- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.921
ohh ne güzel bir haber medi bu.... bu akşamı boş geçirmiyorsun o zaman.eşinede takviyeyi ihmal etme sakın...türk kahvesi içir mutlaka..hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..
sağol canım çok şükür sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
sizin cinsiyetiniz belli mi? yada tahmin falan??
merhaba kızlar
sın durum bılgısı verıyorum
hsgyı doktora gosterdım amelıyat fılan demedı muayene etti sagdan yumurtladıgın zamanları yakalayıp degerlendırmeye calısalım dedı
derkenn birde baktı ne görsün sağda 16 mm yumişim var
fik fik yapın bugun dedı bide çarşamba tekrar cagırdı yumyuma bakçak fik fik günü vercek
ay hadi bana yorum yapın
(bence o hıdrosalpenksı dogumda almayı planlıyor)
Sağol eylulcu ne dıyım kı amin insallah yanı rabbım verırse olucak vermezse olmaz elbet.
Eskıye gore streslı degılım artık bıtakıms seylerı aştık gerilmiyoru<
iroşşşşşşşşşşşşş hosgeldın
öyle canım kaderimizde kısmetimizde varsa hiçbir şey önüne geçemez.
Stres yapmayın diyorum bide kendime bunu kabul ettirebilsem iyi olacak 3 haftadır özellikle o kadar yoğunum ki işler peşi sıra geldi şu yoğunlaşmış dönemde müdürümde kaçar gibi izin aldı vekalet bana kaldı sinir oluyorum ya geçen hafta tamamen stresle geçti korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye.Kilo almam gerekirken kilo kaybetmeye başladım.Eve gittiğimde işteki olayları düşünmekten iştahım kapanmış oluyor.
merhaba kızlar
hsgyı doktora gosterdım amelıyat fılan demedı muayene etti sagdan yumurtladıgın zamanları yakalayıp degerlendırmeye calısalım dedı
fik fik yapın bugun dedı bide çarşamba tekrar cagırdı yumyuma bakçak fik fik günü vercek
ay hadi bana yorum yapın
cok bguzel askim yaa senin adina nasilsevindim yaaaa fik fik yaopin yat bel alti yastik hatta hic kalkma ins beben bu ay gelir ayy nasil sevindim yaaaaa
merhaba kızlar
ay hadi bana yorum yapın
annem diyo ki doktor ne dedi anne dedım receteye 2x1 halvet yazdı :):):)
ınsallah cnm yaaaa
oy maşallah medimin yumoşlarına :)
haydi medi haydi medi haydiiii.. tam zamanı tam zamanı şimdi.. ( bu gecee )
inşallah güzel bir bebişe dönüşür o yumurtacığın.. doğduğu zaman da mıncıklarız annesini niye okadar bekletti diye
..............
HALVETI DUN ONERDI BIDE CARSAMBA KAPIYA YAZI ASACAM HALVETTEYIZ RAHATSIZ ETMEYIN IKI HAFTA YOĞUZ :):)
kızlar bu da minik oğlumun minik eli :)
kırkımız 25.de çıkıyor.. Ozaman kendisinin tamamını da paylaşırım sizinle :)
Eki Görüntüle 328241
kırkımız 25.de çıkıyor.. ozaman kendisinin tamamını da paylaşırım sizinle :)
Eki Görüntüle 328241
Eki Görüntüle 328241
tşk gurbet ablacım
evet hıc kalkmama yontemını kullanıyorum 3-4 saat
tedırgın oluyorum abdest alsam bıran once dıyorum ama
Allah affetsşn gunaha gırıyosak o sekılde kalınca
esınle munaesebetten sonra ykanana kadar sevap yazılır fılan dıye bişi vardı ınsallah dogrudur :)
Eki Görüntüle 328241
nasilplayim cnm bnm gun sayiyorum ha bireyok yumurtlama gunu yok adet gunu gunler aylari aylar yillari derken Allahim hakkimizda hayirlisini versingurbetçim nasılsın
selam kızlar bizde 10 günlük olduk ama ben düzelemedim doğumdan sonra tansiyonum yükseliyo aniden gözlerim bulanık görüyo yüzüm falan uyuşuyo bilmiyorum neden oluyo ilaçta kullanamıyorum bebeğim beni üzmüyo maşallah ama ben nasıl düzelirim bilmiyorum
Cnm yeme icme o kadar namaz vaktinide gevirme
Birsey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?