- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.501
Mistrallcigim bebisiniin cinsiyetini ogrenmissin gozun aydin prensesin olacakmis
Benim de allah nasip ederse oglum olacak bayramdan once ogrendik. 4lu testimiz de cok sukur temiz cikti 2 hafta sonra ayrintili usg bakilacakmis bu arada arefe gununden beri galiba oglum pit pit seklinde tekme atmaya basladi cok net degil ama heralde hissettigim okizlar allah en hayirli zamanda sizlere de yasatsin insallah bu guzel duygulari amiiin
Bu arada haberiniz var mi bilmiyorum ben de tesadufen ogrendim akillibidik 7 haftalik hamle hem de ikiz
bu arada işyerınde de iş yukum cok arttı
Allah sonumu hayır etsın kızlar .......... anlayacagınız tam tatıllık oldum..
Selam canlarım,,
Özledim sizi yazayım 2 kelime dedim.
Ben de bi değişiklik yok beklemedeyim ama bu ay ilk defa adet günümü bile işaretlemedim,hiç hesap kitap yapmadım,takvime bi baksam yine kurcalıcam biliyorum.Bilerek bakmıyorum.Adetin kaçıncı günündeyim onu bile bilmiyorum.
Bu sefer böyle takılıcam.eşim yılbaşı tüp merkezine gidelim diyor ama ben soğudum yine bu işten..Sanırım güzel bi yaz tatilinden sonra kalkışırım bu işe..
Hepinizi öpüyorum şekerler,kopri,erce,misti,medi,crafty,dost,gurbet ve aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar...
Mistrallcigim bebisiniin cinsiyetini ogrenmissin gozun aydin prensesin olacakmis
Benim de allah nasip ederse oglum olacak bayramdan once ogrendik. 4lu testimiz de cok sukur temiz cikti 2 hafta sonra ayrintili usg bakilacakmis bu arada arefe gununden beri galiba oglum pit pit seklinde tekme atmaya basladi cok net degil ama heralde hissettigim okizlar allah en hayirli zamanda sizlere de yasatsin insallah bu guzel duygulari amiiin
Bu arada haberiniz var mi bilmiyorum ben de tesadufen ogrendim akillibidik 7 haftalik hamle hem de ikiz
maşallah tafçım sonuna kadar hep güzel gitsin inşallah
ben kızıma hamileyken ikili üçlü testlerin hiçbirisi yoktu ve de ne kadar rahattım sadece ultarasonla bide bi kaç kan idrar testi yapılmıştı şimdilerde bissürü test yapılıyor
akıllıbıdık bebişlerinden benimde tesadüfen haberim oldu çok mutlu oldum hatta inanamadım desem o derece sevindim
gurbetçim inşallah canım ama artık benim hiç olmucakmış gibi geliyo nedense
ERce bacin ne yapti
selam kizlar epeydir giremedim,baya yogunum bu siralar,kirkimiz cikti,bu pazar camide 40 mevlütümüz var bayanlar arasi resim ekleyebilirsem koyarim,kosusturmakla mesgulüm,kizimin gaz sorunu devam ediyor,mamaya basladik emmek istemiyor cadi,yinede zorla emziriyorum,canom kirkiniz cikmis masallah sizede,kopis sen nasilsin canim,gurbet ablacigim hayirlisi olsun,medicigim 2012 insallah sana güzel günler getirecek buna inan,ercecigim sen napiyosun,bidigima cok sevindim,pinarcigim, medicim, erce,gurbet abla salati tefriciye okuyun cok faydasini görüceksiniz,ben kendim okumustum 4444 tane,birde 500 yasin dagitmistik,daha 500 yasin bitmeden hamile kalmistim denemenizi tavsiye ederim,inanin her sey dua ile, inanin allah niyetlere bakiyor niyet edin ve baslayin hepinizi öpüyorum
pınarcım yanlış hatırlamıyosam sizde hiç bi problem yoktu belkide zamanı gelmemiştir bebişinin evet beklemek çok zor ama hayırlısı belkide çok yakında meleğin gelir annes
bende seni öpüyorum canım[/QUO
Evet erce ablacım,bizde hiç bir sorun bulunamadı,2,5 senedir bekliyorum.İnşallah artık yaklaşmıştır o güzel gün..
Camlarim selam sizlere valla hsberler guzel hepinizi kutluyorum cinsiyet ogrenenler gidacim uamani var sabrefip bekliycez gulum be
Ercem beraber kaliriz bakarsin cnm
Masallah akilli bidiga saglicakla alsin bebeleri herkesle beraber kucagina
Gurbet ablacım hayırlısıyla gelsin o zaman.Gelmiyorsa da hayırlı olmayacak demekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?