• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklıma bir anı gekdi

Bana birseyi hatırlattı bu durum.televizyon açık bir evlendirme programı var. Gelin adayi daha 19 yaşında ve damat adayindan beklentilerini maddi manevi up uzun sayıyor. Sunucu (Esra Eroldu galiba) "Sen bunun karşılığında evliliğe ne getiriyorsun?" diye sorduğunda eşim birden ince bir sesle "Bakireyim" dedi. :KK70: aynen o tip. Kendini geliştirmek yok, kendine düzgün uğraş bulmak yok, ama elalemin seks hayatı konu oluyor. Veya daha doğrusu "herkes ahlaksız, bi ben iyi modunda" ego sisirmek. Cünkü elde başka birşey yok
Aklıma şey geldi çılgın bakire Nevruz. Hatırlayan var mı:KK48::KK53:

++++++
Cinsellik ulasilir olunca, kadinlar artik kendilerini en yuksek fiyata satamiyor. Bekaretin piyasa degeri dusunce, konu sahibesi de satamadigi zariyla elinde kalakalmis. Bence mesele ahlak falan degil, alicilarin eskisi kadar fiyat bicmemesi!
Bu mesajınızı açıklar mısınız? Ne demek istiyorsunuz? Kadınlar kendilerini eski fiyata satamıyorlar ne demek acaba?

Arkadaşlar bu siteye epeydir girmiyordum, şöyle bir okuyayım dedim. Konulara göz gezdirdim. Bırakın erkekleri, hemcinslerim bile sapıtmış. Tinder'dan eş aradığını iddia eden mi dersin, kocasını aldatan mı dersin, kocamlayken eski sevgilimi düşünüyorum diyen mi dersin... Kimsenin aşka inandığı da yok, herkes materyalist olmuş.

Nerede o eski düzeyli ilişkiler, insanların birbirine aşık olup başkasına bakmadığı zamanlar artık bitti mi? Erkeklere zaten güvenmiyordum ama bu siteye bakınca bir ben enayi gibi yaşıyormuşum dedim. Herkes aynı olmuş, kadınlar da aynı artık.

Kuyruk acısı olanlar toplandı konuya tabi. Ahlaksızlık bir toplumu uçuruma sürükler. Bunun din ile yobazlık ile alakası yoktur. Toplumsal ahlak kuralları her dönem var olmak zorundadır. Bu başlık altında saldırıya geçen yaşıtlarımı yaşını başını almış ablalarıma bırakıyorum.
tamamda eşini aldatanlara kimse kucak açmıyor burada. ya da kocası varken sevgilisini düşünene.
doğduğuna pişman ediliyor..
butun siteyi karalamışsın...bütün kadınlar aynı demişsin.
aldatıldıysan söyle vala kk kadınları adamı doğduğuna pişman eder...
ayrıca kadınlar genel olarak almışsın ya iftıraya gırıyorsun yapma...herkes aynı hemfikir burada zaten!!ama
uslup,yol ve yordam vardır.

Yok nişanlısı bu doktor dan sonra gelmiştir kesin. Cünkü O Ter Temiz! :KK53:
Ahhaa iyi de kendi 20 yasinda , doktor kendinden kucuk 🤣🤣

Ya bir kere de yaniliyim yahu , boyle konulari acan herkes istisnasiz ahlaksizlik icinde yuzen yalanci , kiskanc , icgudulerine hakim olamayan tipler valla bi kere yanilsam disimi kiricam 😂😂
Cahil ya saka gibi

Bu nick, nu mesaj ilk mesajdan hastaniz oldum siteye hosgeldiniz :olamaz:

Hoşbulduuuum ☺️☺️ Delirdim ama ya. Binbir türlü hayali olup baskıdan yapacak fırsat bulamayan da -toplum değerlerine karşı gelmemeye çalışmak da bana göre insanın kendi kendine uyguladığı bir baskıdır- kendini ahlaklı sanıyor.

Yukarida alintilamis bir uye eski mesajlarini , nisanli abla calistigi hastanede kendinen kucuk doktordan hoslaniyormus 😂😂

Aldatmamistir nisanlisini yaaa.Doktor ona bakmamıştır belki veya nişanlısı kendinden küçük stajyer doktor mu kiz. Sorular sorular. Ama hanım aldatmaz. Cünkü O Ter Temiz. Başkaları bir yerlerden koca bakınır. Onunki hazır Amazondan geldi.

benim üslubum son derece yerinde ve doğru, bana yazılan cevapların hiçbiri "sana ne bundan" gibi saçma sapan bir cümleden öteye gidemediği gibi hiçbiri argümanlarımla doğrudan çatışacak herhangi bir fikir de ortaya koyabilmiş değil. Bir tanesi son derece leş bir üslupla "sana giren çıkan ne" demiş. Onun üslubunu görmediniz sanırım, öteki "kendini pahalıdan satamadı ya ondan" demiş ki kadınları fahişe gibi görüyor sanırım. Siz onun da üslubunu es geçmişsiniz. Bana sataşıyorsunuz. Muhtemelen sizin de söyleyecek sözünüz yok.

Bu sitedeki insanların içinde okuduğunu anlayıp, zihninde yorumlayabilen herhangi biri yok sanırım.
“burada da herkes ayakları üstünde durma peşinde gibi konuşuyor ama biraz içeriği okuyunca herkesin değil ayaklarının üstünde durmak, dizlerinin üstüne çökmüş bir erkekle münasebet içinde olduğunu görüyorsun.”

Nasıl yani, bu yorumun sahibi mi üsluptan bahsediyor? :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X