- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
- Konu Sahibi berfinhanim
Baska bir konuya yazdigi mesajdanDiz üstüne çökmeyi nereden yakaladınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska bir konuya yazdigi mesajdanDiz üstüne çökmeyi nereden yakaladınız![]()
burada da herkes ayakları üstünde durma peşinde gibi konuşuyor ama biraz içeriği okuyunca herkesin değil ayaklarının üstünde durmak, dizlerinin üstüne çökmüş bir erkekle münasebet içinde olduğunu görüyorsun.
benim bir gram yaşamak istediğim bir şey yok. Karşı olduğum şeyler, yalancılık, iradesizlik ve riyakarlık.
1. hayatında birisi varken başkasıyla olmak ahlaksızlıktır.
2. tinder gibi tek gecelik ilişki sitelerinde dolaşıp bir de düzeyli ilişki beklemek ahlaksızlıktır.
3. 10 kişiyle yatıp kocana yalan söylemek yalancılık ve ahlaksızlıktır.
4. sürekli uçkurunun peşinden koşmak iradesizliktir.
5. eski sevgilini düşünerek kocanla beraber olmaya devam etmek hem ahlaksızlık hem riyakarlıktır.
Daha sayarım da sizin gibiler anlamaz beni.
Baska bir konuya yazdigi mesajdan
Sevgilimi tinderda buldum. Aşırı düzeyli bir ilişkimiz var. Evlenmek istediğimde de evlenirim onunla. Süper ciddili yani. Bir de birkaç kişiyle seks yaptıktan sonra buldum. Oh oh canıma değsin :))
Sizin ahlak ölçülerinize göre yaşamadığım için çok mutluyum.
Daha önce ne yaşadığım veya sevgilimle ne şartlar altında tanıştığım değerimi düşürmeyecek kadar değerli bir insanım. Siz de öyle olsaydınız bunu kafaya takmazdınız.
Enayi gibi hissediyorsanız da içinizde kalmış demek ki![]()
Bir de şu benim aklıma takılıyor. Burada ne kadar insan ileri görüşlü. Peki toplumdaki bu kadar yobaz nereden çıkıyor? Kafamda deli sorular![]()
Cikssss, konusahibin nişanlısı var.
Bulmuş ahlakli doktor cıvanı :)
O bizim gibi değil...
O bu gezegenden bile değil.
Onun ve nişanlısınin hormonları, libidosu yok...
Onlar çiftleşmeden terbiyeli üreyen varliklar.
Burada kimse eşini aldatan bir kadını yada erkeği savunmaz ve aldatmak ahlak dışıdır bana göre.Konu sahibi ne kadar gerçek amacı ne bilmiyorum ama evet kocasını aldatan kadın da ahlaksızdır. Bunu ben kendim bile yapmış olsam diyememki bu size düşmez. Benim yaptıgım yanlış bana doğruyu örtme hakkı tanımamalıdır bana göre. Ve evet ahlak kurallarımız hızla çürüyor. Toplum olarak hergün yüzlerce haber vs görüyoruz ne kadar bozuk bir topluma gittiğimizi. Biz burda ahlak kurallarını önemsemeyelim kafamıza göre değiştirelim. Boşanmış erkekler klübü kafasına göre değiştirsin. Öğretmenler okulda işine geldiği gibi davransın. Anne babalar çocuklarına ahlakı öğretmesin. Hepsi saç ayağının halkaları. Burası da çok güzel toplumu temsil eden bir platform. Ahlaksızlığa ahlaksızlık diyecek gücünüz oösun hanımlar ya yapmayın. Ha tinder kullanan ahlaksızdır gibi garip yorumlarına katılmıyorum konu sahibinin
Eyyyyy thomas hobbes!!ben de bunu diyorum işte, ama ek olarak 99999 kişiyle tek gecelik ilişki yaşamayı da ahlaksızlık olarak görüyorum. Bunu da eklemek isterim. Çünkü bunun da toplumsal düzene aykırı olduğunu düşünüyorum.
Eyyyyy thomas hobbes!!
Sen kimsin ya??
SEN
KİM
SİN???
Ne leviathanı ya ne saçmalıyosun sen???
Ne alakası var şimdi toplumun temelinin sözleşmeyle mözleşmeyle??
Toplumun temeli ahlaktır ahlakkk!!!!
Ablacim elin adamiyla Twitter da ne yazisiyorsun ? Sana ne elin adamınin kadınlardan soğumasindan!! Hayır Sen mi kadinlara isindiracaksin bu adamı ?! Çok ayıp şeyler bunlar ...benim zamanımda yapmazdi genç kizlar böyle şeyler ...inanın twitter'da bir erkek bana burada okudukları yüzünden kadınlardan soğuduğunu söyledi, ben de onun üzerine ne zamandır bakmıyordum diye buraya geldim. Dediği kadar varmış. Hani burada bana dinci yobaz yaftası takarlar şimdi bir de, bu benim nesildeki yaşıtlarımın böyle bir teneke kafalılığı da var. O yüzden söyleyeyim öyle dinci birisi de değilim ama din başkadır, ahlak başkadır.
Bir de nişanlısı varken....Ablacim elin adamiyla Twitter da ne yazisiyorsun ? Sana ne elin adamınin kadınlardan soğumasindan!! Hayır Sen mi kadinlara isindiracaksin bu adamı ?! Çok ayıp şeyler bunlar ...benim zamanımda yapmazdi genç kizlar böyle şeyler ...
Başkasının fotosunu koymuşturGiderayak profiline ne ara fotoyu kondurdu konu sahibi
Kendinizi gostermeye gelmissiniz tezimde ne kadar hakliymisim.
Konu sahibinin twitterda yazistigi genc adam bence bunlar hep senin yüzünden. Kiz kendini sana ispatlamak için uğrasiyor.
Bence kaç canini kurtar ama sen bilirsin![]()