Eski dostlar hep beraber elele verelim

ablacigim hamile olma ihtimalin cok yüksek
,iki testtete cizgi var,ama böyle yapipta kendini strese sokma, kanama normal biliyosun yerlesme kanamasi olabilir onu kafana takma,benimde öyle oldu,adet günümde kanamam gelmisti bir kac gün sürmüstù,hatta adet oldum zannedip,sinameki icmistim( hamilelikte sakincali)hayirlisi olsun insallah,bekle bakalim,ama insallah hamilesindir

hepinize iyi bayramlar kızlar

gurbet abla gördüğüm testler doğruysa sen hamilesin ay inşallah hayırlısıyla bu sefer yavrunu kucağına alabilirsin güzel haberlerini bekliyoruz

Gurbet abla hayırlı haberlerle gel inşallahhhh

sagolun kizlar bekemekten baska carem yok bakalim Allhim hayilri olani nasip et

meraba tesadufen gordum yaptiginiz testi bende yorum yapmak istedim...benimde ogluma hamileyken aynen bu sekilde cikmisti idrar testim sonra gidip kan testi yaptirdim hamileydim... Allahin izniyle sende hamilesindir insallah arkadasim...ilk hamileliginmi olacak yas kac??

cnm benim 5. gebelik olacak 3 evladim var 4. kaybetim 10 haftalikken simdi 5. ici ugrasiyorum benim khverengi akintim var bakalim ince ince karin agrisi var siddetli degil bakalim ne olur olmassa dr giderim haftayaaaa

Hayirli cumalar cnlarim bu sabah test yaptim ve tek cizgi cikti tasinayimda insAllah rahat rahat ise koyulayim bn

merhaba kızlar ben yeni üye oldum ve tam olarak bilmiyorum nasıl oldugunu buranın yorumları okudum cok icten samimi insanlar var burda burası tam bana göre bir yer dedim ve yazmaya karar verdim ben gecen ayın yani ekimin 17sinde regli olmam lazımdı 20sinde oldum 3gün kahverengi leklerim oldu 3cü günün aksamı biraz agır seyler tasıdım ondan sonra regli oldum ama okadar cok oldumki iş yerinde her yerim baktı. 2gün sürdü böyle bu durumda hic birsey yapmadım regli oldum dedim acaba düşük yapmıs olabilirmiyim bu ay kasım ayının 16 olucak simdi test yapsam cıkarmı yoksa reglimi bekliyimmi soruma cevap verirseniz sevinirim hayırlı cumalar allah herkese hayırlı saglıklı evlat versin

Son düzenleme:

5 gun daha beklederim bn test icin henuz erken kamsmaya gelince kimyadal gebelik gecirmis olabilirsin

cok tesekkür ederim arkadasım cevap verdigin icin kafamı cok kurcalıyo acaba hamile olabilirmyim düşük mü yaptım bilmiyorum 5gün bekle demişsin neden 5gün

cnm adeti 10 gun gectikten sonra yapilan test en idelalidir ondan oncekilerde acabalar cok oluyor malesefff

aramıza hoşgeldin..
canım test yapmak için adetini mutlaka bekle derim.. stres yapmana da gerek yok.. Rabbim verdiyse korur.. kimyasal olsa bile bunu kan tahlili yaptırmadan anlayamazsın.. kimi ağır geçirir bu durumu kimi fark etmez bile..

ben hamile kaldığım ay bahar temizliğine giriştim, perde astım .. ağır kaldırdım.. viledayla değil de bezle yerleri sildim dip bucak, mutfak dolaplarını sildim.. çok şükür ki hiç bişi olmadı..
bilseydim belki yapmazdım ama dediğim gibi.. öğrendikten sonra da daha geniş güneş alan eve taşındık.. 2 buçuk aylıktım.. dünyanın işini yaptım (tabi ondan kalma bel ağrım var ve devam ediyor.. bu halimize şükür)

dünyada ekmek hakkı varsa rabbim korur karnımızdakini...

kızlar nehaber arada gırıp bakıyorum da kımsecıkler gelmıyor artık topiğe

ne var ne yok..
--gurbet abla son durum ne?

kopiş sen nasılsın mistik irem dosthane cano erce ve diğer butun arkadaslarım

benım hcg gecen cuma 4 cıktı
artık bugune kadar ıyıce atılmaktadır vucuttan..
bunalttıbenı gelmesı bır dert gıtmesı bır dert

bundan sonrakı akıbetım ne olacak cok merak edıyorum. . .

birkaç ay korunacagım sanırım
hıc cesaretım yok..

bunların dısında kpss hazırlanmaya baslıycam bıde ısletme son sınıftayım derslerım baslar 1 ay sonra

kafamı onlara verırım,korunma surecım daha da uzun surebıır. . .

insallah allah nasıp nederde 2012 de yazın guzel bır tatıl yapabılırım esımle..
cok ıhtıyacım var sımdıden..
opuyore hepınızı

cnm senden haber almak ne güzel... iyi olacaksın yeterki iyi düşünmeye devam et...öpüyorum seni..kendine iyi bak..

Cnm hayirlisi olsun gelecek zamani var guzelim kimyasal
Gebelik gecirdim bir ay ara vericm tasinicam islerimi halledeyim bn ondan sonra ins

canımmmm
bizler bıraktığın gibiyiz..
senden haber aldığıma çok sevindim... kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap tatlım..
2012 senin yılın olur inşallah, herşeyde bir hayır vardır... derslerine odaklan... ve güzel bir diploma alıver bakayım :)
tabi ki bizleri de habersiz bırakma sakın heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…