- Konu Sahibi MutluBulut_
-
Kötüyüm canım hastayım öksürügüm geçmiyor sen nasılsın
Geçmiş olsun canım bende hastayım geçmedi :2:Hepsinin farklı bir güzelligi var ama straplez sevmedigim halde 4.model çok hoş geldi gözüme daha farklı güzel duruyor
Kötüyüm canım hastayım öksürügüm geçmiyor sen nasılsın
Geçmiş olsun canım bende hastayım geçmedi :2:Hepsinin farklı bir güzelligi var ama straplez sevmedigim halde 4.model çok hoş geldi gözüme daha farklı güzel duruyor
Saol canım sana da geçmiş olsunBende straplez sevmiyorum üstü hep dantelli kapalı olsun istiyorum ama hepsi birbirinden güzel bilemedim:44: Ne kadar zor seçim yapmak En sondaki de 3250 tl canım Aynısını dikebilecek yerler olsa diktiririm ama şüpheliyim:44:
ooo fiyatı bayağı yüksekmiş
Yok canım ne rahatsızlığıOhh ne güzel inş güzel bi hafta olsunn. Yarın nikah işlemleri için tahilleri filan yaptırcaz onun heycanıyla çabucak geçer bu hafta
Fiyatıda iyiymiş canım çok güvenilir bir yer olması gerek kullanılan tüller detaylar ne kadar birebir yapabilirler birebir olsa yine aynı fiyatı bulacaktır canımcım ya bende dantelli kollar çok seviyorum 2.modelde hoşuma gitti ama bunları üzerinde gördünmü belkide fikrin sabitleşirSaol canım sana da geçmiş olsunBende straplez sevmiyorum üstü hep dantelli kapalı olsun istiyorum ama hepsi birbirinden güzel bilemedim:44: Ne kadar zor seçim yapmak En sondaki de 3250 tl canım Aynısını dikebilecek yerler olsa diktiririm ama şüpheliyim:44:
Saol canım iim. Ya nasıl bi hastalıksa geçmiyor çevremde herkes hasta. Dün amcama gittim öksürüğüm geçmiyor artık ciğerlerim boğazım acıyo diyor.:26:
ay hadı hayırlı olsunn
*
biz ne zaman yaptırcaz hala bi fikrim ve bilgim yok benimm :44:
Fiyatıda iyiymiş canım çok güvenilir bir yer olması gerek kullanılan tüller detaylar ne kadar birebir yapabilirler birebir olsa yine aynı fiyatı bulacaktır canımcım ya bende dantelli kollar çok seviyorum 2.modelde hoşuma gitti ama bunları üzerinde gördünmü belkide fikrin sabitleşir
Herkes aynı canım o cigerlerimin acıması geçti artık karın etlerim ve alt kasıklar batıyor öksürdükçe oraları tutuyorum gülsemmi halime aglasammı bilemedim çok agrıyorlar öksürdükçe
Hadi yaaa Allah acil şifa versin canım :26:
Günaydın kızlarNasılsınız?? Ben 1 haftadır hastayım yeni iyileştim sayılır sizleri de çok özledim. Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın ama okuyacağım inşallah:) Ben gelinlik baktım kızlar 4'ü arasında kararsız kaldım fikirlerinize ihtiyacım var..
Eki Görüntüle 930480 Eki Görüntüle 930481 Eki Görüntüle 930482 Eki Görüntüle 930483
Yardım edin banaAslında en çok birisini beğendim ama fiyatı pahalı geldi biraz
Edoşum hayırlı olsun, Allah nazarlardan saklasınKızlar merhaba
Dün ölüyodum sesim hic cıkmıyor bogazım yırtılır derecesine agrıyordu öldüm öldümbugün iyiyim biraz daha çok şükür..
- Kına malzemelerim alındı kızlar
- Fotografcıyla anlasma yapıldı parası ödendi dıs mekan cekim yapıcaz fotografcı anlasırken demedide daha sonradan isterseniz hafta içi yapalım cekimi daha rahat olsun dedi ama ben pek istemiyorum acıkcası yinede kuaförümle konusucam bu konuyu :44:
- Nikah tarihi için bugün hasta hasta ne kosturdum yine ne kadar sarpa sardı bizim bu tarih işi her yerde ayrı bi sorun cıktı
aynı tahlilleri nişanlım kendi aile hekimine imzalattı benim aile hekimi beni ordan oraya kosturdu üstüne + para verdim Neyse sonra gittik nişanlımın belediyesinden izin belgesi aldık ardından nikah kıyalacak belediyey geldik tamam zaten gününüzü ayırdım ben ama daha mayıs nikahlarının dosyası acılmadı şimdi alırsam bunlar kaybolabilir şubatta geldin dedi..tanıdıgı tekrara aradık oda ulasmıs o gün ve saat onların merak etmesinler şubatta sadece bir tanesi gelsin evrakları versin yeterli demiş aldık sayılır diyelim napalım - Veeeeeee gelinlik
Fotografcımdan tavsiye almıstım gittik dedigi yere dün ama gelinlikler bu kadarmı kötü insanlar bu kadar mı ilgisiz hic denemeden cıktım tam umutsuzca yürüken birden şuraya girelim mi dedik ben çok pahalıdır dedim sevdigim olsun dedi neyse girdik sahipleri o kadar iyilerdiki hemseriymişz bakırköyde yerleri..bi gelinlik denedim bayılacaktım heyecandan onuda cok begendim sonra yine ona benzeyen bi tane daha denedik veeee tamam işte buuuuuuuu anlastık cok şükür yeniden dikilecek etek kısmında degişimler yapabiliriz duruma göre..1 yada 2 prova yeterli bana güven dedi..ve gercekten güven veriyo çok şükür inşallah hep böyle gider gelinligimi anlatayım hemennn straplezzz evet bundan birkac ay önce hic begenmezdim ama gercekten kendime yakıstırdım (k) veeee tam istedigim gibi prenses model inanılmaz kabarıkkk prenses gibi oldum ebisim bu arada sonradan a kesim gelinlik denedik ve kadın bile dedi sen prenses modeli çok güzel tasıdın bence a düşünme diye a kesimde resmen obez gibi oldum gögüs kısmında fransız güpürü var bide etek kısmına gecişlere koyalacak ama tam nereye koyulacagını sonradan karar vericez fiyat 1600 bu arada kiralık :44:işte böyle kızlar
canım ne yaşadın neden böyle oldu bilmiyorum ama öylesine hissettim ki acını...gözlerim doldu... Allah'ım bir an önce ikinizinde yüreğine ferahlık versin. çabuk atlatırsınız inşallah. bundan sonrası çok daha güzel olacak sizin için çünkü her büyük acı beraberinde büyük mutluluklar getirir ben hep buna inanırım
cumartesi gecesi hiç üşenmeden geçmişe gittim okudum tek tek yazdıkların yaşadıklaırn süreç zorluklar senin dik duruşuna çok şaşırdım herşeye rağmen sırf ailesine laf gitmesin diye dik durmuşsun yaa bravo karşındaki ise büyük bir dengesizlik örneiği göstermiş ki sen affedecekkken senden af dilediği halde nişan boyunca sana çektirmiş inan kültür farkı önemsiz diyoruz gönüller bir olsun diyoruz ama çok önemliymiş kız kardeşlerinin oturması bile gözlerine batıyorsa ben daha bişi diyemiorum mesela yetiştirme tarzı bende otururum işimide yaparım ama kimse benden ekstra iş beklemez alışmamışım bizde kızlar el üstünde tutulmuş şimdi iş yapmayan el üstünde tutulmuyor çıkmasın ama bu aman kızımı yormayayım mantığı ben o mantıkla büyüdüm bazı insnalar benim içinde söylediler bu lafı ben hiç umursamadım
sen napsan ne etsen haklısın ama yazdıklaırn içime işlediyse hala aşıksın aşkınıza sahip çıkın yaşanılanları unutacak gücün varsa birdaha açmayacaksınız bence sahip çıkın bu dönüp gitme çok acıklı olmuş ve birşeyler bitmemiş gibi canım
envymecim ne için bu duruma geldiniz bilmiyorum ama
içini ferah tut canımm
hakkınızda hayırlısı olur inşallah
umarım en kısa zamanda geçer içinin yangını :26:
Canım yazını okurken gözlerim dolu dolu oldu resmen bütün duygularını hissettirmişsin. Herşey daha çok yeni böle olman çok normal hemen atamıcaksın üstünden zamanla olcak. Şimdi daha çok için yanıcak ağlıcaksın ilerde anılar aklına gelicek acaba bitirmese miydim diceksin ama zaman yaralarını sarmaya başladığında herşeyi daha net görceksin eskisinden daha mutlu olcaksın. Sadece zamana ihtiyacın var sürekli düşünme seni oyalıcak bişiler bul arkadaşlarınla vakit geçir bol bol. İnsan herseye alışıyo...
envym şuan yaznı okuyunca o kadar kötü oldumki tutamadım gözyaslarımı bogazım dügümlendi sanki öyle cok istiyorum ki sizi kavusturmayışuan bunu yazarken bile dua ediyorum inan o kadar kötü ki bu denli severken ayrılmak demek istedigim çok şey var belki kızlar bana kızar ama bosver sen benim düşündüklerimi yapma zaten mantıgını kullan en iyisi bu canım ben daha fazla yazamıcam
envym şuan yaznı okuyunca o kadar kötü oldumki tutamadım gözyaslarımı bogazım dügümlendi sanki öyle cok istiyorum ki sizi kavusturmayışuan bunu yazarken bile dua ediyorum inan o kadar kötü ki bu denli severken ayrılmak demek istedigim çok şey var belki kızlar bana kızar ama bosver sen benim düşündüklerimi yapma zaten mantıgını kullan en iyisi bu canım ben daha fazla yazamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?