- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.941
uyuz baslayan bır haftanın mal bir çarşamba sabahından selamlarım..
on karıs suratımla ıse geldım
eşim benı sınır ettı
100 yasına da gelse bu erkekler olgunlasmaz
içlerindekı mala stop dıyemez
aşılama yaptırcam ben
ıstemıyorumonunla halvete gırmek kafasına bısey patlatasım gelır cok sınırlendım
eşim benı sınır ettı
aşılama yaptırcam ben
ıstemıyorumonunla halvete gırmek kafasına bısey patlatasım gelır cok sınırlendım
nasilplayim cnm bnm gun sayiyorum ha bireyok yumurtlama gunu yok adet gunu gunler aylari aylar yillari derken Allahim hakkimizda hayirlisini versin
sen ne yaptin cnm nasil gidiyor diyet
ben bebek işini yaza kadar kafamdan attım korunuyorum kocamın işi belli olana kadar zayıflayayım bari diye diyet yapmaya çalışıyorum işte
arada kaçamak yapıyorum ama yinede iyi gidiyo bakalım spor falan da yapıyorum tabii
bu arada sizide takip ediyorum hepinize ayrı ayrı dua ediyorum canım inşallah ben kavuşamadım sizlere bebek nasip olur
ahh medi çok alemsin ya
tam da halvet zamanı kocayla küsülürmü sonra intikamını çok acı alırsın hele bi de hamile kalınca allaaahhh gece yataktan kaldırıp manava gönderirsin
takma kafana bu kocalar hep aynı eee bizde fazla alıngan napalım ortayı bulucaz artık
insAllah cnm zayifla daha da kolay hamile kalinir diye duydum bn herkese nasip olsun insssssnasilplayim cnm bnm gun sayiyorum ha bireyok yumurtlama gunu yok adet gunu gunler aylari aylar yillari derken Allahim hakkimizda hayirlisini versin
sen ne yaptin cnm nasil gidiyor diyet
ben bebek işini yaza kadar kafamdan attım korunuyorum kocamın işi belli olana kadar zayıflayayım bari diye diyet yapmaya çalışıyorum işte
arada kaçamak yapıyorum ama yinede iyi gidiyo bakalım spor falan da yapıyorum tabii
bu arada sizide takip ediyorum hepinize ayrı ayrı dua ediyorum canım inşallah ben kavuşamadım sizlere bebek nasip olur
dogru haklısın
kendısı hala barış çubuğu uzatmakta ben kabulk etmek ıstemıyorum
ama bunu gecesi var çubugu mecbur kabul edicez çubuksuz olmuyo bu halvet işleri :)
şimdilik barısayım da 9 ay bi küsecem hayatın felsefesını yazacak kendısı na buraya da yazacam
çok sevmeme ragmen kök söktürmeden rahat edemeyen bi tipim ben yaradılısımdan napayım
supersin medim bnmmm ama simdi kusme tostuda yemisin bakkk halvet te ol bn yiyen istyirommmm
Eliylemi yetinceeeez simdi
Ayin 25 i simdi gelmek bilmez yaaaa:18:
ben o minik elleri yirimmmm
koprina allah seni netmesin yap boz gibi kalan parçaları bekliyorum ha
sen diğer yerlerini de gönder ben photoshopta birleştireyim
selam kızlar bizde 10 günlük olduk ama ben düzelemedim doğumdan sonra tansiyonum yükseliyo aniden gözlerim bulanık görüyo yüzüm falan uyuşuyo bilmiyorum neden oluyo ilaçta kullanamıyorum bebeğim beni üzmüyo maşallah ama ben nasıl düzelirim bilmiyorum
eşim benı sınır ettı
aşılama yaptırcam ben
dipnot: bak bak bak gidip bana bıde onu affedeym dıye sandviç almış yermıyım ben bu numaraları yemem!!! ama sandviçi yedım
ıstemem alma sakın getırme dedım
getırdı masaya koydu
birine vericem dedım
cok actım yedım tabu bunu o gormedı
oh karnım doydu bari
mistik kız gunaydın cnm
sen nasılsın ne var ne yok
dipnot: bak bak bak gidip bana bıde onu affedeym dıye sandviç almış yermıyım ben bu numaraları yemem!!! ama sandviçi yedım
ıstemem alma sakın getırme dedım
getırdı masaya koydu
birine vericem dedım
cok actım yedım tabu bunu o gormedı
oh karnım doydu bari
dogru haklısın
ama bunu gecesi var çubugu mecbur kabul edicez çubuksuz olmuyo bu halvet işleri :)
şimdilik barısayım da 9 ay bi küsecem hayatın felsefesını yazacak kendısı na buraya da yazacam
çok sevmeme ragmen kök söktürmeden rahat edemeyen bi tipim ben yaradılısımdan napayım
mistimm.. sen kontrole nereye gidiyorsun aceba.. merak ettim :)))
dogru haklısın
dogru haklısın
ayın 25-26da falan tamamını paylaşıcam
kırkı çıkmadan asla :)
nazara çok inanırım.. albümde paylaşıcam oğluşumun resmini.. topiğe tanımadıklarımız da girdiği için :)
ayol bir insan pırt yapacak diye kızarıp bozarır mı.. bende diyorum bebeye ne oluyor
beyaz tenli olunca hemen rengi değişiyor yavruşumun
ay ileride bu kızlardan falan utanınca da domates gibi olur anam..
nil kuzusu renkleri algılayabiliyo mu artık???
siyah beyaz kartlar yapıyorum photoshopta yarın mail atayım sana çıktı al hikayeler anlat nilikoma
tabi renkleri algılayacak kadar büyümediyse
nil kuzusu renkleri algılayabiliyo mu artık???
siyah beyaz kartlar yapıyorum photoshopta yarın mail atayım sana çıktı al hikayeler anlat nilikoma
tabi renkleri algılayacak kadar büyümediyse
mini mediiiiiiiiprofesyonel ol kuzum köprüyü geçene kadar, spermi kapana kadar
sonra 9 ay dön arkanı uyu minik medinle
medicalcigim dualarim seninle canim
yerim senin triplerini... sen şimdilik halvet işini erteleme sakın.akşama barış mutlaka...bebek karnına bir konsun yaklaştırmazsın yanına..ama küsmek için yanlış bir gün.biraz kendini sakinleştir.akşama halvetten birşey anlamayacaksın yoksa :)
bu arada biz iyiyiz çok şükür.hafta sonu şeker yüklemem vardı.biraz yüksek çıktı.bu cmt tekrar şeker yüklemem olacak.biraz onun sıkıntısı var bendede onun dışında iyiyiz çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?