- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
hoşbulduk ile giriş yapabilirimm sanırımm
topiğin hayırlı olsun edacımm
Ollleeeyyyyyy :)) Topiğimiz hayırlı olsun edoşum :) Güzel sohbetler, tatlı heyecanlar yaşayalım hep beraber inşallah.
Sagol canım ama topgimiz hepimizi topigisenin benim bizim hepimizin
Bu arada mayıs gelinisin dimi şuanda ticketine bakmadan yazıyorum ya öyle hatırlıyorum hazırlıklar ne alemde
Ciddimisinnn bizde 25 mayıs dedik ama daha ortada hic bir hazırlık yokteşekkür ederimm
evet mayısın son gün geliniyimm 1 hafta sonrasında da haziran gelini oluyorumm
2 düğün olcak bizdee :123:
hazırlıklarım bitti nerdeyse
halı perde beyaz eşya hariç her şey tamamm
düğünü bekliyoruz artıkk
Ciddimisinnn bizde 25 mayıs dedik ama daha ortada hic bir hazırlık yokyandık öldük bittik biz
Ohh ne güzel 2 defa giyeceksin gelinligi 2 farklı sac ohh
bizde bu duruma gelecekmiyiz acaba biz daha önce tarih alıcaz sonra eşyalarsen gelinligide aldın yanii hadi hepsi hayırlı olsun
Ebisimmm siz nişanlanalı tam 4 ay olmus bugün ne cabuk gecti zamanbu arada sen japon fenerlerimi ne istiyordun nişanda yaptınmı hic konusamadık :44:
teşekkür ederimm
evet mayısın son gün geliniyimm 1 hafta sonrasında da haziran gelini oluyorumm
2 düğün olcak bizdee :123:
hazırlıklarım bitti nerdeyse
halı perde beyaz eşya hariç her şey tamamm
düğünü bekliyoruz artıkk
Edam yeni topik hayırlı olsun2015 geliniyim nasipse inşallah ama arkadaşlarımı yalnız bırakırmıyım hiç banada tecrübe olur hazırlıklar heyecanlar belki takıla takıla 2014 de dügün yaparız
biz 2015 gelini olaraktan gel bi sarılalım nehircim
Canım ben de inanamıyorum valla. Düğüne 249 gün var an itibariyle... 700 küsürlerden gelince, bu rakam insana az geliyor :)
Japon feneri yapmadık ama çok güzel masa süsleri yaptık. Fotoğrafını bulabilirsem koyarım mutlaka.
Ayyy, hayırlı olsun böylesine, mutluluklar diliyorum canım. Heyecan ne durumda?
Sarılalım kuzum :13:destek olmalıyız birbirimize
teşekkür ederim ebiss
heyecan arada çok yüksek arada hiç yokk
kimi zaman korkunç bi rahatlık oluyo üstümdee, karışık duygular içindeyim sanırımm :111::111::111:
ismim dila bu arada tanışabilirizzz
dimi
vallahi yatıp kalkıp çeyiz düşünüyorum.
nevresim pike saç kurt. mutfak robotu taksitine giricem şimdi.
çok normal ya o karışık duygular :) Ben de Ebru, memnun oldum..
Aslında bende öyle biriyim hersey hazır olsun kafam rahat olsun diyorum ama tek ben böyleyim işte sorun orada herkes acelen ne diyoolur olur hepsi olur
teşekkür ederim darısı size olsunn
ben erkenci ve garantici bi insan olduğum için bunlarr
*
mobilyaları aldık, gelinliğimi de 1 ay olmadı alalıı
ilk düğün kına düğün karmasıı olacağı için saçım daha derli toplu olur, ikinci düğün kır düğünü olcağı için saçımda taze çiçekler olsun istiyorum
bakalım inşallah gönlüme göre olur her şeyy:26:
Canım ben de inanamıyorum valla. Düğüne 249 gün var an itibariyle... 700 küsürlerden gelince, bu rakam insana az geliyor :)
Japon feneri yapmadık ama çok güzel masa süsleri yaptık. Fotoğrafını bulabilirsem koyarım mutlaka.
Ayyy, hayırlı olsun böylesine, mutluluklar diliyorum canım. Heyecan ne durumda?
Edacııım, topiğin hayırlı,bol haberli,muhabbetli olsun inşallah
sagol kuzum bırakma tabi ya hem inşallah 2014 e dönüş olur sizindeEdam yeni topik hayırlı olsun2015 geliniyim nasipse inşallah ama arkadaşlarımı yalnız bırakırmıyım hiç banada tecrübe olur hazırlıklar heyecanlar belki takıla takıla 2014 de dügün yaparız
son zamanlara gelince artık bakamıyosun çeyiz eşyalarınaa
mutfak ıvır zıvırları yormuş oluyo senii
memnun oldum ebrucumm
dimi
vallahi yatıp kalkıp çeyiz düşünüyorum.
nevresim pike saç kurt. mutfak robotu taksitine giricem şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?