Eski dostlar hep beraber elele verelim

canım tebrik ederim,hamileymişsin,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,bence değerin gayet iyi,ben daha önceki hamileliğimde reglimi 2 gün geçe 451di,senin kaç gün gecikti bilmiyorum ama bana gayet iyi gibi geldi,doktor için de şu an gitsen daha küçüktür bence cumartesi git keseyi görebilirsin diye düşünüyorum,kendine dikkat et..

kızlar selam ne zamandır yazmıyordum,bugün benim reglimin 30.günü,ateş takibi yapıyordum bu aygeç yumurtlama oldu beklenmeyen gün bugündü,sabah test yaptım çoook silik bir çizgi çıktı,ama malesef şu an pembe lekelenme başladı,yani sevincim kursağımda kaldı,sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum ya da gebelik testi hatalı,çok canım sıkkın,ama elimden bişey gelmiyor malesef hakkımda hayırlısı..eğer devam etmezse yarın sabah testi tekrarlarım ama her ay böyle pembe başlıyor günün devamında artıyor heralde yine öyle olacak

canım benim.. hayırlısı neyse o olsun.. inşallah lekelenmen devam etmez.. sabah tekrar bir test yaparsın.. bu sefer yüzün güler inşallah canım

öyle canım tabi hakkımızda hayırlısı ama sinirim çok bozuldu koprina ya,hiç devam etmeyeceğe benzemiyor,devamı gelecek gibi

karın ağrın falan varsa normaldir biliyorsun... yarın ola hayrola.. dualarım seninle bitanem.. içini ferah tut.. yataktan çıkma diyorum.. dinlen..

Günaydınnnn... güzel bir gün diliyorum.. ağrısız sızısız... kulakta sivilcesizzzz... :84::84::84:
9,30da sağlık ocağına gidicem.. çok berbat haldeyim.. uyuyamadım bileeee.. pööfff.. ayol millet kasık ağrısı der.. bulantı der.. bende tık yok derim..
çok şükür artık canımı yakan beni bezdiren kulağımda bir sivilcem var... ağrıkesici almadan da ağrısı geçmiyor nasıl bişiyse...

Gurbet abla seni dinledim papatya olayına giriştim ama kaş çizim derken göz çıkardım resmen.. oturdum ağladım ondan sonra.. çünkü papatyadan sonra resmen kulağım zonklamaya başladı..

1 saat kestirmeye çalışayım ağrıkesicinin etkisi geçmeden.. yoksa zombi gibi dolaşırım artık:95::95::95:

canım benim.. hayırlısı neyse o olsun.. inşallah lekelenmen devam etmez.. sabah tekrar bir test yaparsın.. bu sefer yüzün güler inşallah canım

bu duyguyu biliyorum irm83....iki ay önne hiç geçmeyen adetim 3 gün geçikti 31.günde ben test yaptım sabah 2.çizgi hafif çıktı ...o gün pazardı..o gün aksama kadar sevinçle geçirdim...sonra gece 12 gibi lavaboya geçtiğimde hafif pembe bir kanama oldugunu gördüm....sabaha kadar üzüntüden uyuyamadım devamı gelecekmi diye....tabiki adet olmaya başladım....ertesi gün kn testi yaptırdım hcg 5 in altında düşük bir değer çıkmıştı....sanırım bende kimyasal gebeik geçirdim o ay...ilk önce bir kaç gün üzüldüm sonra toparladım kendimi sonuçta tüm bunları bize veren ALLAH..biz ne kadar uğrassakta elimzden duadan baska bişey gelmez ki.....inş senin kanamanın devamı gelmez bize mutlu haberleri verirsin...

Teşekkür ederim canım benim.İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Allahın izniyle...

Sağol Koprim.Bakalım pzaratesiye randevu aldım.o zaman Gideceğim...

Sağol canım benim.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sanada nasip eylesin.Gerçekten herşeyin zamanı varmış nasip oldumu oluyo işte...

dos tum dosthanem allah tamamına erdırrsın cnm cok sevındım optum cok :)
Canıııııııııııııııııım dilerim Allahtan tez zamanda sende burdan hayırlı haberler ver bize.Vereceksinde ben yürekten inanıyorum buna..Medicimmm uzun zamandır topikte takılan eskilerdeniz seninle şeytanın bacağı kırıldı inşallahhhhhh.Hadi bakalım hayırlı güzel haberlerin devamı gelsin inşallahhhhhhh

H
dosthane canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucagına alırsın meleginiiiii

Sağolllllll Cano.İnşallah canım.Rabbim hepimize kolaylık versin.....

dosthane kaç aylık bi beklemeden sonra kavuştun meleğine....ilk bebeğin mi olacak canım..

malesef ensernazcım adetimin devamı gelmeye başladı hem de koyu kırmızı ve pıhtılı,heralde ben de aynı şeyi yaşadım senle,sadece kan testi yaptırmadım..ama yaptığım idrar testi,daha önceki gebeliğimi öğrendiğim testti yani başta hatalı heralde falan dedim ama sonra bikaç yerde okudum genelde testler hatalı pozitif sonuç vermiyor hatalı negatif olabilir yani gebeliğin başında gözükmeyebilir ama çoook silikte olsa bir çizgi varsa o bişeyler var demek bence,ama hakkımızda hayırlısı canım,belki de böyle olması daha hayırlıydı bizim için,ben daha önce de hamile kaldım ve bebeğimi kaybettim,çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor elbet bir gün olacak,inşallah Allah bize de tez zamanda nasip eder

boşver canım hiç üzülme bugün istirahat et ya da seni ne mutlu ediyorsa onu yap moralini düzeltmeye çalış....hayat o kadar kısaki hiç bir şey için üzülmeye değmiyor...

Dostane canım çok sevindim çok güzel haber allah tamamına erdirsin darısı bekleyen bütün arkadaşlarıma olsun

günaydinnnnnn,uyuyamiyorum,doguramiyorum sinir lerim bozukkkkk:84::84:

potim bilirim bu zamanları ben kızımda 40. haftaya kadar beklemiştim doğurucam diye bir türlü dönmemişti
allah sabır versin bir avazda kurtarsın canım çok zor beklemek

canım çoooookk sevindim maşallah yaa rabbim kucağınada nasip etsin inşallah
dualarınada aminn diyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

dosthane kaç aylık bi beklemeden sonra kavuştun meleğine....ilk bebeğin mi olacak canım..
Canım tam 1.5 yıl sonra kavuştum .Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirirse tabi...Darısı başınıza yakın zamanda inşallahhhh

Günaydııııınnn...
zombi koprina geldiiii
akşam acile gittim dayanamadım.. gündüz sağlık ocağına gidecektim ama saati tutturamadım.. öğleden sonra aile hekimim yok diye aklıma geldi... eşimi bekledim bende hastane için
ilaç yazdı yazmasına da .. yine de bi kbb uzmanına görün dedi, sabaha randevu aldım bende..
KBB doktorundan geldim demincecik.. kulağıma adamın girmediği kaldı anam... kazasız belasız atlattık doktor olayını..
antibiyotik ve parol yazdılar.. gebeliğe de sıkıntı yokmuş... kağıdında da yazıyor ilk 3 ay doktorunuz tarafından gerekli görülmediği sürece kullanmayınız diye.. 3 defa sordum adama bebeğin üzerinde etkisi olup olmadığını.. rahatlattı tabi ki de..
şimdik kayfaltımı yapıp ilaçlanıp, uyku moduna geçeyim.. ağrıdan anca sabah 4 gibi uyuyabildim..
ay nekadar çok şikayet ettim :) ne edim ama.. bir siz varsınız

geçmiş olsun canım
doktora da sormuşsun zaten ilaçlarını içte geçer inşallah
bu arada benim de kbb gitmem lazım az duyuyorum arada sırada galiba genetik bizimki annemde az duyuyo benim
bazen sağır duymaz uydurur oluyo bizde ceren çok gülüyo bana bide yeni nesil bi acaip konuşuyo anacım lafların yarısı ağızlarından çıkmıyo sonra duymuyo oluyoz

eşim geldi eve 3 gün kaldı şimdi gitti kendimi topiğe attım
zamansız geliyo ama olsun zaten artık yumurta falan takip te etmiyorum kasmıyorum hiç kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…