Eski dostlar hep beraber elele verelim

en azindan bir problemin oldugunu ögrendin,problem cikmasaydi bu sefer daha cok kendini üzücektin hic bir sey yok neden hamile kalamiyorum diye ve cok sükürki cözümü var,ben hic bir sebeb yokken 3 kere düsük yaptim ve sonra kac yil hamile kalamadim,insallah iyi olucak her sey senin icin bundan sonra,güzel haberi burdan bizimle payylastigin günü göstersin rabbim bize,,seni dogum anindayken bile aklimdan gecirdim,ve dua ettim,ve diger arkadaslari,bunuda atlaticaksin,güzel günler seni bekliyo

aramıza hoş gelsin en küçük sıpaaaaaaaaaaaaa
hoşbulduk canlarım,inşallah ben de sizler gibi kavuşurum sağlıkla yavruma..
ayyyyy canim tebrik ederim,cok sevindim,rabbim insallah tamamina erdirir,kucagina aldigin günü göstersin rabbim

çok teşekkür ederim poticiğim,amin inşallah ben de görürüm o günleri Allahın izniyle

hoşbulduk canlarım,inşallah ben de sizler gibi kavuşurum sağlıkla yavruma..

çok teşekkür ederim poticiğim,amin inşallah ben de görürüm o günleri Allahın izniyle

yaşasınnnn ikizlere kardeş geliyoooo
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

canım geçmiş olsun rabbim çaresiz dert vermesin
bunlarda geçicek baı insanlar hedeflerini çabalalayarak savaşarak ulaşırlar sende onlaradan birisin çok zorlu günler geçirdin ama mükafatınıda vericak rabbim inşallah
bişey daha benim halamın kızı 5 sene çocuk için uğraştı gitmediği doktor kalmadı en son tüp bebeğe karar verdiler rahim filmi çekildi ve o ay hamile kaldı herşeyin bi sebebi varmış bu dünyada
inşallah seninde meleğin gelicek annesine

canım hadi gözün aydın artıyor değerin.. :) dualarımız seninle

canım hadi gözün aydın artıyor değerin.. :) dualarımız seninle
ay canım inşallah artarak devam eder çok heyecanlıyım valla:)
yaşasınnnn ikizlere kardeş geliyoooo
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

:)))amin canım hepimize..demek Vera ve Eymen geliyor,biri kız biri oğlan mı geliyor seninkilerrr,maşallah,çok güzel yaa

ay canım inşallah artarak devam eder çok heyecanlıyım valla:)

:)))amin canım hepimize..demek Vera ve Eymen geliyor,biri kız biri oğlan mı geliyor seninkilerrr,maşallah,çok güzel yaa

ben akıllıbıdışıma özel mesajla içimden geçeni demiştim tee daha 2 aylıkken falan.. dediydim ki biri kız biri erkek doğdu içime diye :)
Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize

ben akıllıbıdışıma özel mesajla içimden geçeni demiştim tee daha 2 aylıkken falan.. dediydim ki biri kız biri erkek doğdu içime diye :)
Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize

evet kopişim demiştin, zaten bir ben bilemedim iki kız doğuyordu içime
güzel duan için de kocaman aminnnn

öyleymiş kuzum Allaha şükür sağlıklılar inşallah öyle de doğarlar
hayırlı olsunlar başka bişey istemem kendilerinden

akillibidik tebrik ederim canim yavrularinin cinsiyetini ogrenmissin ohh masallah bir kiz bir erkek tek seferde iki mutluluk
Allah yavrularina hayirlisiyla saglikla kavusmani nasip etsin, hayirli evlat etsin insallah

Son düzenleme:

Canim gecmis olsun... Allah sana 2 kere hamile kalabilmeni nasip etti ama bebeklerin seninle kalamadi vardir hayirli bir sebebi deyip kendimizi teselli ediyoruz. Tupun tikaliyken bile hamile kalabilirsin diger tarafindan yumurtladigin taktirde o yuzden operasyon gerekiyorsa operasyonunu olursun ve insallah hemen ardindan bu sefer sana sıkıca tutunacak bebegin gelir gobegine dualarini eksik etme sukredelim elimizden baska birsey gelmiyor sen guclu bir kadinsin 2012 dolmadan bebegini kucagina alip annelik duygusunu yasayacaksin insallah

akillibidik tebrik ederim canim yavrularinin cinsiyetini ogrenmissin ohh masallah bir kiz bir erkek tek seferde iki mutluluk
Allah yavrularina hayirlisiyla saglikla kavusmani nasip etsin, hayirli evlat etsin insallah

evet çok değişik ve güzel bir duygu
inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım canım

kız maaaşaallaaaaahhhh
ne ara 28 haftalık oldun yavrum sen ya :)
bebişine isim düşündünüz mü :)
hadi az kalmış.. rabbim bir avazda kurtarsın

öyleymiş kuzum Allaha şükür sağlıklılar inşallah öyle de doğarlar
hayırlı olsunlar başka bişey istemem kendilerinden

tebrik ederim canım ne güzel bir kerede iki farklı kuş ne güzel Allah(c.c) yavrucuklarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:

merhaba kızlar

sın durum bılgısı verıyorum
hsgyı doktora gosterdım amelıyat fılan demedı muayene etti sagdan yumurtladıgın zamanları yakalayıp degerlendırmeye calısalım dedı
derkenn birde baktı ne görsün sağda 16 mm yumişim var

fik fik yapın bugun dedı bide çarşamba tekrar cagırdı yumyuma bakçak fik fik günü vercek

ay hadi bana yorum yapın

(bence o hıdrosalpenksı dogumda almayı planlıyor)

ohh ne güzel bir haber medi bu.... bu akşamı boş geçirmiyorsun o zaman.eşinede takviyeyi ihmal etme sakın...türk kahvesi içir mutlaka..hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..

eee çok güzel haber medi yumoşun büyüsün bebiş olsun inş
daha ne diyim hayırlı bereketli halvetler olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…