• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eş Evleniyormuş

Evlenir,eskiden yaptiklarini yapmaz.evet ,haklisin.ama bunlar sadece varsayim.kurulacak bir yuva olacak biri mutsuz olunmus bitmis,yeni kurulacak yuvayi huzursuz etmenin anlami yok.elbette herkes hayatina bakacak.
Altini ciziyorum,evlense ve sorumsuzluk etse haklisiniz ama boyle bir durum soz konusu degil.
Soyle dusunun bosanmis biriyle evlenir evlenmez eski esi nafakayi yukseltme davasi acti🤷bu ne demektir sence?seni de huzursuz edecegim demektir.
Dindirella hanımcığım boşanmış çocuğu olan bir beyle mi tanıştınız? Neden bu konu bu kadar ilginizi çekti?

Valla evlenene kadar gitmediyse evlendikten sonra da gitmez.mutlu olsun.mutsuz bir babanin bana ne faydasi var,cocuga ne faydasi var.
Cocuga nafakayi evlenirken yukseltmek bence acizlik,rahatsiz etme amacli.bosandiysan duzenini ona gore kuracaksin.evlenirken diger esin ne sucu var.
Çocuğuna vereceği 3 kuruş fazla, o parayla eski eşi satın aldım, bloke koydum mantığında çok adam var. Eski karısı nafaka dan 1 TL alıp bisküvi falan yer diye aklı giden çok adam var. Bazı kadınlar eski eşleri ciddi ilişki yapınca cesaret buluyor, nasılsa gözü benden geçti, nasılsa sevgilisinden /eşinden korkar da bana bulaşamaz diye nafaka artırım talebinde bulunabiliyor.

Mutlu baba değil sadece, mutlu anne de lazım çocuğa. Ondan evvel çocuğun hem anne hem de baba ilgisine ihtiyacı var. Bazen imkanlar ve zaman kısıtlı olur, bir tarafın feragat etmesi gerekir. Bu taraf kesinlikle çocuk olmamalıdır. Bu taraf ebeveynlerden sadece biri de olmamalıdır.

Çocuğuna vereceği 3 kuruş fazla, o parayla eski eşi satın aldım, bloke koydum mantığında çok adam var. Eski karısı nafaka dan 1 TL alıp bisküvi falan yer diye aklı giden çok adam var. Bazı kadınlar eski eşleri ciddi ilişki yapınca cesaret buluyor, nasılsa gözü benden geçti, nasılsa sevgilisinden /eşinden korkar da bana bulaşamaz diye nafaka artırım talebinde bulunabiliyor.

Mutlu baba değil sadece, mutlu anne de lazım çocuğa. Ondan evvel çocuğun hem anne hem de baba ilgisine ihtiyacı var. Bazen imkanlar ve zaman kısıtlı olur, bir tarafın feragat etmesi gerekir. Bu taraf kesinlikle çocuk olmamalıdır. Bu taraf ebeveynlerden sadece biri de olmamalıdır.
Bu konuda bunlarin hicbiri yok.sirf boyle insanlar var diye boyle sacmalik olmaz.

Çok iyi yapmış yeniden evlenecek parası varsa çocuğuna hakkıyla yetecek nafaka da verebilir. Ben babam müsveddenin resmi nikah bile yapmadığı kadına şu anki değeri 800 binlik ev verdiğini ahh vaktinde bileydim söke söke alırdım nafakalarımı . Ama ölünce şimdiki karısının altındaki arabayı evi bile alırım sokağa atıp hiç acımam. Akıllandım çok şükür🥰
Bu kadar nefret nedir ya hu....sizler gibi olmadigin icin sukrediyorum gercekten okudukca

Ne demek istediğinizi anlayamadım aslında.

Sanki kızınız size yük gibi konuşmuşsunuz
Yanı ilk mesajda insan o sekilde seziyor.?
.evlenirse evlensin derdiniz nedir anlayamadım? Çocuğunuz sizde sonucta
Gerisi boş!

Bu kadar nefret nedir ya hu....sizler gibi olmadigin icin sukrediyorum gercekten okudukca
Nefret mi?🤣adam hiç kızım demedi 9 yaşıma kadar da bir kuruş harcamadı parka götürmedi herşeyi annemin üstüne attı. 9 yaşımda boşanınca bana bağlanan nafakayı yatırmadı 26 yaşıma dek arayıp sormadı görmedi. Elin kadınına ev verdi 2 çocuğunu okuttu evlendirdi hiç bir kan bağı olmayan. 26 ımda karşılaştığımda da annen göstermedi demez mi ha ha ha. Gene bir kayboldu yaşım 43 10 yaşında da çocuğum var yolda görse tanımaz. 3. Kez evlendi . Ölümcül ameliyat oldum aramadı . Bu adama acıyacağım ha olduuuuuuu. Şurda sana 2 çift şey daha yazardım da banlanırım gerekmez 😡

Nefret mi?🤣adam hiç kızım demedi 9 yaşıma kadar da bir kuruş harcamadı parka götürmedi herşeyi annemin üstüne attı. 9 yaşımda boşanınca bana bağlanan nafakayı yatırmadı 26 yaşıma dek arayıp sormadı görmedi. Elin kadınına ev verdi 2 çocuğunu okuttu evlendirdi hiç bir kan bağı olmayan. 26 ımda karşılaştığımda da annen göstermedi demez mi ha ha ha. Gene bir kayboldu yaşım 43 10 yaşında da çocuğum var yolda görse tanımaz. 3. Kez evlendi . Ölümcül ameliyat oldum aramadı . Bu adama acıyacağım ha olduuuuuuu. Şurda sana 2 çift şey daha yazardım da banlanırım gerekmez 😡
Ya hu hayat hikayeni bilmem.nefret dolusun iste.kendin icin terapi almalisin.burada suclu baban esi degil,once bunu kabullen.esi senden mesul degil.nefretini dogru yonelt.

o kıyamadığın yeni eşinin ne suçu var dediğin kadın eski eşinin maaşı kesilmesin diye nikahsız geldi babama lüks ev karşılığında araba karşılığında. Çocukları okutulup evlendirilince de eve gelin aldı sonra da gelin istemiyor seni diye babamı kapıya koydular. Ben mi terapi alacakmışım gerçekten gülüyorum. Bunları taktığımdan yazmıyorum bdv de kadınlara örnek olsun yedirmesinler çocuklarının hakkını diye yazıyorum. Ben kendi hayatımda çok şükür mutluyum sitede bilenler bilir. 😜🧐😄

Mune Mune hanım konu sahibiyle ortak hayat hikayem olduğu için yorumlar yapıyorum. Konu sahibi asla rahatsız değil ama çocuğu bile olmayan bir üye beni polemiğe çekip banlatmak istiyor. Yorum sizin
Acini anliyorum cey cey amacim seni banlatmak degil.yasadiklarim agir elbette lakin suclu baban,esi ve cocuklari degil...her hikaye boyle olacak da degil,konu sahibesi senden farkli...yasadiklarin cok zor ama ben kotu seyler yasadim diye sucsuz insanlar da kotu seyler yasasin mantigi nefret barindirir ve bu en cok sana zarar.
Yasayan yasatirsa kotuluk bitmez.kendin icin unut.malini almak icin elinden geleni yap tabi ki ama soylemlerini bi daha oku.
Tabi ki bu benim o sensin.herkesin oendi hayati ama bi nebze olsun dusundurebilirim belki diye yazdim israrla.niye banlatayim seni.yaz sen okuyoz biz😘

o kıyamadığın yeni eşinin ne suçu var dediğin kadın eski eşinin maaşı kesilmesin diye nikahsız geldi babama lüks ev karşılığında araba karşılığında. Çocukları okutulup evlendirilince de eve gelin aldı sonra da gelin istemiyor seni diye babamı kapıya koydular. Ben mi terapi alacakmışım gerçekten gülüyorum. Bunları taktığımdan yazmıyorum bdv de kadınlara örnek olsun yedirmesinler çocuklarının hakkını diye yazıyorum. Ben kendi hayatımda çok şükür mutluyum sitede bilenler bilir. 😜🧐😄
Herkes hakettigini yasar.baban da sana yaptiklarini yasamis.kizman gereken baban.

Acini anliyorum cey cey amacim seni banlatmak degil.yasadiklarim agir elbette lakin suclu baban,esi ve cocuklari degil...her hikaye boyle olacak da degil,konu sahibesi senden farkli...yasadiklarin cok zor ama ben kotu seyler yasadim diye sucsuz insanlar da kotu seyler yasasin mantigi nefret barindirir ve bu en cok sana zarar.
Yasayan yasatirsa kotuluk bitmez.kendin icin unut.malini almak icin elinden geleni yap tabi ki ama soylemlerini bi daha oku.
Tabi ki bu benim o sensin.herkesin oendi hayati ama bi nebze olsun dusundurebilirim belki diye yazdim israrla.niye banlatayim seni.yaz sen okuyoz biz😘
Tövbe bismillahh. Kuzum dindirellam acım yok benim 😂çoğu çocuklu kadının başına bunlar geliyor. Örnekleme yapıyorum çocuklarının haklarını korusunlar diye neyi anlatamıyorummm şaştım kaldım🤣annem acıdı yanıldı diğer kadınlar yanılmasın ayolll

Ayrica bende cocuklarini birakan bi adama guvenip maasimi kestirtmezdim sahsen.once guvence altina alirdim kendimi.kadin belli ki babanin parasina gelmis.annenle babani o bosatmadiysa bu kimseyi ilgilendirmez.

Tövbe bismillahh. Kuzum dindirellam acım yok benim 😂çoğu çocuklu kadının başına bunlar geliyor. Örnekleme yapıyorum çocuklarının haklarını korusunlar diye neyi anlatamıyorummm şaştım kaldım🤣annem acıdı yanıldı diğer kadınlar yanılmasın ayolll
Cocugun hakkini mal varligi varsa bolerek evlenmeden korusunlar ,hemfikirim.bu konu bu degil ama

Tabi canım insanlar mutlu olsun. Beyefendi aylık 1000 TL ile baba oldu, gitsin şimdi yeni eşi ile geçmişi yokmuşcasına ev kursun, tatile gitsin, çocuk da yapsın. İlk eş de onun çocuğunu büyütmek için sabah 2 saat erken kalksın kahvaltı hazırlasın, naz niyazla çocuğu kaldırsın servise yetiştirsin, okulda sorun mu çıktı işten rica minnet izin alsın koştur koştur gitsin, dönüşte patron suratı çeksin. Yarım saat gecikse karnına ağrılar girsin, o iç sıkıntısı ile sağda solda çocuğunu arasın. Heriften gelen 1000 TL çocuğun okul masrafına yetmez, kadın bir başına ev mi geçindirsin, çocuğa mı yetişsin? Konu sahibinin kendine sıra ne zaman gelir Allah bilir zaten. Herkes hayatını yaşıyo, bil bakalım ertelemek zorunda kalan kim? Bu adam çocuk büyüyüp kendini kurtarınca gelir babalığı aklına, anneden evvel koşturur kaymağını yemeye zaten. Ne güzel herkes hayatını yaşıyor değil mi? La la la...
Böylesi adamlar bir sağlık sorunu yaşasa hemen o sırt döndüğü evlatlarına koşarlar. Allah uzak etsin böyle babalardan

Back
X