- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.481
Eki Görüntüle 285929
bu sabah ilk idrarla yaptim birinci testi
ikinci test pazartesi yapilan test
26 gunde oluyorsam adet tarihim dündü ve aksam pembe cok az leke geldi
kafam karisti sabir sabir zaman herseyin ilaci beklemek zorundayim
hamileysem leke neyin nesi (gecen gebeligim de yerlesme kanamasi oldu 3 gun pembe sekilde buda ole olabilirmiki)hamile degilsem cizgi neyin nesi iki test de bozuk cikma ihtimali olabulurmu fikir danisicam sizlere kizlarrr
hepinize iyi bayramlar kızlar
gurbet abla gördüğüm testler doğruysa sen hamilesinay inşallah hayırlısıyla bu sefer yavrunu kucağına alabilirsin güzel haberlerini bekliyoruz
ablacigim hamile olma ihtimalin cok yüksek
,iki testtete cizgi var,ama böyle yapipta kendini strese sokma, kanama normal biliyosun yerlesme kanamasi olabilir onu kafana takma,benimde öyle oldu,adet günümde kanamam gelmisti bir kac gün sürmüstù,hatta adet oldum zannedip,sinameki icmistim( hamilelikte sakincali)hayirlisi olsun insallah,bekle bakalim,ama insallah hamilesindir
Gurbet abla hayırlı haberlerle gel inşallahhhh
Gurbet abla hayırlısı olsun artık.. inşallah bu sefer sağlam tutunur varsa..
meraba tesadufen gordum yaptiginiz testi bende yorum yapmak istedim...benimde ogluma hamileyken aynen bu sekilde cikmisti idrar testim sonra gidip kan testi yaptirdim hamileydim... Allahin izniyle sende hamilesindir insallah arkadasim...ilk hamileliginmi olacak yas kac??
Hayirli cumalar cnlarim bu sabah test yaptim ve tek cizgi cikti tasinayimda insAllah rahat rahat ise koyulayim bn
Kızlar hepinize hayırlı Cumalarr.Gurbetcim hayırlısı olsun hakkında.
merhaba kızlar ben yeni üye oldum ve tam olarak bilmiyorum nasıl oldugunu buranın yorumları okudum cok icten samimi insanlar var burda burası tam bana göre bir yer dedim ve yazmaya karar verdim ben gecen ayın yani ekimin 17sinde regli olmam lazımdı 20sinde oldum 3gün kahverengi leklerim oldu 3cü günün aksamı biraz agır seyler tasıdım ondan sonra regli oldum ama okadar cok oldumki iş yerinde her yerim baktı. 2gün sürdü böyle bu durumda hic birsey yapmadım regli oldum dedim acaba düşük yapmıs olabilirmiyim bu ay kasım ayının 16 olucak simdi test yapsam cıkarmı yoksa reglimi bekliyimmi soruma cevap verirseniz sevinirim hayırlı cumalar allah herkese hayırlı saglıklı evlat versin
5 gun daha beklederim bn test icin henuz erken kamsmaya gelince kimyadal gebelik gecirmis olabilirsin
cok tesekkür ederim arkadasım cevap verdigin icin kafamı cok kurcalıyo acaba hamile olabilirmyim düşük mü yaptım bilmiyorum 5gün bekle demişsin neden 5gün
merhaba kızlar ben yeni üye oldum ve tam olarak bilmiyorum nasıl oldugunu buranın yorumları okudum cok icten samimi insanlar var burda burası tam bana göre bir yer dedim ve yazmaya karar verdim ben gecen ayın yani ekimin 17sinde regli olmam lazımdı 20sinde oldum 3gün kahverengi leklerim oldu 3cü günün aksamı biraz agır seyler tasıdım ondan sonra regli oldum ama okadar cok oldumki iş yerinde her yerim baktı. 2gün sürdü böyle bu durumda hic birsey yapmadım regli oldum dedim acaba düşük yapmıs olabilirmiyim bu ay kasım ayının 16 olucak simdi test yapsam cıkarmı yoksa reglimi bekliyimmi soruma cevap verirseniz sevinirim hayırlı cumalar allah herkese hayırlı saglıklı evlat versin
kızlar nehaber arada gırıp bakıyorum da kımsecıkler gelmıyor artık topiğe
ne var ne yok..
--gurbet abla son durum ne?
kopiş sen nasılsın mistik irem dosthane cano erce ve diğer butun arkadaslarım
benım hcg gecen cuma 4 cıktı
artık bugune kadar ıyıce atılmaktadır vucuttan..
bunalttıbenı gelmesı bır dert gıtmesı bır dert
bundan sonrakı akıbetım ne olacak cok merak edıyorum. . .
birkaç ay korunacagım sanırım
hıc cesaretım yok..
bunların dısında kpss hazırlanmaya baslıycam bıde ısletme son sınıftayım derslerım baslar 1 ay sonra
kafamı onlara verırım,korunma surecım daha da uzun surebıır. . .
insallah allah nasıp nederde 2012 de yazın guzel bır tatıl yapabılırım esımle..
cok ıhtıyacım var sımdıden..
opuyore hepınızı
ne var ne yok..
hıc cesaretım yok..
bunların dısında kpss hazırlanmaya baslıycam bıde ısletme son sınıftayım derslerım baslar 1 ay sonra
opuyore hepınızı
ne var ne yok..
hıc cesaretım yok..
opuyore hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?