Eski erkek arkadasimin annesi ariyor

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
448
Iyi geceler kizlar. Hemen konuya girecegim.Lise sonda bir iliskim vardi yaklasik 2 ay kadar surdu. Son gorusmemizde kolumu biraz sıkmıştı sacma birseye sinirlenip. ki o da son gorusmemiz oldu. Bir daha gorusmek istemedim ayrildik. Ben universite 1 gectigimde ara ara mesaj atip hayatimda birisi var mi ona tekrar bir sans verir miyim diye nabiz yokladi ve tum kapilar yuzune kapandi. Uzun sure irtibata gecmedik.

2. Sinifa gectigimde bir gun bir bayan aradi. Eski erkek arkadasimin annesi oldugunu, ogluşuna bir sans vermemi, kolumu sıkmıs olmasinin bir anlik bir sinirle yapildigini, gorusmemizi istedi. Evde oldugum icin konusamadim ben sizi arayacagim dedim. Bir sonraki gun aramak zorunda kaldim cunku beyfendi annem senden telefon bekliyor diye yazdi. Ayni sekilde kibarca ogluyla gorusmek istemedigimi soyledim. 10 dakikalik telefon gorusmesinde tamam ben onunla konusacagim dedim. Iki uc dusundum. Adama karsi zerre duygum yok yalandan da gorusemedim kimsenin sirf gonlu olsun diye gorusmek istemedim ve bunu ona soyledim.

Konuyu o gun kapattigimizi saniyordum. Arkadasin sevgilisi oldu bir sure. Ailesinin icine sokmasina ragmen ara sira "ben neden kabul etmedin insafsizin kizi" turu mesajlar aldim. İstifimi bozmadim bulasmadim.

Kizla ayrildi, yaklasik bir sene once. Ara ara nabiz yokladi en son aradiginda beni boyle cani her istediginde arayamayacagini hayatimda kendisini istemedigimi soyledim. Bu soylediklerimin tesiri sadece 1 ay surdu. Mesajlar devam etti.

Ve bu aksam yine annesi aradi. Oglumu engellemissin kaldir da konusun be kizim seni cok sevdik oglum iyi birisi vs vs vs. Kapatmak zorunda oldugumu soyleyerek kapattim.

Engeli kaldirarak bana psikolojik baski yapildigini bundan cok rahatsiz oldugumu soyledim. Helalleserek muhabbeti bitirdim.

Bunlarin devami gelirse sadece şu bir gorusun baskisindan kurtulmak icin gorusmeli miyim? Yoksa ayni sekilde devam mi? Suan bir iliskim yok. Ama ciddi bir iliskim olursa bunlarin gereksiz burunlarini sokmasini istemiyorum. Kimseyle tartisip sacma sapan agiz dalasina da girmek istemiyorum. Tesekkurler kizlar.

Görüşme ,annesi istedi diye engeli kaldırman bile hata

Peşini bıraksınlar diye görüşmeyi kabul etme sakın, daha da kötü olur gidişat.
Hattını değiştir yine de ulaşırlarsa yakında sözlenicem lütfen artık rahatsız etmeyin de yalan da olsa söyle yani böyle uğraşmaktansa.

Hattını değiştirmeyi dene.
Ayrıca ya anne oğul çok yüzsüz yada sen yeterince net konuşamıyorsun.

Yaklaskk 50 defa onunla gorusmek istemiyorum demisimdir. Daha ne kadar acik konusabilirdim ki canim yaa

Görüşme ,annesi istedi diye engeli kaldırman bile hata

evet haklisimiz engeli kaldirmam mantiksiz ama o an telefonu kapatmak icin herseye he tamam tamam seklinde konustum ona da yazarak uzasin istemedim. Engeli kaldirmazsam tekrar arar falan diye de kaldirdim.

Bu böyle giderse evine de gelir peşine de takılır kesinlikle uzak dur engelle yerden numaranı değiştir daha fazla rahatsız ederse de şikayet et bu bu kadar basit şekilde kalacağını sanmıyorum sen büyük tepki vermedikçe bu adam daha da ileri gider.

Sakın görüşmeyi kabul etme.
Bu sefer de oğluşuma ümit verdin bıraktın senin yüzünden akşam ballı sütünü içmeden yattı der bu kadın .
Analı oğullu manyak mıdır nedir.
Aman dikkat et hiç muhattap olma önünü alamazsn.

Yaklaskk 50 defa onunla gorusmek istemiyorum demisimdir. Daha ne kadar acik konusabilirdim ki canim yaa

Onlarda da bir tuhaflık var ama böyle devam ederse iyice takıntıya dönüşür kötü olaylar yaşama diye söylüyorum. Sözlendim vs de. Hattını değiştir. Bunları yap hala kurtulamazsan polise şikayet et. Ülkede neler oluyor hiç hafife alma derim.

aynen en mantiklisi bu kokten cozum. Tesiri de uzun :)

10 dakikalik konusmada zaten 9 dakikasi hayir istemiyorum lafimla gecti. Ve kadinin lutfen kizim lutfen kizim lafiyla gecti. Kalkip kadinla muhabbet etmedim. Ilk defa boyle bir seyle karsilastim ve 50 yasindaki kadin bana yalvarinca haliyle yazma geregi duymustum.

Bune ya .. Dunyada tek kiz sen tek erkekde inun oglusumu nedir bu israr ... Sakin yumusama duygun olmadigi icin gereksiz umutlara kapilmasinlar.. Kivarca aramalarini istemedigini bu durumdan rahatsiz oldugunu israr ederlerse hattini degistirecegini soyle .. Kolumu tuttu cok sinirlendim vs ama hicbir hissim yok bu dan dolayida gorusmiycem deyin.. Umarim kurtulursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…