Eski dostlar hep beraber elele verelim

amin senle ben gida medikal baska kim var kizzz hepimize inssss

İnşallah ablam inşallah...

Ay cnm ya çok az kalmış.Maşallah size...Bende heyecanla bekliyorum cnm bebeğinin hikayelerini :)))

Ablacım çok geçmiş olsun..En kısa zamanda iyileşip toparlanır inş..Sen de bırakma kendini ,dikkat edin .Allaha emanet çarçabuk eski günlerinize dönersiniz.

cnm benim sorun yoktu sanirim sende dimi yanlis hatirlamiyorsam hic yumurta takibi yaptinmi ovularla falan denemeni tavsiye ederim ins hamissindirde

Yumrta takibi yaptım ablacım defalarca..ovu testlerine de gerek duymuyorum çünkü ben kendimi biliyorum o dönemi anlıyorum çok rahat.Ama kısmet nasip inş birgün bnm de olacak.

büyük ihtimalle yazın sana komşu geliyorum
bekle beni tekirdağğğğ

Ayy çok sevindim hakkınızda hayırlısı tam yazlık yer burası zati:))

bende senin gibiyim medicim.Ama bu kadar sabrın ve çilenin ardından gelen mutluluk katlanıyor ve daha kıymetli oluyır.Olsun cnm bizimki de geç olsun ama sağlıklı olsun yeter ki.

ablaam geçmiş olsun... gencecik yaşta neyin nesi ki şimdi bu.. hemen toparlanır sağlığına kavuşur inşallah.. çok üzüldüm..

Ay cnm ya çok az kalmış.Maşallah size...Bende heyecanla bekliyorum cnm bebeğinin hikayelerini :)))

inşallah birtanem.. hep beraber güzel hikayelerimizi paylaşırız... dertli günleri de unutacağımız günler yakındır..

rabbim eşini sana ve çocuklarına bağışlasın acil şifalar versin canım
iyi düşün iyi olsun gurbetçim aklına hemen en kötüyü getirme allah korusun
dualarım seninle canım inşallah atlatıcaksınız bu zor günleri

Ablacım çok geçmiş olsun..En kısa zamanda iyileşip toparlanır inş..Sen de bırakma kendini ,dikkat edin .Allaha emanet çarçabuk eski günlerinize dönersiniz.

sagolun kizlar Allah kimseye yasatmasin cok zor yaaa simdi yanindan geliyorum cok cok iyi dune kadar canlarim carsamba cikacakmis buyuk ihtimallll

GURBET güzelim okudum ve üzüldüm esine acil şifalar sana da bol bol moral ve sabır diliyorum....İnşallah bir an önce sağlığına kavusur Allah yardımcınız oslun

Eskı dosatlar merhaba 23 kasım carsamba gunu sabah 9:20 de oglum dunyaya geldı. Anne olmanın heyecanı ıcerısındeyım. Gunlerım oglusumla ılgılenmekle gecıyor annelıge adeote olmaya calısıyorum. Sık sık gıremıyorum kk ya gırmısken sızlerede bır haber vereyım dedım. Kendınıze cok ıyı bakın.

Maşallah cnm ,tebrik ederim..Darısı bizlerin başına inş.Bebeğine analı babalı uzun ömürler dilerim.

Kızlar herkese merhaba;

haftasonu bi idrar testi yaptım,şeytan dürttü beni.Yaklaşık 8-9 aydır test elime aldığım yoktu.Bu ay nedense ümitlendim yine.Bi baktım 2. çizgi ama gittikçe silindi çizgi.çoook silik bi şekilde kaldı.Ben dururmuyum bu sabah hemen kan testine koştum.Bi de zam mı gelmiş ne 40 tl aldılar bi teste sinir oldum.keşke sonuç olumlu olsa feda olsun ama yine 0.3 çıktı..
Peki idrar testi niye silik de olsa gösterdi.?

Yine hayaller kurmuştum bir sürü..Uçtu gitti hepsi ...Ama bu sefer tövbe ettim kan testi günüm geçmeden hayatta yaptırmam.Kan kalmadı ayol,bu sefer de kansızlıktan olmayacak çocuk:))))

canımm tebrik ederim.. Rabbim evladınızın sadece güzel günlerini göstersin.. güzel yazılar yazsın..
darısı isteyen herkese..

hayırlısı olsun yavrum canını sıkma..
o gördüğün çizgi de sadece şeydir belki betahcg nin çıkması gerektiği yerde içerde bir şerit varya o belirmiştir..
inşallah bir sonrakinde mosmor.. yada kıpkırmı.. ne renkse artık ondan olur inşallah :)

gurbetçim çok geçmiş olsun allah şifa versin eşine sana ve çocuklarına bağışlasın

tebrik ederim güle güle büyüt bebeğini

ay gurbet ablacigim gecmus olsun allah korusun bagislasin esini cocuklarini sana. Benim esimden gencmis esin benimki 37 yasinda...simdi nasil oldu ev tasiyormussunuz bir de allah kolayliklar versin

bu arada avatar fotografim sabahki doktor kontrolumden
Masallah benim cirkin ogluma gulumseyerek poz verdi
Yarin sabah seker yuklemesi yapilacak ve tekrardan butun kan degerlerime bakilacak bir de tetanoz asisi olmam gerekiyormus :26: haftaya da detayli usg bakilacak radyologtan randevu aldim. Hayirlisiyla allah yavrumuzu bize bagislasin insallah. Allah bu ugurda ugras veren arkadaslarima da en hayirli zamanda bu guzel duygulari yasamayi nasip etsin insallah amin

maşaallaaah taf'cığım... hep böyle gülücükler saçsın oğluşun..
yalnız şeker yüklemesi için erken değil mi kız.. 24-28 haftalar arasında yapılıyor da genelde.. tabi doktorun en iyi bilir..

bu arada
üf bende sıkıntımı yazayım..
bugün kontrolümüz vardı 36. haftadayız.. ultrasone göre de 36+6 görünüyor..
ve hala ters benim uşak.. kadın bakarken aaa daha dönmemiş bu demesini duymanız gerekirdi...
dönme ihtimali varmı diye sordum.. bu saatten sonra biraz zor dedi..
10gün sonra tekrar kontrol var.. dönmemişse sezeryan günü verecekler..

ve bugün doğum günüm ama hiç benim günümmüş gibi hissetmiyorum..

akşama kaynana kesin misafir getirir.. samsundan gelmişler anne kız.. benim kaynana da tembelin teki..
misafir çağırıyorsun madem otur evinde yedir için.. her akşam birimize geliyorlar.. hele bu halimle kendime faydam yok...
saat 6dan beri ayaktayım.. gelmemeleri için dua ediyorum inanın..
cumartesi bizdeydiler zaten.. geldi mi de sülale toplanıyor sanki toplantı yeri.. evde 10-15 kişi oluyor en aşağı..
azcık kestiirim bari..

merhaba güzel anneler ve anne adayları uzun zaman oldu girmeyeli öncellikle gurbet abla çok geçmiş olsun Allah (c.c) eşine acil şifalar versin. Doğum yapan yeni annelerimizi gönülden tebrik ediyorum doğuma hazırlanan anne adaylarına hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı temenni ediyorum.
Bana gelince hatırlarmısınız bilmiyorum en son eşimin morfolojisi düşük olduğu için eşimin tedavisine öncelik vermeyi karar vermiştik ve gebelik takibini bırakmıştık. Bu ay tamamenen bırakmıştım ileride tüp bebek yaparız diye düşündüm.Bu olay tamamen kafamın boşalmasına neden oldu bu ay yurt dışına gittik gezdik lazer tedavisine başladım fazla kilolarımdan kurtulmak için spor salonuna gitmeye başladım. Ve ben bu ay reglimin geçtiğini bile anlayamadım reglimi bir hafta geçmişti konuşma arasında arkadaşım sorunca ve test al diye ısrar edince test aldım çift çizgiyi gördüm çok şaşırdım daha iki gün önce lazerde bir gün öncesinde deli gibi koşu bandındaydım. Bebeğimin kalbinin atışlarını hafta sonu dinledik hesabıma göre 7 haftalık bebeğim ultrasona göre 7+3 canlarım benim için dua edin inşallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilirim. İlk bebeğim düşük olduğu için doktorum progestana başlattı günde 6 tane alıyorum ve biraz ilaçlar sersemletiyor. İnşallah annelik hasretiyle yanıp tutuşan herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

Son düzenleme:

epidural yapılıo mu hastanede bilmiorum kuzum ama varsa mutlaka epidural sezeryan iste çok rahat

Allah size bağışlasın kuzuyu tatlım şansı bol olsun inşallah

Gurbet abla sana da geçmiş gitmiş olsun inşallah

eylülüüüm.. çok sevindim senin adına bitanem.. duygulandım da biraz..
bak ummadığın bir anda kondu bebişin göbişine..
Rabbim tamamına erdirsin.. sağlıklı bir gebelik diliyorum..

epidural yapılıo mu hastanede bilmiorum kuzum ama varsa mutlaka epidural sezeryan iste çok rahat

sanırım spinali daha çok tercih ediyorlar o hastanede.. 10 gün sonra durumum kesinleşecek.. seçme imkanım varsa öyle yapayım bari..
ama bayılırım.. midem bulanır.. diye korku var.. genel anesteziyi de tercih edebilirim..

Küçük prenses Nil nasıllar acaba :) Kırkı çıkmasına bişey kalmamış... büyümüştür kuzum..
mis gıdısından koklarım yavrumu

koprinaa canım merhaba seni görünce giriverdim nasılsınnn
ben hala bebeksizim
epeydirde takılmıyorum burayaaa artıkkkk pes ettim((
ara ara takip ettiğim bir yer var ama orayada çok takılmıyorummm
sizler nasılsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…