Eski erkek arkadasimin annesi ariyor

Telefonunu değiştirmek çözüm değil ki, yeni numaranı da bulur bunlar. Bir daha beni ararsanız savcılığa şikayet edeceğim sizi de kesin net bir dille.

bence numarani degistir en guzeli ne gurursuz yapiskan insanlar var

Mesele uzun araliklarla oldugu icin pek onemsemedim. Kimseninde bu kadar takinti yaptiginin farkina varmadim. Kosusturma icinde nabiz yokladigini sandim ara ara. Simdi neden durduk yere amcama abime soyleyip herkesi velvereye vereyim ki? Kimseye acik kapi biraktigim yok, istemiyorum demek pesimden kos demek degil istemiyorumun karsiligi istemiyorumdur. Bu kadar net. Adam olana bir kere soylersin anlar.

Anlar anlarda telefonları acarsan falan anlamaz nabız yoklamasına neden meydan veriyon..

abin yada baban varsa ona açtır telefonu etkili olur belki ,

ve bu arada dikkat et saplantılı insanlar ne yapacakları belli olmaz gece giriş çıkış saatlerin geç olmasın

Nedense son derece basit bir konu gibi geldi bana.
Telefonunu değiştirip kökten çözmek varken bu konuyu sayfalarca dert haline getirmişsin.

Begenmediyseniz okumayin hanimefendi, dert benim derdim. Hanimlar sagolsunlar yazdilar. Kk kurallarinda bu dert sayilmaz diye bir sey mi var? Liste asin lutfen suraya bu dert sayilmaz konunuz acilamaz diye.

Telefonunu değiştirmek çözüm değil ki, yeni numaranı da bulur bunlar. Bir daha beni ararsanız savcılığa şikayet edeceğim sizi de kesin net bir dille.

Evet bende bunun cozum oldugunu dusunmuyorum. Sosyal medyadan da engelledim uzun zaman once ama fake hesaplarla ugrasmaktan da biktim. Ulasmak istedikten sonra dukkanimiza da gelirler. Numara degistirmekle hallediyseydi coktan halledilirdi canim. Sana katiliyorum.

Ana oğul başka işi yokmu bunların ya sana saracağına oğluşunun başını bağlayacak kız bulsun teyze oğlun evde kalacak benden iş çıkmaz yaşı geçio sen onu evlendir benle uğraşcağına de

Tanimadigim kadinla tartismamak adina cok direndim ama suskun kalmak hiic ise yaramiyor. Bir daha ararsa agir çemkirecegim gibi gozukuyor

Milletin oğluşu değerli anacım, kadınların peşinden analı erkeklı geziyorlar.
Bence tavrınıza aynen devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…