Eski dostluklarla yeni hayata merhaba :) bizde muradımıza erdik 2014 gelinlinleri :)

MutluBulut_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
17.027
9.184
448
Bundan çooook zaman önce evlilik sadece hayal gibiydi..
Neler paylaştık birlikte oldu olacak evlendik evlenicez derkeennn vallahi gidiyoruz sonunda
Evlenmemize cogumuzun birazcıkın daha var ama yıl olarak artık bizim yılımız geldiiii hoşgeldi sefalar getirdi
Kalıcı dostluklarımız vardı bizim hala özelden yazıştıgımız yada online gördügümüz anda mutlu oldugumuz
Gelin tekrardan toplanalım bu kez son hazırlıklarla yola cıkalım..sonra evlilik sonra cocuk sonra torun dermişim ama abartma eda dersiniz diye susuyorum
Neyse neyse sustum ben
Hepimiz hosgeldikk

hoşbulduk ile giriş yapabilirimm sanırımm
topiğin hayırlı olsun edacımm

Ollleeeyyyyyy :)) Topiğimiz hayırlı olsun edoşum :) Güzel sohbetler, tatlı heyecanlar yaşayalım hep beraber inşallah.

hoşbulduk ile giriş yapabilirimm sanırımm
topiğin hayırlı olsun edacımm

Sagol canım ama topgimiz hepimizi topigi senin benim bizim hepimizin
Bu arada mayıs gelinisin dimi şuanda ticketine bakmadan yazıyorum ya öyle hatırlıyorum hazırlıklar ne alemde

Ollleeeyyyyyy :)) Topiğimiz hayırlı olsun edoşum :) Güzel sohbetler, tatlı heyecanlar yaşayalım hep beraber inşallah.

evett kuzum sonundaaa Aminnnnnn inşallah artıkın işim vardı giremedim yok sahipleniyoruz topigi el birligiyle

Ebisimmm siz nişanlanalı tam 4 ay olmus bugün ne cabuk gecti zaman bu arada sen japon fenerlerimi ne istiyordun nişanda yaptınmı hic konusamadık :44:

Sagol canım ama topgimiz hepimizi topigi senin benim bizim hepimizin
Bu arada mayıs gelinisin dimi şuanda ticketine bakmadan yazıyorum ya öyle hatırlıyorum hazırlıklar ne alemde

teşekkür ederimm
evet mayısın son gün geliniyimm 1 hafta sonrasında da haziran gelini oluyorumm
2 düğün olcak bizdee :123:
hazırlıklarım bitti nerdeyse
halı perde beyaz eşya hariç her şey tamamm
düğünü bekliyoruz artıkk

Ciddimisinnn bizde 25 mayıs dedik ama daha ortada hic bir hazırlık yok yandık öldük bittik biz
Ohh ne güzel 2 defa giyeceksin gelinligi 2 farklı sac ohh
bizde bu duruma gelecekmiyiz acaba biz daha önce tarih alıcaz sonra eşyalar sen gelinligide aldın yanii hadi hepsi hayırlı olsun

olur olur hepsi olur
teşekkür ederim darısı size olsunn
ben erkenci ve garantici bi insan olduğum için bunlarr
*
mobilyaları aldık, gelinliğimi de 1 ay olmadı alalıı
ilk düğün kına düğün karmasıı olacağı için saçım daha derli toplu olur, ikinci düğün kır düğünü olcağı için saçımda taze çiçekler olsun istiyorum
bakalım inşallah gönlüme göre olur her şeyy :26:

Ebisimmm siz nişanlanalı tam 4 ay olmus bugün ne cabuk gecti zaman bu arada sen japon fenerlerimi ne istiyordun nişanda yaptınmı hic konusamadık :44:

Canım ben de inanamıyorum valla. Düğüne 249 gün var an itibariyle... 700 küsürlerden gelince, bu rakam insana az geliyor :)
Japon feneri yapmadık ama çok güzel masa süsleri yaptık. Fotoğrafını bulabilirsem koyarım mutlaka.

Ayyy, hayırlı olsun böylesine, mutluluklar diliyorum canım. Heyecan ne durumda?

Edam yeni topik hayırlı olsun2015 geliniyim nasipse inşallahama arkadaşlarımı yalnız bırakırmıyım hiç banada tecrübe olur hazırlıklar heyecanlar belki takıla takıla 2014 de dügün yaparız

Son düzenleme:
Edam yeni topik hayırlı olsun2015 geliniyim nasipse inşallahama arkadaşlarımı yalnız bırakırmıyım hiç banada tecrübe olur hazırlıklar heyecanlar belki takıla takıla 2014 de dügün yaparız

biz 2015 gelini olaraktan gel bi sarılalım nehircim

teşekkür ederim ebiss
heyecan arada çok yüksek arada hiç yokk
kimi zaman korkunç bi rahatlık oluyo üstümdee, karışık duygular içindeyim sanırımm :111::111::111:
ismim dila bu arada tanışabilirizzz

çok normal ya o karışık duygular :) Ben de Ebru, memnun oldum..

dimi

vallahi yatıp kalkıp çeyiz düşünüyorum.

nevresim pike saç kurt. mutfak robotu taksitine giricem şimdi.

son zamanlara gelince artık bakamıyosun çeyiz eşyalarınaa
mutfak ıvır zıvırları yormuş oluyo senii

çok normal ya o karışık duygular :) Ben de Ebru, memnun oldum..

memnun oldum ebrucumm

Aslında bende öyle biriyim hersey hazır olsun kafam rahat olsun diyorum ama tek ben böyleyim işte sorun orada herkes acelen ne diyo
ben gelinligi kiralamak istedigimden korkuyorum erken kiralayınca ya baskası giyerse ve giydiginde gelinligi bozarsa
çokkk hos olurrr işte 2 dügünün en güzel kısmı bence sac

dimi yaa saka gibiydi neydi o 700 ler benim kac kaldı 150-160 falanmı tamam kuzucum eminim senin zevkinle cok güzel olmustur
Edacııım, topiğin hayırlı,bol haberli,muhabbetli olsun inşallah

Sagol boncugummm topigimizz
sagol kuzum bırakma tabi ya hem inşallah 2014 e dönüş olur sizinde

son zamanlara gelince artık bakamıyosun çeyiz eşyalarınaa
mutfak ıvır zıvırları yormuş oluyo senii

memnun oldum ebrucumm

ablam 2012 aralıkta sözlendi, eylülde evlendi. sözden sonra başladı çeyiz düzmeye. hele son 2 ay allahım allahım her akşam iş çıkışı çarşda alıyoduk soluğu

akıllandım ama. ben sıkıştırmayacağım o kadar

dimi

vallahi yatıp kalkıp çeyiz düşünüyorum.

nevresim pike saç kurt. mutfak robotu taksitine giricem şimdi.

seni çeyiz alırken görmekk sonunda
offf benimde elektrikli ev aletlerimi halletmem lazım ama henüz 2 parcam var ütü , rondo & blender offf bittim ben indirim kampanya duyarsanız haber verin ama nott internetten alışveriş yapmıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…