Eski erkek arkadasimin annesi ariyor

insan ilk once medeni bir sekilde halletmek istiyor. Uc bes ay yuzunu gordugum adamin ve hic tanismadigim gormedigim annesiyle sacma sapan agiz dalasina girmek istemedim ama halden anlamayinca mecbur kaliyor demek issan bir sure sonra.

gercekten ya gorussem bu sefer yuz verdim detip musallat olurlar yaaa

Insallah canim tesekkur ederim. Gorusmek istememenin nedeni kolumy skmis olmasi da degil aslimda tamamen hic bir sey hissetmedigimden. Sisyal medyada denk gelince bile hemen sayfayi degistiriyorum neden bilmiyorum yuzune bile bakmak istemiyorum.

Bu nasıl sapkınlık hattınızı değiştirin mutlaka o zaman ulaşamazlar. Yoksa daha çok arar annesi de oğluda. Taş olsa çatlar hep yumuşak sakin mi konuştunuz o yüzden mi yüz bulup arıyorlar sürekli.

Muhtemelen oğlu seni takıntı haline getirdiği için annesi endişelenmiştir oğluşunun durumuna. O yüzden ısrarla arıyor olabilir ama eğer öyleyse işin boyutu zamanla değişebilir. Hayatında başkası olduğunu dile getir bence de. Ortalık ruh hastasından geçilmiyor, dikkatli olmanı öneririm.

Değiştir numarani yada bu gereksizler için ugrasma okadar. Annesinin o cocugun numarasini engelle bi güzel kendilerini hatirlatmaya baska yollardan kalkarlarsa da hiç görme bile cevap dahi yazma

uzun araliklarla oldugu icin sinirim belki yatismisti belki de karsimdakini onemsemedigim icin bir iki kelime soyleyip biraktim bilemiyorum ama isin ciddi oldugunj yorumlari okuyunca anladim.

haklisin, bu olanlari annemde biliyor. O da isin icine girip seni sahipsiz mi saniyorlar deyip sakince konusmak istiyorum diyor. Bu sefer annem isin icine girince bir sey oluyor dur daha da ustlerine gidelim gibi bir sey olur diye de cekiniyorum.

Hastalar mı nedir, bence hiç görüşmeyin iyice yapışırlar, tehlikeli buldum.
Değiştirin numaranızı bence de.

haklisin, bu olanlari annemde biliyor. O da isin icine girip seni sahipsiz mi saniyorlar deyip sakince konusmak istiyorum diyor. Bu sefer annem isin icine girince bir sey oluyor dur daha da ustlerine gidelim gibi bir sey olur diye de cekiniyorum.
Annenden önce dediğim gibi ciddi bir ilişkin olduğunu falan söylemeyi deneyebilirsin. Baktın değişmiyor durum, annen de konuşabilir tabi. Ama seni sessiz gördükçe üstüne çullanırlar, dişini göster derim.

Annesine bir şey diyemeyeceğim oğlu seni saplantı haline getirmiş ve sürekli bunalım halinde ise korkmus , üzülmüş olabilir. Ne güzel hiç saygısızlık yapmamışsın annesine. Numaranı değiştir bence. İyice umudu keser o zaman.

Arayanın gerçekten annesi olduğnu nerden biliyorsun ? Yaşadiginiz olayinannesi olsa o sekilde net soylemez bilmez açıkcası. Bir başkasını konuşturuyor olabilir.

o ne öyle yahu.
nasıl sabrettin buna.
gayet net sekilde sav başından
ben bile nedense sinirlendim bu ısrarlarına.
bence sen yeterince net ve sert şekilde konuşmuyosun.
ver bana şu numaralarıda alayım ifadelerini

öyle bide deniyo biriyle o olmuyo tekrar sana geliyo yapışıyolar.
acaba kadınla nasıl konuşuyosun sen.
daha önce tanışmış olsan hadi dicemde görmedigin biri sanırım.
gereksiz sinir oldumda eskiler geldi aklıma galiba

haha ilahii kizz. Annesiyle sevgiliyken bile konusmamos gorusmemistim. Hatta kadinin varligindan bile habersizdim

yani madem gorusmek istemiyorsun rahatsiz da oluyorsun numarani degistrrsin cok zor birsey degil bu hosuna gidiyo heralde pesinden kosmasi numarani degistitseydin ulasamazlardi ama yapmamissin bu zmana kadar da numara degstrmek aklna gelmstr heralde degistrmedgne gore hosuna gidiyo demek ki kusura bakma

Aynı şeyi suan bende düsünüyordum :)

Uzak dur net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…