- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
Hep bu onurumuzdan kaybediyoruz zaten, adamlar allaha hesap vereceği zamana kadar keyfine bakıyor, allaha vereceği hesabın da size bir faydası olmuyor. Böyle böyle yüzsüz sayısı katlanarak artıyor.Size kimse haksız ediyor.
Çok haklısın.
İnat etmiş belli almıyor. Kendini alta çekme.
Allaha havale et.
O kadar hızlı cezasını veriyor ki…
Haklısında, konu sahibi ile yazışmalarımızı oku.Hep bu onurumuzdan kaybediyoruz zaten, adamlar allaha hesap vereceği zamana kadar keyfine bakıyor, allaha vereceği hesabın da size bir faydası olmuyor. Böyle böyle yüzsüz sayısı katlanarak artıyor.
Talepte bulunmaya devam etsin. Ben olsam bırakmam peşini, iyi vallahi, hem aldat hem evladını sahipsiz bırak sonra tertemiz kurtul, ne güzel dünyaHaklısında, konu sahibi ile yazışmalarımızı oku.
Adam almıyormuş, kadın daha ne yapsın.
Bu sizin görüşünüz.Talepte bulunmaya devam etsin. Ben olsam bırakmam peşini, iyi vallahi, hem aldat hem evladını sahipsiz bırak sonra tertemiz kurtul, ne güzel dünya
Sabrına hayranımben zaten çalışıyorum, kirada oturuyorum tek başıma tüm masraflarını zaten karşılıyorum. masraf dediğimiz birtek okul değil sonuçta ilacı var hastanesi var, yemeği var tatlısı var, bir sürü şeyi var barınması ısınması elektriği suyu herşeyi var yani oyuncakları. ben heba kelimesinin tek bir anlamını biliyorum yabancıyım çünkü başka bir anlamı olduğunu bilmiyordum.
ben eski eşimle birtek kızımın ihtiyaçları o da arada nadiren oluyor senede 2 defa oluyor en fazla, onu konuşmak için yazıyorum onun dışında beni arayamıyor bile engelli o kadar muhattap olmuyorum. burdaki muhabbbet de 3 aylık bir muhabbet 3 aydır kıyafel linki gönderiyorum alsın diye. sinirlerime hakim olamamamın sebebi 3200 tutarlı bir sepet yüzünden yaptığı muhabbetler!
Peki kadın ne yapsın, çocuguna bakabilecegi imkanlar sınırlı ama çocukların ihtiyaçları sınırsız... Bugün aldığınız ayakkabı 2 ay sonra belki olmuyor çocuklara. Adam çirkef, pislik diye kadın çocuğunun hakkını aramaktan vaz geçsin o zaman. Kusura bakmayın ama şu durumda sizin dediğiniz ancak simariklik olabilir benim gözümdeBu sizin görüşünüz.
Devamlı hakaret aşşalanma mesajları sizi yıldırmayabilir.
Konu sahibini etkilemiş ki açabilse dava açacak.
Konu sahibinin dava açamaması hakarete uğramadığı anlamı da gelmiyor.
Bende konu sahibi gibi eski eşim tarafından aşşalansam ve hararetlere uğrasam düşerim.
Sizin gibi olmak güzel etkilenmemek…
Aramızda ki yazışmaları okuyun ister iseniz…..Peki kadın ne yapsın, çocuguna bakabilecegi imkanlar sınırlı ama çocukların ihtiyaçları sınırsız... Bugün aldığınız ayakkabı 2 ay sonra belki olmuyor çocuklara. Adam çirkef, pislik diye kadın çocuğunun hakkını aramaktan vaz geçsin o zaman. Kusura bakmayın ama şu durumda sizin dediğiniz ancak simariklik olabilir benim gözümde
aynen :) çok katılıyorum o zamana kadar gayet keyiflerine bakıyorlar.Hep bu onurumuzdan kaybediyoruz zaten, adamlar allaha hesap vereceği zamana kadar keyfine bakıyor, allaha vereceği hesabın da size bir faydası olmuyor. Böyle böyle yüzsüz sayısı katlanarak artıyor.
belkide fazla sabırlıyım diye bu hayatı yaşıyorumSabrına hayranımkötü şeyler yazmak istemiyorum ama bazı insanlar imkan olmadıktan sonra burun kivirdigimiz 50 kuruşun bile ne kadar önemli olduğunu anlamak istemiyor sanırım.
ben talepte bulunmaya devam ediyorum zaten, geçen hafta da gönderdim bu hafta da gönderdim alana kadar başının etini yicemTalepte bulunmaya devam etsin. Ben olsam bırakmam peşini, iyi vallahi, hem aldat hem evladını sahipsiz bırak sonra tertemiz kurtul, ne güzel dünya
yok etkileniyorum ama talepte bulunmaya devame diyorum. dün gece hçkıra hıçkıra ağladım ama bugün almadıysa yine alana kadar söylerim.Bu sizin görüşünüz.
Devamlı hakaret aşşalanma mesajları sizi yıldırmayabilir.
Konu sahibini etkilemiş ki açabilse dava açacak.
Konu sahibinin dava açamaması hakarete uğramadığı anlamı da gelmiyor.
Bende konu sahibi gibi eski eşim tarafından aşşalansam ve hararetlere uğrasam düşerim.
Sizin gibi olmak güzel etkilenmemek…
Çok güçlüsün biliyormusunyok etkileniyorum ama talepte bulunmaya devame diyorum. dün gece hçkıra hıçkıra ağladım ama bugün almadıysa yine alana kadar söylerim.
Bunlar mahkemede de kullanılabilir belki, silme sakın yazışmaları.ben talepte bulunmaya devam ediyorum zaten, geçen hafta da gönderdim bu hafta da gönderdim alana kadar başının etini yicem
çok güçlüyüm ve bu huyumdan ben son zamanlarda nefret etmeye başladım. sanki güçlü oldukça daha da çok şey yükleniyor sırtıma gibi düşünüyorum. yoruldum ama pes de etmiyorum değişik bir dönemdeyim :)Çok güçlüsün biliyormusun
Düşmem güçlüyüm diyen kadınlar düşüyor.
Ben düşünüyorum da çocuğunu doğurduğum ortak bir evlada sahip eski eş kişisinin hakaretleri beni de ağlatır…
Mutlu evliligim oldugu halde en ufacık bi kelime de dalağımızı şişirip gönül aldırıyoruz.
Ben de başka seylerden sınanıyorum.
Sağlıkdan sınav veriyorum. Devamlı sorunlar çıkıyor artık gülüyorum bu durumuma
Sınandığımızın farkında olmak güçlendiriyor beni.
Bende hüngür ağlarım iyi geliyor ama. Sanki yıkanmışımda rahatlamış gibi ferahlık oluyor.
Olumlaya olumlaya Rabia ana olmayalım da
silmedim duruyor hepsi, avukata danışıcam bakalım ne diyecek.Bunlar mahkemede de kullanılabilir belki, silme sakın yazışmaları.
maliyeye şikayet ederim dedim hemen kartı gönderdi aldım listeyiBu sitede birşeye şaşırmayın,her an herşey olabilir.
Ama takmayın da bence zira beğenmedim butonunu oraya boşuna koymadılar.
Beğenilmeyecek çok mesaj var.
Ya normal değil ki bu adam.maliyeye şikayet ederim dedim hemen kartı gönderdi aldım listeyicidden g.t korkusu varmış bu bahsettiklerim 5 dk içinde oldu
bundan sonra hep bu taktiği uyguliycam :) mecbur kalıcak almaya. normal değil evet belli ki bir haltlar karıştırmış karıştırıyor yoksa hemen panik olup kart bilgilerini göndermezYa normal değil ki bu adam.
Anladığı dilden konuşmuşsun,iyi de yapmışsın zira müstehak. İnşallah bundan sonra adam gibi alır çocuğun eksiklerini.
anlayamadım?yanlis konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?