Eski dostlar hep beraber elele verelim

sağol tatlım :)
ay ben kulak için falan doktora gidiyordum da memleketteyken.. öyle kulağın içine bakmazlardı damla yazıp gönderirdiler.. işe de yarıyordu..
bugün kbb uzmanının odasına girdim.. allah dedim yanlış odaya girdim herhalde.. diş doktoru sandım ayrı bir koltuk vardı.. etrafında bir sürü zımbırtı..
bir de o kocaman ışıktan falan.. adam dedi vakumla temizlicez tamam dedim.. soktu demir huni gibi bişi kulağıma.. sonra da ince uçlu bişi.. onu görünce gözlerim açıldı acımıcak dimi deedim yok dedi.. neyse benim kulak kepçem zaten ağrıyordu.. yaptığı şeyden ağrı hissetmedim de.. o huni rahatsız etti.. sonra dedi çıkmıcak gibi (ayol utandım da kötü bişiymiş gibi)
ben kulaklarımı her banyo sonrasını bırak nerdeyse hergün temizlerim..
gebelikten dolayı sürekli soluma yatıyorum dedim onunla alakalı olabilirmi dedim. ivit dedi.. yeterince hava alamamasından da kaynaklanabilir dedi.. bir de açık ağızla uyuyorum onun da etkisi olabiliyormuş...
ay neka çok konuştum yineeee

bu ara cereni öperim :) şimdiki gençler farklılar ya.. kuzenlerim falan var onun yaşlarında.. face te takip ediyorum .. resim yorumları bir acaio.. hele yazışırken kelimeleri yarım yamalak yazıyorlar.. sesli harf kullanmıyorlar nerdeyse normalde nasıl konuşurlar bilmem.. ama gerçekten onları anlamak zor anacım.. sonra sağır duymaz uydurur olur dimi

gayet guzel dgerin var sence kc haftaliksin canim 6. haftadan itibaren gozukuyor kesesi olursa kalbi de cnm tekrar gozumuz aydin olsun guzelim

gurbet abla herbalist gibi kadinsin masallahhhh
cnm burda yabancilar uygular ve faydalidir gecmesse dra giderler

canim yagini icme sen balli cörek otu ye guzelim benimmmmm yagi zararliii

ah cnm yaaa Allhim melegini tez vakitte yollasin insAllahhh
ya nasil yaptin acaba en ogluma falan ederim giiiiii nasil ettin bakim sennnnn

iyi sevindim iyi olduguna neymis sivilce degildi sanririm

bugün benim kızçenin doğumgünü 16 yaşına giriyo allaha şükür sanki dün gibi kucağıma aldığım ilk gün
zaman nasıl da geçiyo farkında olmadan
rabbim buradaki tüm arkadaşlarımada nasip etsin anneliği ve çocuğunun büyüdüğünü görebilmeyi acılarını göstermesin kimseye
babamızda geldi akşama hep beraber güzel bişeyler planladık

Ne mutLu sana ..
ALLah yavruna ve saNa hayırLı bi ömür nasip etSin..
Acaßa benim bebeğim oLcakta 16. yaŞını kutLayabiLecekmiyim :97:

slm kızlarr 5 ekim saat 8 de spinal sezeryan ile oglum dünyaya gelecek çok heyecanlıyım ve azcıkta korkuyorum:18::18::18: :83::83::83:

slm kızlarr 5 ekim saat 8 de spinal sezeryan ile oglum dünyaya gelecek çok heyecanlıyım ve azcıkta korkuyorum:18::18::18: :83::83::83:

nie korkuosun deli kız
giren çıkar boşverrr :)

bende hadi artık diorum nil e çok sıkıştırıyor çıksın bi an önceee

sendemi benden önce doguruyon:84::84::84::84::84::84::84::84:benim kiz dislenipde dogacak heralde

potiiiii
sen hala doormadın mı bacım ya amannnnn
ben bile daraldım seni hayal edemiorum
kaç kg olmuş kızçe ? nie bu kadar inatçı çıkmıo dr bişi demio mu

potiiiii
sen hala doormadın mı bacım ya amannnnn
ben bile daraldım seni hayal edemiorum
kaç kg olmuş kızçe ? nie bu kadar inatçı çıkmıo dr bişi demio mu

yok bacim duguramadim daha,cuma günü günüm bitti,her gün hastaneye gidiyorum ctg ye,beklemek cok zormus,burda kolay kolay sezeryan yapmiyolar ,bi on gün bekletiyolar,on günün sonunda gelmezse,suni sanci verip öyle dogurtuyolar,bilmiyom gariiii nolcek,3500 gr falan dedi dün dr,du edin bana ne olurrr

canom hiç korkma emin ol ömrün boyunca yasayabileceğin en özel gün..her an bir tebessüm ile hatırlayacagın bir gün....Oğlusunu kucagına alınca tüm korkuların biter....bizlerede bol bol dua et Allah bizede yastsın bu duyguyu........

sağol canım inanki oglumun her tekmesinde allahım bu sevinci bu duyguyu herkese yaşat diye dua ediyorum allahım sizlerede eeennnnnn kısa zamanda nasip etsinnnn
sendemi benden önce doguruyon:84::84::84::84::84::84::84::84:benim kiz dislenipde dogacak heralde

eneeee senden öncemi doguruyom benn ama senin normal heralde kuzum hayırlısıyla kucagına al kızçeniii

canom ayyy cok heyecanli yarin degil oburgun bu saatlerde hayirlisiyla oglun kucaginda olacak emziriyor olacaksin allah hayirlisiyla saglikla yavrunu dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah

canom ayyy cok heyecanli yarin degil oburgun bu saatlerde hayirlisiyla oglun kucaginda olacak emziriyor olacaksin allah hayirlisiyla saglikla yavrunu dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah

sağol canımmmm maşallah sende 13. haftaya girmişsinnn cinsiyet belli olmuşmuydu kısssss

poti canim daha dogurmamissin ohh kizinin keyfi yerinde galiba saglikli olsunda zamani ne zamansa o zaman hayirlisiyla gelsin insallah suni sanciya gerek kalmaz hayirlisiyla bir avazda dunyaya getirirsin yavrunu

poti canim daha dogurmamissin ohh kizinin keyfi yerinde galiba saglikli olsunda zamani ne zamansa o zaman hayirlisiyla gelsin insallah suni sanciya gerek kalmaz hayirlisiyla bir avazda dunyaya getirirsin yavrunu

saðol canýmmmm maþallah sende 13. haftaya girmiþsinnn cinsiyet belli olmuþmuydu kýsssss
canom evet ya nihayet 13. haftaya ulasabildim hayirlisiyla gecen hafta 2li testimiz yapildi doktor masallah hersey yolunda dedi sonuc henuz cikmadi hayirlisi olsun insallah hayirli saglikli bir gebelik sonucunda ben de sizin gibi bebegimi kucagima alacagim o heyecanli gunlere erisebilirim cok heyecanli yaa cinsiyet henuz belli degil 2 kasimda bir sonraki randevum belki o zaman belli olur doktorum 4lu test yapacagiz dedi aaglikli oldugunu bileyim de cinsiyetini soylemese de olur doktor inan

Son düzenleme:

haklısın canım sağlıklı olsun gerisi teferruat maşallah bebişine hayırlısıyla kucagına alacaksın inş.

canım hayırlısıyla gelsin bebişin hiç korkma ben kızımı epidural sezeryanla getirdim dünyaya
korkacağın bir şey yook. ayy teyze olmaya da başladık maşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…