- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Yuz verince astarini isteyenlerdenler hatta ustune bide yuzsuzler. Kac kacabildigin kadar uzaga. Annesinin telefonunu da bidaha acma. Deli mi ne gormedigi kizi ne ara sevmis bu kadin oglusunun 2 aylik iliskisinde?
Görüşme ,annesi istedi diye engeli kaldırman bile hataIyi geceler kizlar. Hemen konuya girecegim.Lise sonda bir iliskim vardi yaklasik 2 ay kadar surdu. Son gorusmemizde kolumu biraz sıkmıştı sacma birseye sinirlenip. ki o da son gorusmemiz oldu. Bir daha gorusmek istemedim ayrildik. Ben universite 1 gectigimde ara ara mesaj atip hayatimda birisi var mi ona tekrar bir sans verir miyim diye nabiz yokladi ve tum kapilar yuzune kapandi. Uzun sure irtibata gecmedik.
2. Sinifa gectigimde bir gun bir bayan aradi. Eski erkek arkadasimin annesi oldugunu, ogluşuna bir sans vermemi, kolumu sıkmıs olmasinin bir anlik bir sinirle yapildigini, gorusmemizi istedi. Evde oldugum icin konusamadim ben sizi arayacagim dedim. Bir sonraki gun aramak zorunda kaldim cunku beyfendi annem senden telefon bekliyor diye yazdi. Ayni sekilde kibarca ogluyla gorusmek istemedigimi soyledim. 10 dakikalik telefon gorusmesinde tamam ben onunla konusacagim dedim. Iki uc dusundum. Adama karsi zerre duygum yok yalandan da gorusemedim kimsenin sirf gonlu olsun diye gorusmek istemedim ve bunu ona soyledim.
Konuyu o gun kapattigimizi saniyordum. Arkadasin sevgilisi oldu bir sure. Ailesinin icine sokmasina ragmen ara sira "ben neden kabul etmedin insafsizin kizi" turu mesajlar aldim. İstifimi bozmadim bulasmadim.
Kizla ayrildi, yaklasik bir sene once. Ara ara nabiz yokladi en son aradiginda beni boyle cani her istediginde arayamayacagini hayatimda kendisini istemedigimi soyledim. Bu soylediklerimin tesiri sadece 1 ay surdu. Mesajlar devam etti.
Ve bu aksam yine annesi aradi. Oglumu engellemissin kaldir da konusun be kizim seni cok sevdik oglum iyi birisi vs vs vs. Kapatmak zorunda oldugumu soyleyerek kapattim.
Engeli kaldirarak bana psikolojik baski yapildigini bundan cok rahatsiz oldugumu soyledim. Helalleserek muhabbeti bitirdim.
Bunlarin devami gelirse sadece şu bir gorusun baskisindan kurtulmak icin gorusmeli miyim? Yoksa ayni sekilde devam mi? Suan bir iliskim yok. Ama ciddi bir iliskim olursa bunlarin gereksiz burunlarini sokmasini istemiyorum. Kimseyle tartisip sacma sapan agiz dalasina da girmek istemiyorum. Tesekkurler kizlar.
Neden ısrarla aramaya devam ediyor.Sanki açık kapı bırakmışsın gibime geldi.
Hattını değiştirmeyi dene.
Ayrıca ya anne oğul çok yüzsüz yada sen yeterince net konuşamıyorsun.
Ben hiç iyi niyetli görmedim ikisinide,dünyanın binbir türlü hali var artık herseyden korkar olduk,saplantı haline getirebilir sizi lütfen dikkat edin ve tamamen irtibati kesin,hatırla,ricayla olurmu hiç böyleşeyler...iyi geceler
Görüşme ,annesi istedi diye engeli kaldırman bile hata
Yaklaskk 50 defa onunla gorusmek istemiyorum demisimdir. Daha ne kadar acik konusabilirdim ki canim yaa
Peşini bıraksınlar diye görüşmeyi kabul etme sakın, daha da kötü olur gidişat.
Hattını değiştir yine de ulaşırlarsa yakında sözlenicem lütfen artık rahatsız etmeyin de yalan da olsa söyle yani böyle uğraşmaktansa.
Annesiyle neden 10 dakika konuşuyorsun.İstemiyorum oğlunuzu,konuşmak istemiyorum der kapatırsınız.
Annem senden telefon bekliyor diye yadı diye,ne münasebet biz seninle ayrıldık,aramak zorunda değilim yazmadın ve aradın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?