Benim buna aklım ermez bana da özelden atıldıAaa kız bari düzgün karalasaydın konu sahibi
Peki okul masraflarında ortak mıydınız? Yoksa sadece babası mı ödeyecekti? Yani okul ücretinin tümünü ödemişse hak verebilirim çünkü yarı yarıya olması lazım diye biliyorum. Az bir ücret değil ki şu okul masrafları sonuçta.toplu bir şekilde göndermedi, okulunu ödedi yıllık ödedi ama bunu kendisi istedi ben talep etmedim. o sebeple yatırmıyor
en ufak bir ihtiyaçta da kocan var kocan var o alsın diyip duruyor konu ile ilgisi olmadığı halde. mevzu bu değil diye karaladımEn doğal olanı eski eşin kendi çocuğunun ihtiyaçlarının karşılanması zaten . Üstte de yazdım sizin erkek arkadaşınız da olabilir,2 evlilik de yapabilirsiniz.
1 sayfada hayatımda biri var diyip 3 sayfada yok derseniz ben kendi gözlerimi sorgularım
okul masraflarına ortak filan değildi bana nafaka gönderildiği gibi okula yatırılıyordu o paranın üzerine ekleyip gönderiyordumPeki okul masraflarında ortak mıydınız? Yoksa sadece babası mı ödeyecekti? Yani okul ücretinin tümünü ödemişse hak verebilirim çünkü yarı yarıya olması lazım diye biliyorum. Az bir ücret değil ki şu okul masrafları sonuçta.
toplu bir şekilde göndermedi, okulunu ödedi yıllık ödedi ama bunu kendisi istedi ben talep etmedim. o sebeple yatırmıyor
E tamam işte adam toplu yollamış daha ne istiyosunuz anlamadım canını mı versin ki? Bir botu da siz alıverin kıyamet kopmaz ya!okul masraflarına ortak filan değildi bana nafaka gönderildiği gibi okula yatırılıyordu o paranın üzerine ekleyip gönderiyordum
benim gönderdiğim okul 52000 tl ydi yıllık onun ödemesini yaptı. bana verdiği nafaka 2900Yalnız özel okulsa az buz para değil artık. Çocuk ikinizin yarı yarıya yapmanız lazım okul masrafını daha iyi ya da devlet okuluna verip diğer masraflar için size nafaka ödesin.
5000 nafaka 12 ay 60.000 yapar özel okul en az 200.000 istemiştir. Yani normalde ödeyecğinden çok daha fazlasını yapmış.
tamam yani size göre okulunu ödedi nafakayı kesebilir ve hiçbir ihtiyacını karşılamamalı dimi?E tamam işte adam toplu yollamış daha ne istiyosunuz anlamadım canını mı versin ki? Bir botu da siz alıverin kıyamet kopmaz ya!
benim gönderdiğim okul 52000 tl ydi yıllık onun ödemesini yaptı. bana verdiği nafaka 2900
Bakın hanımefendi. Çocuk ikinizin çocuğu. Nafakayı bir süre vermeyebilir tüm okul taksidini ödediği için. Elinde yoktur toplu ödediği için bundan bence gider yapıyor bana normal geldi.tamam yani size göre okulunu ödedi nafakayı kesebilir ve hiçbir ihtiyacını karşılamamalı dimi?
tamam bu size göre haklı olduğu anlamına gelir yani dimi? nafakayı kesmesi konusunda haklı yani :)Nafaka 3000 olsa 36.000 yapıyor senelik, okul 52.000 yine yıllık vereceği nafakadan daha fazla ödemiş.
adamın altında 6 tane araba var hanımefendi. durumu gayet iyi bu adamın durumu olmasa ben niye isteyeyim ki?Bakın hanımefendi. Çocuk ikinizin çocuğu. Nafakayı bir süre vermeyebilir tüm okul taksidini ödediği için. Elinde yoktur toplu ödediği için bundan bence gider yapıyor bana normal geldi.
çok teşekkür ederim, bunu kabul edemem ama ince düşünceniz için çok teşekkür ederim. babasının durumu bu kadar yerindeyken onun alması gerektiğini düşünüyorumÇocuğunuza bot alıp gönderebilirim.
Ayrıca çocuğunuzun acil ihtiyacı oldugunda da destek olabilirim.
canım benim birşeyini karşılamadığı için benim evleneceğim adam mı karşılasın diye sordum belki zoruna gider de bu tavırlardan vazgeçer diye. araştırmacı ruhlu kadınsın vallahi.
Sizin erkek arkadaşınız var mı yok mu?eski eşim çocuğunun ihtiyaçarını karşılamıyor ya, bende benim hayatımdaki insan mı alsın senin kızına ihtiyaçlarını dedim zoruna gider de belki benim çocuğuma kimse birşey almasın diye düşünüp karşılar başka çare bırakmıyor bu adam bana. ki onu dediğimde de alsın demişti
benim gerçekten daha önemli sorunlarım var. erkek arkadaşımın olmadığını söyledim kaldı ki olsa da benim erkek arkadaşım neden onun çocuğunun masraflarını karşılasın? siz buna takılmadınız gidip benim erkek arkadaşımın olmasına takıldınız. yok olsa söylerim zaten niye sakliyim?Sizin erkek arkadaşınız var mı yok mu?olabilir de bekar kadınsınız niye bu kadar kaçamak cevap veriyorsunuz ki ayıp bir şey değil
ayrıca kaçamak filan cevap verdiğim yok. gayet açıkça zoruna gitsin diye söylediğimi söyledim.Sizin erkek arkadaşınız var mı yok mu?olabilir de bekar kadınsınız niye bu kadar kaçamak cevap veriyorsunuz ki ayıp bir şey değil
benim erkek arkadaşım neden onun çocuğunun masraflarını karşılasın?
En doğal olanı eski eşin kendi çocuğunun ihtiyaçlarının karşılanması zaten .
çok teşekkür ederim, bunu kabul edemem ama ince düşünceniz için çok teşekkür ederim. babasının durumu bu kadar yerindeyken onun alması gerektiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?