- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.461
benim bugün 14 ncü günüm yumurta oluştu mu anlayamadım bu ay hiç ağrım olmadı akıntıda çok fazla yok geçen aylardaki gibi değilim
adetimde 28 29 günde bir oluyor arada sırada da 31 günde oluyorum acaba bu ay şansım var mı ne dersiniz kızlar :44::44:
canım ağrının olmaması şeyden olabilir mi acep.. hani çiyan soktu da ilaç verdiler ya.. belki etkilemiştir..
ama illa ağrı hissedeceksin diye bişiy de yok yumurtlarken..
hadi hayırlısı..
eşin de geliyormuş... sahalara dönüşünüz güzel olur inşalla :)
tam zamanina dek gelmis guzelim eisnin gelmesi hadi baalim gun asiri yapin bebgin yola cikar insAllah esin keci bynuzu falan yesin
sende hurma
adacayi
cörekotu bal ve tarcin karisimi ye
kolay hamis kal guzelim
vakit geçmiyo yahu offff
Kızlar şimdiden hepinizin Kurban Bayramı kutlu olsun.Yarın kayınvalideye ordan anacığıma derken bayram geçer gider.Giremem topiğe.Kendinize çoook iii bakın.Nice bayramlara....
hadi hadi mızıldanmakocan geliyoooo (gerçi gelmiştir de)
gözün aydın ablammmm :)))
Kızlar şimdiden hepinizin Kurban Bayramı kutlu olsun.Yarın kayınvalideye ordan anacığıma derken bayram geçer gider.Giremem topiğe.Kendinize çoook iii bakın.Nice bayramlara....
anacım dün akşam vakit geçmedi sanki yoldan gelen birini beklemek ne zor geldi çok şükür saol ablacım
rabbim size hiçççç gurbet göstermesin
Eki Görüntüle 285339
birinci ince olan kaybettigim bebegim den kalan silik cizgili test
kizlar sisko testide yeni yaptim 5 dak sonrami yoksa icindemi belirdi bilemiyorum artik yaa adetimi bekliycem gelmesse 3 gun sonrasi test yapicam
bayraminiz kutlu olsunnnn
gurbet ablacigim hadi insallah hayirli haberini bekliyorum
Eki Görüntüle 285929
bu sabah ilk idrarla yaptim birinci testi
ikinci test pazartesi yapilan test
26 gunde oluyorsam adet tarihim dündü ve aksam pembe cok az leke geldi
kafam karisti sabir sabir zaman herseyin ilaci beklemek zorundayim
hamileysem leke neyin nesi (gecen gebeligim de yerlesme kanamasi oldu 3 gun pembe sekilde buda ole olabilirmiki)hamile degilsem cizgi neyin nesi iki test de bozuk cikma ihtimali olabulurmu fikir danisicam sizlere kizlarrr
gurbetçim eltime yaptığım testte de aynı böle ikinci çizgi çok silikti ve hamileydi
hadi inşallah sende güzel haberler verirsin bize
bence de hamilesin yoksa ikinci çizgi hiç çıkmazdı yani
ercem ins hayirla gelsin bebem yaa saglikli sihhatli herkesle beraber herkese nasip olsun guzelim ins ne yaptin sen guzelim calismalar oldumuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?