Eski dostlar hep beraber elele verelim

arkadaslarım hepınıze cok tsk guzel dılek ıcten dualarınız için. Hepinizi seviyorum cok. içimde farklı bı hıs var bu ay benım RAbbımmm neolur ıkram etsın mutlu haberı vereyım sıze

arkadaslarım hepınıze cok tsk guzel dılek ıcten dualarınız için. Hepinizi seviyorum cok. içimde farklı bı hıs var bu ay benım RAbbımmm neolur ıkram etsın mutlu haberı vereyım sıze

ay medicim ne güzel şeyler söylüyorsun hadi inşallah güzel haberler ver bize,ne zamandı adet günün kaç günde bir oluyorsun bir belirti var mı

ay medicim ne güzel şeyler söylüyorsun hadi inşallah güzel haberler ver bize,ne zamandı adet günün kaç günde bir oluyorsun bir belirti var mı

canım bu sefer totem yapacam ama sunu soylıyeyım belırtı fılan yok 29 gunde bır oluyorum yarın 29. gunum çok uykum gelıyo onu da ramazan yorgunluguna verıyorum sabh da erken kakıyorum ya belırtıden saymıyorum

Son düzenleme:

canım hadi bakalım inşallah,cumartesi sabah idrarınla testi yap ve mutlaka yaz buraya,ateşin yüksek mi nasıl vaziyet ateşten anlamıştım ben ilk hamileliğimde

canım hadi bakalım inşallah,cumartesi sabah idrarınla testi yap ve mutlaka yaz buraya,ateşin yüksek mi nasıl vaziyet ateşten anlamıştım ben ilk hamileliğimde

ateşi düzenli ölçemedim güzelim ya .. sadece geçen hafta ölçtüm ama normalden yuksektı olçtüklerim cunku ben genelde sogugumdur. 35.9 fılan bılemedın 36

olçtüklerim 36.6 -7 -8 fılandı sonra 36.6 oldu dedım etkılemıyeyım kendımı bıraktım

Son düzenleme:

inşallah canım bebişin gelmiştir bu ay,ama mutlaka haberdar et bizi tamam mı şekerim

merhaba kızlar sizleri haberdar etmek için geldim bugün doktorumuza gittik 7+3 olmuş bebişim bebişimi gördüm kalbini duydum pıt pıt çok güzeldi allah herkese yaşatsın inşallah....

sebbosh ne güzel bir haber..Siz anlattıkça bende heyecanlanıyorum..Rabbim bize de duyursun o sesi inş...

MEdicimm,valla çok kaptırma sen yine de kendini..rahat bırak düşüncelerini..Bende umutluyum senden açıkçası ne zaman bilemem ama bundan sonraki ilk güzel hbr senden olacak gibi geliyo...Dualarım senınle cnm...

canım haklısın kaptırdım kendımı ama bosver uzulmeye de alıştık piştik üzülürsek de ıkı gun sonra gecer napalım

pruç& yaşadığın stres de gecikmeyi tetiklemiş olabilir kuzucanım
AMA MÜBAREK GÜN !!!
İNŞALAH O BEBEKTİR YAAAAAAAAAAAAAAAAA

pruç& yaşadığın stres de gecikmeyi tetiklemiş olabilir kuzucanım
AMA MÜBAREK GÜN !!!
İNŞALAH O BEBEKTİR YAAAAAAAAAAAAAAAAA

canım bende orucu arastırıorume eken olabılırmı dıye soonucta vucudun duzenı degısıyo

geçen sene ramazanda oruc tutmamıstım.. iyi hatırlıyorum
çalışmaları acırmayalım fln dıye ovulasyon tesı fılan da yapıyodm ya ...
Allah belkı bu ramazana nasıp etmıstır insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…