- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.041
Kızlar kan değerim 607 çıktı.Değerim nasıl sizce.Ben hiç anlamıyom ve soramadımda.polikinlikte yaptırdım sonucu aldım ve hemen ordan kaçtım.cumartesiye doktora randevu alacam.Erkenmi sizce doktora gitmek için ne zaman gideyim.Rabbim medime,gıdapınarıma,ikinci kez erceme ve ismi aklıma gelmeyen tüm topikte bekliyen arkadaşlara ve tüm isteyenlere tattırsın inşallah bu duyguyu .Dua,dua,dua .....Çok şükür..
kızlar selam ne zamandır yazmıyordum,bugün benim reglimin 30.günü,ateş takibi yapıyordum bu aygeç yumurtlama oldu beklenmeyen gün bugündü,sabah test yaptım çoook silik bir çizgi çıktı,ama malesef şu an pembe lekelenme başladı,yani sevincim kursağımda kaldı,sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum ya da gebelik testi hatalı,çok canım sıkkın,ama elimden bişey gelmiyor malesef hakkımda hayırlısı..eğer devam etmezse yarın sabah testi tekrarlarım ama her ay böyle pembe başlıyor günün devamında artıyor heralde yine öyle olacak
canım benim.. hayırlısı neyse o olsun.. inşallah lekelenmen devam etmez.. sabah tekrar bir test yaparsın.. bu sefer yüzün güler inşallah canım
öyle canım tabi hakkımızda hayırlısı ama sinirim çok bozuldu koprina ya,hiç devam etmeyeceğe benzemiyor,devamı gelecek gibi
ay potiiresmen dogum arefesindesin masallah bugun yarin gelir bebegin allah hayirli kolay bir dogum nasip etsin insallah bizlere de o gunlere erisebilmemizi hayirlisiyla nasip etsin
canım benim.. hayırlısı neyse o olsun.. inşallah lekelenmen devam etmez.. sabah tekrar bir test yaparsın.. bu sefer yüzün güler inşallah canım
dosthane canim tebrik ederim bu cok guzel bir haber degerin cok guzel masallah masallaheger karindan usg ile bakilmasini istiyorsan pazartesi-saliya randevu al o zaman bebisin kesesini rahatlikla gorebilirsin ama yok sabredemiyorum alttan baksin doktor diyorsan cumartesi gittiginde kese gorulur allah hayirlisiyla kucagina alabilmeyi nasip etsin insallah
maşallah canım değerin güzel, doktor sitelerinde 1500 üzeri olunca görünür diye yazıyor ama bu artık döllenmeye, karındaki doku yapısına.. ve cihaza bağlı birşey.. önümüzdeki hafta git bence..
Rabbim tamamına erdirsin :)
canım tebrik ederim,hamileymişsin,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,bence değerin gayet iyi,ben daha önceki hamileliğimde reglimi 2 gün geçe 451di,senin kaç gün gecikti bilmiyorum ama bana gayet iyi gibi geldi,doktor için de şu an gitsen daha küçüktür bence cumartesi git keseyi görebilirsin diye düşünüyorum,kendine dikkat et..
Canıııııııııııııııııımdos tum dosthanem allah tamamına erdırrsın cnm cok sevındım optum cok :)
dosthane canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucagına alırsın meleginiiiii
Kızlar kan değerim 607 çıktı.Değerim nasıl sizce.Ben hiç anlamıyom ve soramadımda.polikinlikte yaptırdım sonucu aldım ve hemen ordan kaçtım.cumartesiye doktora randevu alacam.Erkenmi sizce doktora gitmek için ne zaman gideyim.Rabbim medime,gıdapınarıma,ikinci kez erceme ve ismi aklıma gelmeyen tüm topikte bekliyen arkadaşlara ve tüm isteyenlere tattırsın inşallah bu duyguyu .Dua,dua,dua .....Çok şükür..
bu duyguyu biliyorum irm83....iki ay önne hiç geçmeyen adetim 3 gün geçikti 31.günde ben test yaptım sabah 2.çizgi hafif çıktı ...o gün pazardı..o gün aksama kadar sevinçle geçirdim...sonra gece 12 gibi lavaboya geçtiğimde hafif pembe bir kanama oldugunu gördüm....sabaha kadar üzüntüden uyuyamadım devamı gelecekmi diye....tabiki adet olmaya başladım....ertesi gün kn testi yaptırdım hcg 5 in altında düşük bir değer çıkmıştı....sanırım bende kimyasal gebeik geçirdim o ay...ilk önce bir kaç gün üzüldüm sonra toparladım kendimi sonuçta tüm bunları bize veren ALLAH..biz ne kadar uğrassakta elimzden duadan baska bişey gelmez ki.....inş senin kanamanın devamı gelmez bize mutlu haberleri verirsin...
malesef ensernazcım adetimin devamı gelmeye başladı hem de koyu kırmızı ve pıhtılı,heralde ben de aynı şeyi yaşadım senle,sadece kan testi yaptırmadım..ama yaptığım idrar testi,daha önceki gebeliğimi öğrendiğim testti yani başta hatalı heralde falan dedim ama sonra bikaç yerde okudum genelde testler hatalı pozitif sonuç vermiyor hatalı negatif olabilir yani gebeliğin başında gözükmeyebilir ama çoook silikte olsa bir çizgi varsa o bişeyler var demek bence,ama hakkımızda hayırlısı canım,belki de böyle olması daha hayırlıydı bizim için,ben daha önce de hamile kaldım ve bebeğimi kaybettim,çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor elbet bir gün olacak,inşallah Allah bize de tez zamanda nasip eder
Canlarım sanırım hamileyimmmm.Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Adetim 5 gün geçti.dün akşamda yazmıştım sizlere.bu akşam test yaptım ve çift çizgi.Yarın sabah kan vericem.Bakalım haberdar ederim sizleri.Rabbim isteyen her kuluna tattırsın bu duyguyu.Hala inanamıyorum ya.....ŞÜKÜRLER OLSUNNN
günaydinnnnnn,uyuyamiyorum,doguramiyorum sinir lerim bozukkkkk:84::84:
Canım tam 1.5 yıl sonra kavuştum .Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirirse tabi...Darısı başınıza yakın zamanda inşallahhhhdosthane kaç aylık bi beklemeden sonra kavuştun meleğine....ilk bebeğin mi olacak canım..
Dostane canım çok sevindim çok güzel haberallah tamamına erdirsin darısı bekleyen bütün arkadaşlarıma olsun
Sağol canım benim.Amin canım inşallah Allah iseyen her kuluna versin..
canım çoooookk sevindim maşallah yaa rabbim kucağınada nasip etsin inşallah
dualarınada aminn diyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canıııım benim aşılamamda merak etmiştin beni çok.o zaman olmadı işte ama bu ay süpriz yaptı.Kafam bu ay çok rahattı.Gerçekten doğruymuş herhalde çok yoğunlaşmamak.Bendede bölee olduuu.Önümüzdeki ay tüp bebeğe yönelmiştim,araştırıyodum yavaş yavaşş.Meğersem hamileymişim.Nasip Kısmet.Rabbime binlerce şükürler olsun.Rabbim ikinci kez sanada yaşatsın canım bu duyguyu inşallahhhhh en hayırlı vakitte olsun...
Günaydııııınnn...
zombi koprina geldiiii
akşam acile gittim dayanamadım.. gündüz sağlık ocağına gidecektim ama saati tutturamadım.. öğleden sonra aile hekimim yok diye aklıma geldi... eşimi bekledim bende hastane için
ilaç yazdı yazmasına da .. yine de bi kbb uzmanına görün dedi, sabaha randevu aldım bende..
KBB doktorundan geldim demincecik.. kulağıma adamın girmediği kaldı anam... kazasız belasız atlattık doktor olayını..
antibiyotik ve parol yazdılar.. gebeliğe de sıkıntı yokmuş... kağıdında da yazıyor ilk 3 ay doktorunuz tarafından gerekli görülmediği sürece kullanmayınız diye.. 3 defa sordum adama bebeğin üzerinde etkisi olup olmadığını.. rahatlattı tabi ki de..
şimdik kayfaltımı yapıp ilaçlanıp, uyku moduna geçeyim.. ağrıdan anca sabah 4 gibi uyuyabildim..
ay nekadar çok şikayet ettim :) ne edim ama.. bir siz varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?