- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
bence numarani degistir en guzeli ne gurursuz yapiskan insanlar varIyi geceler kizlar. Hemen konuya girecegim.Lise sonda bir iliskim vardi yaklasik 2 ay kadar surdu. Son gorusmemizde kolumu biraz sıkmıştı sacma birseye sinirlenip. ki o da son gorusmemiz oldu. Bir daha gorusmek istemedim ayrildik. Ben universite 1 gectigimde ara ara mesaj atip hayatimda birisi var mi ona tekrar bir sans verir miyim diye nabiz yokladi ve tum kapilar yuzune kapandi. Uzun sure irtibata gecmedik.
2. Sinifa gectigimde bir gun bir bayan aradi. Eski erkek arkadasimin annesi oldugunu, ogluşuna bir sans vermemi, kolumu sıkmıs olmasinin bir anlik bir sinirle yapildigini, gorusmemizi istedi. Evde oldugum icin konusamadim ben sizi arayacagim dedim. Bir sonraki gun aramak zorunda kaldim cunku beyfendi annem senden telefon bekliyor diye yazdi. Ayni sekilde kibarca ogluyla gorusmek istemedigimi soyledim. 10 dakikalik telefon gorusmesinde tamam ben onunla konusacagim dedim. Iki uc dusundum. Adama karsi zerre duygum yok yalandan da gorusemedim kimsenin sirf gonlu olsun diye gorusmek istemedim ve bunu ona soyledim.
Konuyu o gun kapattigimizi saniyordum. Arkadasin sevgilisi oldu bir sure. Ailesinin icine sokmasina ragmen ara sira "ben neden kabul etmedin insafsizin kizi" turu mesajlar aldim. İstifimi bozmadim bulasmadim.
Kizla ayrildi, yaklasik bir sene once. Ara ara nabiz yokladi en son aradiginda beni boyle cani her istediginde arayamayacagini hayatimda kendisini istemedigimi soyledim. Bu soylediklerimin tesiri sadece 1 ay surdu. Mesajlar devam etti.
Ve bu aksam yine annesi aradi. Oglumu engellemissin kaldir da konusun be kizim seni cok sevdik oglum iyi birisi vs vs vs. Kapatmak zorunda oldugumu soyleyerek kapattim.
Engeli kaldirarak bana psikolojik baski yapildigini bundan cok rahatsiz oldugumu soyledim. Helalleserek muhabbeti bitirdim.
Bunlarin devami gelirse sadece şu bir gorusun baskisindan kurtulmak icin gorusmeli miyim? Yoksa ayni sekilde devam mi? Suan bir iliskim yok. Ama ciddi bir iliskim olursa bunlarin gereksiz burunlarini sokmasini istemiyorum. Kimseyle tartisip sacma sapan agiz dalasina da girmek istemiyorum. Tesekkurler kizlar.
Boze öyle geldi çünkü bu konu kapanamıcak bi konu değil aynısını yaşadığım için söylüyorum...Telefon numaranı değiştirebilirsin abin,amcam vs varsa onlara sikayet edebilirsin telefonunu acmaya bilirsin yani daha daha sayarım sana
Anlar anlarda telefonları acarsan falan anlamaz nabız yoklamasına neden meydan veriyon..Mesele uzun araliklarla oldugu icin pek onemsemedim. Kimseninde bu kadar takinti yaptiginin farkina varmadim. Kosusturma icinde nabiz yokladigini sandim ara ara. Simdi neden durduk yere amcama abime soyleyip herkesi velvereye vereyim ki? Kimseye acik kapi biraktigim yok, istemiyorum demek pesimden kos demek degil istemiyorumun karsiligi istemiyorumdur. Bu kadar net. Adam olana bir kere soylersin anlar.
Nedense son derece basit bir konu gibi geldi bana.
Telefonunu değiştirip kökten çözmek varken bu konuyu sayfalarca dert haline getirmişsin.
Anlar anlarda telefonları acarsan falan anlamaz nabız yoklamasına neden meydan veriyon..
Vallaha hiç uğraşamam seninle ne halin varsa görHaydaaaa.. baskiya ugrayan ben suclu ben. Saka gibisiniz. Iyi gunler.
Neyse canım konuş o zaman binlerce sayfa. İnşallah sonuca gidersin.Begenmediyseniz okumayin hanimefendi, dert benim derdim. Hanimlar sagolsunlar yazdilar. Kk kurallarinda bu dert sayilmaz diye bir sey mi var? Liste asin lutfen suraya bu dert sayilmaz konunuz acilamaz diye.
Telefonunu değiştirmek çözüm değil ki, yeni numaranı da bulur bunlar. Bir daha beni ararsanız savcılığa şikayet edeceğim sizi de kesin net bir dille.
baskiya izin vermssin .. saka gbi olan da sensn bnce ....Haydaaaa.. baskiya ugrayan ben suclu ben. Saka gibisiniz. Iyi gunler.
baskiya izin vermssin .. saka gbi olan da sensn bnce ....
Ana oğul başka işi yokmu bunların ya sana saracağına oğluşunun başını bağlayacak kız bulsun teyze oğlun evde kalacak benden iş çıkmaz yaşı geçio sen onu evlendir benle uğraşcağına de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?