadece folik asid yerine
ben almanyada yasiyorum ablacigim
Canim bende isvicre bizim iki hafta ksldi okulin acilmasina

kayınvalıde iyi ilaçlarla tabı bıraz da nazımız var.. :)
evet oldum tam gunum de çok şükür
iyi haberıme sevınecegınden hıc suphem yok canım bende senden mujde beklıyorum hayırlısı olsun ne dıyelım..

:82:

kaynanacığının iyileşmesine sevindim canım.. ilaçlar kontrol altına tutar artık tansiyonu..

ekim topiğine yazmışın anam da, ne edek.. gündüz buraya kaç kez girdiysem kimse yok.. yazan çıkıyor.. diğer tarafta paylaşımlar belli zati... can sıkıntısı gün boyu

selamlar eski dostlar. nasılsınız sizleri tekrardan görmek ne güzel ya öpüyorum hepinizi

Canim sen yurtdisindamisin neredesin Canim sen yanliz mi kullandin klomeni dr suz yani klomen kullaninca cat igneside oluyor beni bgilendirirsen sevinirim canim cunku bende dra gitmeden klomen kullanicam

canım bana doktor yazı klomen. benim yumurta tembelliğim var bir kere daha kullanmıştm klomen çok fazla gelişmemişti yumurta bakalım bu sefer oldu mu bugün gidicem doktora. inşaallah olmuştur

çatlama iğnesi olmadım bu sefer duruma göre bakıcaz demişti doktor.

yumurtlama problemin yoksa hiç kullanma derim.

cumartesi akşamı ayağımı fena burktum çıtırt diye ses bile çıktı hastene yakıntı hemen acilden röntgen çekildi kırık çatlak yokmuş ama ortopediste göster dedi doktor ayağım dün şişmeye başladı acıyor üstüne basamıyorum:84: 2 saat sonra randevum var ortopedi uzmanı baksın bir de içerden bağ lif filan kopmuş mu acaba:26: bugün yumurtlama sonrası 8. gündeyim 6 günüm kaldı tam da bu bekleme sürecinde başıma gelenlere bakın uff inşallah bundan dolayı kötü etkilenmemişimdir

geçmiş olsun canımmm nasıl becerdin anam sen bunu.. inşallah kötü bir durum yoktur, ama şişmeye başlamış.. inletir seni 1-2 hafta..
doktordan gelince durumu bize de söylersin.. öptüm cnm

geçmiş olsun canımmm nasıl becerdin anam sen bunu.. inşallah kötü bir durum yoktur, ama şişmeye başlamış.. inletir seni 1-2 hafta..
doktordan gelince durumu bize de söylersin.. öptüm cnm

karanlıktı alçak bir kaldırım varmış ben de telefonla uğraşarak yürüyordum iniş şeklinde tam boşlukla kaldırım arasına bastım basmamla bileğim ters döndü çatırt ve dizlerimin üstüne düştüm bir süre kalkamadım eşim içerdeydi çıkmasını bekledim çıkmayınca korkarak kalktım ayağa basmayı denedim basabildim sevindim kırılmış olsa basamazdım diye düşündüm sonra arabaya gittim oturdum eşim geldi korkarak dedimona kızacak bana diye ben ayağımı burktum hadi hastaneye gidelim dedim yakındı hastane gittik röntgen çekildi. yumurtlamadan sonra 6. günde olduğum için endişe ettim pek istemesem de röntgen çekilmeyi, ama bileğimin kırılmış olma ihtimalini de düşünerek kabul ettim öyle işte doktordan gelince gelişmelerden haberdar ederim sizi :97:

doktordan geldim
doktor elle muayene etti bu esnada hiç canım acımadı kırık çıkık görünmüyor dedi boş yere bir kere daha rasyasyon almana gerek yok dedi. buz koy ağrın olursa da vereceğim kremi sür dedi 1-2 haftaya iyileşirsin dedi. rahatladım

geçmiş olsun canımmmmm kırık falan yoksa hemen geçer

canım çok geçmiş olsun,allahtan önemli bişey olmamış,canın çok yanmıştır ama,hay allah kendine dikkat et canım..

trilaylom pek toplanılmıyor ya ben her gün bakıyorum ama pek kimse yok. yine de herkes girdiği zaman birşeyler yazıyor.
sen nasılsın nasıl geçiyorr

Evet öyle görünüyo...Belki de bazı arkadaşların haberi yok ondandır...
Ben iiyim çok şükür. İşte rutin yaşanan şeyleri geçiriyorum gün geçtikçe..4ayı bitirdik, bi sıkıntımız yok büyüyoruz maşallah:)
Dualarım sizlerle.Allah hepinize yaşatsın inş.

merhaba kızlar
eşimin yanına gittim ailecek çok güzel bi tatil yaptık oradan karadenize geçtim dağ bayır deniz heryeri gezdim iyi geldi aylardır yalnızlığımın acısını çıkardım sanki
bi sorum var arkadaşlar bu ay bizim çalışmalar benim 16 ncı günümde oldu hamile olma ihtimalim olurmu tabi allah izin verirse olurda acaba şansım varmı merak ettim günümede az kaldı merakla bekliyorum
taf çım geçmiş olsun allah daha büyük kazalardan korusun
sizler nasılsınız bakalım kızlar ben biraz geçmişi okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…