Ya hu adam yokluyor işte. Çok aşkından ölen adam size bunları mı yaparadam her yaz barışalım diye kuyruğunu kıstırıp geliyor ve her seferinde red ediyorum ne düşüneyim?
ben aşkımdan ölüyor mu dedim?Ya hu adam yokluyor işte. Çok aşkından ölen adam size bunları mı yapar
adam demeyelim ama lütfen.Ya hu adam yokluyor işte. Çok aşkından ölen adam size bunları mı yapar
böyle bir insanla muhattap olmak zorunda kalmak bana sinir olarak dönüyor evet tabiki sinirli bir insanım ona karşı.Ben bir hakaret okumadım . Ruh hastası cümlesi hakaret değildir . O..... Derse hakaret etmiş olur mesela . Size aşırı sinirli bir insanimsi form gördüm. Elinizden geldigince muhattap olmayın ihtiyaçlar listesini atın parayı gonderirsin diyin ve daha cevap vermeyin .
adam okulu ödedi göndermeyebilir nafaka dediğinizde hak vermiş olmuyor musunuz hanımefendi?kim lafı çekip başka yerlere getiriyor? kimle tartışmışım? bilip bilmeden karşı tarafı savunuyorsunuz bende cevabınızı veriyorum tartışma filan kimseyle yaşamadım.
tamam haklısın :)Öyle mi demişim al benim mesajım
"Nafaka 3000 olsa 36.000 yapıyor senelik, okul 52.000 yine yıllık vereceği nafakadan daha fazla ödemiş."
vereceği 36.000 zaten, 52.000 tl'lik ödemeyi yapması benim için hala daha mantıklı.
tamam haklısın :)
afferim :)Biliyorum :)
sence karşılayabilsem karşılamaz mıyım? evet büyük bir mebla değil ama şuan ben karşılayamıyorum durumum yok. benim durumum sıkışıkken çocuğumun babası karşılamalı diye düşünüyorum üstelik onu para olarak istemiyorum link gönderiyorum listesini alsın diye. çocuğum da heba olmuyor hiçbir zaman heba etmedim çocuğumuSiz karşılayamıyormusunuz 3200 tl lik masrafı peki?
Çok büyük bir miktar değil, babası okul masraflarını karşılıyormuş.
Biraz daha ılımlı yaklaşıp gerekiyorsa siz taviz verin, orta da cocuk heba olmasın…
Heba etmeyi siz sadece sürünmek olarak sanıyorsunuz galiba.sence karşılayabilsem karşılamaz mıyım? evet büyük bir mebla değil ama şuan ben karşılayamıyorum durumum yok. benim durumum sıkışıkken çocuğumun babası karşılamalı diye düşünüyorum üstelik onu para olarak istemiyorum link gönderiyorum listesini alsın diye. çocuğum da heba olmuyor hiçbir zaman heba etmedim çocuğumu
ben zaten çalışıyorum, kirada oturuyorum tek başıma tüm masraflarını zaten karşılıyorum. masraf dediğimiz birtek okul değil sonuçta ilacı var hastanesi var, yemeği var tatlısı var, bir sürü şeyi var barınması ısınması elektriği suyu herşeyi var yani oyuncakları. ben heba kelimesinin tek bir anlamını biliyorum yabancıyım çünkü başka bir anlamı olduğunu bilmiyordum.Heba etmeyi siz sadece sürünmek olarak sanıyorsunuz galiba.
İyide almıyor işte üsteleyip daha da gergin ortam oluşturup kendinize hakaret ettiriyorsunuz.
Diyelim daha da gerginlesti ortalık siz yaza yaza adam inat ede ede en sonunda hakaret etti mahkemeye verdiniz.
Ne olacak cocuk etkilenecek.
Olumsuz olay akışı içinde insan bi yerde kendine dur diyebilmeli…
Bizim şu an bir tanıdığımızın kocasi iflas etti. Kızım ihtiyaçlarını karşılayabilmek icin anne ekmek fırınında çalışıyor. Ve inanın bu olay şuan yaşanıyor.
Kendinize elinize aylık maaş alabileceğiniz iş bakın.
Sizi burda kimse olumsuz eleştirmedi ama, inat eder bir kocaya ısrar ediyorsunuz.
Oda hakareti kendinde hak görür.
Bu cocuk ikinizin, esiniz okulu karsiliyor ise sizde digerlerini maaşlı bir işe girerek karşılayın.
Size kimse haksız ediyor.ben zaten çalışıyorum, kirada oturuyorum tek başıma tüm masraflarını zaten karşılıyorum. masraf dediğimiz birtek okul değil sonuçta ilacı var hastanesi var, yemeği var tatlısı var, bir sürü şeyi var barınması ısınması elektriği suyu herşeyi var yani oyuncakları. ben heba kelimesinin tek bir anlamını biliyorum yabancıyım çünkü başka bir anlamı olduğunu bilmiyordum.
ben eski eşimle birtek kızımın ihtiyaçları o da arada nadiren oluyor senede 2 defa oluyor en fazla, onu konuşmak için yazıyorum onun dışında beni arayamıyor bile engelli o kadar muhattap olmuyorum. burdaki muhabbbet de 3 aylık bir muhabbet 3 aydır kıyafel linki gönderiyorum alsın diye. sinirlerime hakim olamamamın sebebi 3200 tutarlı bir sepet yüzünden yaptığı muhabbetler!
Allaha havale ettim ama 3 senedir pek bir cezasını vermedi. neyse öyle demiyim yine de demek ki vakti gelmemiş. ama biran önce göreyim istiyorum.Size kimse haksız ediyor.
Çok haklısın.
İnat etmiş belli almıyor. Kendini alta çekme.
Allaha havale et.
O kadar hızlı cezasını veriyor ki…
Şu amin diyen kız varya onun gibi amiiiin diyorum.Allaha havale ettim ama 3 senedir pek bir cezasını vermedi. neyse öyle demiyim yine de demek ki vakti gelmemiş. ama biran önce göreyim istiyorum.
çok tatlısınız amin inşallahŞu amin diyen kız varya onun gibi amiiiin diyorum.
Yaaaaçok tatlısınız amin inşallah
Bir üye rahatsız etti neden beğenmedim attım diye. Yorumlarını beğenmedim, bunun için hesap sorulması normal mi sitede?
umarımmYaaaa, umarım hayat bundan sonra size hep çicek açar. Öyle iyi ol ki eski koca seni kıskanmaztan kahrolsun…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?