eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

Size kimse haksız ediyor.
Çok haklısın.

İnat etmiş belli almıyor. Kendini alta çekme.
Allaha havale et.
O kadar hızlı cezasını veriyor ki…
Hep bu onurumuzdan kaybediyoruz zaten, adamlar allaha hesap vereceği zamana kadar keyfine bakıyor, allaha vereceği hesabın da size bir faydası olmuyor. Böyle böyle yüzsüz sayısı katlanarak artıyor.

Hep bu onurumuzdan kaybediyoruz zaten, adamlar allaha hesap vereceği zamana kadar keyfine bakıyor, allaha vereceği hesabın da size bir faydası olmuyor. Böyle böyle yüzsüz sayısı katlanarak artıyor.
Haklısında, konu sahibi ile yazışmalarımızı oku.
Adam almıyormuş, kadın daha ne yapsın.

Haklısında, konu sahibi ile yazışmalarımızı oku.
Adam almıyormuş, kadın daha ne yapsın.
Talepte bulunmaya devam etsin. Ben olsam bırakmam peşini, iyi vallahi, hem aldat hem evladını sahipsiz bırak sonra tertemiz kurtul, ne güzel dünya

Talepte bulunmaya devam etsin. Ben olsam bırakmam peşini, iyi vallahi, hem aldat hem evladını sahipsiz bırak sonra tertemiz kurtul, ne güzel dünya
Bu sizin görüşünüz.
Devamlı hakaret aşşalanma mesajları sizi yıldırmayabilir.

Konu sahibini etkilemiş ki açabilse dava açacak.
Konu sahibinin dava açamaması hakarete uğramadığı anlamı da gelmiyor.

Bende konu sahibi gibi eski eşim tarafından aşşalansam ve hararetlere uğrasam düşerim.

Sizin gibi olmak güzel etkilenmemek…

Sabrına hayranım kötü şeyler yazmak istemiyorum ama bazı insanlar imkan olmadıktan sonra burun kivirdigimiz 50 kuruşun bile ne kadar önemli olduğunu anlamak istemiyor sanırım.

Peki kadın ne yapsın, çocuguna bakabilecegi imkanlar sınırlı ama çocukların ihtiyaçları sınırsız... Bugün aldığınız ayakkabı 2 ay sonra belki olmuyor çocuklara. Adam çirkef, pislik diye kadın çocuğunun hakkını aramaktan vaz geçsin o zaman. Kusura bakmayın ama şu durumda sizin dediğiniz ancak simariklik olabilir benim gözümde

Aramızda ki yazışmaları okuyun ister iseniz…..

aynen :) çok katılıyorum o zamana kadar gayet keyiflerine bakıyorlar.

yok etkileniyorum ama talepte bulunmaya devame diyorum. dün gece hçkıra hıçkıra ağladım ama bugün almadıysa yine alana kadar söylerim.

yok etkileniyorum ama talepte bulunmaya devame diyorum. dün gece hçkıra hıçkıra ağladım ama bugün almadıysa yine alana kadar söylerim.
Çok güçlüsün biliyormusun

Düşmem güçlüyüm diyen kadınlar düşüyor.

Ben düşünüyorum da çocuğunu doğurduğum ortak bir evlada sahip eski eş kişisinin hakaretleri beni de ağlatır…

Mutlu evliligim oldugu halde en ufacık bi kelime de dalağımızı şişirip gönül aldırıyoruz.

Ben de başka seylerden sınanıyorum.
Sağlıkdan sınav veriyorum. Devamlı sorunlar çıkıyor artık gülüyorum bu durumuma
Sınandığımızın farkında olmak güçlendiriyor beni.

Bende hüngür ağlarım iyi geliyor ama . Sanki yıkanmışımda rahatlamış gibi ferahlık oluyor.
Olumlaya olumlaya Rabia ana olmayalım da

çok güçlüyüm ve bu huyumdan ben son zamanlarda nefret etmeye başladım. sanki güçlü oldukça daha da çok şey yükleniyor sırtıma gibi düşünüyorum. yoruldum ama pes de etmiyorum değişik bir dönemdeyim :)
çok geçmiş olsun neyin var?
dün ağladım baya rahatladım ben kolay kolay ağlayan biri değilim. arada ağlamak iyi geliyor :) bu sabah da kalktım makyajımı yaptım hayatıma devam ediyorum ne gelecekse gelsin hazırım

Bu sitede birşeye şaşırmayın,her an herşey olabilir.
Ama takmayın da bence zira beğenmedim butonunu oraya boşuna koymadılar.
Beğenilmeyecek çok mesaj var.
maliyeye şikayet ederim dedim hemen kartı gönderdi aldım listeyi cidden g.t korkusu varmış bu bahsettiklerim 5 dk içinde oldu

Ya normal değil ki bu adam.
Anladığı dilden konuşmuşsun,iyi de yapmışsın zira müstehak. İnşallah bundan sonra adam gibi alır çocuğun eksiklerini.
bundan sonra hep bu taktiği uyguliycam :) mecbur kalıcak almaya. normal değil evet belli ki bir haltlar karıştırmış karıştırıyor yoksa hemen panik olup kart bilgilerini göndermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…