Eski dostlar hep beraber elele verelim

doğum günün kutlu olsun nice huzurlu sağlıklı mutlu yıllara koprinacım bu çiçekler de sana
kaynananaları da mecburen boşvercez takma kafana

rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin bahtı güzel olsun meleğinin

iyiym yavrum ben..
kafaya takmamaya çalış.. olur vaktiyle elbet.. sadece konuyu fazla dert etmemeye çalışş..
ve hayırlısı neyse o olsun..

doğum günün kutlu olsun nice huzurlu sağlıklı mutlu yıllara koprinacım bu çiçekler de sana
kaynananaları da mecburen boşvercez takma kafana
ablam çok sağol.. :) yıllar kovalıyor bizi istemesek te

İnşallah kopricim inş.bekliyorum sabırla...

Maşallah oğluşuna ne de güzel poz vermiş.Artist mi olacak ne?

Eylül cüm bebeğin stresten etkilendiğinin en güzeli örneği yine bak ne zaman rahatlarsan o zman geliyor..Tebrik ederim cnm.Sağlıcakla kucağına alırsın inş.

Bu arada topic ne güzel birbir geliyor bebekler..

Mihrace merhaba cnm.
Valla ben ve bi kaç arkadaşım hala yerinde sayıyoruz.Ama genel olarak topic te pek hamiş olmayan kalmadı hatta bebişleri büyütmeye başladık artık.Darısı biz bekleyenlerin başına inş.

kopricigim dogum gunun kutlu olsun sekercigim seker yuklemesini ben de 24. haftadan sonra yapiliyor diye biliyordum doktirum yarin ac gel diger kan tetkiklerinle birlikte seker yuklemesi de yapalim dedi:26:

Eylulcugum bu cok guzel bir haber cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah beklemedigin anda gelen mucizen senin o

Pinarcigim bilmiyorum oglum artist mi olur saglikla gelsin annesini babasini uzmeden ama bugun onu oyle gulumserken gorunce cok sasirdim doktor fotografini cekti hemen ardindan iki eliyle yuzunu kapatti simarik oglum beniim

Gurbetguzelı ablacım rabbım sıfa versın ınsallah gunahlarının kefaretı olsun allah cabucak saglıgına kavusmayı nasıb etsın senınle ve yavrularınızla beraber uzun hayırlı ömür dılıyorum gonulden dualarımdasın senı sevıyorum sakın kendını hıcbırzaman yenık hıssetme ınanıyorum rabbım onu sana bagıslayacak ınsallah.

Kızlar ben bu hsgyı anestezılımı cektırsem anestezisizmi yaw
radyotomda dıjıtal cihaz 350 dedi anestezılı ıstersen 200 tl daha oduyormussun
ama ıslemı yapacak olan dr ıle gorustum anestezili istiyorum dedım ılk başta neden dıye sordu cunku ben dayanamam dedim :)(halbukı belkı dayanırım da belkı bu kopuş noktam olabılır benım dıye korkuyorum ust uste sıkıntılı seyler yasadım dayandım bu bana fazla gelır gıbıme gelıyo) nerden bılıyosun dayanamayacagını dedi.. Tukenmez kalem içi kadar kanüllerle müdehaleyı yapıyoruz ve bır çorba kasıgı ladar kontrast madde verıyoruz işlem 10 dakka suruyor dedı anesteziye gerek yok dedı c kollu makıneymıs bırtek onlarda varmıs cok kısı cektırıyomusmus da agrı olmuyomus da napçam bennnnnnnnn napçammmmm

büyüdü sıpam gülmelere başladı :)
şükür bu günüme
öptüm şappadanak senin yerine
+ sakın korkma ve genel anestezi olma meleğini ilk sen gör
çokkkk kolay bacım yaa ama spinal olursan sakın başını oynatma o esnada emi ? baş ağrısı çekersin yoksa

fındıklıdaki radyomar ise birrr sürü arkadaş çektirdi sıfır acı gülüm no anesteziiii

GURBET güzelim okudum ve üzüldüm esine acil şifalar sana da bol bol moral ve sabır diliyorum....İnşallah bir an önce sağlığına kavusur Allah yardımcınız oslun

gurbetablacigim cok gecmis olsun,rabbim acil sifalar versin,

Cnlarm sagolun ya inscabuk iyilesip evine doner
Yubam gozun aydin tatlim anali babali buyut guzelim

MEDİİ CANIM bende Craftynin sayesinde orada çekindim ve inan sızı bile hissetmedim anestesiye hiç gerek yok ...Şuanda inşallah gerek kalmaz ama 30 kerede çektiririm çünkü hiç bişey hissetmedimm onların makineleri harbiden süperrr....

Son düzenleme:

çok sagol gulbebekcim. insallahben de hıssetmem senın ceken kişi bayanmıydı

çok sagol gulbebekcim. insallahben de hıssetmem senın ceken kişi bayanmıydı

Canım sende hissetmezsin emin ol çok kişi çekildi orda güle oynaya hemde benim doktorum cevatmıydı cevdetmiydi hatırlayamadım ama erkekti zaten çok ilgililer öyle hemen yat filmini çekicez demiyorlar acımamasına rağmen önce doktor konuşup rahatlatıyor valla ben çok memnun kaldım bak sende memnun kalacaksın sakın anestesi falan isteme, hayır sızı falan hissetsem söylerim kesinlikle anestezili yaptır diye ama onu bile hissetmiyorsun....

ıns. oyle olur canım yaaa

Gurbetcim çoooook geçmiş olsun canım.Eşine acil şifalar dlerim Allah sana ve çocuklarına bağışlasın inşallahh..

medimmm.. hrs için fikir veremicem kuzum ama sancısız geçmesi dileğimle.. dualarım seninle yavrum..
nezaman çekilecek rahim filmi?
endişelenme bak kızlar da anesteziye gerek yok diyorlar o yerde.. hayırlısıyla ağrısız kurtulursun..

dostummm dosthanem.. nasılsın balım nasıl gidiyor ?

Sevsena, Tirilaylom kızlar sizin sesiniz pek çıkmayı.. nerelerdesinizzz

Son düzenleme:
slm gurbet abla çok geçmiş olsun A llah şifa versin eşine inşallah tez zamanda

Gurbetcim çoooook geçmiş olsun canım.Eşine acil şifalar dlerim Allah sana ve çocuklarına bağışlasın inşallahh..
Allah razi olsun kizlar kazasiz kurtulun ins
cnm az kaldi masallah son yuru cnm antraman olur

kopiş ben buralardayım canım var mı bir hareket bizim oğlanda dönsün artık normal doğum olsun diye de dua ediyorum canım hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…