- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.681
canım dikkat et kendine nazar değmiştir okutuverseydin anacığına allah kabul etsin aşurenizi de
kopricik senin durum nasıl dönmedi mi oğluşun daha ne zaman belli olacak doğum zamanı
sanırım daha dönmedi.. en azından karnımın şekli sertlikleri aynı.. ayırt edemiyorum.. yarın kontrolde belli olacak..
artık sezeryana da alıştırdım kendimi..
hatta tarih seçme imkanım olursa 20.12.2011 seçerim diye düşündüm.. tabi doktora bağlı artık... o tarihte 38+5 olucam.. zaten bir sıkıntı olmadığı sürece 39. haftada alıyorlar sezeryana.. yani 38+1..2..3..4..5.. fln fark etmez artık
bu arada primanın ilk hediyem kampanyası var.. katılmak isteyen hamişlere duyurulur ..
24 kasımda form doldurmuştum anca bugün aradılar
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler de önemli değil gerisi. bu arada ben primanın ilk hediyem kampanyasına katılmıştım geçen hafta geldi hediyemiz .... içinde wenice markalı body, zıbın ya da tulum... bir iki bez... tupper mama kabı... numune şampuan saç kremi ...hamilelikle ilgili bir cd + kitapcık ... indirim kodları gibi hediyeler var
kızlar ben geldim uzun zamandır netten uzağım ilk fırsatta gelmeye çalıştım haberdar ediyim dedim sizi şu anda 23 haftalık güzel gözlü KIZIM...bütün sağlığımız yerinde ankarada gezmelerdeyiz.. hepinizi öpüyoruz...
koprina bugün doktora gittin mi senin inatçı oğlan dönmüş mü
şok şok şok..
kaynanam yarın akşam bizde kalacak..
neymiş bizde ev telefonu var.. kocası ev telefonunu arayacakmış ta.. mış mış ta mış..
ayol p.k gibi paraları var.. cebini aramıyor adam.. sabah 7de ev telefonunu aradı kaynanamın eşi.. manyak mıdır nedir.. gitsin karısını arasın o saatte ayol..
neymiş ev telefonunu aramak almanyadan bedavaymış.. yaw bana neeeee..
başka bir olay...
bebek takımımız hazırmış yarın gelecek sanırım..
ama yaptırdığımız yerde odunun biri ne akla sahipse artık.. kahverengi beyazlı mobilyaya yeşil kelebek kulp takmış.. sinir oldum.. ya beyaz tak yada kahve.. ne bilim krem olsun ama yeşil.. hemde çimen yeşili..
başladım telefonda eşime cırlamaya.. tamam hayatım ben değişirim onları diyo bir de.. sanki parasıyla değil mi..
bir de öndeki korkuluk asansörlü olsun dedim takıp çıkarmalı yapmışlar..
akrabayla iş yapmak böyle boktan iş demek ki..
daha baştan istememiştim onlarla iş yapmasını ama sakalım yok kiiiii..
neysem .. eskisi gibi uzun yazmaya başladım yineokuyan bulunur elbet
ben okudum bile
boşver canım kaynanayı bir gecelik takma kafana ben kaynanama sinirlenince allahım çok şükür beraber yaşamıyoruz bu kadınla diyip kendime teselli veriyorum sende öle yap geçici bi durum yani takma üzme kendini
mobilyaya gelince düzelmicek bişi değilki sonuçta bak kocacın halletcekmiş ama akraba konusunda bende aynı düşünüyorum valla akrabayla alışveriş olmaz
katlanamıyorum işte kaynanaya.. bazen melek oluyor kanatlanıyor (eşim evdeyken)
ama yokken wc bile gitmeye üşenen bir tiptir..
mobilyaya gelince başta zaten istediğim kahve tonu yoktu .. hadi neyse dedim.. az açığı olsun..
kendim de gidip görmedim, her erkek dolu diye eşim götürmek istemedi, nasıl birşeyle karşılaşacağımı da bilmiyorum açıkçası.. yarın bakalım oda gecelekmiş bir aksilik çıkmazsa..
kaynana konusunda bende katlanamıyorum dün akşam bile sinirimi zıplattı aman iyi olalım yazık dul kadın diyorum öle bişi diyorki boğsam sinirim çıkmaz o esnada o derece takığım yani bende
inşallah içine siner mobilyan hazır olanlardan niye almadın akrabalar daha ucuza mı yaptı onun için yaptırdın onlara
dul kadın deyip geçme canım.. bazen bunu fırsat bulup tepemize çıkmaya çalışıyorlar.. tabi Rabbim kimseye yaşatmasın yalnızlığı da..
bizim kaynana evlendi çok şükür.. ama yine acitasyon yapıyor..
mobilyayı epey düşündüm alıp almamak için.. kiracıyım diye park yatak alacaktım içime sinmeyerek..
ama eşimin patronları sağolsun oda için 500 tl verdiler..
hazırı 1300 liraydı biz 600'e mal ettik.. iyi mi ettik bilmiyorum
ooo 600 çok iyi valla yarı yrıya az ödemiş oluyosun önemli olan içine sinsin iyi günlerde kullan oğluşun mutlu mutlu yatsın oynasın odasında gerisi boş eskiyince yenisini alırsın canım
uzun zamandır belirti yazmamıştım her ay bissürü hamileleik belirtisi yaşıyordum ya onun için kendim heveslendirmek istemiyorum ama bu ay yüzümde hiç sivilce çıkmadı hatta pürüssüzleşti çok güzel görünüyor acaba klomenin etkisi olabilirmiki :44::44:
onun dışında kasıklarımda ağrı var göğüslerimd hiç bi değişiklik yok herkes yazıyo ya çok büydüler acıyo falan diye bende öyle bişey yok
neyse zaten az kaldı bakalım nolcak
günün nezaman ablam _?
hayırlısı olsun.. inş güzel haberler verirsin
perşembe veya cuma olmam lazım canım
biliyomusun nedendir bilmem ama o güzel haberi hiç veremicekmişim gibi hissediyorum artık umutsuzluk yada isyan değil ama içimdeki bi ses benim ikinci bi çocuğum olmıcak diyo
hayırlısı bakalım mevlam neler eyler bekliyorum az kaldı
selam kızlar bugün doktora gittim 2900 kg olmuş kızım 37. haftadayız nstye bagladı ben nstdeyken bi normal doğum vardı ben korktum şimdi bagırıp çagırırsa etkılenırım diye ama hiç sesi çıkmadı meğer epiduraliymiş sonra bı kadın geldi aglıyodu çok korkuyorum diye bebeği ölmüş kürtaj olacakmış üzüldüm onada hem bebeğine üzülüyo hem ağlıyodu allahi hepimiz için hayırlısını versin inşallah bu arada bebeğimin başı iyice aşşagı inmiş bi sorun olmazsa normal doğurcam Rabbim izin veririse artık haftalık kontrole ceğırdı doktor zaman kısaldıkça korkmaya başladım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?