Eski dostlar hep beraber elele verelim

Selam canlarım,,

Özledim sizi yazayım 2 kelime dedim.
Ben de bi değişiklik yok beklemedeyim ama bu ay ilk defa adet günümü bile işaretlemedim,hiç hesap kitap yapmadım,takvime bi baksam yine kurcalıcam biliyorum.Bilerek bakmıyorum.Adetin kaçıncı günündeyim onu bile bilmiyorum.

Bu sefer böyle takılıcam.eşim yılbaşı tüp merkezine gidelim diyor ama ben soğudum yine bu işten..Sanırım güzel bi yaz tatilinden sonra kalkışırım bu işe..

Hepinizi öpüyorum şekerler,kopri,erce,misti,medi,crafty,dost,gurbet ve aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar...

Mistrallcigim bebisiniin cinsiyetini ogrenmissin gozun aydin prensesin olacakmis

Benim de allah nasip ederse oglum olacak bayramdan once ogrendik. 4lu testimiz de cok sukur temiz cikti 2 hafta sonra ayrintili usg bakilacakmis bu arada arefe gununden beri galiba oglum pit pit seklinde tekme atmaya basladi cok net degil ama heralde hissettigim o kizlar allah en hayirli zamanda sizlere de yasatsin insallah bu guzel duygulari amiiin

Bu arada haberiniz var mi bilmiyorum ben de tesadufen ogrendim akillibidik 7 haftalik hamle hem de ikiz

Son düzenleme:

maşallah tafçım sonuna kadar hep güzel gitsin inşallah
ben kızıma hamileyken ikili üçlü testlerin hiçbirisi yoktu ve de ne kadar rahattım sadece ultarasonla bide bi kaç kan idrar testi yapılmıştı şimdilerde bissürü test yapılıyor
akıllıbıdık bebişlerinden benimde tesadüfen haberim oldu çok mutlu oldum hatta inanamadım desem o derece sevindim

pınarcım yanlış hatırlamıyosam sizde hiç bi problem yoktu belkide zamanı gelmemiştir bebişinin evet beklemek çok zor ama hayırlısı belkide çok yakında meleğin gelir annes
bende seni öpüyorum canım

cinsiyet ögrenen arkdaşlr tebrik ederim seb_bosh unda kızı olacakmış müstkbel gelinim yniiibu arada akıllıbıdık ikizlere hamileymiş çokkk sevindim yaa allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn
bizim bugun 40 ımız çıktı kocaman olduk teyzeleriii allahım hepinize yaşatsın bu mutlulugu öpüyoruz ogluml sizlerii

Camlarim selam sizlere valla hsberler guzel hepinizi kutluyorum cinsiyet ogrenenler gidacim uamani var sabrefip bekliycez gulum be
Ercem beraber kaliriz bakarsin cnm
Masallah akilli bidiga saglicakla alsin bebeleri herkesle beraber kucagina

gurbetçim inşallah canım ama artık benim hiç olmucakmış gibi geliyo nedense

Umut kesmek yok kizim babana 3 sefer test yaptim
Pozitif gosterdi lekeleem oldu en son cuma yaptim negatif cikti kimyasal gebelik gecirdim vaz gecmek yok devam ins ovu testi bile ismarladim bn aralikta devam
I sAlllah

Kızlar nasılsınız canlarım.Erce ümitsizlik yok canım ya inan bana kafadan ne zaman silersen o zaman oluyo bu veletler.Bana derlerdide inanmazdım artık tüpe yönelmiştim sağa sola tlf.edip doktor araştırıyordumki o sıra hamileymişim meğer.Çok ilginç gerçekten.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin herkese.Umutsuzluğa yer yok.Nasip, kısmet...Gurbetcim Allah yavrularını sana bağışlasın acılarını göstermesin.Tez zamanda da rabbim gönlünün muradını versin inşallah.İsteyen tüm arkadaşlarımın.Başta medi,pınar,erce,sen ve ismi şu an aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım..

Cinsiyetini öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun bu arada:)) bende çok merak ediyorum bakalım .:44:Hayırlısı ne ise o olsun inşallah.Başta sağlıklı olsun o yeter .Cumartesi randevum var benimde ikili test yapılacak.İnşallah güzel haberlerle gelirim.Haaa bu arada bıdıkla aynı topikteyiz biz.İkizleri olacak inşallah onunda İkiz anası bıdık.Bugün doktora gidecekti yarın yazar gelişmeleri.Hepiniz kendinize iyi bakın.Sizin yeriniz bende apayrı..Kopamıyorum buradan..Öpüldünüz canlar

Dostum hosgeldin tatlim nasil gidiyor bulantin falan varmi guzelim
Erce yapacak bir sey yok esi istemexince hayirlisi olsun guzelum bnm esim istemedi ama bn yatim ona kalsa hic cocuk istemiyodu

teşekkür ederim cnm..kızım olacakmış sonunda öğrendim...Rabbim herkeze nasip etsin inşallah..

maşallah canım size :)
şu tesadüfler bana denk gelmedi demek ki..
bıdıkcan neden bize haber vermedi ki...
ayol çok sevindimmmm.. akıllım bıdığım hatunum nerdesiiiin....
bu sessizliğin bundan mıydı yoksaaaaa...... ifadeni çok pis alıcaz haaaaa

ayrıca bıdıkcan hep ikizlerim olsun diyordu.. başardı sonunda

Son düzenleme:
selam kizlar epeydir giremedim,baya yogunum bu siralar,kirkimiz cikti,bu pazar camide 40 mevlütümüz var bayanlar arasi resim ekleyebilirsem koyarim,kosusturmakla mesgulüm,kizimin gaz sorunu devam ediyor,mamaya basladik emmek istemiyor cadi,yinede zorla emziriyorum,canom kirkiniz cikmis masallah sizede,kopis sen nasilsin canim,gurbet ablacigim hayirlisi olsun,medicigim 2012 insallah sana güzel günler getirecek buna inan,ercecigim sen napiyosun,bidigima cok sevindim,pinarcigim, medicim, erce,gurbet abla salati tefriciye okuyun cok faydasini görüceksiniz,ben kendim okumustum 4444 tane,birde 500 yasin dagitmistik,daha 500 yasin bitmeden hamile kalmistim denemenizi tavsiye ederim,inanin her sey dua ile, inanin allah niyetlere bakiyor niyet edin ve baslayin hepinizi öpüyorum

mistralcigim kizin olacakmis cok sevindim,kiz annesi olmqk cok güzel bir duyguYmus,kendimi cok sansli hissediyorum kizim oldugu icin ve rabbime sükrediyorum,rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin

Poticigim fistiginin 40i cikti ha masallah ona sutun varsa sagsaydin biberonla icirseydin keske madem seni emmek istemiyor sonra emmedikce emmedikce sutun gider :26: gaz sorununa pek cozum olmuyor galiba ama biberonla bebekler daha cok hava yuttugu icin daha cok gaz sorunu yasiyormus dogru mu :26:

oy maşallah.. ne çabuk büyüyorlar .. :)
süt için de şu hani anne göğsüne yakın biberonlar varmış ya yavaş akıtanlardan.. öylelikle hava yutmamış olur.. ama mutlaka kendi sütünü sağıp vermeye çalış..
sonracıma gaz için ekim analarından takip ettiğim kadarıyla.. kesinlikle gazlı yemekler yemiceksin.. yediklerine de kimyon katacaksın.. rezene çayı sana da bebeğe de iyi geliyor..
hatta 4-5 çay kaşığı rezeneden ılık içirebilirsin onu da rahatlatır.. (doktor onaylı hee sallamıyorum )

bu hamilelik hiç bitmeyecekmiş gibime geliyor artık.. bir yandan doğumdan korkuyorum.. bu aralar sırt bel ne varsa ağrıyor.. sevdiğim bir teyze var kaynanamın arkadaşı pazar ona gittik eşimle elektrik işi vardı da.. böyle böyle dedim.. çatın doğum için hazırlanıyordur dedi.. iyice tırstım..
sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum sürekli.. kasıklarım bacaklarım tuhaf..
şişmeye başladım.. yediklerime de dikkat ediyorum zaten.. ama balon gibiyim.. çok şükür en son tahliller temiz çıktı hep..

yine daldım konuşmaya.. bende durum budur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…