- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Bu böyle giderse evine de gelir peşine de takılır kesinlikle uzak dur engelle yerden numaranı değiştir daha fazla rahatsız ederse de şikayet et bu bu kadar basit şekilde kalacağını sanmıyorum sen büyük tepki vermedikçe bu adam daha da ileri gider.
Sakın görüşmeyi kabul etme.
Bu sefer de oğluşuma ümit verdin bıraktın senin yüzünden akşam ballı sütünü içmeden yattı der bu kadın.
Analı oğullu manyak mıdır nedir.
Aman dikkat et hiç muhattap olma önünü alamazsn.
Bune ya .. Dunyada tek kiz sen tek erkekde inun oglusumu nedir bu israr ... Sakin yumusama duygun olmadigi icin gereksiz umutlara kapilmasinlar.. Kivarca aramalarini istemedigini bu durumdan rahatsiz oldugunu israr ederlerse hattini degistirecegini soyle .. Kolumu tuttu cok sinirlendim vs ama hicbir hissim yok bu dan dolayida gorusmiycem deyin.. Umarim kurtulursun...
Bu nasıl sapkınlık hattınızı değiştirin mutlaka o zaman ulaşamazlar. Yoksa daha çok arar annesi de oğluda. Taş olsa çatlar hep yumuşak sakin mi konuştunuz o yüzden mi yüz bulup arıyorlar sürekli.
Muhtemelen oğlu seni takıntı haline getirdiği için annesi endişelenmiştir oğluşunun durumuna. O yüzden ısrarla arıyor olabilir ama eğer öyleyse işin boyutu zamanla değişebilir. Hayatında başkası olduğunu dile getir bence de. Ortalık ruh hastasından geçilmiyor, dikkatli olmanı öneririm.
Değiştir numarani yada bu gereksizler için ugrasma okadar. Annesinin o cocugun numarasini engelle bi güzel kendilerini hatirlatmaya baska yollardan kalkarlarsa da hiç görme bile cevap dahi yazma
Annenden önce dediğim gibi ciddi bir ilişkin olduğunu falan söylemeyi deneyebilirsin. Baktın değişmiyor durum, annen de konuşabilir tabi. Ama seni sessiz gördükçe üstüne çullanırlar, dişini göster derim.haklisin, bu olanlari annemde biliyor. O da isin icine girip seni sahipsiz mi saniyorlar deyip sakince konusmak istiyorum diyor. Bu sefer annem isin icine girince bir sey oluyor dur daha da ustlerine gidelim gibi bir sey olur diye de cekiniyorum.
o ne öyle yahu.
nasıl sabrettin buna.
gayet net sekilde sav başından
ben bile nedense sinirlendim bu ısrarlarına.
bence sen yeterince net ve sert şekilde konuşmuyosun.
ver bana şu numaralarıda alayım ifadelerini
öyle bide deniyo biriyle o olmuyo tekrar sana geliyo yapışıyolar.
acaba kadınla nasıl konuşuyosun sen.
daha önce tanışmış olsan hadi dicemde görmedigin biri sanırım.
gereksiz sinir oldumda eskiler geldi aklıma galiba
Arayanın gerçekten annesi olduğnu nerden biliyorsun ? Yaşadiginiz olayinannesi olsa o sekilde net soylemez bilmez açıkcası. Bir başkasını konuşturuyor olabilir.
Aynı şeyi suan bende düsünüyordum :)yani madem gorusmek istemiyorsun rahatsiz da oluyorsun numarani degistrrsin cok zor birsey degil bu hosuna gidiyo heralde pesinden kosmasi numarani degistitseydin ulasamazlardi ama yapmamissin bu zmana kadar da numara degstrmek aklna gelmstr heralde degistrmedgne gore hosuna gidiyo demek ki kusura bakma
Uzak dur net.Iyi geceler kizlar. Hemen konuya girecegim.Lise sonda bir iliskim vardi yaklasik 2 ay kadar surdu. Son gorusmemizde kolumu biraz sıkmıştı sacma birseye sinirlenip. ki o da son gorusmemiz oldu. Bir daha gorusmek istemedim ayrildik. Ben universite 1 gectigimde ara ara mesaj atip hayatimda birisi var mi ona tekrar bir sans verir miyim diye nabiz yokladi ve tum kapilar yuzune kapandi. Uzun sure irtibata gecmedik.
2. Sinifa gectigimde bir gun bir bayan aradi. Eski erkek arkadasimin annesi oldugunu, ogluşuna bir sans vermemi, kolumu sıkmıs olmasinin bir anlik bir sinirle yapildigini, gorusmemizi istedi. Evde oldugum icin konusamadim ben sizi arayacagim dedim. Bir sonraki gun aramak zorunda kaldim cunku beyfendi annem senden telefon bekliyor diye yazdi. Ayni sekilde kibarca ogluyla gorusmek istemedigimi soyledim. 10 dakikalik telefon gorusmesinde tamam ben onunla konusacagim dedim. Iki uc dusundum. Adama karsi zerre duygum yok yalandan da gorusemedim kimsenin sirf gonlu olsun diye gorusmek istemedim ve bunu ona soyledim.
Konuyu o gun kapattigimizi saniyordum. Arkadasin sevgilisi oldu bir sure. Ailesinin icine sokmasina ragmen ara sira "ben neden kabul etmedin insafsizin kizi" turu mesajlar aldim. İstifimi bozmadim bulasmadim.
Kizla ayrildi, yaklasik bir sene once. Ara ara nabiz yokladi en son aradiginda beni boyle cani her istediginde arayamayacagini hayatimda kendisini istemedigimi soyledim. Bu soylediklerimin tesiri sadece 1 ay surdu. Mesajlar devam etti.
Ve bu aksam yine annesi aradi. Oglumu engellemissin kaldir da konusun be kizim seni cok sevdik oglum iyi birisi vs vs vs. Kapatmak zorunda oldugumu soyleyerek kapattim.
Engeli kaldirarak bana psikolojik baski yapildigini bundan cok rahatsiz oldugumu soyledim. Helalleserek muhabbeti bitirdim.
Bunlarin devami gelirse sadece şu bir gorusun baskisindan kurtulmak icin gorusmeli miyim? Yoksa ayni sekilde devam mi? Suan bir iliskim yok. Ama ciddi bir iliskim olursa bunlarin gereksiz burunlarini sokmasini istemiyorum. Kimseyle tartisip sacma sapan agiz dalasina da girmek istemiyorum. Tesekkurler kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?