- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.661
kopiş ben buralardayım canım var mı bir hareket bizim oğlanda dönsün artık normal doğum olsun diye de dua ediyorum canım hayırlısıyla inşallah
medimmm.. hrs için fikir veremicem kuzum ama sancısız geçmesi dileğimle.. dualarım seninle yavrum..
nezaman çekilecek rahim filmi?
endişelenme bak kızlar da anesteziye gerek yok diyorlar o yerde.. hayırlısıyla ağrısız kurtulursun..
dostummm dosthanem.. nasılsın balım nasıl gidiyor ?
Sevsena, Tirilaylom kızlar sizin sesiniz pek çıkmayı.. nerelerdesinizzz
koprinacım ınsallah en hayırlısı olur bebıs ıcın sen merak etmee doğa herseyı ayarlar akışına göre
şu anda adetım hsgyı ne zaman cektırsem acaba bır adet dahamı beklesem okul taksıdım var baska param yok acıkcası yaneee :)
hmm işin içinde maddiyat ta var.. kendini sıkıştırma yavrum.. okadar bekledin zaten.. 1 ay daha bekle.. herşey gönlünce olsun bitaneemm..
bu arada benim babişim geldi perşembe.. pazartesi dönecek istanbula.. az da olsa görüşüyoruz işte çok şükür.. anacığım da doğum haberini alır almaz yola çıkarım dedi.. çok rahatladım o yönden..
Rabbimden hayırlısı artık .. dualarım herkezle.. kızlar sizlerden de dua bekliyorum gerçekten çok ihtiyacım var...
bugünlere beraber geldik.. iyi ki varsınız kızlar..
Allah isteyen herkeze yaşatsın bu mucize duyguyu..
günaydınnn
bugün aşure günü hepimize bereketli gelsin inş
kızlar biz aşure günü eve ufak tefek alışveriş yaparız yani bir kilo pirinç bi paket makarna falan yani sadece bugünün anlamı olsun diye ve bütün sene bereketli geçeceğine inanırız ve gerçekten de öle oluyo
size de yazmak istedim
hepimizin evleri bereketli huzurlu olsun inş
Allah size bağışlasın kuzuyu tatlım şansı bol olsun inşallah
eylülüüüm.. çok sevindim senin adına bitanem.. duygulandım da biraz..
bak ummadığın bir anda kondu bebişin göbişine..
Rabbim tamamına erdirsin.. sağlıklı bir gebelik diliyorum..
rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin bahtı güzel olsun meleğinin
Eylül cüm bebeğin stresten etkilendiğinin en güzeli örneği yine bak ne zaman rahatlarsan o zman geliyor..Tebrik ederim cnm.Sağlıcakla kucağına alırsın inş.
Bu arada topic ne güzel birbir geliyor bebekler..
iyi akşamlar kızlar,ne zamandır yazmıyordum,ne var ne yok,benim kafam çok karışık,eşim sperm testi vermişti,sayımız 8 milyon hareketimiz morfolojimiz iyi ama 2 üroloğa muayene oldu eşim,ilki muayenede bişey anlamadı doppler istedi,dopplerde subklinik varikosel yazıyor anladığım kadarıyla hafif derecede,bugün 2.doktor gördü ve muayenede net klinik varikosel dedi,moralimiz çok bozuldu,hep bir ümit bi kere hamile kaldım yine kalırım diyorum ama ümidim kırılıyor,ne yapsak bilemiyorum heralde bir doktora daha görüneceğiz,6 aydır olmuyor ki 3 aydır falan da ateş ölçerek yumurtlamamı takip ediyorum..ben de durumlar böyle sizde ne var ne yok
canım ben senin için ideal örneğim eşimde düşük seviyede varikosel çıktı başta endişelenmiştim sonra nasılsa tedaviyle çözülür dedim inan ki Allah'ın takdiri öğrendiğim ay hamile kalmış oldum zaten çözülemeyecek problem değil umudunu kaybetme ve dua et. Hayırlısıyla inşallah senden de güzel haberleri alırız. Bu arada ben öğrendiğim anda eşime keçiboynuzu pekmezi aldırıp her gün birer kaşık yemesini söyledim bir faydası olmuşmudur bilmiyorum ama yazayım dedim.
bugün öyle kötü düştümki rezilll oldum valla
annem aşure yapmıştı mahalledeki komşulara bide bi kaçtane esnaf var sırayla herkese dğıtıyorum tabi
tam fırına girdim orada çalışan 7 kişiye daha tabak bıraktım tam merdivenlerden inerken nasıl olduysa anlamadım hoppp en aşadaki merdivende popo üstü elimde aşure dolu tepsi kalakaldım
fırındakiler başıma toplandı bişey varmı diye üstüm başım heryerim yapış yapış oldu rezil oldum offf çok fena
eve girdim ağlıyorum annem korktu noldu diyo rezil oldum anne diyorum ağlamaktan anlatamıyorum tabii
çok şükürki biyerim kırılmadı şu an popom felaket acıyo oturamıyorum bile
zaten düşmelerim çok meşurdu benim artık oskarlık bundan sonra
bugün öyle kötü düştümki rezilll oldum valla
annem aşure yapmıştı mahalledeki komşulara bide bi kaçtane esnaf var sırayla herkese dğıtıyorum tabi
tam fırına girdim orada çalışan 7 kişiye daha tabak bıraktım tam merdivenlerden inerken nasıl olduysa anlamadım hoppp en aşadaki merdivende popo üstü elimde aşure dolu tepsi kalakaldım
fırındakiler başıma toplandı bişey varmı diye üstüm başım heryerim yapış yapış oldu rezil oldum offf çok fena
eve girdim ağlıyorum annem korktu noldu diyo rezil oldum anne diyorum ağlamaktan anlatamıyorum tabii
çok şükürki biyerim kırılmadı şu an popom felaket acıyo oturamıyorum bile
zaten düşmelerim çok meşurdu benim artık oskarlık bundan sonra
ay abla gülsem mi üzülsem mi bilemedim ..
geçmiş olsun.. dikkat et yinede..
gül canım gül bizde çok güldük ilk şoku atlatıncaay abla gülsem mi üzülsem mi bilemedim ..
geçmiş olsun.. dikkat et yinede..
canım dikkat et kendine nazar değmiştir okutuverseydin anacığına allah kabul etsin aşurenizi
kopricik senin durum nasıl dönmedi mi oğluşun daha ne zaman belli olacak doğum zamanı
gül canım gül bizde çok güldük ilk şoku atlatınca
saol canım nazar mı sakarlık bilemedim valla ama okuttum
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?