Eski dostlar hep beraber elele verelim

Amn emsin oglusum sicak tut emreyi gaz sancisi gecer biraz bide flatulex var eczanede, gaz icin yemekten once onunda faydasi var
Olmassa onu verirsin

gunaydiiiin
Takvimlerde yepyeni bir yila basladigimiz bu gunun sabahinda bu yilin hepinize hayirli bir yil olmasi, bebek isteyenlere bhayirli bir evlat hamilelere hayirli dogumlar hastalara sifa sevdiklerinden ayri dusenlere de kavusmayi diliyorum. Allah hepinize gonlunuzden geceni nasip etsin insallah, 2012 guzel bir yil olsun hepimiz icin

2012'nin herkese çok güzel bir yıl olmasını dilyorum.başta sağlık,huzur ve bereket..mutlu yıllar...

happy new year kizlarrrrinsallah 2012 yili hepinize ugurlu gelir,bebislerinize kavusursunuz,rabbim büyùk yeni yil yeni umutlar getirsin hepinize,güzel bir yil olur insallah hepimiz icin

Son düzenleme:
Ben de herkesin yeni yılını kutlar, mutlulukar dilerim.Herkes gönlünden geçenlere sahip olsun bu yıl inş.Bana da bir bebek nasip olsun 2012 de inş...

Hepinizin yeni yılını kutluyorum yeni yılın neşeli, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bebişli geçmesini diliyorum.

Cnm sen haziran anasi ucan herhalde dimi sende ogrenirsin cinsiyetini az kalmis

canım sorun havada kalmış bebeğimin normal doğum tarihi 17 temmuz ama ultrasona göre önden gidiyor en son 13 temmuz görünüyordu.

Bu arada benim midem bulantım bitmedi kasıklarımda batmalar var ve canım hiçbir şey yemek istemiyor normalmi acaba.

Mutlu yıllar kızlar, hepinize sağlık ve huzur dilerim..
Hamişlere kolay doğumlar.. bebiş isteyenlere Rabbim bu sene göbişlerini boş bırakmasın..
Bebişi kucağında olanlara da bol bol süüüt..

Herşey çok güzel olacakkk

koprfina cok tebrık ederım caım Allah hayırlı omur nasıp etsın. DoğuM MAceralarını okudum alemsın yıne gelenegı bozmayıp uzun uzun yazmıssın valla :)

koprfina cok tebrık ederım caım Allah hayırlı omur nasıp etsın. DoğuM MAceralarını okudum alemsın yıne gelenegı bozmayıp uzun uzun yazmıssın valla :)

sağol medim :) özümü bozmayım dedim
inşallah bu sene sende böyle uzun güzel bir hikaye yazarsın balım..

Amn emsin oglusum sicak tut emreyi gaz sancisi gecer biraz bide flatulex var eczanede, gaz icin yemekten once onunda faydasi var
Olmassa onu verirsin

ablam yanlış anlama da.. doktor yazmadan kafama göre bir ilaç kullanacağımı sanmıyorum..
yine de teşekkür ederim

cnm bnm normal henuz 4 aya kadar surer hatta daha fazlaa ins saglicakla al kucagina cnm

ablam yanlış anlama da.. doktor yazmadan kafama göre bir ilaç kullanacağımı sanmıyorum..
yine de teşekkür ederim

cnm drlar trde o ilaci veriyor eger cok kotu gazli ise dra gotur o vercektir zaten

koprina gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sütünü bol etsin..geçmiş olsun
benim doğuma da 1 ay belki de daha az kaldı:18:
ben de acaba doğuma nasıl gitcem diye düşünüp duruyorum :26:

Bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun , herşey gönlünüzce olsun..

günaydın kızlar...
bu aralar beklemede hiç girmiyo foruma..sanırım oda doğum yaptı. haber alanınız var mı kendisinden?

sağol canım, kazasız belasız.. sağlıkla yavruna kavuşmanı diliyorum.. :)

günaydın kızlar...
bu aralar beklemede hiç girmiyo foruma..sanırım oda doğum yaptı. haber alanınız var mı kendisinden?

yok kuzu.. bende merak ettim onu.. aramızda birkaç gün vardı, artk o da doğurmuştur diye düşünüyorum.. yakında alırız onunda güzel haberini

ben de trilaylomu merak ettim
naptı acep?? giriyor ara ara foruma ama yazmıyor

onunla da sat'ımız aynıydı.. şükran hanıma gidiyordu, en son zekai tahirde mi doğum yapsam diye gelgitler yaşıyordu.. ama doğurmuştur diye düşünüyorum..
birkaç kez özelden msj attım.. ama dönüş olmadı..
inşallah iyidir arkadaşımız

kiz ne korkuyon bir avazda cikarincan iste yaaaa saglicakla hayirla gelsin beben
günaydın kızlar...

ahh canim sizde buyumusunuz masAlalah nasilsiniz iyiniz inssss 3nuzdeee

koprinacım gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah sende kurtuldun darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına inşallahhh

cnm ins bebgin dunyaya sag salim gelmistir ne yaüptin bize haber ver merakta birakma lutfenn
tabiki tirilaylom senden cnmmmmmm

yok kızlar ben daha doğuramadım benim kız tembel çıktı doktor istersen suni sancı verebilirz ama suyu falan normal bekleyelim dedi yarın tam 40 hafta doluyo bakalım ne diyecek doktor off off iyice strese girdim yaaa bide doğum korkusu sardı aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo çok gerildim çookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…