• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski erkek arkadaşım işyerimi ziyaret etti. Yöneticim ile görüştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğün hazırlıkları başlasın 🎉 Çaktırmadan seni istemiş yoneticinden 🤩

Zorunlu'nun muhtemelen gerçek bir arkadaşı yok o yüzden bu konuyu forumda paylaşıyor. Güzel bir arkadaş çevresi olsa bu erkeklere ihtiyaç duymazdı belki de.

Bu kızın hep sevgili sorunları var.
Yeni, eski, az yeni, çok eski, çok çok eski, az daha yeni hasbsbsv.
Yazık valla kimin çocuğuysa.
Artık durumu ne kadar acil bulmuşsa bizim de acil bulacağımizi sandı zaar.
Valla hiç gururuna da dokunmuyor yazilanlar he.
Bu genişlikten ben de istiyore.
Yalan ya inanmayın

Arkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişicali
Arkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişi
Calistigin yeri satin alip seni isten atacak

Arkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişi
Ovvvv ovvvvv! Bir de takım elbiseli ha!
Asla bırakmaz peşini 🤣

Eskiden Bir Demet Tiyatro vardı bilenler bilir. Şimdi yo.....e' da var eski bölümler. Ne zaman konu açsanız o videolar geliyor aklıma. Özellikle Feriştah yenge ve Mücver abla. Adeta ikisinin karışımı gibisiniz.

Yani takım elbise hedef şaşırtmak için olabilir mi bilemedim.

Ve o anda takım elbiseli eski sevgilim kapıda belirdi. Aman allahım bir takım elbise ancak bu kadar kapıda belirebilirdi 😏

kamu spotu:takım elbiseli erkekleri görünce kaçınn.ya sapıktırlar ya da zorla sizle evlenmek istiyorlardır :KK45: tövbe tövbe zorunlu cidden artık konuların sınırları aşıyor.sen aklımızı koru yarabbimm.

Senin için geldiğini nerden çıkardın

Sizin aşk hayatına yetişmemiz çok zor zaten anlamıyoruzda bişey anlattıklarınızdan. Sadece anlayabildiğim cinselliğe takık olduğunuzdan mıdır nedir size hep yetersiz adamlar denk geliyor. Ereksiyon problemi olanları özellikle mi buluyorsunuz çok ilginç gerçekten. Bu konuysa bambaşka bir kafa. Allah akıl fikir versin çevrenizdekilere hayat zor olmalı

Arkadaşlar konu da yalan yok cidden geldi ve iş
Çıkışı mesaj bile attı şu anki sevgilime bile istek atmış

Şu anki sevgilinizi bile seviyor, ne yüce gönüllü adam 😍
Belki artık kendini vakıf ve iyilik işlerine adamıştır ve sizi de derneğe üye yapmak istiyordur.
Kıyamam.

Zorunlu senin ilişkilerine ben yetişemiyorum.Suan görüştüğün kişiden önceki görüştüğün kişiden daha onceki mi bu kişi? Şuan görüştüğün kişiden önceki toksik ilişkin mi bunu yapan? Vallahi yetişemiyorum seninkilere affet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X