eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

Ben sizi profilimde etiketlemedim! Başka bir bi üye etiketlemiş siz de gelmişsiniz! Ay C Calcifer yaktın beni.
Arkadaşlarınızla ne yakoğuş arkadaşlarım onlar benim.canlarım.çiçeklerim.
E hala bildirim geliyor ama, arkadaşınız değilse sayfalarca benim hakkımda ne konuşuyorsunuz? 10'u aşkın uyarı geldi.

E hala bildirim geliyor ama, arkadaşınız değilse sayfalarca benim hakkımda ne konuşuyorsunuz? 10'u aşkın uyarı geldi.
Siz bir kere oraya yorum yazınca sabaha kadar bildirim gelir size biri oraya nokta bile atsa bildirim gelir. Falanca hatun yorum yazdı diye. Bildirimleri kapatmanız gerek

Siz bir kere oraya yorum yazınca sabaha kadar bildirim gelir size biri oraya nokta bile atsa bildirim gelir. Falanca hatun yorum yazdı diye. Bildirimleri kapatmanız gerek
Peki, teşekkürler. Deneyim kapatmayı.

Velayeti almak böyle bir şey yalnız. Mahkeme diğer ebeveyne nafakaya hükmeder, kalan masrafları velayeti alan taraf öder. Diğer beklenti vicdani bir durum ama yasa böyle bir zorlama yapmaz. Yetmiyorsa nafaka arttırım davası açar. Ama adamın ödediği nafakaları tekrar talep etmek hoş değil.

Etiket yapan bendim. Çünkü seri beğenmedim ban sebebi

sizin haklı olduğunuz ve çaresiz kaldığınız durumlar olabilir ama haksız olduğunuz yerleri ben okuduğum kadarından yazayım, belki yardımcı olur.

1. aldatılmış olmanıza rağmen haklarınızdan vazgeçmişsiniz. sınırdışı edilme mevzusu vardı diyorsunuz, tamam, ama adamın 150 bin kazandığı dönem de 2 bin lira nafaka bağlanmış. buna razı olmamalıydınız. kadınlık onurunu anlıyorum, ben çocuksuz boşansam 5 kuruş istemem ama ortada zengin bir baba ve bir çocuk var.

2.adamla çok yüzgöz oluyorsunuz. amacı beni kışkırtmak vs diyorsunuz ve adama istediğini veriyorsunuz. ben kuralı, kanunu bilmiyorum ama niyeti bu olan bu tarz bir adamla baş etmenin yolu mesajlarda car car konuşmak, kocam mı alsın olamaz, gidersiniz bir avukata nafaka artırmak için gerekli yolu ararsınız, bizzat da muhattap olmazsınız.

3. 150 bin kazanırken 2 bin nafaka bağlanan adam gerçekten bir yerlerde para kaçırıyordur. ilk sayfada bir hanım önceden size yazdığını hatırlatmış, bu adamı maliyeye şikayet edin. ille eski eşinize mesaj atacaksanız onun dilinden atacaksınız. ya bu çocuğun ihtiyaçlarını eksiksiz ve hatta fazla fazla alacaksın ya da vergi/gelir evraklarını hazırla diyeceksiniz. belki de arayın gerçekten, gelsin bir müfettiş, onlar gelince muhakkak bir şeyler buluyor zaten, uğraşsın dursun. şu anda 5 katıdır diyorsun, velev ki 500 bin kazanıyor olsun, 500 bin kazanan adama 3 binin dokunmaması gerek. olmadı gidin ortak arkadaşlara duyurun bu bolluk içinde çocuğu kış günü mevsimlik ayakkabı ile geziyor diye. ama adama yalnızca gerektiği kadar yazmanız gerek, öyle iknaya didişmeye gerek yok.

Hayır velayeti almak böyle bir şey değil. Annelik babalık öyle nafakayla ölçülecek bir şey değil. Üstelik velayet sadece anne görecek bakacak diye bir şey değildir. Anne ve baba eşit sorumluluktadır. Adamın zaten çocuğu görme hakkı var, ama çocuğu aylardır almıyor. Eğer alıyor olsaydı, çocuk onda kalırken aynı sorumluları taşır, mesela haftasonu banyosunu yaptırır, ödevlerini yaptırır manevi sorumluluğu üstlenirdi. Ama bunları yapmıyor.

Velayet böyle bir şey değilse mahkemede bu dediklerinizi anlatıp hakkını alabilir o halde. Yok alamaz diyorsanız velayet aynen böyle bir şeydir.

Ay üşenmedim okudum ya hu adam hala beni seviyor kafasındasınız. He he seni çok seviyor belli adam kocanız yoksa niye kocan diye yazsın mesajda. Yazık ben çocuğa üzüldüm

Kimse okulu ödedi nafaka vermesine gerek yok demedi yani bazen yazılan mesajlar illa taraflı olsun diye çaba harcıyorsunuz.

Konu sahibi ilk başta nafakayı kesti yazıyor gidin bakın ilk mesajlara herkes de gram ödeme yapmadı diye düşündü. Sonra okul parasını toplu ödediğini söyleyince belki okulu ben ödedim diye düşünüp kesmiştir dedik. Adam haklı yazmış mıyız hayır. Adam zaten nafaka verse de senede 36.000 verecek okul için 52.000'i ödemesi daha mantıklı. Nafaka verip okulu ödemem dese o 52.000 tlyi konu sahibi ödeyecek. 16.000 tl daha konu sahibinin cebinden çıkacak. Okul + nafaka olarak alabilir mi onu bilmiyorum ama başta boşanırken o şekilde anlaşılmadıysa alamaz diye düşünüyorum.

Bu arada kimse eski eşi çocuğuna yeteri kadar bakıyor aman para vermesin de demedi. Sadece çok çok parası olsa bile devlet şu kadarını vereceksin demediği sürece konu sahibi bir şey yapamaz maalesef. Öyle bir yazmışsınız ki sanki biz ay ne güzel oh vermiyor demişiz gibi. Tekrar yazıyorum bana kalsa aldatan eşin malı mülkü hepsi aldatılan kişiye geçsin keşke olsa.

Son düzenleme:
hakim değil anlaşmalı boşandık o dönem 2000 tl ydi nafaka ve iyiydi. şuan bu ekonomide bu nafaka neye yetsin gözünü seveyim ya nerden bakıyosun olaya? bir kadın olarak bu duruma düşmezsin umarım.

2000 tl nafaka yeterli dediğim mesajı gösterir misin lütfen? Ya da eski kocasının verdiği para yeterli bence dediğim kısmı?
Çünkü yazdığım şeyleri anlamamak için ısrar edip kadınları ezen biri gibi göstermek istiyorsun da, merak ettim nerede eski eşini haklı bulmuşum ve sana bu para yeter demişim.

Niye cevapların iğneleyici o zaman dersen de sana düzgün şekilde cevaplar yazarken laf sokmalı karşılık verdiğin için sinirlendim doğal olarak.

Son düzenleme:
Ya her ne olursa olsun lütfen botu çocuğunuza alın. Kış bitti babasından bir bot göremiyor çocuk. Alsanız da babası aldı bilsin gerekirse. Babalarından değer görmeyen kız çocuklarına çok üzülüyorum. Boşverin bu adamı, bundan belli ki hayır yok.

selam jameya. eski konularını da biliyorum senin, bu adamdan bi kurtulamadın... allah yardımcın olsun mahkemeye ver, süründür

aldım zaten botunu ben borç aldım ve aldım onu botsuz montsuz bırakmam tabiki, ama neden babasının durumu bu kadar iyiyken ben borç alıp çocuğuma bot alıyorum onu yediremiyorum kendime.

ödedeiği nafakaları talep etmedim sinirle böyle birşey yapabilirim dedim çünkü sinirlerimi çok fazlasıyla zorluyor. talep filan etmicem de. yani söylemek başka uygulamak bambaşka birşey

ben seninle tartışmak istemiyorum konuyu çok farklı yerlere getirdin lafları cımbızla alıp kendi kendşne uzatıyorsun mevzuyu. tamam sen haklısın oldu mu? sorunlu olan benim eski eş harika bir adam ve nafakayı kesmekte de haklı

Ay üşenmedim okudum ya hu adam hala beni seviyor kafasındasınız. He he seni çok seviyor belli adam kocanız yoksa niye kocan diye yazsın mesajda. Yazık ben çocuğa üzüldüm
adam her yaz barışalım diye kuyruğunu kıstırıp geliyor ve her seferinde red ediyorum ne düşüneyim?

Tamam göster diyorum nerede eski eşe hak vermişim göster mesajımı ?? Gösteremeyip kadın düşmanısın deyip başka bir şey demiyorsunuz. Kaç senedir sitedeyim fikrim de zikrim de belli gidip okuyun mesajlarımı

Bu arada bütün yorumları okursanız benle birlikte 4-5 kişiyle daha tartıştınız ben uzatmıyorum konuyu bana cevap yazarsınız ben de cevap yazarım, öyle ben laf söyleyeyim o dursun yok. İstediğiniz tarza mesaj yazmadım diye hala sen beni suçluyorsun eski eşime hak veriyorsun. Kusura bakmayın da ne sizi tanıyorum ne de eski eşinizi. Size yasal olarak istediğiniz olmayabilir dedik diye siz mağdur kadını eziyorsunuz. Asıl siz konuyu farklı yere çekiyorsunuz.

adam okulu ödedi göndermeyebilir nafaka dediğinizde hak vermiş olmuyor musunuz hanımefendi?kim lafı çekip başka yerlere getiriyor? kimle tartışmışım? bilip bilmeden karşı tarafı savunuyorsunuz bende cevabınızı veriyorum tartışma filan kimseyle yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…