- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.641
maşaallaaah taf'cığım... hep böyle gülücükler saçsın oğluşun..
yalnız şeker yüklemesi için erken değil mi kız.. 24-28 haftalar arasında yapılıyor da genelde.. tabi doktorun en iyi bilir..
bu arada
üf bende sıkıntımı yazayım..
bugün kontrolümüz vardı 36. haftadayız.. ultrasone göre de 36+6 görünüyor..
ve hala ters benim uşak.. kadın bakarken aaa daha dönmemiş bu demesini duymanız gerekirdi...
dönme ihtimali varmı diye sordum.. bu saatten sonra biraz zor dedi..
10gün sonra tekrar kontrol var.. dönmemişse sezeryan günü verecekler..
ve bugün doğum günüm ama hiç benim günümmüş gibi hissetmiyorum..
akşama kaynana kesin misafir getirir.. samsundan gelmişler anne kız.. benim kaynana da tembelin teki..
misafir çağırıyorsun madem otur evinde yedir için.. her akşam birimize geliyorlar.. hele bu halimle kendime faydam yok...
saat 6dan beri ayaktayım.. gelmemeleri için dua ediyorum inanın..
cumartesi bizdeydiler zaten.. geldi mi de sülale toplanıyor sanki toplantı yeri.. evde 10-15 kişi oluyor en aşağı..
azcık kestiirim bari..
merhaba güzel anneler ve anne adayları uzun zaman oldu girmeyeli öncellikle gurbet abla çok geçmiş olsun Allah (c.c) eşine acil şifalar versin. Doğum yapan yeni annelerimizi gönülden tebrik ediyorum doğuma hazırlanan anne adaylarına hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı temenni ediyorum.
Bana gelince hatırlarmısınız bilmiyorum en son eşimin morfolojisi düşük olduğu için eşimin tedavisine öncelik vermeyi karar vermiştik ve gebelik takibini bırakmıştık. Bu ay tamamenen bırakmıştım ileride tüp bebek yaparız diye düşündüm.Bu olay tamamen kafamın boşalmasına neden oldu bu ay yurt dışına gittik gezdik lazer tedavisine başladım fazla kilolarımdan kurtulmak için spor salonuna gitmeye başladım. Ve ben bu ay reglimin geçtiğini bile anlayamadım reglimi bir hafta geçmişti konuşma arasında arkadaşım sorunca ve test al diye ısrar edince test aldım çift çizgiyi gördüm çok şaşırdım daha iki gün önce lazerde bir gün öncesinde deli gibi koşu bandındaydım. Bebeğimin kalbinin atışlarını hafta sonu dinledik hesabıma göre 7 haftalık bebeğim ultrasona göre 7+3 canlarım benim için dua edin inşallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilirim. İlk bebeğim düşük olduğu için doktorum progestana başlattı günde 6 tane alıyorum ve biraz ilaçlar sersemletiyor. İnşallah annelik hasretiyle yanıp tutuşan herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
koprinaa canım merhaba seni görünce giriverdim nasılsınnn
ben hala bebeksizim
epeydirde takılmıyorum burayaaa artıkkkk pes ettim((
ara ara takip ettiğim bir yer var ama orayada çok takılmıyorummm
sizler nasılsınızz
ablam çok sağol.. :) yıllar kovalıyor bizi istemesek tedoğum günün kutlu olsun nice huzurlu sağlıklı mutlu yıllara koprinacımbu çiçekler de sana
kaynananaları da mecburen boşvercez takma kafana
hayırlısı olsun yavrum canını sıkma..
o gördüğün çizgi de sadece şeydir belki betahcg nin çıkması gerektiği yerde içerde bir şerit varya o belirmiştir..
inşallah bir sonrakinde mosmor.. yada kıpkırmı.. ne renkse artık ondan olur inşallah :)
bu arada avatar fotografim sabahki doktor kontrolumden
Masallah benim cirkin ogluma gulumseyerek poz verdi
Yarin sabah seker yuklemesi yapilacak ve tekrardan butun kan degerlerime bakilacak bir de tetanoz asisi olmam gerekiyormus :26: haftaya da detayli usg bakilacak radyologtan randevu aldim. Hayirlisiyla allah yavrumuzu bize bagislasin insallah. Allah bu ugurda ugras veren arkadaslarima da en hayirli zamanda bu guzel duygulari yasamayi nasip etsin insallah amin
merhaba güzel anneler ve anne adayları uzun zaman oldu girmeyeli öncellikle gurbet abla çok geçmiş olsun Allah (c.c) eşine acil şifalar versin. Doğum yapan yeni annelerimizi gönülden tebrik ediyorum doğuma hazırlanan anne adaylarına hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı temenni ediyorum.
Bana gelince hatırlarmısınız bilmiyorum en son eşimin morfolojisi düşük olduğu için eşimin tedavisine öncelik vermeyi karar vermiştik ve gebelik takibini bırakmıştık. Bu ay tamamenen bırakmıştım ileride tüp bebek yaparız diye düşündüm.Bu olay tamamen kafamın boşalmasına neden oldu bu ay yurt dışına gittik gezdik lazer tedavisine başladım fazla kilolarımdan kurtulmak için spor salonuna gitmeye başladım. Ve ben bu ay reglimin geçtiğini bile anlayamadım reglimi bir hafta geçmişti konuşma arasında arkadaşım sorunca ve test al diye ısrar edince test aldım çift çizgiyi gördüm çok şaşırdım daha iki gün önce lazerde bir gün öncesinde deli gibi koşu bandındaydım. Bebeğimin kalbinin atışlarını hafta sonu dinledik hesabıma göre 7 haftalık bebeğim ultrasona göre 7+3 canlarım benim için dua edin inşallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilirim. İlk bebeğim düşük olduğu için doktorum progestana başlattı günde 6 tane alıyorum ve biraz ilaçlar sersemletiyor. İnşallah annelik hasretiyle yanıp tutuşan herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
koprinaa canım merhaba seni görünce giriverdim nasılsınnn
ben hala bebeksizim
epeydirde takılmıyorum burayaaa artıkkkk pes ettim((
ara ara takip ettiğim bir yer var ama orayada çok takılmıyorummm
sizler nasılsınızz
ablam çok sağol.. :) yıllar kovalıyor bizi istemesek te
Koprinam bu arada doğum günün kutşu olsun cnm .Hep böyle mutlu ve hayata bağlı şen şakrak ol emi.bebeğinle birlikte uzun ömürler dilerim cnm.
eylülüüüm.. çok sevindim senin adına bitanem.. duygulandım da biraz..
bak ummadığın bir anda kondu bebişin göbişine..
Rabbim tamamına erdirsin.. sağlıklı bir gebelik diliyorum..
sanırım spinali daha çok tercih ediyorlar o hastanede.. 10 gün sonra durumum kesinleşecek.. seçme imkanım varsa öyle yapayım bari..
ama bayılırım.. midem bulanır.. diye korku var.. genel anesteziyi de tercih edebilirim..
Küçük prenses Nil nasıllar acaba :) Kırkı çıkmasına bişey kalmamış... büyümüştür kuzum..
mis gıdısından koklarım yavrumu
Kızlar ben bu hsgyı anestezılımı cektırsem anestezisizmi yaw
radyotomda dıjıtal cihaz 350 dedi anestezılı ıstersen 200 tl daha oduyormussun
ama ıslemı yapacak olan dr ıle gorustum anestezili istiyorum dedım ılk başta neden dıye sordu cunku ben dayanamam dedim :)(halbukı belkı dayanırım da belkı bu kopuş noktam olabılır benım dıye korkuyorum ust uste sıkıntılı seyler yasadım dayandım bu bana fazla gelır gıbıme gelıyo) nerden bılıyosun dayanamayacagını dedi.. Tukenmez kalem içi kadar kanüllerle müdehaleyı yapıyoruz ve bır çorba kasıgı ladar kontrast madde verıyoruz işlem 10 dakka suruyor dedı anesteziye gerek yok dedı c kollu makıneymıs bırtek onlarda varmıs cok kısı cektırıyomusmus da agrı olmuyomus da napçam bennnnnnnnn napçammmmm
GURBET güzelim okudum ve üzüldüm esine acil şifalar sana da bol bol moral ve sabır diliyorum....İnşallah bir an önce sağlığına kavusur Allah yardımcınız oslun
gurbetablacigim cok gecmis olsun,rabbim acil sifalar versin,
Kızlar ben bu hsgyı anestezılımı cektırsem anestezisizmi yaw
radyotomda dıjıtal cihaz 350 dedi anestezılı ıstersen 200 tl daha oduyormussun
ama ıslemı yapacak olan dr ıle gorustum anestezili istiyorum dedım ılk başta neden dıye sordu cunku ben dayanamam dedim :)(halbukı belkı dayanırım da belkı bu kopuş noktam olabılır benım dıye korkuyorum ust uste sıkıntılı seyler yasadım dayandım bu bana fazla gelır gıbıme gelıyo) nerden bılıyosun dayanamayacagını dedi.. Tukenmez kalem içi kadar kanüllerle müdehaleyı yapıyoruz ve bır çorba kasıgı ladar kontrast madde verıyoruz işlem 10 dakka suruyor dedı anesteziye gerek yok dedı c kollu makıneymıs bırtek onlarda varmıs cok kısı cektırıyomusmus da agrı olmuyomus da napçam bennnnnnnnn napçammmmm
MEDİİ CANIM bende Craftynin sayesinde orada çekindim ve inan sızı bile hissetmedim anestesiye hiç gerek yok ...Şuanda inşallah gerek kalmaz ama 30 kerede çektiririm çünkü hiç bişey hissetmedimm onların makineleri harbiden süperrr....
çok sagol gulbebekcim. insallahben de hıssetmem senın ceken kişi bayanmıydı
Canım sende hissetmezsin emin ol çok kişi çekildi orda güle oynaya hemde benim doktorum cevatmıydı cevdetmiydi hatırlayamadım ama erkekti zaten çok ilgililer öyle hemen yat filmini çekicez demiyorlar acımamasına rağmen önce doktor konuşup rahatlatıyor valla ben çok memnun kaldım bak sende memnun kalacaksın sakın anestesi falan isteme, hayır sızı falan hissetsem söylerim kesinlikle anestezili yaptır diye ama onu bile hissetmiyorsun....
slm gurbet abla çok geçmiş olsun A llah şifa versin eşine inşallah tez zamanda
Allah razi olsun kizlar kazasiz kurtulun insGurbetcim çoooook geçmiş olsun canım.Eşine acil şifalar dlerim Allah sana ve çocuklarına bağışlasın inşallahh..
cnm az kaldi masallah son yuru cnm antraman olurmedimmm.. hrs için fikir veremicem kuzum ama sancısız geçmesi dileğimle.. dualarım seninle yavrum..
nezaman çekilecek rahim filmi?
endişelenme bak kızlar da anesteziye gerek yok diyorlar o yerde.. hayırlısıyla ağrısız kurtulursun..
dostummm dosthanem.. nasılsın balım nasıl gidiyor ?
Sevsena, Tirilaylom kızlar sizin sesiniz pek çıkmayı.. nerelerdesinizzz
medimmm.. hrs için fikir veremicem kuzum ama sancısız geçmesi dileğimle.. dualarım seninle yavrum..
nezaman çekilecek rahim filmi?
endişelenme bak kızlar da anesteziye gerek yok diyorlar o yerde.. hayırlısıyla ağrısız kurtulursun..
dostummm dosthanem.. nasılsın balım nasıl gidiyor ?
Sevsena, Tirilaylom kızlar sizin sesiniz pek çıkmayı.. nerelerdesinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?