eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

toplu bir şekilde göndermedi, okulunu ödedi yıllık ödedi ama bunu kendisi istedi ben talep etmedim. o sebeple yatırmıyor
Peki okul masraflarında ortak mıydınız? Yoksa sadece babası mı ödeyecekti? Yani okul ücretinin tümünü ödemişse hak verebilirim çünkü yarı yarıya olması lazım diye biliyorum. Az bir ücret değil ki şu okul masrafları sonuçta.

en ufak bir ihtiyaçta da kocan var kocan var o alsın diyip duruyor konu ile ilgisi olmadığı halde. mevzu bu değil diye karaladım

okul masraflarına ortak filan değildi bana nafaka gönderildiği gibi okula yatırılıyordu o paranın üzerine ekleyip gönderiyordum

toplu bir şekilde göndermedi, okulunu ödedi yıllık ödedi ama bunu kendisi istedi ben talep etmedim. o sebeple yatırmıyor

Yalnız özel okulsa az buz para değil artık. Çocuk ikinizin yarı yarıya yapmanız lazım okul masrafını daha iyi ya da devlet okuluna verip diğer masraflar için size nafaka ödesin.

5000 nafaka 12 ay 60.000 yapar özel okul en az 200.000 istemiştir. Yani normalde ödeyecğinden çok daha fazlasını yapmış.

okul masraflarına ortak filan değildi bana nafaka gönderildiği gibi okula yatırılıyordu o paranın üzerine ekleyip gönderiyordum
E tamam işte adam toplu yollamış daha ne istiyosunuz anlamadım canını mı versin ki? Bir botu da siz alıverin kıyamet kopmaz ya!

benim gönderdiğim okul 52000 tl ydi yıllık onun ödemesini yaptı. bana verdiği nafaka 2900

E tamam işte adam toplu yollamış daha ne istiyosunuz anlamadım canını mı versin ki? Bir botu da siz alıverin kıyamet kopmaz ya!
tamam yani size göre okulunu ödedi nafakayı kesebilir ve hiçbir ihtiyacını karşılamamalı dimi?

Çocuğunuza bot alıp gönderebilirim.

Ayrıca çocuğunuzun acil ihtiyacı oldugunda da destek olabilirim.

tamam yani size göre okulunu ödedi nafakayı kesebilir ve hiçbir ihtiyacını karşılamamalı dimi?
Bakın hanımefendi. Çocuk ikinizin çocuğu. Nafakayı bir süre vermeyebilir tüm okul taksidini ödediği için. Elinde yoktur toplu ödediği için bundan bence gider yapıyor bana normal geldi.

Nafaka 3000 olsa 36.000 yapıyor senelik, okul 52.000 yine yıllık vereceği nafakadan daha fazla ödemiş.
tamam bu size göre haklı olduğu anlamına gelir yani dimi? nafakayı kesmesi konusunda haklı yani :)

Bakın hanımefendi. Çocuk ikinizin çocuğu. Nafakayı bir süre vermeyebilir tüm okul taksidini ödediği için. Elinde yoktur toplu ödediği için bundan bence gider yapıyor bana normal geldi.
adamın altında 6 tane araba var hanımefendi. durumu gayet iyi bu adamın durumu olmasa ben niye isteyeyim ki?

Çocuğunuza bot alıp gönderebilirim.

Ayrıca çocuğunuzun acil ihtiyacı oldugunda da destek olabilirim.
çok teşekkür ederim, bunu kabul edemem ama ince düşünceniz için çok teşekkür ederim. babasının durumu bu kadar yerindeyken onun alması gerektiğini düşünüyorum

canım benim birşeyini karşılamadığı için benim evleneceğim adam mı karşılasın diye sordum belki zoruna gider de bu tavırlardan vazgeçer diye. araştırmacı ruhlu kadınsın vallahi.

Sizin erkek arkadaşınız var mı yok mu? olabilir de bekar kadınsınız niye bu kadar kaçamak cevap veriyorsunuz ki ayıp bir şey değil

Sizin erkek arkadaşınız var mı yok mu? olabilir de bekar kadınsınız niye bu kadar kaçamak cevap veriyorsunuz ki ayıp bir şey değil
benim gerçekten daha önemli sorunlarım var. erkek arkadaşımın olmadığını söyledim kaldı ki olsa da benim erkek arkadaşım neden onun çocuğunun masraflarını karşılasın? siz buna takılmadınız gidip benim erkek arkadaşımın olmasına takıldınız. yok olsa söylerim zaten niye sakliyim?

çok teşekkür ederim, bunu kabul edemem ama ince düşünceniz için çok teşekkür ederim. babasının durumu bu kadar yerindeyken onun alması gerektiğini düşünüyorum

Valla bir arkdaşım var babasının mesleği itibari ile ünlüler, akamedisyen, medya sektörü hepsini tanır işlerini yapar.

Kız neler çekti o maddiyat içinde.

Evet iyi bir egitim aldı. Mimar şu an yurt dışında ama bu konu yüzünden yanlış seçimlerle 2 evlilik yaptı ve boşandı.

Cocuğun umarım ileride ruhunda yaralar açmaz babası…..

Çok ünlü bir mobilya şirketinin sahibi kocasindan ihtiyaclari icin para isterken önünde bayılıyormuş ki annemler bu konuya şahit…

Bu tarz adamlar evli iken de tuhaflar….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…